morpheusgr Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εχω μια προσκληση για το κινητο απο ενα διαγωνισμο του Facebook, δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να μεταβιβαστει, αν καποιος θελει να το παρει μπορει να δοκιμασει αν μεταφερεται η προσκληση. Δεν ξερω αν εχετε καποια σειρα προτεραιοτητας για οσους περιμενουν προσκληση, αν υπαρχει κατι τετοιο ενημερωστε με, δεν εχω διαβασει ολοκληρο το θεμα λογω ελειψης χρονου. Αν δεν υπαρχει κατι τετοιο θα την στειλω στον πρωτο που θα τη ζητησει. Ληγει αυριο το πρωι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Μέχρι στιγμής παρατήρησα 2bug. 1) το ποσοστό της μπαταρίας σκαλωνει και δεν μεταβάλλεται. Δεν ξέρω εάν στρώσει η είναι όντος θέμα. 2) Όταν έφυγα από χώρο με WiFi κι ένο είχα ένδειξη σήματος lte δεν είχα ίντερνετ. Είχα ένα θαυμαστικο. Έκλεισα άνοιξα δεδομένα τπτ. Ετρωσε με επανεκκίνηση. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Οποίος το έχει αγοράσει μήπως έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο;;; 400€ συσκευή...όσο λάτρεψα το 1+1 μας τα'χουν κάνει μαντάρα με το 2. Αυτό που μου κάνει περισσότερο εντύπωση είναι το λαγκάρισμα - ακόμη και όταν δουλεύει κανονικά - της επιστροφής από τον app drawer στη homescreen μετά το πάτημα του home button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 400€ συσκευή...όσο λάτρεψα το 1+1 μας τα'χουν κάνει μαντάρα με το 2. Αυτό που μου κάνει περισσότερο εντύπωση είναι το λαγκάρισμα - ακόμη και όταν δουλεύει κανονικά - της επιστροφής από τον app drawer στη homescreen μετά το πάτημα του home button. Σε εμένα δεν έχει lag. Δεν δοκιμασα και χωρίς θήκη αν έχει το θέμα αυτό.. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ούτε σε εμένα έχει τέτοιο θέμα. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 lag ουτε εγω ειδα εστω κι ελαχιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Πήγε processing σε δυο μέρες με standard!!!! :yahoo::yahoo::dance::up::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Απίστευτο κι ομως αληθινο!!!!!!!!!! Η παραγγελια εγινε Δευτερα αργα το βραδυ αρα ουσιαστικα Τριτη!!!! Σημερα οπως εγραψα πιο πανω πηγε σε prοccesing και πριν λιγα λεπτα μου ηρθε email οτι εγινε complete με το tracking number της DHL και για να σιγουρευτω το πατησα στο site και μου βγαζει οτι παραδοθηκε πριν λιγο σε αυτους στην περιοχη LONDON-HEATHROW - UK!!!!!!!!!!!!! Αρα το Σαββατο θα ειναι εδω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παντός μόνο 2καρτο από εδώ και πέρα. Ξαλαφροσα με τα 2 κινητά που έπρεπε να κουβαλαω... vtag αντε να σου έρθει να το χαρείς όπως και όλοι μας. Αντε να ανοίξει και ένα θρεντ με βελτιώσεις... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Παντός μόνο 2καρτο από εδώ και πέρα. Ξαλαφροσα με τα 2 κινητά που έπρεπε να κουβαλαω... vtag αντε να σου έρθει να το χαρείς όπως και όλοι μας. Αντε να ανοίξει και ένα θρεντ με βελτιώσεις... Τείνω να συμφωνήσω τελευταία.. Μεγάλη υπόθεση. Πολύ χρήσιμο και στο εξωτερικό. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Παιδιά καλημέρα. Επειδή βλέπω αρκετή κατανάλωση από σύστημα Android και λειτουργικό σύστημα Android τι προτείνετε? Greenify και πάγωμα τι; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το Iphone 5s με το ΟP2. Aξίζει η αλλαγή.? Kαι γενικά τι bugs έχει συσκευή..?? Κάτι διάβασα για το button ότι δεν αναταποκρίνεται σωστά..?? Edited September 20, 2015 by George_Batzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
originalxda Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Μετά την αγορά του OnePlus 2, έχω μία ακόμα διαθέσιμη πρόσκληση! Το μοναδικό θέμα που υπάρχει είναι ότι η πρόσκληση θα είναι ενεργή για 1 ημέρα και περίπου 10 ώρες ακόμα, οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να βιαστεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Παντως, το oneplus 2 εχει πολυ υποστηριξη ενημερωσεων μεσω ΟΤΑ. Σχεδον ανα 2 εβδομαδες, βγαζει και ενημερωση. Για το one δεν βλεπω να κανει τιποτα περι ενημερωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Μετά την αγορά του OnePlus 2, έχω μία ακόμα διαθέσιμη πρόσκληση! Το μοναδικό θέμα που υπάρχει είναι ότι η πρόσκληση θα είναι ενεργή για 1 ημέρα και περίπου 10 ώρες ακόμα, οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να βιαστεί! Σας έχω στείλει πμ με το email μου από το βράδυ. Θα ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Νέα ενημέρωση 2.1.0. Εμένα δεν την πήρε λόγω ρουτ και καστομ ρεκοβερι αλλά φλασαρα. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 προς τους κ.κ. διαχειριστές, μήπως ήρθε η ώρα το oneplus [1κ 2] να αποκτήσει ξεχωριστώ δικό του θέμα με όλα μαζεμένα; αν είναι εύκολο θα μας βοηθούσε πολύ.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Παρηγγειλα και εγώ χθες το μεσημέρι! Τώρα λέει complete. Άντε να δουμε ποτε θα ερθει και τι ψάρια θα πιάνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου η αρχίζει να στρώνει η μπαταρία η η αναβάθμιση έκανε δουλειά αλλά σήμερα και έως τώρα είμαι με αρκετή χρήση 40% μπαταρία... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπέρα αν κάποιος ενδιαφέρεται για πρόσκληση ας μου στείλει μήνυμα. Θα προτιμήσω κάποιο παλιό μέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Καλημέρα στην παρέα. Επειδή ψήνομαι να δοκιμάσω το one+2 αξίζει η μετάβαση από flex2 που έχω τώρα? Σίγουρα ένα μείον είναι η κάρτα μνήμης και το fast charging. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Παρηγγειλα και εγώ χθες το μεσημέρι! Τώρα λέει complete. Άντε να δουμε ποτε θα ερθει και τι ψάρια θα πιάνει.. Από που σου ερχεται εσένα; Εγώ που παρήγγειλα την ίδια ώρα μου λέει απο Κίνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Εχω μια προσκληση σε οποιο παλιο μελος ενδιαφερεται,ας μου στειλει ενα pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elnino072004 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Όπως κάποιος είχε ενδιαφερθεί και που είχε στείλει κάποτε πρόσκληση και αγόρασα το One, έτσι κι εγώ στέλνω μια διαθέσιμη που έχω για το 2. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Να ανησυχούμε επειδή δεν υπάρχουν ρομ της προκοπής στο xda η είναι νωρίς ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts