Jump to content

originalxda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About originalxda

  • Ημ. Γέννησης 17/12/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

originalxda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. originalxda

    OnePlus 2

    Καλησπέρα σε όλους! Μετά την αγορά του OnePlus 2, έχω μία ακόμα διαθέσιμη πρόσκληση! Το μοναδικό θέμα που υπάρχει είναι ότι η πρόσκληση θα είναι ενεργή για 1 ημέρα και περίπου 10 ώρες ακόμα, οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να βιαστεί!
  2. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω! Ευχαριστώ!
  3. Δεν γίνεται με τίποτα πραγματικά. Μήπως εχει να κάνει και με τη ρομ?
  4. Λέει στον οδηγό ότι για να μπω σε fastboot mode κρατάω πατημένο το volume up και συνδέω το usb. Πρέπει να έχω δοκιμάσει 150 φορές και καθε φορά απλά συνδέεται στο pc και φορτίζει, τίποτα άλλο...
  5. Μάλιστα! Παίζει κάποιος οδηγός για να τον ξεκλειδώσουμε?
  6. Η αλήθεια είναι ότι δεν το τσέκαρα γιατί είχα την εντύπωση ότι εφόσον έχω περάσει recovery, θα έχει ξεκλειδωθεί και ο bootloader. Δεν ισχύει αυτό?
  7. Καλησπέρα σε όλους! Αποφάσισα χθες να περάσω στο T μία custom rom και πιο συγκεκριμένα την cm11. Αφού λοιπόν ακολούθησα κατά γράμμα τον αναλυτικό οδηγό root που υπάρχει στο myphone.gr, έκανα όντως root, πέρασα και την cwm recovery, αλλα όταν προσπάθησα μέσα από την recovery να κάνω install το zip της rom μου πέταξε ένα error και δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Καμία ιδέα για το τι δεν πήγε καλά?
  8. Σκέτο γυαλί προς το παρόν!
  9. Όχι όχι! Κανένα πρόβλημα!
  10. Έχεις δίκιο! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
  11. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχει η κοπέλα μου το T και του έχει κάνει αρκετές (έως πολλές) γρατζουνιές στην οθόνη. Ξέρει κανείς αν μπορεί να αλλάξει μόνο το digitizer ουσιαστικά για να μην πληρώνουμε και καινούρια οθόνη?
×
×
  • Create New...