Nicha1987 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) Παω να δωσω οταν ζηταει αδεια, το επιλεγω, αλλα δεν το κρατάει, και στην ουσια με πηγαινει σε επομενη καρτελα που θέλει αδεια, και μετα σε επομενη και δεν γινεται τίποτα, οτι και να παω να κανω θελει αδεια την οποια δινω αλλα δεν γινεται τίποτα, υπαρχει τροπος να το ξαναγυρισω πριν την αναβάθμιση? Edited September 4, 2016 by Johny-B Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) Τέλος καλό όλα καλά!!! Μόλις τελείωσα την μετατροπή του μονόκαρτου vodafone ( εκδοση C02B589)σε unbranded δίκαρτο ( έκδοση C432B560) ακολουθώντας βήμα βήμα τον οδηγό στο xda. Φυσικά αφού ξεκλειδώθηκε ο bootloader. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την βοήθειά τους. Ερώτηση: Στην έκδοση Β560 η κάμερα δεν έχει στο μενού την λειτουργία Επαγγελματική ( όπως στην έκδοση που είχα πριν), όπου κάνεις χειροκίνητες ρυθμίσεις. Γνωρίζει κάποιος φίλος επ'αυτού? Οκ,με ΟΤΑ update στην Β574 λύθηκε κ αυτό αλλιώς έτοιμος ήμουν να περάσω TWRP και custom rom... Edited September 4, 2016 by efrai Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seskou Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Παιδιά εσείς που έχετε branded συσκευή Vodafone cosmote έχετε πρόβλημα με την αναβάθμιση σε ΜΜ 6; Ρωταω γιατί είμαι Vodafone και λέω να την κάνω αλλά κολλάω στο ότι δεν θα μπορώ μετά να κάνω roll back σε 5.1 που είμαι τώρα. Μήπως θα ήταν προτιμότερο να το κάνω δικαρτο πρώτα όπως τον φίλο στο πάνω ποστ και μετά την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 σε συγγενικο προσωπο εγινε κανονικα και δεν εχει κανενα προβλημα. τουλαχιστον μεχρι τωρα. ειναι light user Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 και εγω εκανα αναβαθμιση σε branded VODAFONE και όλα μια χαρα κανα μηνα τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Σε συνέχεια του προηγούμενου σχολίου μου(για δυσλειτουργία του ραδιοφώνου), τελικά ήταν δικό μου λάθος. Συγγνώμη αν ανησύχησα κάποιους.:X Στο ποδήλατο χρησιμοποιώ κάποια παλιά ακουστικά της ΝΟΚΙΑ επειδή έχουν μακρύ καλώδιο και με βολεύει περισσότερο. Λειτουργούσαν καλά και με τo iPhone αλλά και με Samsung. Το Ρ8 lite όμως, χρειάζεται οπωσδήποτε να έχεις τα δικά του ακουστικά. Τα ξαναδοκίμασα και ανταποκρινόταν καλά: απαντούσε στις κλήσεις (με διακοπή του ραδιοφώνου) και, πατώντας το κουμπί έντασης στο μικρόφωνο ΑΚΡΙΒΩς στη μέση ανάμεσα σε +και -, αλλάζει σταθμούς (απο τους προεπιλεγμένους).Με τα +/- αυξομειώνεται η ένταση του ήχου. Πάντως εγχειρίδιο χρήσης δεν βρήκα ακόμη (αλλά βολεύτηκα με εκείνο του Ρ8 mateτης επίσημης ιστοσελίδας, που έχει πολλά κοινά. Μια ανηψιά μου που εργάζεται στη VODAOFΟNE με πληροφόρησε ότι άδικα ψάχνω· κανένα μοντέλο δε βγαίνει με εγχειρίδιο, ούτε κάν στα αγγλικά- (πόσο μάλλον στα ελληνικά!).- ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aρχικά πέρασa κάρτα της COSMOTE και στο σετάρισμα φόρτωσε το EMUI 4,0 (ALE-L21). Στη συνέχεια δοκίμασα κάρτα Vodafone και με το που την έβαλα έκανε restart & επιστροφή σε προηγούμενη έκδοση EMUI. Τελικά έβαλα πάλι την Κοσμοτε και ξαναφόρτωσε την 4,0 έκδοση.. Edited September 6, 2016 by pandran Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Πάντως εγχειρίδιο χρήσης δεν βρήκα ακόμη (αλλά βολεύτηκα με εκείνο του Ρ8 mateτης επίσημης ιστοσελίδας, που έχει πολλά κοινά. Μια ανηψιά μου που εργάζεται στη VODAOFΟNE με πληροφόρησε ότι άδικα ψάχνω· κανένα μοντέλο δε βγαίνει με εγχειρίδιο, ούτε κάν στα αγγλικά- (πόσο μάλλον στα ελληνικά!). Σου απάντησε εδώ!!! http://consumer.huawei.com...uals/index.htm Σελίδα 4, προτελευταίο είναι το manual στα ελληνικά του P8 Lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seskou Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ευχαριστώ τους συμφορουμητες για τις απαντήσεις περί αναβάθμισης σε branded Vodafone. Να υποθέσω μετά κάνουμε wipe σε όλα για clean install;ή δεν έχει θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Με τις εφαρμογές όπως endomodo ή strava έχετε κάποιο θέμα,εμενα μ κλείνουν μόνες τους,η έκδοση που έχω είναι στο κινητό είναι ή 6 και είναι της ,vodafone Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Παιδια εκανα backup μεσω hisuite και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα δεν υπαρχει στο hi suite πουθενα η επιλογη restore για εφαρμογες και τηλεφωνα που αποθηκευσα.Ξερετε τι συμβαινει? Ok,το βρηκα. Edited September 7, 2016 by gkalas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) [...] Αχ θα σε μαλώσω, παραβλέπεις μηνύματα :p :p (μήνυμα #5377) Edited September 7, 2016 by sargio01 Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Παιδια υπαρχει εκδοση ποιο καινουργια απο την B209(Lolipop)?Εκτος απο την MM Και κατι αλλο..δεν μπορω να παρω OTA με τιποτα..καμια ιδεα? Edited September 7, 2016 by billmes1981 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 αν κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων στο τηλεφωνο, μπορω μετα με το hisυite να επαναφερω ολες τις εφαρμογες μου? δεν θα χρειαστεί να τις ξαναπερασω μια μια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Παιδια εχει αναβαθμισει κανεις δικαρτο σε ΜΜ?Εξακολουθει ακομα αυτο το προβλημα με το WiFi?εμενα πριν γινει unbranded το ειχα κανει σε ΜΜ και ειχα θεμα..τωρα δεν ξερω αν το κανω manualy να δουλευει σωστα Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ρε παιδιά οι υπηρεσίες google έχουν φτάσει 12,30% επίπεδο κατανάλωσης δεν ήταν τόσο πολύ από όσο θυμάμαι. Δεν έχω αλλάξει τίποτα απλά παρατήρησα μεγάλη κατανάλωση και το έψαξα. Καμία ιδέα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Εαν κανεις αντιγραφο ασφαλειας μεσω HiSuite μπορεις ανετα να επαναφερεις τα παντα..ακομα και εφαρμογες και ακομα και την αρχικη οθονη οπως ηταν πριν κανεις το αντιγραφο(δηλαδη με την σειρα που τα εχεις και οπως βολευει εσενα).Δοκιμασμενο απο μενα χθες ειναι γιατι εκανα επαναφορα στο δικο μου... Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Εαν κανεις αντιγραφο ασφαλειας μεσω HiSuite μπορεις ανετα να επαναφερεις τα παντα..ακομα και εφαρμογες και ακομα και την αρχικη οθονη οπως ηταν πριν κανεις το αντιγραφο(δηλαδη με την σειρα που τα εχεις και οπως βολευει εσενα).Δοκιμασμενο απο μενα χθες ειναι γιατι εκανα επαναφορα στο δικο μου... thnx!! γιατι μετα την αναβαθμιση σε 6.0 δεν εκανα επαναφορά μονο και μονο γιατι βαριομουν να ξαναπερναω τις εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewin Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Γεια σας και από εμένα. Μόλις το έβγαλα από το κουτί, είναι από vodafon Με androit 6, emui 4.0 ALE-L21C02B589 Αλλά το wifi και το bluetooth δεν δουλεύουν! Τι κάνω; έκανα 2 φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά τίποτα! Ούτε το όνομα από το δίκτυο δεν βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poof Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Στην θέση σου θα το ξαναβαζα μέσα και θα το πηγαινα πίσω Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewin Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Στην θέση σου θα το ξαναβαζα μέσα και θα το πηγαινα πίσω Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δηλαδή. Και είχε μέσα και φωτογραφίες που δεν τις έχω βγάλει εγώ. Να είναι από αυτά που έχουν για δοκιμή στα καταστήματα τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δηλαδή. Και είχε μέσα και φωτογραφίες που δεν τις έχω βγάλει εγώ. Να είναι από αυτά που έχουν για δοκιμή στα καταστήματα τους; Αύριο πρωί πρωί επιστροφή DOA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Γεια σας και από εμένα. Μόλις το έβγαλα από το κουτί, είναι από vodafon Με androit 6, emui 4.0 ALE-L21C02B589 Αλλά το wifi και το bluetooth δεν δουλεύουν! Τι κάνω; έκανα 2 φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά τίποτα! Ούτε το όνομα από το δίκτυο δεν βγάζει. Εφόσον μόλις το άνοιξες και το πρωτοδούλεψες και δεν σου δούλεψαν τα βασικά ό,τι και να έκανες για να το διορθώσεις, άμεση επιστροφή και αλλαγή. Μην το καθυστερήσεις επ ουδενί κι ακόμα κι αν σου πουν τίποτα για σέρβις και τέτοια, εφόσον σε καλύπτει το DOA ζητάς επιτακτικά αλλαγή ή και επιστροφή χρημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Τελικα παιδια manualy upgrade απο 5.0.1 σε MM ολα παιζουν ρολοι(ειχα καποιες αμφιβολιες για το WiFi)αλλα απο τι φαινεται ειναι ΟΚ Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δηλαδή. Και είχε μέσα και φωτογραφίες που δεν τις έχω βγάλει εγώ. Να είναι από αυτά που έχουν για δοκιμή στα καταστήματα τους; Oτι και να είναι είναι ανοιγμένο και δεν "του κουτιού" και απορώ που το σκέφτεσαι ακόμα.Επιστροφή. Εκτός και αν το αγόρασες μεταχειρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καταρχήν καλησπέρα... Έπεσε κι έσπασε η οθόνη... Αγορασμένο πριν δυο μήνες, αλλά λογικά το σπάσιμο δεν το καλύπτει η εγγύηση, σωστά? Αξίζει να το πάω στην αντιπροσωπεία? Η τοποθέτηση οθόνης γίνεται εύκολα αν το αναλάβω μόνος μου? Αλλίως πόσο πάει αν το πάω σε κάποιον εκτός αντιπροσωπείας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts