CoyoteD Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 ωχ τι μου λες.. τώρα θα πήγαινα να κόψω την παλιά για να τη βάλω στο κινητό.. την έχω πάνω από 10 χρόνια αυτήν την σιμ.. αν αλλάξω κάρτα, και βάλω καινούρια, μήπως μπορώ να δουλεύω και την παλιά σιμ σε άλλο κινητό; (λίγο άσχετη η ερώτηση με το θρεντ) Μπορεί να θέλει αλλαγή Για να χρησιμοποιησεις και την αλληρπρεπει να πληρώσεις Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Μπορεί να θέλει αλλαγή Για να χρησιμοποιησεις και την αλληρπρεπει να πληρώσεις αν είναι στην cosmote δεν πληρώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 καλησπερα σε ολους. σκεφτομια σοβαρα να αργορασω το εν λογω τηλεφωνακι κυριως για το μικρο μεγεθος του. τωρα εχω ενα xiaomi note αλλα δεν παλευεται το μεγεθος. κατι βασικο να ρωτησω: το gps στο p8 lite ειναι καλο? στο xiaomi πιανει σχεδον και μεσα στο σπιτι. επισης η μπαταρια βγαζει μια μερα με 3g (οχι 4g) ανοιχτο? απο θερμοκρασια πως παει? ζεσταινεται? καποιο αλλο προβληματακι που πρεπει να ξερω? καποιος να απαντησει?? το ειδα σημερα στα medai markt και δεν το ειχε διαθεσιμο. Ουτε στα public που ρωτησα το ειχε. που θα το βρω σε τιμη 169 ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Μόλις δοκίμασα μερικά βίντεο και μάλιστα σε ανάλυση 720p και δεν έχει πρόβλημα. Είμαι όμως με το τελευταίο unbranded firmware, το Β052. Εσείς ποιάν έκδοση λογισμικού έχετε αν και ο Παναγιώτης είναι προφανές ότι έχει λογισμικό της Cosmote και ούτε το έχει αναβαθμίσει. περίεργο και εγώ απο τον γερμανο το πήρα, ίδιο firmware αλλά όταν αλλάξω ανάλυση παγώνει η εικόνα και έχω μόνο ήχο. μια version που δόθηκε πιο πίσω του YouTube παίζει απροβληματιστα ότι ανάλυση και να διαλεξω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για κατεβάστε και περάστε την παρακάτω ολοκαίνουργια έκδοση του Youtube. Tην δοκιμάζω και δεν βλπεω να κολλάει μέχρις στιγμής. http://www.androidapksfree.com/apk/youtube-apk-latest-version-download/ Το YouTube φαίνεται ως system app στην b52. όταν το κάνω Root μετά με titanium back up μπορω να τις βγάλω κάποιες από τις Google εφαρμογές που έγιναν εγκατάσταση με την ρομ; Υπάρχει άλλος τρόπος με Root Explorer ας πούμε να κάνω delete το directory? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 [/color] Το YouTube φαίνεται ως system app στην b52. όταν το κάνω Root μετά με titanium back up μπορω να τις βγάλω κάποιες από τις Google εφαρμογές που έγιναν εγκατάσταση με την ρομ; Υπάρχει άλλος τρόπος με Root Explorer ας πούμε να κάνω delete το directory? Αν είσαι ρουτ μπορείς να απεγκαταστήσεις όποιες εφαρμογές θες. Μετά, με το sd maid καθαρίζεις όλα τα υπολείμματα των εφαρμογών που διέγραψες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryag Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό του τίτλου. Σήμερα γυρισα όλα τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και δεν το βρήκα πουθενά..:cry::cry: Υπάρχει περίπτωση λετε να το ξαναφέρουν στην ίδια προνομιακή τιμή???!!! Θα ήθελα να κανω και κάποιες ερωτήσεις προς τους κατόχους του εν λόγω κινητού: Ο ήχος κλήσης υπο κανονικες συνθηκες ακούγεται ικανοποιητικά δυνατά ώστε να μη χαθεί η κλήση? Σίγουρα αν είναι κάποιος σε χώρο με πολύ φασαρία είναι λογικό να μην ακούσει οποιοδήποτε τηλέφωνο :p Κατά τη διάρκεια της κλήσης ο συνομιλητής ακούγεται καθαρά? Έχει NFC? γιατί κάποια site αναφέρουν πως δεν έχει :worry: Ζητώ συγνώμη αν γίνομαι κουραστική με το μακροσκελές κείμενο μου :( Παράθεση Vida la essential no las aparencias.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Ποιότητα κλήσης εξαιρετική, δυνατός ήχος, έχει nfc. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει σχεδόν σε όλους είναι το YouTube, που λύνεται με παλιότερη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryag Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Ποιότητα κλήσης εξαιρετική, δυνατός ήχος, έχει nfc. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει σχεδόν σε όλους είναι το YouTube, που λύνεται με παλιότερη έκδοση Ααα ωραία ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :) πάω με χίλια για αγορά ,τώρα μένει μόνο να γίνει ξανά διαθέσιμο :( Παράθεση Vida la essential no las aparencias.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Ποιότητα κλήσης εξαιρετική, δυνατός ήχος, έχει nfc. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει σχεδόν σε όλους είναι το YouTube, που λύνεται με παλιότερη έκδοση Εγω παλι θα ελεγα ποιοτητα κλησης μετρια οχι καλη. ΤΟ ηχειο οταν σε καλουν ακουγεται δεν χανεις κληση με τιποτα. Αυτο με το youtube τι προβλημα ειναι ;Γιατι το εχω 1μιση ωρα στα 1080p και δεν εχει κολλησει καθολου !! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Άλλο ένα λινκ με το μαγικό firmware μετατροπής σε δίκαρτο και παράλληλου debranding: (ALE-L21V100R001C432B046b) https://yadi.sk/d/UlbWPmwEhQ2DF Και ένα ολόκληρης της Β052 για τα Dual Sim (εκ μετατροπής ή μη): http://forumfrandroid.digidip.net/visit?url=http%3A%2F%2Fdownload-c.huawei.com%2Fdownload%2FdownloadCenter%3FdownloadId%3D46440%26version%3D98051%26siteCode%3Dhu&ppref=http%3A%2F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D671696%26st%3D200 το δευτερο λινκ το κανει δικαρτο κατευθειαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_x Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Κατεβασα απο το link του haki το update του youtube και μου φαινεται πολυ καλο.Το μονο προβλημα που παραμενει ειναι τα θεματακια που εχω με το bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Από εκείνο το "για" εσύ τι συμπεραίνεις; Εννοεί ότι πρώτα κάνεις δίκαρτο και μετά βάζεις την B052. Αλλιως δε ξέρω τι θα συμβεί. Μου φαίνεται λογικά. Είναι update της δίκαρτης Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmag Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Καλημέρα, Επειδή ακόμα δεν έχω δοκιμάσει η συσκευή που μου έδωσε ο γερμανός έχει 1 IMEI και έχω ακολουθήσει την διαδικασία που περιγράφηκε και βλέπω κανονικά 2 sim στο μενου της συσκευής αλλά μόνο ένα ΙΜΕΙ. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή είναι έτοιμη να πάρει 2η SIM άν χρειαστεί; Ευχαριστώ, Νικόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_x Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 (edited) Τελικά άκυρο.Το θέμα με το youtube συνεχίζει μετά από αρκετή ώρα χρήσης του κινητού το ξανά παθαίνει κολλάει τελείως το βίντεο.Το θέμα με το bluetooth συνεχίζεται όχι τόσο με διακοπές αλλά με μέτρια ποιότητα επικοινωνιας. Επίσης ένα άλλο θέμα που παρατήρησα είναι ότι σε εφαρμογές όπως messenger viber ενώ μου στέλνουν μηνύματα ή μου κάνουν κλήσεις δεν τις βλέπω με αποτέλεσμα να τις χάνω(τα βλέπω μόλις ανοιξω την αντίστοιχη εφαρμογή) ξέρει κανείς πως λύνεται αυτο Edited July 23, 2015 by panagiotis_x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Καλημέρα, Επειδή ακόμα δεν έχω δοκιμάσει η συσκευή που μου έδωσε ο γερμανός έχει 1 IMEI και έχω ακολουθήσει την διαδικασία που περιγράφηκε και βλέπω κανονικά 2 sim στο μενου της συσκευής αλλά μόνο ένα ΙΜΕΙ. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή είναι έτοιμη να πάρει 2η SIM άν χρειαστεί; Ευχαριστώ, Νικόλας Και εγώ που έκανα την διαδικασία βλέπω ένα 1IMEI , αλλά παίζουν και οι δύο κάρτες. Είναι οκ; Θα έπρεπε να βλέπω 2 IMEI; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι εχουμαι 2 imei Μπορείς να βάλεις screenshot? Εμένα δουλεύουν και οι δύο κάρτες αλλά έχω ένα IMEI.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirosne86 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Καλησπέρα σε όλους, είμαι κάτοχος ενός P8 lite και εχθές προσπάθησα να ενεργοποιήσω ένα λογαριασμό email. Ακολούθησα ακριβώς την ίδια διαδικασία με τα προηγούμενα android κινητά που είχα. Δοκίμασα να δημιουργήσω με IMAP SSL/TLS με θύρα 993, όπως έκανα συνήθως και προβλέπει ο διακομιστής του παρόχου email. Αλλά μου έβγαλε ένα μήνυμα "Σφάλμα ρύθμισης λογαριασμού". Το οποίο έλεγε " Η υπηρεσία IMAP/SMTP είναι απενεργοποιημένη." Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για την ενεργοποίηση από το μενου του τηλεφώνου? ή πρέπει να επικοινωνήσω με τον πάροχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Πήρα ένα vodafone-branded και θα το κάνω δίκαρτο με την παραπάνω διαδικασία. Αν θέλω να επαναφέρω την προηγούμενη ROM για λόγους εγγύησης κλπ. πώς μπορώ να το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 αλλαξε το ssl/tls σε άλλο? με αποδοχή όλων των πιστοποιητικών? ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους, είμαι κάτοχος ενός P8 lite και εχθές προσπάθησα να ενεργοποιήσω ένα λογαριασμό email. Ακολούθησα ακριβώς την ίδια διαδικασία με τα προηγούμενα android κινητά που είχα. Δοκίμασα να δημιουργήσω με IMAP SSL/TLS με θύρα 993, όπως έκανα συνήθως και προβλέπει ο διακομιστής του παρόχου email. Αλλά μου έβγαλε ένα μήνυμα "Σφάλμα ρύθμισης λογαριασμού". Το οποίο έλεγε " Η υπηρεσία IMAP/SMTP είναι απενεργοποιημένη." Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για την ενεργοποίηση από το μενου του τηλεφώνου? ή πρέπει να επικοινωνήσω με τον πάροχο? αλλαξε το ssl/tls σε άλλο? με αποδοχή όλων των πιστοποιητικών? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Από ζέστη πως πάτε?Γιατί νομίζω το δικό μου σαν να ζεσταίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirosne86 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 αλλαξε το ssl/tls σε άλλο? με αποδοχή όλων των πιστοποιητικών? ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλλαξε το ssl/tls σε άλλο? με αποδοχή όλων των πιστοποιητικών? Τα δοκίμασα όλα. Αλλά πάλι μου βγάζει το μήνυμα.. Εντομεταξύ πριν από αυτό είχα ενεργοποιήσει ένα άλλο email που εχω, gmail, και μου το ενεργοποίησε κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 πάντως η πόρτα που αναφέρεις είναι για εισερχόμενα και όχι εξερχόμενα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Από ζέστη πως πάτε?Γιατί νομίζω το δικό μου σαν να ζεσταίνεται.. βρήκα και αυτό http://www.markspcsolution.com/2012/04/how-to-check-cell-phones-quality-using.html εμένα είναι 02:( απο cosmote τα δικά σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 βρήκα και αυτό http://www.markspcsolution.com/2012/04/how-to-check-cell-phones-quality-using.html εμένα είναι 02:( απο cosmote τα δικά σας? Πόσο σωστά είναι αυτά που γράφει;Σε αλλα sites δεν βρίσκω κάτι τέτοιο http://imei-number.com/imei-structure/ http://imei.org/imei-number-decode/ εχει εργοστάσια εκτός Κίνας η huawei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Τα δοκίμασα όλα. Αλλά πάλι μου βγάζει το μήνυμα.. Εντομεταξύ πριν από αυτό είχα ενεργοποιήσει ένα άλλο email που εχω, gmail, και μου το ενεργοποίησε κανονικά.. Ο λογαριασμός σου είναι hotmail; Αν ναι δοκίμασε με κάποια άλλη εφαρμογή. Αντίστοιχο πρόβλημα εμφάνισε και σε άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 βρήκα και αυτό http://www.markspcsolution.com/2012/04/how-to-check-cell-phones-quality-using.html εμένα είναι 02:( απο cosmote τα δικά σας? cosmote, τα ίδια, πάντως δεν ζεσταίνεται.. (παρόλο που έγινε φόρτιση μέσα στο αμάξι με power bank) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts