phos Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 εγώ το τηλέφωνο το πήρα από cosmote και μόλις το άναψα και το σέταρα έκανε αναβάθμιση σε Β130 τις εφαρμογές της cosmote τις έσβησα απλά όταν ανοίγει το κινητό δείχνει το logoτης cosmote υπάρχει ένα πόστ #298 του haki στην σελίδα 20, βάση αυτού μπορώ να το κάνω δίκαρτο ή έχω θέμα επειδή έχω την Β130? και κάτι ακόμα πρώτα θα περάσω αυτό: ALE-L21V100R001C432B046b(διάβασα σε κάποιους ότι βγάζει φαιλ στο step1, απλά συνεχίζουμε και με το step2και όλα καλά σωστά?) και στην συνέχεια την Β052 που έχει από κάτω? αυτές είναι οι απορίες μου σωστα step 1 μετα step 2 εχει οδηγιες ,και μετα η dual sim αναβαθμιση,κι εκει εχει οδηγιες μεσα στο φακελλο.Εννοειται αποσυμπιεζουμε πρωτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borrelli13 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Γνώμες για την παρακάτω θήκη και καμιά ιδέα για το πως θα την παραγγείλουμε, γιατί δεν δέχονται πιστωτικές... http://www.ebay.co.uk/itm/Luxury-Aluminium-Metal-Bumper-Frame-Cover-Case-For-HUAWEI-Ascend-P8-P8-Lite-/281711642574?var=580717239893&_trksid=p2056016.l4276 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) Εχω και εγώ πρόβλημα με το Cell Standby. Τι είναι αυτή η μλκια γμτ... Edited August 2, 2015 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marrod2015 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Την ίδια θήκη έχω βρεί και εγώ και ψάχνω να δώ πως θα την πληρώσω. Ελπίζω να αλλάξει κάτι με τις συναλλαγές με το εξωτερικό και να μπορέσω να παραγγείλω. http://www.aliexpress.com/item/Huawei-p8-Lite-Rapier-Serie-Luxury-Aluminum-Metal-Bumper-For-Huawei-Ascend-P8-Lite-Case-Prismatic/32408822288.html Επίσης πολύ μου άρεσε και αυτή http://www.aliexpress.com/item/New-product-Luxury-Aluminum-Metal-Protector-case-cover-for-Huawei-P8-Lite-2-in-1-metal/32380882610.html Αν κάποιος μάθει ή γνωρίζει άλλο τρόπο πληρωμής ας μας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Εχω και εγώ πρόβλημα με το Cell Standby. Τι είναι αυτή η μλκια γμτ... Τι κόλλημα έχετε φάει με το cell standby? Είναι οι ώρες που έχει σήμα το κινητο στο δίκτυο που ανήκετε. Είναι λογικό να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις καταναλωσης. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inf3rn0_MaSt3R Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 [ATTACH]63397[/ATTACH] Εμένα που μου τρώει το λογισμικό φταίει κάτι; Παράθεση Nokia 6310 (2001), Nokia 7250(2003), Sony Ericsson W900(2006), Sony Ericsson Xperia neo V(2011), Huawei P8lite(2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Root; Για ποιό λόγο; Στο 2011 βρισκόμαστε; Aναβάθμιση λογισμικου κάνεις...δεν τρώς αποθηκευτικό χώρο. Titanium back up είναι ένας λόγος πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Απογοήτευση παίδες... αν είναι να χάνει 30% με το να κάθεται απείραχτο 17 ώρες και με μία sim, πού να του βάλω και τη 2η και να το δουλέψω εντατικά... για πείτε τίποτα οι γνώστες τι cell standby και google services και κολοκύθια :lol: [ATTACH]63398[/ATTACH] Μπαταρία Huawei p8 lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemon3 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Τι κόλλημα έχετε φάει με το cell standby? Είναι οι ώρες που έχει σήμα το κινητο στο δίκτυο που ανήκετε. Είναι λογικό να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις καταναλωσης. Εεε σόρρυ για την ενόχληση :lol: αλλά όταν πέφτεις να κοιμηθείς και το βρίσκεις -25% μπαταρία σε καινούριο, καθαρό, φρεσκοφλασαρισμένο κινητό είναι λίγο κάπως. Ιδίως όταν έχεις φουλ σήμα, σύνδεση με wifi και έχεις καθαρίσει και όοοολες τις εφαρμογές αποβραδίς. Στο κάτω κάτω τεχνικό φόρουμ είναι, να πάρουμε λίγο από τη γνώση των πιό έμπειρων πάνω σε ένα τεχνικό ζήτημα θέλουμε. Για εργαλείο δουλειάς το πήραμε το τηλέφωνο. Δεν είδα να ξινίζεται κανένας με 500 ποστ "πώς θα πάρω θήκη με τα capital control" και "πώς να το φλασάρω" (η απάντηση πρώτο ποστ στο νήμα) Φιλικά, και να με συμπαθάτε για την ευθύτητα, είμαι και νέο μέλος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Οκ, για να λέμε του στραβού το δίκιο το έκανα ένα factory reset και φαίνεται να έστρωσε το θεματάκι με τα google services. Παραμένει το cell standby, αν και το δοκιμασα ένα τετράωρο με το wifi ανοιχτό. Πού μπορεί να οφείλεται αυτό; Σόρρυ για το πρήξιμο, αλλά το βλέπω λίγο πιό δυσεπίλυτο το ζήτημα σε σχέση με το "τι θήκη να αγοράσω" :shifty: Τροποποίηση: Έχει μήπως να κάνει με το auto update; same thing here... μετα απο 2-3 reboot εστρωσε μάλλον. το viber όμως δεν γουσταρει να ανάψει το led ακόμη... Αν βρείτε λύση πείτε και σε μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) Εεε σόρρυ για την ενόχληση :lol: αλλά όταν πέφτεις να κοιμηθείς και το βρίσκεις -25% μπαταρία σε καινούριο, καθαρό, φρεσκοφλασαρισμένο κινητό είναι λίγο κάπως. Ιδίως όταν έχεις φουλ σήμα, σύνδεση με wifi και έχεις καθαρίσει και όοοολες τις εφαρμογές αποβραδίς. Στο κάτω κάτω τεχνικό φόρουμ είναι, να πάρουμε λίγο από τη γνώση των πιό έμπειρων πάνω σε ένα τεχνικό ζήτημα θέλουμε. Για εργαλείο δουλειάς το πήραμε το τηλέφωνο. Δεν είδα να ξινίζεται κανένας με 500 ποστ "πώς θα πάρω θήκη με τα capital control" και "πώς να το φλασάρω" (η απάντηση πρώτο ποστ στο νήμα) Φιλικά, και να με συμπαθάτε για την ευθύτητα, είμαι και νέο μέλος :) Εγω προσωπικα δεν ξινισα καθολου, αν ειχα ξινισει δεν θα απαντουσα καθολου :cool: . Εχω γραψει ηδη σε 2 ποστ οτι δεν ειναι τοσο ανησυχητικο το υψηλο ποσοστο cell standby. Ο dimitris99 εχει 3 ωρες screen on time, αρκετα καλα για καινουργιο κινητο με αυτη τη μπαταρια, οποτε αυτο το επιβεβαιωνει. Με τον καιρο θα στρωσει ακομα περισσοτερο. Αν εσενα σε standby σου τρωει 25%, τοτε προφανως καποια εφαρμογη τρεχει και σου καταναλωνει μπαταρια, μπορει να ειναι τα google services, το οτι εχεις πολλες εφαρμογες protected, η εφαρμογη email ή καποιες ρυθμισεις που εχεις επιλεξει για sync κλπ. Εφοσον δεν ειστε ρουτ, οσοι θεωρειτε οτι εχετε θεμα με μπαταρια, επιλεξτε ρυθμισεις->power saving ->details -> consumption level για να δειτε εκει αν ειναι καποια εφαρμογη που καταναλωνει μπαταρια. Στην emui εχει γινει καλη δουλεια σε αυτο το θεμα και εχει πολλες επιλογες. Για ρουταρισμενα κινητα υπαρχουν εφαρμογες που μπορουν να δειξουν ακριβως τι ειναι αυτο που καταναλωνει μπαταρια με καθε λεπτομερεια. Edited August 3, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Εεε σόρρυ για την ενόχληση :lol: αλλά όταν πέφτεις να κοιμηθείς και το βρίσκεις -25% μπαταρία σε καινούριο, καθαρό, φρεσκοφλασαρισμένο κινητό είναι λίγο κάπως. Ιδίως όταν έχεις φουλ σήμα, σύνδεση με wifi και έχεις καθαρίσει και όοοολες τις εφαρμογές αποβραδίς. Στο κάτω κάτω τεχνικό φόρουμ είναι, να πάρουμε λίγο από τη γνώση των πιό έμπειρων πάνω σε ένα τεχνικό ζήτημα θέλουμε. Για εργαλείο δουλειάς το πήραμε το τηλέφωνο. Δεν είδα να ξινίζεται κανένας με 500 ποστ "πώς θα πάρω θήκη με τα capital control" και "πώς να το φλασάρω" (η απάντηση πρώτο ποστ στο νήμα) Φιλικά, και να με συμπαθάτε για την ευθύτητα, είμαι και νέο μέλος :) κλεισε το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 παντως το λογικο στη καταωαλωση σε ολα τα κινητα ειναι πρωτα να βρισκεται η οθονη...οτιδηποτε αλλο να σας βαζει σε σκεψεις..... Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasMD Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Έχει κανείς θέμα με corruption φωτογραφιών που τραβάει; Σε κάποιες που έχω τραβήξει μου εμφανίζονται κομμένες, με χαμένη πληροφορία, το 20% πχ χαμένο, γκρι ή κόκκινο. Αποθηκεύονται στην SD, καινούργια Lexar. Έβαλα αποθήκευση στο κινητό να δω αν θα αλλάξει κάτι, ίσως προχωρήσω και σε format της microsd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 παντως το λογικο στη καταωαλωση σε ολα τα κινητα ειναι πρωτα να βρισκεται η οθονη...οτιδηποτε αλλο να σας βαζει σε σκεψεις..... Αυτό ξέρω και εγώ για αυτό έχω σκαλώσει με το cell standby. Στην πρώτη φόρτιση που του είχα κάνει ήταν πρώτη σε κατανάλωση η οθόνη και είχα βγάλει σχεδόν 2 μέρες με ενεργή οθόνη 4-4:30 ώρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 (edited) Οκ, για να λέμε του στραβού το δίκιο το έκανα ένα factory reset και φαίνεται να έστρωσε το θεματάκι με τα google services. Παραμένει το cell standby, αν και το δοκιμασα ένα τετράωρο με το wifi ανοιχτό. Πού μπορεί να οφείλεται αυτό; Σόρρυ για το πρήξιμο, αλλά το βλέπω λίγο πιό δυσεπίλυτο το ζήτημα σε σχέση με το "τι θήκη να αγοράσω" :shifty: Τροποποίηση: Έχει μήπως να κάνει με το auto update; Ακριβως το ιδιο εχω παρατηρησει και εγω. Στην αρχη νομιζω ότι δεν το εκανε. Καπου θα εχω και παλιο screenshot που ηταν η οθονη πάνω-πάνω όπως είναι και το λογικο. Πιθανον με της βοντα το fw. Το εχω 15 μερες. Εχω κανει και 5-6 φορτισεις αρα είναι "στρωμενη" και η μπαταρια. Μια sim μεσα. Με την 46 φλασαρισμα σε δικαρτο από βοντα από την 2η μερα. (δεν εβαλα μετα την 52 λογω βιασύνης, ακομα ετσι το εχω) Καποιο bug είναι πιστευω αυτό, δεν είναι πραγματικο το ποσοστο που βγαζει διπλα του. Δεν είναι δυνατον να εχεις 4 ωρες οθονη on και να σου λεει 80% cell sb και 10% οθονη. Όταν δεν το πειραζω νυχτα (που το μονο που δουλευει στην ουσια είναι το cellsb) πχ για κανενα 8ωρο, το πρωι εχει χασει μολις 2%. Αν ετρωγε τοση ενεργεια οση δηλωνει το 80%, η μπαταρια θα ειχε γονατισει το πρωι. Πιθανον το bug είναι ότι δεν μετραει καταναλωση στα ποσοστα που δινει αλλα χρονο ενεργης λειτουργιας του κάθε αντικειμενου, δεν μπορω να σκεφτω κατι άλλο. Το μονο που με προβληματιζει εδώ και λιγες μερες σε αυτό το θεμα, είναι ότι οι "ωρες ενεργης λειτουργιας πομπου" μου φαινονται πολλες. Είναι περιπου 8-9 στις 10 ωρες που το κινητο είναι ανοικτο (φαινεται και στις φωτογραφιες παραπανω) - αυτή η αναλογια ισχυει ακομα και όταν το τηλεφωνο είναι παρατημενο και είναι κλειστα εντελως και data και wifi. Με την σειρα μου μια ερωτηση στο μονο πρόβλημα που εχω με το κινητο: Το ραδιοφωνο εχει και σε σας παρα πολύ δυνατη ενταση ηχου; Στο χαμηλοτερο το βαζω και είναι σαν να εχεις τα media σχεδόν στην μεσαια ενταση. Ένα κλικ πιο κατω κανει mute. Υποχρεωτικα δηλαδή βραδυ ακους με τα ακουστικα αρκετα δυνατα για τις νυχτερινες συνθηκες. Πιθανον λυνεται με την 52 αυτό το θεμα γι αυτό και δεν το διαβασα σε τοσες σελιδες ή δεν ακουτε ραδιοφωνο; :p Edited August 3, 2015 by jsimeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Εμένα πάντως έχει αρχίσει τα restart στα ξεκουδουνα.... Κάνει σε εσας restart από μόνο του? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethemeliotis Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Παιδια καλησπέρα, και εμενα μου κανει restart οταν δουλευω το 4g . Επίσης αυτο μου το εκανε εξαρχης και με το single firmware της cosmote και με το Dual Firmware 052 που εχω βάλει. Υπάρχει πουθενα stocκ το firmware της cosmote για να το στειλω doa Παράθεση Evangelos Themeliotis Υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών και υπολογιστών δικτύων. Τηλ: +306948222333 email:evangelos_themeliotis@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Ουτε κατά διάνοια. Με ποιό firmware εισαι; β52 το κλασικό που βάλαμε όλοι ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια καλησπέρα, και εμενα μου κανει restart οταν δουλευω το 4g . Επίσης αυτο μου το εκανε εξαρχης και με το single firmware της cosmote και με το Dual Firmware 052 που εχω βάλει. Υπάρχει πουθενα stocκ το firmware της cosmote για να το στειλω doa μάλλον και σε μένα το κάνει όταν έχω ανοικτό wifi ή 4 G και μιλάω λες να είναι κάτι σε hd voice? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethemeliotis Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 β52 το κλασικό που βάλαμε όλοι ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μάλλον και σε μένα το κάνει όταν έχω ανοικτό wifi ή 4 G και μιλάω λες να είναι κάτι σε hd voice? δεν νομιζω να ειναι κατι σε hd voice. Διοτι εμενα μου το εκανε απο την αρχη και με το single firmware. Επισης και στο standby κανει restart οταν εχω ανοικτο 4g. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια, καλημέρα θελω να κανω το κινητο μου D.O.A και θελω να βρω το firmware της Cosmote για το p8 lite, να το φλασσαρω για να μην μου πουν καμμια βλακεια.Πειτε μου σας παρακαλω που μπορω να το βρω. Παράθεση Evangelos Themeliotis Υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών και υπολογιστών δικτύων. Τηλ: +306948222333 email:evangelos_themeliotis@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethemeliotis Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Δεν χρησιμοποιω καθολου καρτα sd και δεν εχω τιποτα φορτωμενο στο τηλεφωνο υπαρχουν απο 6,81gb ελευθερα. Παράθεση Evangelos Themeliotis Υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών και υπολογιστών δικτύων. Τηλ: +306948222333 email:evangelos_themeliotis@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Πολλες φορες οι επανεκκινησεις οφειλονται στην στιγμιαια δυσκολια αναγνωσης δεδομενων απο μια καρτα μνημης που δεν ανταποκρινεται οσο γρηγορα θα επρεπε. Για δοκιμαστε να το δουλέψετε χωρις την microsd. εχω sd όντας και class 4 αλλά όταν μιλάω στο κινητό τι σχέση μπορεί να έχει? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Την ώρα που μιλάω πιο συχνά (νομίζω) Σίγουρα το έχει κάνει όταν μιλάω αλλά το εχω βρει και με restart χωρίς να το καταλάβω Αλλα πιο κοινό είναι οταν μιλάω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Google services σημερα κολλημένο στην πρώτη θέση. Τι να κανω; Δεν εχω ορεξη για reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Google services σημερα κολλημένο στην πρώτη θέση. Τι να κανω; Δεν εχω ορεξη για reset Απλή επανεκκίνηση Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts