stendor Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Επισης δε σβηνει πλεον ολοκληρες τις λεξεις αλλα γραμμα γραμμα ... Σίγουρα; Γιατί χθες που το δοκίμασα και πάλι το έκανε. Δεν έχει διορθωθεί ακόμα. Και τώρα που το δοκίμασα ξανά πάλι το κάνει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Σίγουρα; Γιατί χθες που το δοκίμασα και πάλι το έκανε. Δεν έχει διορθωθεί ακόμα. Και τώρα που το δοκίμασα ξανά πάλι το κάνει. Σε οσες δοκιμες εχω κανει δε μου εχει σβησει ολοκληρη λεξη! Τι κανω "λαθος";! :p Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Σε οσες δοκιμες εχω κανει δε μου εχει σβησει ολοκληρη λεξη! Τι κανω "λαθος";! :p Το θέμα που σβήνει όλη την λέξη είναι όταν έχεις "σ" μέσα στην λέξη. Πχ γράψε διαδικασία και στο "σ" θα σβήσει όλη την λέξη ή γράψε στάση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Το θέμα που σβήνει όλη την λέξη είναι όταν έχεις "σ" μέσα στην λέξη. Πχ γράψε διαδικασία και στο "σ" θα σβήσει όλη την λέξη ή γράψε στάση. Αν την γραψεις ολη και γυρισεις πισω μετα το κενο πλεον δεν την σβηνει. Αν το πατησεις εκεινη την στιγμη τη σβηνει. Εχεις δικιο. (εκανα αρκετες δοκιμες να δω σε πιο σημειο τη σβηνει και που οχι) Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 αν εχει σ στο τελος την σβηνει ολη το δοκιμασα τωρα :p Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Σταμάτησε η apple να υπογράφει την 9.2.1. Οπότε πλέον μπορούμε να περάσουμε μόνο την 9.3 και 9.3.1, http://www.idownloadblog.com/2016/04/05/apple-stops-signing-ios-9-2-1/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Αν την γραψεις ολη και γυρισεις πισω μετα το κενο πλεον δεν την σβηνει. Αν το πατησεις εκεινη την στιγμη τη σβηνει. Εχεις δικιο. (εκανα αρκετες δοκιμες να δω σε πιο σημειο τη σβηνει και που οχι) αν εχει σ στο τελος την σβηνει ολη το δοκιμασα τωρα :p Ο mavrios εννοεί ότι αν μετά το "ς" πατήσεις κενό και μετά το σβήσεις, δεν σου διαγράφει όλη την λέξη. Για παράδειγμα, αν γράψεις "σκύλος" και προσπαθήσεις να σβήσει το ς, θα σου σβήσει όλη την λέξη... Αν γράψεις "σκύλος", μετά πατήσεις το "κενό"-space και μετά πας να σβήσεις το ς, δεν σου διαγράφει όλη την λέξη...;) Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ο mavrios εννοεί ότι αν μετά το "ς" πατήσεις κενό και μετά το σβήσεις, δεν σου διαγράφει όλη την λέξη. Για παράδειγμα, αν γράψεις "σκύλος" και προσπαθήσεις να σβήσει το ς, θα σου σβήσει όλη την λέξη... Αν γράψεις "σκύλος", μετά πατήσεις το "κενό"-space και μετά πας να σβήσεις το ς, δεν σου διαγράφει όλη την λέξη...;) Αυτο ακριβως :up: Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Μετα την εγκατασταση της 9 και τα προβληματα που ειχα με τα notifications στις συσκευες ΒΤ μου (οπως και αλλος κοσμος) σημερα καταφερα να λυσω το προβλημα μετα απο πολλες προσπαθειες!!! 9.3.1 σε καθαρη εγκατασταση στο iPhone για αρχη (τυχαιο ή οχι απλα στο δικο μου ετσι ειναι!) διαγραφη της καθε μια συσκευης απο το iPhone (αγνοηση αυτης της συσκευης μεσα απο το μενου του BT) στις ΒΤ συσκευες, επαναφορα στις εργοστασιες ρυθμισεις σε ολες ξανα peering μια μια τις ΒΤ συσκευες και μεσα στο μενου της ΒΤ συσκευης ενεργοποιηση της "εμφανισης γνωστοποιησης" που εμενα ηταν ανενεργη σε ολες τις συσκευες ... Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Έχω τα εξής 2 θέματα. 1) Κάποιες φορές (όχι πάντα), όταν ανοίγω ένα folder (που μεσα έχει διαφορα apps) το animation κάπου κολλάει προς το τέλος της κίνησης. To κάνει μια φορά δλδ και μετά δεν το ξανακάνει κατά την χρήση..Σας έχει τύχει? Έχω το reduce motion στο off (settings->general->accessibility->Reduce motion off) 2) Όταν με πέρνουν τηλέφωνο, μπορώ να αλλάξω το "slide to answer" σε "tap to answer" (accept/decline buttons)? Πολλές φορές ο slider μου κολάει (το slide to answer συμβαινει όταν εχεις κλήση και έχεις κλειδωμένο τηλ. δηλαδή στο 99% των περιπτώσεων. Όταν ειναι ανοιχτό-ξεκλείδωτο εμφανιζονται ξεχωριστά το accept/decline onscreen buttons) οs 9.3 , iphone 6s Edited April 24, 2016 by Haris1977 Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 :confused: iOS 9.3.1, iPad Pro, ρυθμίσεις Safari: Κάνει τίποτα η επιλογή "Νέες καρτέλες στο υπόβαθρο"; Όσες φορές κι αν δοκίμασα να την ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω η συμπεριφορά στον τρόπο ανοίγματος των συνδέσμων παραμένει η ίδια. Δεν αλλάζει ούτε το μενού που εμφανίζεται αν πατήσουμε παρατεταμένα στο link. Σε παλαιότερα iOS μπορούσες να επιλέξεις "Open in Background". Τώρα υπάρχει μόνο το "Άνοιγμα σε νέα καρτέλα". Και δεν είναι αυτό το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον Safari. Συχνά όταν κάνω scrolling σε σελίδες εξαφανίζεται το τμήμα της σελίδας που είναι από κάτω ή από πάνω και σχηματίζεται πάλι μόνο αν σηκώσω το δάχτυλο από την οθόνη. Αυτό διορθώνεται μόνο προσωρινά αν κάνω "Απαλοιφή ιστορικού και δεδομένων" και κλείσω τις υπόλοιπες ενεργές εφαρμογές. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Χτες διάβασα κάτι για το email @icloud.com και θέλω να το ξεκαθαρίσω. Έχω φτιάξει ένα Apple ID σε ένα iphone που έχω με το κανονικό Gmail μου. Επίσης έφτιαξα και ένα email στο icloud. Χτες λοιπόν διάβασα πως το icloud email έχει δεθεί πλέον με το λογαριασμό μου και μπορώ να αντικαταστήσω το άλλο στο λογαριασμό μου. Άρα όταν κάνω login θα μπαίνω πλέον με το icloud και όχι με το gmail μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Χτες διάβασα κάτι για το email @icloud.com και θέλω να το ξεκαθαρίσω. Έχω φτιάξει ένα Apple ID σε ένα iphone που έχω με το κανονικό Gmail μου. Επίσης έφτιαξα και ένα email στο icloud. Χτες λοιπόν διάβασα πως το icloud email έχει δεθεί πλέον με το λογαριασμό μου και μπορώ να αντικαταστήσω το άλλο στο λογαριασμό μου. Άρα όταν κάνω login θα μπαίνω πλέον με το icloud και όχι με το gmail μου. Ναι μπορείς αλλά και πάλι το gmail θα μείνει "δεμένο" με τον λογαριασμό. Δεν σημαίνει πως μπορείς να το αλλάξεις ή να το αφαιρέσεις εντελώς. Οπότε είτε μπεις με το icloud είτε με το gmail είναι ένα και το αυτό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ναι μπορείς αλλά και πάλι το gmail θα μείνει "δεμένο" με τον λογαριασμό. Δεν σημαίνει πως μπορείς να το αλλάξεις ή να το αφαιρέσεις εντελώς. Οπότε είτε μπεις με το icloud είτε με το gmail είναι ένα και το αυτό. Μάλιστα. Καλό αυτό. Βασικά θα ήθελα να εδιωχνα εντελώς το Gmail αλλά οκ. Δε με χαλάει και έτσι. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν μπορω με εναν λογαρισμο στο iTunes αν μπορω να χρησιμοποιώ δυο συσκευές; Ενα 3GS και ενα 5αρι iPhone; via tapatalk... Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν μπορω με εναν λογαρισμο στο iTunes αν μπορω να χρησιμοποιώ δυο συσκευές; Ενα 3GS και ενα 5αρι iPhone; via tapatalk... Ναι κανονικά! Εγώ έναν έχω σε όλες τις συσκευές. iPhone 3G, 4, 6, Macbook. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Ναι κανονικά! Εγώ έναν έχω σε όλες τις συσκευές. iPhone 3G, 4, 6, Macbook. Απλα θα βάλω τους κωδικούς στο παλιό κινητο και θα το αναγνωρίσει ή πρεπει να συνδεθώ μέσω iTunes; Οτι αλλαγές κανείς στην μια συσκευή ενημερώνεται και η άλλη; Αν έχουν διαφορά στην έκδοση iOS δεν παίζει ρόλο; via tapatalk... Edited June 11, 2016 by karlosamos Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Απλα θα βάλω τους κωδικούς στο παλιό κινητο και θα το αναγνωρίσει ή πρεπει να συνδεθώ μέσω iTunes; Οτι αλλαγές κανείς στην μια συσκευή ενημερώνεται και η άλλη; Αν έχουν διαφορά στην έκδοση iOS δεν παίζει ρόλο; via tapatalk... Ναι βάζεις το Apple ID σου. Δε νομίζω να χρειάζεται iTunes. Η διαφορετική έκδοση iOS, σίγουρα δεν παίζει ρόλο. Κάθε συσκευή θα έχει τα features που παρέχονται στο συγκεκριμένο μοντέλο και iOS αντίστοιχα βέβαια. Για το ποιες αλλαγές θα γίνονται στη κάθε συσκευή, τι ακριβώς εννοείς; Για τις εφαρμογές πχ μπορείς να επιλέξεις τι θα γίνεται και αν θα κατεβαίνουν ταυτόχρονα και στις άλλες συσκευές. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Μπορω απο ενα iPhone 3GS στο οποίο εχω δεδομένα Ίντερνετ με κάποιο τροπο να δώσω Ίντερνετ σε ενα iPhone 5; Υπάρχει τρόπος; Το personal hotspot πως δουλεύει; via tapatalk... Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Μπορείς μόνο μέσω Bluetooth, διότι το 3GS δεν υποστηρίζει Personal Hotspot (tethering) μέσω WiFi. https://support.apple.com/el-gr/HT201926 http://s33.postimg.org/x15winqrz/Capture.gif Το πως, δες το εδώ: https://support.apple.com/el-gr/HT204023. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Έχω το iPad mini 2 με την έκδοση 8.4.1 και θέλω να βάλω την 9.3.2. Αξίζει τον κόπο; Που μπορώ να δω την όλη διαδικασία παιδιά; Ευχαριστώ εκ των πρωτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Έχω το iPad mini 2 με την έκδοση 8.4.1 και θέλω να βάλω την 9.3.2. Αξίζει τον κόπο; Που μπορώ να δω την όλη διαδικασία παιδιά; Ευχαριστώ εκ των πρωτερων Κάνεις update μέσα από τη συσκευη σου, σίγουρα εχεις ήδη πάρει την σχετική ένδειξη. Αξίζει... η 9.3.2 ειναι από τις καλύτερες αναβαθμίσεις της εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Το iOS 9.3.3 είναι πλέον διαθέσιμο. Όποιος το επιθυμεί, μπορεί να αναβαθμίσει μέσω OTA αλλά και μέσω iTunes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Το iOS 9.3.3 είναι πλέον διαθέσιμο. Όποιος το επιθυμεί, μπορεί να αναβαθμίσει μέσω OTA αλλά και μέσω iTunes. Να το βαλω? Τι διαφορες εχει απο την 9.3.2? Ολα είναι άψογα,κανενα θεμα με μπαταρια κλπ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Να το βαλω? Τι διαφορες εχει απο την 9.3.2? Ολα είναι άψογα,κανενα θεμα με μπαταρια κλπ. Σφάλματα διορθώνει η αναβάθμιση, δεν επηρεάζει κάτι άλλο. Πέρασε την, δεν έχει κανένα θέμα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts