botilas Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Πάντως καλό είναι να τα αποφεύγουμε όσο γίνεται μια καλή απάντηση στην ερώτηση «γιατί να τα αποφεύγουμε?» είναι το ντοκιμαντέρ Super Size me του Μόργκαν Σπέρλοκ στους κινηματογράφους. Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 h alh8eia einai pos sa to spitiko faghto den exei...ostoso ki ekei yparxoun apagoreyseis..opos exo pei se paliotero thread sto telos mono makaronia 8a kanei na fame... oson afora goodys vs mcdonalds pshfizo goodys...:)etsi giati to allo mou kanei poly plastikoura Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Μετα απο τοσες μερες σημερα ειδα το θεμα! Ε ενταξει, δεν χρειαζοταν να ανοιξουν 6 σελιδες για να καταλαβουμε οτι: Δημοσκόπηση: Poia apo tis dio autes alisides FAST FOOD estiatorion protimate? Έχετε ήδη ψηφίσει σε αυτήν τη δημοσκόπηση! Goodys 105 80.15% MacDonalds 26 19.85% Σύνολο: 131 ψήφοι 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 pizza hut Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 axm.... gia prosekse liiiiiiiiiigo kalutera tis epiloges ths dhmoskophshs:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 goodies: ποιό νόστιμα, ποιότητα σίγουρη , αλλά ΑΚΡΙΒΑ ΜΑΚ: όχι τοσο νόστιμα , κρέας άγνωστο...... και ΦΤHΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ άρα ανάλογα με τα αποθέματα €€€€€€ τρώμε ανάλογα :lol: Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 McDonalds fysika... Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Goody's γιατί δεν μου αρέσει το βοδινό κρέας που χρησημοποιούν στα mac όπως επίσης η πίκλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 βοδινό κρέας = the best Στα μακ μοσχαρίσιο έχουν, όπως και στα χασάπικα. Δύσκολα βρίσκεις βοδινό πλέον.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 μοσχάρι = μικρό βόδι ... με μπέρδεψες Bayern ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 βόδι = μεγάλο μοσχάρι.... βόδι != μοσχάρι... Είναι σαν να μου λες ότι το κατσικίσιο κρέας είναι ίδιο με της γίδας (της στέρφας κιόλας) ή ίδιο με το μουνούχι. Απλά καμία σχέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Ναι αλλά θεωρείται καλύτερο το κρέας του νεαρού ζώου, όχι του ενήλικου. Εσύ έτσι όπως το αναφέρεις φαίνεται σαν να πρόκειται για διαφορετικό ζώο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Για το ίδιο ζώο πρόκειται αλλά για διαφορετική ποιότητα κρέατος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki4 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Goody's και παλι Goody's...Απορω ποιος προτιμαει να φαει στα Mac...Οποτε περναω απ'εξω(ειδικα στο Village) παντα μα παντα υπαρχει στον αερα μια απαισια μυρωδια...Το ιδιο και στην αγγλια που σπουδαζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Εγώ πάντως προτιμώ Mc Donalds!Από μικρός στην Γερμανία που έμενα συνήθησα στα Mc Donalds και τώρα και εδώ Κατερίνη που είμαι όταν βαριέμαι τους γύρους πηγαίνω για Mc Donalds!Goodies 2,3 φορές έχω φάει αλλά δεν μου πολυ άρεσαν Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Με έσυραν στα McDonalds χτες. Δυστυχώς όμως, έκανα το λάθος να παραγγείλω και μια ceasar's. Πόσο πρόχειρο μπορεί να είναι το πρόχειρο τελικά? Παρά τη διαφήμιση για ολόφρεσκιες σαλάτες που ετοιμάζονται μόλις τις παραγγείλεις[0], δοκίμασα μια αηδία. Το φαντάστηκα ότι κάποιο λάκο έχει η φάβα, όταν παρέδωσαν την σαλάτα έτοιμη πριν τα macs. Αλλά δεν έχω ξαναδεί πουθενά αλλού να σου δίνουν κρουτόν (κατάξερα σαν περσινές φρυγανιές) μέσα σε σακουλάκι για να τα ρίξεις στη σαλάτα σου. Επίσης δεν έχω δει πουθενά αλλού να σου δίνουν τη σως, για να τη ρίξεις στη σαλάτα σου. Επίσης δεν έχω ξαναδοκιμάσει ποτέ τόσο χάρτινα και άγευστα μαρουλόφυλα/τριμένα καρότα κτλ κτλ. [0]Το σωστό θα ήταν να έγραφε: "Ολόφρεσκια σαλάτα από χάρτινα λαχανικά που την ετοιμάζετε μόνος αφού την παραγγείλετε" Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Goody's ..το συζητάς?! :p οι σαλάτες είναι πάντοτε φρέσκιες κτλ...το κλαμπ αξεπέραστο κτλ μακ δεν θα έτρωγα ποτέ διότι δεν έχω ακούσει καλά σχόλια από ΚΑΝΕΝΑΝ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 akous tora!!an 8es na fas junk food dokimase to double cheeseburger sta mc... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Goody's For EVER!!!!! Εδώ στο ηράκλειο τουλάχιστον τα Goody's είναι κατα πολύ καλύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυτεεεεεεεερααααααααα από τα MAC!!!!!!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (30 Νοέ. 2004 , 21:53) Βασικά προτιμώ το σουβλατζήδικο του Χρήστου αλλά αφού δεν υπάρχει στη δημοσκόπηση, τότε Goody's :) Ο πατέρας μιας συμμαθήτριας μου το έχει. ;) Εγώ προτιμώ το ανατολίτικο, από την άλλη πλευρά της Υμηττού που έχει και κεμπάπ. :p Goodys και μικρότερη περιεκτικότητα σε πλαστικό και ελληνικά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo (12 Δεκ. 2004 , 13:12) Με έσυραν στα McDonalds χτες. Δυστυχώς όμως, έκανα το λάθος να παραγγείλω και μια ceasar's. Πόσο πρόχειρο μπορεί να είναι το πρόχειρο τελικά? Παρά τη διαφήμιση για ολόφρεσκιες σαλάτες που ετοιμάζονται μόλις τις παραγγείλεις[0], δοκίμασα μια αηδία. Το φαντάστηκα ότι κάποιο λάκο έχει η φάβα, όταν παρέδωσαν την σαλάτα έτοιμη πριν τα macs. Αλλά δεν έχω ξαναδεί πουθενά αλλού να σου δίνουν κρουτόν (κατάξερα σαν περσινές φρυγανιές) μέσα σε σακουλάκι για να τα ρίξεις στη σαλάτα σου. Επίσης δεν έχω δει πουθενά αλλού να σου δίνουν τη σως, για να τη ρίξεις στη σαλάτα σου. Επίσης δεν έχω ξαναδοκιμάσει ποτέ τόσο χάρτινα και άγευστα μαρουλόφυλα/τριμένα καρότα κτλ κτλ. [0]Το σωστό θα ήταν να έγραφε: "Ολόφρεσκια σαλάτα από χάρτινα λαχανικά που την ετοιμάζετε μόνος αφού την παραγγείλετε" Τις περισσότερες φορές τα έχουν όλα έτοιμα εκεί (και τα big mac και τα cheeseburger κ.λ.π.) εκτός αν τους έχουν τελιώσει. Στα Goodys τα φτιάχνουν όλα μόλις τα παραγγείλεις και για αυτό αργούν λίγο (ειδικά αν έχει κόσμο) . Όμως αξίζει η (μικρή) αναμονή. Ήθελα να πάρω μια από τις σαλάτες τους να δοκιμάσω αλλά τώρα που διάβασα την γνώμη σου δεν θα το κάνω... Στα Goodys, όπως λέει και η jane_butterfly οι σαλάτες είναι πάντα ολόφρεσκιες. Αν δεν θέλω να πάρω cheeseburger, club κ.λ.π. παίρνω salad bar και είμαι μια χαρά. Για τις σαλάτες των Goodys την ίδια γνώμη με εμένα έχει και η μάνα μου που στο θέμα του φαγητού είναι ΠΟΛΥ ποιο "ψείρα" από εμένα. Στα mc donalds η πλαστικούρα φαίνεται στα μπιφτέκια. Το mc chicken είναι τρομερό. Επίσης αν θέλετε καλό cheeseburger πηγαίντε στο Queen στην πλατεία Εσπερίδων (οδός Γιαννιτσοπούλου) στην Γλυφάδα. Καμιά σχέση με Goodys... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Ta queen ontos gamata...kai ta burger, kai h bafla me pagoto!...alla mou dinoun entipwsh oti einai polu brwmika kai oti isa isa pernaei tous ugeionomikous elegxous. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 kai ta 2 junk food alla an einai na katastrepsw ton organismo mou epitides h den yparxei kanena allo fagosimo panw stin gh tote epilegw ta goodys :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Σίγουρα τα Goodys αλλά εγω προτιμώ τα Burger King (που δεν υπάρχουν στην ελλάδα νομίζω). Μακράν καλύετρο burger και πατάτες φοβερές (με 13 συντηρητικά!!!! όμως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Wendy's ... Τα θυμάται κανεις απο εσάς? Το καλύτερο by far... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts