Jump to content

Henry__P900

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Henry__P900

  1. Παιδια το βρηκα οκ! :w00t: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας! :) :D
  2. Λοιπον ειμαι κοντα! :) το κατεβασα το εκανα burn και τωρα μου ζηταει να βαλω την αναλυση της οθονης 1024 Χ 768 και μεγαλα γραμματα. Τα εκανα αυτα! Αν ειναι ετσι τοτε γιατι δεν μου προχωραει το πραγμα? :worry: Το dpi 120 που βρισκεται σε win xp ελληνικα?
  3. Ρε παιδια μπορειτε να μου εξηγησετε πως μπορω να το κατεβασω βημα βημα επειδη δεν μπορω εγω??? :cry: :( Βασικα δεν βλεπω το λινκ για download! :worry:
  4. Kapoios mod as svisei ola ta off topic pou kaname...
  5. Are you sure? Στο λεω επειδη ρωτησα στο forum της Νοκια και μου ειπαν: ""Βεβαιως και εχει. Τι κινητο θα ηταν αμα δεν ειχε?""
  6. Να πω κατι και εγω...το μηχανακι καλο, ωραιο, γρηγορο...αλλα ειναι modenas.... Εχει αναπτυχθει βεβαια αλλα δεν μου κανει κλικ ακομη.
  7. Ρε παιδια δεν μπορω να το κατεβασω! Υπαρχει καποιο πιο εγκυρο λινκ?
  8. Αντε ρε Rossi46...που ειναι οι photos που που μας λες εδω και 2 μηνες? Μηπως μας δουλευεις? :shifty: Που ειναι το wr200? :confused: Aκομα για polyestera ειναι? :lol:
  9. Τωρα πια εξελισωμαστε... :p οι εξετασεις για τα σηματα ως γνωστον γινονται σε PC. Μηπως ξερετε αν υπαρχει το προγραμμα αυτο με τις ερωτησεις για τα σηματα κ.τ.λ :shifty:
  10. 1] Eχει πολυπληκτρο 5 επιλογων στο πληκτρολογιο+ το jogdial 3 επιλογων. 2]Δεν καταλαβαινω τι λες εδω. 3]Η μνημη ειναι ικανοποιητικη. Η επεκταση της ειναι μεχρι 4gb.Παντως περιμεναμε μια μεγαλυτερη εξωτερικη μνημη. 4] Ο επεξεργαστης ειναι στα 208Mhz.Το P990i δεν ειναι ακριβως PDA. Συνδιαζει Pda δυνατοτητες 3g, κ.τ.λ, κ.τ.λ...
  11. Και ποιος δεν το περιμενει... :D
  12. H ελπιδα δεν πεθαινει ποτε. Κατι ξερω και το λεω... ;)
  13. Παντως το C4 δεν εχει την επιτυχια που ειχε η Xsara. Σταθερα -3% κατω στις πωλησεις το C4 απο την Xsara. Επισης τo C4 στο πισω μερος ειναι τραγικο...μην πω καλυτερα ολοκληρο... :rolleyes:
  14. Σε αυτο το link διαβασα στις φωτογραφιες οτι εχει εσωτερικη μνημη 62Mb. :blink: 84 δεν εχει? :worry:
  15. Eγω παντως θελω να αντικαταστησω το P900 μου με το P990i. Οι διαφορες ειναι ουσιαστικες...γενικως ειναι αλλο ''κινητο''.
  16. Εγω ειχα γνωρισει μια κοπελα μεσω chat το 2003 και απο τοτε ειμαστε μαζι... :D
  17. Τι πληρωνεις??? Tριχες baby...τριχες...! :lol: :lol: :lol: :D
  18. Εγω παλι τα: http://www.myphone.gr http://www.sportfm.gr
  19. Για την ελληνικη αναγνωριση γραφης και για την ηχογραφηση απο το ραδιο ειναι πολυ χλωμο. :( Για την αναλυση βιντεο δεν εχω δει ακομη νουμερα... Sorry για το διπλο post...
  20. [quote name=or7raul7 μηπως μαθαμε τελικα αν θα εχει ελληνικη αναγνωριση γραφης, σε τι αναλυση τραβαει βιντεο και αν θα μπορουμε να ηχογραφουμε απο το ραδιο?[/quote] Για την ελληνικη αναγνωριση γραφης και για την ηχογραφηση απο το ραδιο ειναι πολυ χλωμο. :( Για την αναλυση βιντεο δεν εχω δει ακομη νουμερα...
  21. To link που μας εδωσες δεν δουλευει. :( Για ριξε μια ματια... :!:
  22. Παιδια ενας φιλος μου ειπε οτι οποιος μπει οταν του ερθει το χαρτι χωρις να εχει παρει αναβολη κανει 6μηνο. Ισχυει? :worry:
×
×
  • Create New...