mol Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 On 11/10/2021 at 11:38 ΜΜ, VANGSKG said: Αληθεια,τα samy;s τα θυμαται κανεις?στη θεσσαλονικη ειχε στην αγ.σοφιας με εγνατια και στο συντριβανι..ενδεχωμενα και αλλου..εγιναν mc donald's kai δεν μακροημερευσαν παρολου που βρισκονταν σε κεντρικα σημεια.. τα goodys εκλεισαν αρκετα καταστηματα..δεν ξερω αν ηταν η μειωση κερδων ή λογω franchise..΄παντως πιστευω οτι τα mc δεν επιασαν στην ελλαδα και ειδικα στη θεσσαλονικη... παντως προτιμω ενα πιτα γυρα απο το γυραδικο τγης γειτονιας...χαχαχαχα Πάντως του φοίνικα σκίζουν. Η τουλάχιστον όσες φορές περνάω πάντα έχει κόσμο (όλες τις ώρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. January 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2025 Έχω καταλήξει, πως οι «αλυσίδες» έχουν τη χαμηλότερη ποιότητα. Βασίζονται στη διαφήμιση και στη φήμη που έφτιαξαν τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά και μεμονωμένα fast-foodάδικα δεν πάνε πίσω. Χθες πήγα στο Queen Burger στη Γλυφάδα, και burger/πατάτες ήταν άνοστα και τρωγόντουσαν με το ζόρι, σαν να μπήκα στο τελευταίο παρακμιακό συνοικιακό μαγαζί.Ψωμί σχεδόν ξεραμένο, μπιφτέκι χωρίς γεύση, πατάτες μισοκαμμένες! Αλλά οι κορνίζες με τις φωτογραφίες των celebrities, κοσμούσαν τον τοίχο.... Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 Jackaroo Δυό φορές έχω πάρει το απλό burger, και δεν καταλαβαίνω τον χαμό που υπάρχει κάθε βράδυ εκεί! Ειδικά αν κρυώσει, απλά δεν τρώγεται. Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 On 18/9/2025 at 10:01 ΠΜ, BASSstarlet said: Jackaroo Δυό φορές έχω πάρει το απλό burger, και δεν καταλαβαίνω τον χαμό που υπάρχει κάθε βράδυ εκεί! Ειδικά αν κρυώσει, απλά δεν τρώγεται. Δεν ειναι γνωστο για τα burger του το Jackaroo, αλλα για τα σαντουιτς με το κοτοπουλο. Το παναρισμα σε συνδιασμο με το τηγανισμα ειναι σε αλλο level. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts