michaeldam Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Προτιμώ Goodys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Κάποτε τα Goody's ήτανε καλά . Έτρωγες από burger μέχρι μακαρονάδα . Τελευταία φορά που παραγγειλα από τα goody's πατάτες μπαγιάτικες και το burger άνωστο με μπιφτέκι που καταλάβαινες οτι δεν ήταν από κιμά . Για τα MacDonalds το μονο που μπορώ να πω ότι στην Αργυρούπολη έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση . 'Όμως η ποιότητα δεν έχει αλλάξει . Ειναι όμως φρέσκα . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Τα mc Donald's παλιά απλά δεν τρογώταν. Έτσι τα goodys ήταν μονόδρομος. Τα τελευταία χρόνια έγινε το ανάποδο... Πλέον τα Goody's είναι χάλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superd Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Goodys παιδια πολυ καθαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosdim33 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Goody's μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kira83 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Goodys λόγω ποιότητας, McDonalds λόγω γεύσης :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim101 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Goodys! Αυτό το Club σάντουιτς τέλειο!!! Όλα τα λεφτά χαχα Παράθεση Απεργίες GR - Windows 10 App (PC,Mobile,Xbox) Download HERE Γιορτές - Windows 10 App (PC,Mobile,Xbox) Download HERE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Goodys! Αυτό το Club σάντουιτς τέλειο!!! Όλα τα λεφτά χαχα Όπου και να έχω φάει club παίζει παντού να είναι καλύτερο από των goodys. Για μένα το απλό τσιζ είναι διαχρονικό Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George2181 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Club, Τσιζ και mamas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimme Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Goody's μόνο και μόνο λόγω εντοπιότητας και παιδικών αναμνήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannees Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Goodys αν και γενικά δεν προτιμώ τέτοιο φαγητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarkgeo Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Goodys, το Cheese με extreme μπιφτέκι είναι απλά θεϊκό... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouras86 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Goodys κλαμπ σάντουιτς με κοτόπουλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_NI Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Goodys, φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Goody's και από εμένα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marik153 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Goody’s δαγκωτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Όταν ήμουν μικρός η συγχωρεμενη μητέρα μου με πηγαινε στο πρωτο Goody's που είχε ανοίξει. Θυμάμαι τον προισταμενο να μου δίνει παιδικα βιβλία να ζωγραφίζω. Μετά από 20+ χρόνια όταν δουλευα σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας με έστειλαν σε έναν εταιρικό πελατη Goody's και πέτυχα τον ίδιο προισταμενο! Απίστευτη συγκίνηση! Παρόλο που δεν τρώω πια φαστ φουντ, εχω συναισθηματικό δεσιμο με τα Goody's και εάν ήταν να επιλέξω ανάμεσα στα 2 θα επέλεγα Goody's. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Πάντως είναι καλή δικαιολογία να αρχίσεις να τρως γκουντις :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Ασε το στομάχι μόνο πιτογυρο δέχεται χωρίς παρενεργειες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Είναι γεγονός, πως τα Goody's είναι συνδεδεμένα με πολλές και καλές αναμνήσεις, που παίζουν το ρόλο τους ώστε να ξαναγυρνάμε εκεί. Μετά από σινεμά, βόλτα με το έτερο ήμισυ κλπ κλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Θα πρέπει όμως κατά τη γνώμη μου να επαναφέρουν πολλά από τα γεύματα που έχουν καταργήσει και υπήρχαν στο παρελθόν όπως επίσης salad bars. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Και να μειώσουν τις τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 @p_k: πέστα ! Το οτι χάθηκαν τα salad bars μέγα φάουλ... από τις πιο ωραίες και τις κατηργησαν, κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Θα πρέπει όμως κατά τη γνώμη μου να επαναφέρουν πολλά από τα γεύματα που έχουν καταργήσει και υπήρχαν στο παρελθόν όπως επίσης salad bars.Το οποίο ήταν μια αηδία και μιση. Πήγαινε ο καθένας και εχωνε τα βρωμοχερα του στις εκτεθημενες σαλάτες. Στα γκουντυς θα ήθελα να γυρίσει το γεύμα με τα 3 κρέατα. Σε πιάτο με τηγανητές πατάτες στρογγυλές αν θυμάμαι καλά το σερβιραν. Επίσης και το golden burger σε μερίδα/πιάτο Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Λύσεις για το salad bar υπάρχουν. Θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος από το κατάστημα και να μην βουτάνε όλοι ανεξέλεγκτα τις κουτάλες μέσα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts