Jump to content

Jim101

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Jim101

  1. Γιορτές για Windows 11 Έκδοση 1.3.1: -Προστέθηκε υποστήριξη αγγλικής γλώσσας. -Προστέθηκε υποστήριξη ARM64 αρχιτεκτονικής. -Διάφορες άλλες βελτιώσεις. Γιορτές για Windows 10 Έκδοση 1.2.1: -Προστέθηκε υποστήριξη αγγλικής γλώσσας. -Διάφορες άλλες βελτιώσεις.
  2. Γιορτές για Windows 11 Έκδοση 1.3.0: -Νέα μικρή οπτική σχεδίαση που ταιριάζει με τα νέα Windows 11. -Υποστήριξη για αναζήτηση εορτών με βάση την ημερομηνία. -Μικρές βελτιώσεις στην αναζήτηση. -Διάφορες άλλες βελτιώσεις. Γιορτές για Windows 10 Έκδοση 1.2.0: -Υποστήριξη για αναζήτηση εορτών με βάση την ημερομηνία. -Μικρές βελτιώσεις στην αναζήτηση. -Διάφορες άλλες βελτιώσεις.
  3. Απεργίες GR για Windows 11 Έκδοση 1.3.0: -Νέα μικρή οπτική σχεδίαση που ταιριάζει με τα νέα Windows 11. -Νέο Ανοιχτόχρωμο θέμα. *Η επιλογή επιθυμητού θέματος είναι διαθέσιμη στις ρυθμίσεις* -Βελτιώσεις στις ειδοποιήσεις. -Διάφορες βελτιώσεις. Απεργίες GR για Windows 10 Έκδοση 1.2.12: -Νέο Ανοιχτόχρωμο θέμα. *Η επιλογή επιθυμητού θέματος είναι διαθέσιμη στις ρυθμίσεις* -Βελτιώσεις στις ειδοποιήσεις. -Διάφορες βελτιώσεις.
  4. Ενημέρωση 1.1.0 -Υποστήριξη για προσθήκη διάφανου πλακιδίου στην έναρξη. *Η επιλογή διάφανου πλακιδίου είναι διαθέσιμη στις ρυθμίσεις* -Προσθήκη Hamburger μενού. -Μικρές βελτιώσεις στην αναζήτηση. -Διάφορες άλλες βελτιώσεις.
  5. Τις τελευταίες μέρες που χρησιμοποιώ την έκδοση των Windows 11 το βρίσκω όμορφο, με ωραία animations κατά την χρήση του λειτουργικού που δεν μπορούν να φανούν (προφανώς) σε screenshot που κυκλοφορούν σε διάφορες σελίδες και αισθάνομαι ότι είναι και περισσότερο γρήγορο σαν λειτουργικό από τα Windows 10. Οι στρογγυλεμενες γωνίες το κάνουν να δείχνει μοντέρνο. Έχουν αφαιρεθεί τα Live Tile αλλά πιστεύω ότι στην επίσημη έκδοση Win11 θα δώσουν την επιλογή για την ενεργοποίηση της Win10 έναρξης (που έχει τα Live Tiles). Αλλά πιστεύω επίσης ότι θα προσθέσουν και Widgets σαν αντικατάσταση των Live Tiles (υπάρχουν τώρα στην Win11 έκδοση Widgets αλλά μοιάζει να μην έχουν πρόσβαση οι Developers σε αυτό!! προς το παρόν τουλάχιστον;; ). Στις 24 Ιουνίου θα γίνει και event για developers εκτός από το Event για την "Επόμενη γενιά των Windows". Σίγουρα θα δούμε το νέο UI του Microsoft Store, ίσως υποστήριξη Android εφαρμογών στο Microsoft Store (ίσως για αυτό βγάλανε τα Live Tiles για να μοιάζουν με τα στατικά εικονίδια των Android apps ;;;; συν τα Widgets;; ). Οπότε αναμένουμε όλα τα επίσημα νέα από την ίδια την Microsoft στις 24 Ιουνίου.
  6. Ενημέρωση: 1.2.11 -Υποστήριξη για προσθήκη διάφανου πλακιδίου στην έναρξη. *Η επιλογή διάφανου πλακιδίου είναι διαθέσιμη στις ρυθμίσεις* -Διάφορες βελτιώσεις.
  7. Δείτε και ενημερωθείτε για το πότε γιορτάζει το όνομα που σας ενδιαφέρει. Με την καθημερινή λήψη ειδοποιήσεων δεν θα χάσετε καμία γιορτή. Λειτουργίες: -Λήψη ειδοποιήσεων -Ζωντανό πλακίδιο (Live Tile) -Σταθερές και κινητές εορτές -Αναζήτηση εορτών με βάση το όνομα και ημερομηνία -Δεν απαιτείται σύνδεση στο internet Η εφαρμογή Γιορτές είναι UWP και τρέχει σε όλες τις συσκευές με Windows 10 - Anniversary Update (Build 14393) η νεότερη έκδοση, αλλά και Windows 11. Κατεβάστε την εφαρμογή απο εδώ: https://www.microsoft.com/store/apps/9PGV3RZNGMRR
  8. Απεργίες GR για Windows Phone 8.1 Έκδοση 1.0.0: Έχουμε αναπτύξει μια έκδοση της εφαρμογής για τα Windows Phone 8.1 με κάποιες βασικές λειτουργίες. Δυστυχώς το Store δεν λειτουργεί στα Windows Phone 8.1. Ο μόνος τρόπος για την εγκατάσταση της εφαρμογής είναι μέσω του αρχείου appxbundle (με την προϋπόθεση να έχει γίνει root στην συσκευή). Για το αρχείο appxbundle: κλικ εδώ
  9. Ενημέρωση: 1.2.10 -Οι ειδοποιήσεις έχουν ενεργοποιηθεί από προεπιλογή σε κάθε νέα εγκατάσταση της εφαρμογής. -Προσθήκη Hamburger μενού. -Τώρα το κουμπί πίσω "<-" θα κάνει περιήγηση προς τα πίσω και στις σελίδες που έχει γίνει περιήγηση εντός της εφαρμογής. -Διάφορες βελτιώσεις.
  10. Σε Lumia 640 φίλου περάσαμε την έκδοση 15254 και σταμάτησε το πρόβλημα ότι «δεν είναι online» στους χάρτες. Αλλά εγώ πάντα αν περάσω μεγάλο update (π.χ από Build 15063 σε Build 15254), αμέσως μετά το update κάνω και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, έτσι έκανα και στην περίπτωση αυτή, και μπορεί να βοήθησε και αυτό. Δεν δοκίμασα τους χάρτες πριν την επαναφορά. Οπότε αν μπορείς να δοκιμάσεις και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
  11. Τα Lumia 640 / 640 XL έχουν σταματήσει στην έκδοση Windows 10 Mobile Build 15063 (εκεί έχει θέμα η αναζητήσει στους χάρτες). Αν καταφέρεις να το αναβαθμίσεις στην έκδοση Build 15254 θα σου δουλεύει. Δεν είναι πολύ δύσκολη διαδικασία για να το κάνεις αλλα αν το κάνεις πρώτη φορά ίσως σου πάρει χρόνο αν δεν βρεις και καλές οδηγίες.
  12. Τρόπος εγκατάστασης .appx η .appxbundle αρχείων σε Windows 10 Mobile 1. Κατεβάστε και αποθηκεύστε στην μνήμη της Windows 10 Mobile συσκευής το αρχείο appx η appxbundle της εφαρμογής που θέλετε να εγκαταστήσετε. 2. Στο smartphone σας, πηγαίνετε: Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια > Για προγραμματιστές , και να επιτρέψει την «Λειτουργία προγραμματιστή». [Το βήμα αυτό ίσος να μην είναι απαραίτητο] 3. Από την Εξερεύνηση Αρχείων [File Explorer] , πηγαίνετε στο φάκελο όπου έχει αποθηκευτή το αρχείο appx η appxbundle και ανοίξτε το για εγκατάσταση. 4. Θα χρειαστούν μερικά λεπτά μέχρι να εγκατασταθεί η εφαρμογή. 5. Αν όλα πήγαν καλά θα πρέπει να δείτε την εφαρμογή εγκατεστημένη. Τρόπος εγκατάστασης .appx η .appxbundle αρχείων σε Windows PC 1. Απλά ανοίγουμε το αρχείο .appx η .appxbundle από το φάκελο που έχει αποθηκευτή. Αν υπάρχει θέμα ίσως χρειαστεί και η ενεργοποίηση «Λειτουργία προγραμματιστή», πηγαίνετε: Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια > Για προγραμματιστές , και να επιτρέψει την «Λειτουργία προγραμματιστή» και ξανά κάνουμε το βήμα 1. Δυστυχώς δεν γνωρίζω πως να κάνουμε εξαγωγή των appx/bundle αρχείων από τους φακέλους του συστήματος. Ποιες εφαρμογές σε ενδιαφέρουν; Δεν τα κατάφερα ούτε με τα xap. Μήπως ξέρεις εσύ πως μπορώ να έχω πρόσβαση για να εξάγω τα αρχεία συστήματος για xap; Από Windows 10 Mobile δεν με αφήνει να μπω στο φάκελο που έχει αποθηκευτή η εφαρμογή. Χρησιμοποιείς συγκεκριμένο File Manager;
  13. Έχω συγκεντρώσει για αρκετές εφαρμογές (που χρησιμοποιώ) appx και appxbundle αρχεία που σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε offline εφαρμογές σε Windows 10 [PC-Mobile] συσκευές. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτά τα αρχεία από εδώ: https://mega.nz/#F!0g9DQB4K!Z1KDypUYcGXgCCDVPaQ45A Αν ξέρετε κάποια άλλη εφαρμογή που αξίζει, μπορείτε να μου την αναφέρετε (με προσωπικό μήνυμα) και αν την βρω και είναι όντως καλή εφαρμογή να την προσθέσω.
  14. Κρατάς πατημένο το κουμπί πίσω: (<-) και σου εμφανίζει της ανοιχτές εφαρμογές. Από εκεί για να τις κλείσεις πατάς το “X” που έχει πάνω δεξιά και κλείνουν, άλλος τρόπος αντί για το X είναι να σύρεις προς κάτω τις εφαρμογές για να κλείσουν. Ανοίγεις την εφαρμογή με τις φωτογραφίες, πατάς τις 3 τελείες (κάτω δεξιά), στο μενού που ανοίγει πατάς ρυθμίσεις και πατάς την επιλογή «Διαχείριση ρυθμίσεων αποστολής OneDrive». Θα ανοίξει η εφαρμογή του OneDrive και θα σε πάει στις ρυθμίσεις για να απενεργοποιήσεις την αυτόματη αποστολή εικόνων στο OneDrive (το πρώτο διακοπτάκη απενεργοποιείς).
  15. Ενημέρωση 1.2.8: -Τώρα πατώντας μια απεργία θα εμφανιστούν οι λεπτομέρειες της απεργίας. -Βελτιώσεις στις ειδοποιήσεις. *Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία ειδοποιήσεων στις ρυθμίσεις* -Διάφορες βελτιώσεις.
  16. Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις στην Άγρια Δύση (2014) / A Million Ways to Die in the West (2014) Δεν το πιστεύω ότι περάσανε 5,5 χρόνια από όταν το είδα στο σινεμά.
  17. Νομίζω οτι το OneDrive με συνδρομή για 1TB θα βολέψει αρκετό κόσμο. Έχει και εφαρμογή (app) για πολλές πλατφόρμες που το κάνει βολικό. Από Δωρεάν όμως έχει μόνο 5GB!!!
  18. Πλάκα έχει το Halloween, μου αρέσει να το βλέπω κυρίως σαν στολισμό στα μαγαζιά. Είναι ωραίος στολισμός, όμορφη ατμοσφαίρα.
  19. Goodys! Αυτό το Club σάντουιτς τέλειο!!! Όλα τα λεφτά χαχα
  20. Δικτυακά λίγα πράγματα. Συνήθως όταν είναι μονόδρομος ο τρόπος αυτός.
  21. Πότε θα στολίσω;; Χμμ Καλή ερώτηση. Δεν έχω άμεση απάντηση. Θέλω να πιστεύω κοντά 20 Δεκεμβρίου , το πολύ 23!
  22. Καταναλώνω ένα σχετικά Normal πιστεύω πόσο για καλοκαίρι (με Wi-Fi μόνο σε καφετέριες και για κανένα μήνα περίπου όλο αυτό) => 8GB
  23. Freddo cappuccino παιδιά. Χειμώνα καλοκαίρι. Και Freddo Mochaccino αλλά γιατί δεν το βρίσκω εύκολα αυτό στα μαγαζιά ;;;;;
  24. Αμστελ πίνω αλλά θα ήθελα να δω και καμιά άλλη μήπως έχει καλύτερη
  25. Προτιμώ Σκλαβενίτη. Επειδή βάζει αρκετά συχνά πρόσφορες 1+1 δώρο σε διάφορα προϊόντα.
×
×
  • Create New...