Bezbozny Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Θα το φερει το v620 η Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Γεια και συγνωμη για την ελλειψη τονικου συστηματος στον τροπο που γραφω! Εχω εδω κ λιγο καιρο το συγκεκριμενο κινητο κ μετα απο πολλα παραπονα γνωστων για αναπαντητες κλησεις που δεν "ασχοληθηκα" ,παρατηρησα οτι μετα απο μια αναπαντητη αν για καποιο λογο δεν δοσω σημασια στην μπροστινη οθονη του κινητου που την αναφερει κ το ανοιξω αυτη δεν φαινεται πουθενα εκτος κ αν "απο διαισθηση :wacko: "παω στις εισερχομενες κλησεις του μενου κ δω οτι καποιες δεν εχουν το διακριτικο "ν"διπλα τους διλαδη ειναι αναπαντητες! Μηπως υπαρχει καποια επιλογη που δεν εχω εντοπιση?Συμβαινει κ σε εσας αυτο? ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 150 ΕΥΡΩ συσκευη 1 μηνος και με κουτι και με αποδειξη απο αναβαθμιση απο τιμ μονο σκετη συσκευη,εννοω χωρις συνδεσεις,τι λετε ειναι καλη τιμη να το χτυπησω?Εφοσον φυσικα δεν εχει φαει καμια σουπα και ειναι σε αριστη κατασταση οπως πρεπει να ειναι μια συσκευη 1 μηνα. Λοιπον? Τι λετε? Η μηπως να του κατεβασω λιγο ακομα την τιμη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 150 ΕΥΡΩ συσκευη 1 μηνος και με κουτι και με αποδειξη απο αναβαθμιση απο τιμ μονο σκετη συσκευη,εννοω χωρις συνδεσεις,τι λετε ειναι καλη τιμη να το χτυπησω?Εφοσον φυσικα δεν εχει φαει καμια σουπα και ειναι σε αριστη κατασταση οπως πρεπει να ειναι μια συσκευη 1 μηνα. Λοιπον? Τι λετε? Η μηπως να του κατεβασω λιγο ακομα την τιμη? 150 einai mia xara,omws prepei na prosekseis poli se ti katastasi einai i suskevi.Pantws san timi einai para poli kala!Sketi siskevi auti tin stigmi einai 250! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Γεια και συγνωμη για την ελλειψη τονικου συστηματος στον τροπο που γραφω! Εχω εδω κ λιγο καιρο το συγκεκριμενο κινητο κ μετα απο πολλα παραπονα γνωστων για αναπαντητες κλησεις που δεν "ασχοληθηκα" ,παρατηρησα οτι μετα απο μια αναπαντητη αν για καποιο λογο δεν δοσω σημασια στην μπροστινη οθονη του κινητου που την αναφερει κ το ανοιξω αυτη δεν φαινεται πουθενα εκτος κ αν "απο διαισθηση :wacko: "παω στις εισερχομενες κλησεις του μενου κ δω οτι καποιες δεν εχουν το διακριτικο "ν"διπλα τους διλαδη ειναι αναπαντητες! Μηπως υπαρχει καποια επιλογη που δεν εχω εντοπιση?Συμβαινει κ σε εσας αυτο? ευχαριστω εκ των προτερων! Σ' εμένα, είτε έχω αναπάντητη είτε μήνυμα, μου το γράφει στην εξωτερική οθόνη (1 missed call) και όταν ανοίξω το καπάκι μου βγάζει ένα πλαίσιο κειμένου που γράφει κι εκεί το ίδιο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Meta apo ligo kairo omws otan anoigeis to kinito,agnwsto giati, enw exeis to 1 missed call stin ekswteriki, stin eswteriki den exeis endeiksi.an peirakseis ligo to pliktrologio meta emfanizetai.Den katafera na katalavw giati.Paratirisa omws oti otan anoigw to kapaki viastika tote xanetai i endeiksi.An to anoiksw pio siga menei ekei. Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Εχει κανείς ελληνική γλώσσα για V620? lang 38 Εχω αναβαθμίσει ενα V550 σε V620 και δεν έχω ελληνικά. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Εχει κανείς ελληνική γλώσσα για V620? lang 38 Εχω αναβαθμίσει ενα V550 σε V620 και δεν έχω ελληνικά. Alhtheia,pws to ekanes auto?? Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 φλασάρεις με μια έκδοση R376_G_0E.66.06R_reflash και μετά περνάς και φλέξ v620_core_se5109axxxx056 και εισαι ΟΚ Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 τώρα σ'αυτή τη κατηγορία έλεγε ένα ν635 http://www.motorola.com/motoinfo/product/details/0,,80,00.html Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 φλασάρεις με μια έκδοση R376_G_0E.66.06R_reflash και μετά περνάς και φλέξ v620_core_se5109axxxx056 και εισαι ΟΚ με συνδεση bluetooth με τον υπολογιστή ,αντι του καλωδίου γινεται ? που μπορω να βρω οδηγίες για να 1- ξεφορτωθω το Vodafone live sto V550 που εχω 2-να κανω την αναβαθμιση που λες ? Ετσι οπως ειμαι δεν μπορω να μπω σε κανενα wap σιτε περα απο VLive.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Έχωντας απο τον περασμένο μάρτιο το V525, που το αγόρασα 2 φορές, καθώς η πρώτη μου συσκευή χάλασε, αναβαθμισμένο σε V600 με τον γνωστό τρόπο και χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα για 9 ολόκληρους μήνες εκτός του οτι έχασα τα 2 αριστερά στο πλάϊ ανεξηγήτα, έψαχνα να βρώ ενα κινητό να το αλλάξω. Τελικά μάλλον κατέληξα στο V620, καθώς το μοναδικό που μου άρεσε εκτός απο το V620 είναι το Χ700 της Panasonic.... Να προχωρήσω στην αγορά?? Α, και κάτι άλλο με το V525 αναβαθμισμένο σε V600, δεν μπορούσα να στείλω με BT, αλλά μόνο να πάρω, γιατί??? Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroula Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 gia sas tha mporoyse kapoios na moy pei pws mporw na vrw tous driver gia to motorola v620? eyxaristw : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 καλύτερα χτύπα το 635 ! έχει και κάρτα μνήμης !!! 620 είναι ίδιο χωρίς μνήμη....βαριέσαι εύκολα :( Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Πότε έρχεται το 635; Ξέρουμε τιμή; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 γερμανία βγήκε, γύρω στα 250 ;) Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 με συνδεση bluetooth με τον υπολογιστή ,αντι του καλωδίου γινεται ? που μπορω να βρω οδηγίες για να 1- ξεφορτωθω το Vodafone live sto V550 που εχω 2-να κανω την αναβαθμιση που λες ? Ετσι οπως ειμαι δεν μπορω να μπω σε κανενα wap σιτε περα απο VLive.... Οχι με bluetooth χρειάζεται καλώδιο USB κλπ και το PST η οποιοδήποτε εξοπλισμό για αυτή τη δουλειά. Ο Λόγος αναβάθμισης του V550 σε 620 είναι το vodafone live. Ετσι μπορείς να το ξεφορτωθείς Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickv620 Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Καλησπέρα παιδιά!! Είμαι νέος στο forum και εχω ένα πρόβλημα με το Bluetooth. Συγκεκριμένα όταν κάνω αναζήτηση ΄συσκευών από το μενου του Handsfree δεν μου βρίσκει καμία συσκευή ενώ όταν πάω να στείλω κάτι μου βρίσκει τις συσκευές κανονικά!! Επίσεις όταν ενεργοποιώ το Bluetooth είναι αναγνωρίσημο μόνο για 1 λεπτό. Ξέρει κανείς κάτι γι'αυτά??? Μίπος πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chem Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Aplos apo to menu tou Handsfree kanei anazhthsh mono gia bluetooth headsets prokeimenou na syndetheis me ena.Antistoixa apo to menu ths apostolhs psaxnei gia kinhta.Sxetika me to oti einai anixneysimo mono gia 1 lepto etsi einai se ola by default kai to mono pou mporeis na kaneis einai apo to menu toy bluetooth na patas to anixneysh oste na einai anixneysimo gia 1 akoma lepto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnans Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Geia sas paidia!eimai kainourios sto forum. eimai katoxos enos nokia 6100 kai prin 12 meres mhra to v620 epeidh htan fthno kai eixa epidothsh apo thn eteria. epeidh eixa poli kairo to 6100 de mporesa na sii8iso to motorola kai to xrhsimopoihsa mono gia 5 meres. Gia to logo auto to poula sthn timh ton 200 euro.opoios endiaferetai as mou steilei ena mail sto anag_tos@yahoo.gr. Exo to kouti tou, thn apodeiksh agoras kai to thlefono einai ousiastika kenourio. euxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickv620 Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Ευχαριστώ για την διευκρίνιση!! Εχω ακόμα μια απορία... Μπορείς να δημιουργίσεις υποφάκελους μέσα στο μενού των εικόνων η των ήχων για να βάλεις κάποια αρχεία που σου στέλνουν για παράδειγμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chem Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Fakelous nomizo de mporeis na dhmiourghseis xoris na eimai kai sigouros giati den to exo psaksei poly to thema.Vevaia yparxei mia epilogh kathgories sto menu ton fotografion pou sou epitrepei na dhmiourghseis nea,alla ego den ta katafera giati opote prospathousa na dhmiourghso mia me petouse sto prohgoumeno menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Προς chem n nick......Για να δημιουργησεις φακελους μεσα στις εικονες αρκει να φτιαξεις νεα κατηγορια οπως ειπε και ο chem!!! Για να τα καταφερεις ομως πρεπει να βαλεις ως γλωσσα στα μενου τα ΑΓΓΛΙΚΑ και μετα να πας να δημιουργησεις τη νεα κατηγορια, και επειτα μπορεις να το επαναφερεις στα ελληνικα..... ;) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Καλησπέρα στην παρέα! Λόγο επιδότησης σκέφτομαι να πάρω το V620. Αξίζει να το πάρω ή να ψάξω για κάτι άλλο. Έχετε μείνει ευχαριστημένοι από αυτό το τηλέφωνο. Επίσης επειδή δεν γνωρίζω για το V620 οι Bluetooth, είναι ξεκλείδωτες για να μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις δεδομένα από άλλα τηλέφωνα. Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickv620 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Φίλε μου AGNOSTE ευχαριστώ για την πληροφορία απλά θέλω να σου πώ ότι στο νέο αλμπουμ που δημιούργησα παρατήρησα ότι δεν μπορεις να μετακινήσεις τις εικόνες αλλά μόνο να τις αντιγράψεις. Εχω δίκιο??? Δηλαδή όταν το έκανα είχα τις φωτό και στο κύριο μενου αλλά και στο άλμπουμ. Οταν έσβησα μία από το κύριο μενού σβήστικε και από το αλμπουμ. Ετσι γίνεται η κάνω κάτι λάθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts