Jump to content

grvit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    303
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by grvit

  1. grvit

    iPhone 4

    Λοιπον,επανερχομαι για να μην υπαρχουν εκκρεμοτητες και λανθασμενες εκτιμησεις. Περασαν 2 μερες και το κινητο δεν εχει κανενα πρόβλημα με το σημα του.Το ελιωσα στις κλησεις ,5λεπτες,10λεπτες,οτι θελετε.... κανενα πρόβλημα. Ετσι πηρα τηλ την Vodafone να δω αν η περιοχη μου ειχε προβλημα καποιες μερες πριν.Και ..... ναι οντως μου ειπαν οτι υπαρχε ενα θεμα με το δικτυο και υπηρεσιες δεδομενων.Ακου γκαντεμια και κατασταση.... πως μπορουν να γινουν τα νευρα σου κουρελια και να το σπασεις το τηλεφωνο και να μη φταιει κιολας...ειχα να μιλησω με δικηγορους,μηχανικους,συνεργατες και στο λεπτο μου επεφτε η γραμμη...και νασου και ξαναπεπαιρνα και επεφτε......και επρεπε να μιλησω οπωσδηποτε. Τελος παντων,ενημερωνω ολους οσους διαβασαν το προβλημα μου οτι τελικως το τηλεφωνο δεν εχει απολυτως κανενα πρόβλημα με το σημα του,ειναι 100% λειτουργικο σε ολα του. Λιγα σχόλια στα γρήγορα , η μπαταρια του κραταει πιο πολυ απο το 3GS,η οθονη του πιο κρυστάλινη,ειναι πιο γρηγορο και πιο συμπαγες με καλυτερη ποιοτητα υλικων. Επισης θα προτιμουσα το προηγουμενο σχημα του αντι του στενοτερου και πιο τετραγωνου.Εμενα δεν με βολευει πολυ στο χερι ,ασε που γλυστραει του σκοτωμου.Δεν ξερω αλλα το 3gs με βολευε περισσοτερο στο χερι (εχω και μεγαλα χέρια) .Το 4αρι ,πιο στενο,μεταλλικο πλαισιο,μου εχει φυγει 3 φορες κατω χωρις να παθει τιποτα ομως ακριβως λογω των αριστων υλικων κατασκευής.Ετσι παραγγειλα και εβαλα το κιτ με την αυτοκολητη προστασια (πισω -εμπρος και στο πλαι).Περαν του signal fix που λενε,τουλαχιστον να μην γλυστραει. Αυτα παιδια ,ευχαριστω για την βοήθεια,ολα καλα με τη συσκευη,ηρεμησα.
  2. grvit

    iPhone 4

    Eυχαριστω πολυ. Το restore και set up as new το εκανα ηδη. Θα το δοκιμασω ακομα 2-3 μερες μηπως και ειχε κανα προβλημα το δικτυο τοπικα (ειμαι σε νησι) και μετα αν επιμεινει το προβλημα θα το στειλω απο εκει που ηρθε.... Να πω οτι δεν το δουλευω σε 3G αλλα σε GSM απλο ,καθοτι στα νησι το 3G εχει λιγο θεμα με την καλυψη δικτυου.Στο GSM εχω παντα 4-5 μπαρες ενω σε 3G κατεβαινει στις 1-2 συχνα. Τι να πω παντως κριμα γιατι ψιλοαπογοητευτηκα και εχω αρχισει να χωνευω οτι θα το αντικαταστησω με το 3GS ... Το βαζω διπλα διπλα με το 3GS της γυναικας μου στο τραπεζι και εκει που και τα 2 εχουν 5 μπαρες σημα,ξαφνικα το 4 κανει κατι σκαμπανεβασματα πεφτοντας στις 2-3 μπαρες για 1-2 δευτερα και μετα ξαναανεβαινει στις 5 . Δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο που ειχα διαβασει καπου οτι το 4αρι ψανχει συνεχως για καλυτερο σημα στις κεραιες κινητης και καθοτι η καθε κεραια εξυπηρετει ενα συγκεκριμενο αριθμό ,εαν κορεστει τοτε το 4αρι ψαχνει για αλλη κεραια.Κατι τετοιο ειχα διαβασει και μονο ετσι δικαιολογω το προβλημα που μου κανει... Και αν ειναι ετσι ,ισως με αναβαθμιση να φτιαχνει. Ποια ειναι τα τελευταια στοιχεια εκδοσης λογισμικου να δω εαν εχω παλιοτερη ? ξεχασα,και ακομα ενα κουφο.... με ωρα π.χ 6.25 αμ ,και με το δικο του ξυπνητηρι ρυθμισμενο στις 5.25 και 5.30 ,το ξυπνητηρι χτυπαει στις 6.25 και 6.30.... το εχω τσεκαρει 3 μερες στη σειρα,ετσι ειναι οντως.... θα τρελαθουμε τελειως .... Τελος παντων,θα δουμε,θα επανελθω σε 2-3 μερες παλι παιδια,ευχαριστω.
  3. grvit

    iPhone 4

    Καλησπερα σε ολους. Χιλια συγμνωμη,δεν εχω χρονο να διαβασω τα απειρα ποστ.Διαβασα αποσπασματικα καμμια 20αρια σελιδες αλλα δεν εχω χρονο. Πρωην κατοχος 3G,3GS και νυν iphone 4 16G εδω και 5 μερες. Ειναι μαμα,χωρις jb και τα ρεστα. Ολα καλα,αλλα εχω ενα προβλημα που δεν ξερω πως να αντιμετωπισω. Οταν εχω κληση (παρω ή με παρουν) ,μετα απο καποιο διαστημα,2-3 λεπτα ,πεφτει η γραμμη,τελος επικοινωνιας. Καποιες φορές,πριν πεσει η κλήση,ενω τους ακούω,δεν με ακούνε.Καποιες απο τις φορες αυτες κανει αναζητηση σηματος.Και φαινεται σαν να κολαει στην οθονη κλήσης μετα την πτωση-παγωμα της κλήσης. Σημειωστε οτι δεν εχω προβλημα death grip,δηλαδη πιανω το τηλεφωνο στην κατω μερια ,το κλεινω στις παλαμες μου καλα,μονο ενας ποντος απο την επανω μερια του φαινεται (να βλεπω το σημα δηλ) και δεν χαμπαριαζει τιποτα,φουλ σημα. Στη διαρκεια κλησεων ομως εχω προβλημα οπως ειπα.πεφτουν οι γραμμες. Αυτο συμβαινει ειτε το εχω σε θηκη ,ειτε εκτος .Εχω μια δερματινη της Pier Farma που ειχα για το 3GS.Περιμενω κατι αυτοκολητα και για το πλαι και για τις προσόψεις που λενε για signal fix ,αντε να δουμε.Παντως ξαναλεω,death grip προβλημα δεν βλεπω,κατι αλλο συμβαινει. Εχει κανεις συναντησει τετοιο προβλημα ? Δεν ξερω τι να κανω,αλλα εχω προβλημα γιατι το εχω για επαγγελματικη χρηση.
  4. ok,Ευχαριστω. Τα εκανα αυτα.Θα το παρακολουθησω τωρα και βλεπουμε.
  5. Καλημερα σε ολους. Νεος με blackberry αλλα κατενθουσιασμενος .Επιχειρηση εχω και ηθελα ενα κινητο απλο αλλα να κανει πολλα.Ειδικα με τα e-mail ειναι απαιχτο.Σας πληροφορω το iphone 3gs μπηκε στο τσαντακι σαν 2ο και το blackberry 8900 εγινε το βασικο μου τηλεφωνο.Και πολυ αργησα κιολας..... Το touch γενικα δεν το βολευτηκα,δεν ξερω γιατι.Το πληκτρολογιο το βολευομαι καλυτερα,ισως επειδη ειμουν χρηστης palm για καιρο.. Εχω ομως ενα σπαστικο προβλημα.Μου αλλαζει συνεχεια την ωρα ,μου την πηγαινει στις -12 .Μου το κανει τυχαια αλλα και σιγουρα οταν το συνδεσω για συγχρονισμο με τον υπολογιστη (ο οποιος εχει σωστη ωρα) . Εχω βαρεθει να αλλαζω την ωρα .τι πρεπει να κανω ?
  6. μαλιστα..... εμενα βασικα δεν με ενδιαφερει. Ενδιαφερει ενα γνωστο μου ,που με ρωτησε αν ειναι καλο το iphone ,του ειπα οτι ειναι κορυφη,με ρωτησε αν κανει ηχογραφηση κλησεων και επειδη το θεωρησα ασημαντο μπροστα σε αυτα που κανει η συσκευη ,του ειπα ναι.. Και το πηρε...... και πρεπει να του πω τωρα οτι δεν κανει .....:p Ευχαριστω για τις απαντησεις,παιδια.
  7. Εαν πηγαινε σε μενα η απαντηση,που ετσι φανταζομαι,ευχαριστω. Περιεργο παντως δεν ειναι ρε παιδια iphone να μην μπορει να μαγνητοφωνήσει κλήσεις.... τι να πω.....
  8. Καλησπερα σε ολους. Εχω πλεον το 3GS .Δεν εχω κανει jailbreak,Ουτε θελω για την ωρα. Ερωτηση: Μπορω να κανω εγγραφη κλήσης (δηλαδη μιλαω στο τηλ με καποιον και θελω να μαγνητοφωνησω τον διαλογο) ,οπως π.χ γινεται με ενα π.χ κινητο Nokia ? Ευχαριστω
  9. Καλημερα σε ολους. Λοιπον μετα απο την ατυχή καταληξη του 3G που ειχα και που πηγε κακην κακως απο τα νευρα μου λογω αποτυχημενης εγκαταστασης καποιων εφαρμογων(να σημειωθει ειχα κανει jb και συναφης ενεργειες ),πηρα τωρα το 3GS. Δεν ειμαι αρχαριος αλλα οι ερωτησεις μαλλον ειναι,και επειδη αμεσα δεν εχω το χρονο να ψαξω το φορουμ και θελω να σεταρω τη συσκευη το συντομοτερο,ειπα να ρωτησω εδω. 1-Να μπλεξω παλι με jb κ.τ.λ ή οχι .Αξιζει για το 3GS ? Ξερω που θα βρω τα Links,απλα ρωταω πριν μπω στη διαδικασια. 2-Εφαρμογες που ειχα στο 3G θα τρεξουν στο 3GS ? 3-Να κανω register τη συσκευη με νεο ονομα ή με αυτο που ειχα εγκαταστησει ολες τις εφαρμογες ,κ.τ.λ στο 3G ,π.χ καποιες αγορασμενες απο itunes,καποιες κατεβασμενες απο Cydia ? To ρωταω γιατι εχω την εντυπωση οτι αν δει καινουρια συσκευη το προγραμμα,δεν θα με αφησει να τις περασω στο νεο.Ισως λαθος,ισως το μπερδευω με αλλη συσκευη π.χ Palm που ειχα,αλλα ειπα να ρωτησω. Aυτα για την ωρα.Απλως θελω καποιος να μου δωσει κατευθυνση στο τι ενεργειες πρεπει να κανω για να σεταρω τη συσκευη χωρις να την κανω σ.... με το καλημερα :)
  10. Oκ,ευχαριστω για την ενημερωση. Κανω χρηση e-mail αρκετα αλλα με ενδιαφερει και το Internet browsing αρκετα.Και να ειναι και γρηγορο. Αξιοπρεπης η καμερα με φλας.Με στεναχωρει καπως το θεμα οτι απο οσο καταλαβα ,δεν υπαρχει app world για αγορα εφαρμογων. Ειναι ωραιες συσκευες αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα μου κανουν 100%. Συνεχιζω να το ψαχνω. Και παλι ευχαριστω.
  11. Kαλημερα σε ολους. Εχω αναβαθμιση γυρω στα 600 Ε απο Vodafone. Ιστορικο: Πρωην κατοχος Palm Treo 650,680,Centro,N95 8G,iPhone 3G. Ενιαφερομαι οτι αφορα αγορα κινητου-smartphone με τα καρακατω κριτηρια : (εαν υπαρχουν γνωμες νη μην προτιμησω καποια κριτηρια,δεκτες εννοειται) -Κατα προτιμηση να εχει πληκτρολογιο QWERTY και καλο θα ειναι η οθονη να ειναι αφής ή εν μερη αφης τελος παντων. -Πολυ καλη πλοηγηση στο διαδικτυο (γρηγορη χωρις παγωματα,crashαρισματα) -Πολυ καλη διαχειριση ημερολογιου,ραντεβου,σημειωσεων,κ.τ.λ -Παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα -Κατα προτιμηση να μην μπλεξω με Windows mobile -Να εχει μια αξιοπρεπη camera ,αν εχει και flash ακομα καλυτερα. -Γρηγορο επεξεργαστη και αρκετη RAM (οπωσδηποτε> 128ΜΒ) -Δεν με ενδιαφερει και πολυ η δυνατοτητα Multitasking -Το μεγεθος δεν με προβληματιζει ιδιαιτερα -Καλη αυτονομια. -E-Mail -Μεγαλη οθονη,π.χ μινιμουμ μεγεθος αυτη του Ν95. -Να υπαρχουν εφαρμογες διαθεσιμες προς αγορα ,οπως π.χ το itunes της Apple,κ.τλ Σημειωσεις: Ειχα το iphone 3G πολυ καλο αλλα δεν μπορω να πω οτι βολευτηκα και πολυ την χρηση μονο οθονης αφης.Αντιθετα βολευομαι πολυ με την υπαρξη QWERTY . Σε οτι αφορα Blackberry ,νομιζω οτι ενδιαφερομαι για τα -Blackberry 9000,8900 Αλλες Πιθανες συσκευες που βλεπω (με καποιους συμβιβασμους στις παραπανω προτιμησεις) -IPhone 3GS -HTC magic -Palm Pre (εφτασε?) -Sony Ericsson XPERIA2 -Nokia N97 -Samsung JET ? Mε τα Blackberry δεν ειχα καθολου επαφη,σαν λειτουργικο αλλα τα καλοβλεπω ,αλλα δυστυχως μεχρι σημερα,δεν ειχα την ευκαιρια να πιασω ενα στα χερια μου,να δω θα μου ειναι χρησιμο. Εχω βαλει παρεμφερες θεμα στο διαξιφισμοι αλλα δεν ειδα κανεναν να προτεινει Blackberry ,συν του οτι δεν βλεπω πολυ ενδιαφερον. Εσεις που γνωριζετε περι των Blackberry,και με βαση τη χρηση που περιγραφω παραπανω,θα μου καν ει τη δουλεια που θελω ή να προτιμησω κατι αλλο ; Ευχαριστω.
  12. να σαι καλα. αντε να δουμε τι θα γινει....:)
  13. το εκανα και το reset φιλε,δεν δουλεψε.Μου εδινε και ενα συνεχες μηνυμα οτι δεν ειχα συνδεση πακετων κινητης ,οταν μεχρι προχτες κατεβαζα και τα e mail μου και εβλεπε οτι ιστοσελιδα με ενδιεφερε.(Εχω το πιο μεγαλο πακετο στη vodafone για κατεβασμα-εταιρικη συνδεση) Βασικα μετα την αναβαθμιση σε 3.0 και εφοσον δεν μου αρεσε ειπα να ξαναμπω στη διαδικασια να κανω ξανα μανα τα ιδια τα μπερδεμενα,δηλ jb,unlock και δεν ξερω και εγω τι αλλο.Βασικα εκανα restore πριν προχωρησω και χωρις να κανω επαναφερω το back up ωστε να ειναι σε μαμα κατασταση. Τελος παντων...οσο περνα η ωρα διαπιστωνω τι μαμακια εκακα,αλλα ειπαμε ειμαι και λιγο νευρικος...Ε και επρεπε να σας το πω εδω ρε,που αλλου να το πω να ξεσκασω :) Και τι να παρεις ,ολα τα αλλα ειναι @α@αριες που συνεχεια κολανε,εχω παρει διαφορα,για win ουτε συζητηση.Τα εχω δοκιμασει ολα.Κανενα δεν εχει την αμεσοτητα του iphone και την ευκολια του. Με βλεπω αμεσα να παιρνω το GS.... (να κανουμε ενα ερανο στο φορουμ,να στειλουμε κανα φραγκο στην Apple ,να τα χωσει και αυτη ,μηπως και βαλουνε κανα flash στην καμερα οι τσιγουνηδες.....να μην το πω αλλιως ...οι φτωχοταδε δηλαδη....
  14. Καταρχην,εαν το πηρατε χαμπαρι,δεν κατηγορησα τη συσκευη. Ξαναδιαβαστε αν θελετε. Ουτε ειπα οτι καλα εκανα.Απλως ειπα τι εκανα.Και επιπλεον ,ειπα οτι δεν εκανα καλα. Συμφωνω οτι η συσκευη πουληθηκε με το Α λογισμικο.Επισης συμφωνω οτι με το jailταδε γινεται επεμβαση στο λογισμικο.Και για εκεινους που ειπαν οτι δεν εψαξα,δεν ρωταγα,ξαναλεω οτι την πρωτη διαδικασια JB και λοιπα,την εκανα μονος μου ψαχνοντας εδω μεσα ,και πηγε καλα. Η μονη μου ενσταση ειναι στο οτι εφοσον σου δινει αναβαθμιση λογισμικου η ιδια η εταιρια,και αφηστε το JB στην ακρη, θα επρεπε να φροντισει να βελτιωνει την λειτουργια/αποδοση της συσκευης και οχι να ανοιγει αλλες τρυπες (ισως και επιπλεον απο οσες ειχε). Και ολοι καναμε JB και λοιπα γιατι θελαμε κατι περισσοτερο,και δεν αντιλεω.Αλλα οπως αναφερω παραπανω,δεν εμεινα ικανοποιημενος απο την λειτουργια της συσκευης με την αναβαθμιση στην εκδοση 3.0 και ΠΡΙΝ κανω αποπειρα JB .Το οτι βαρεθηκα ,μου την εδωσε,κ.τ.λ η διαδικασια ,αφηστε το ,ειπαμε δεν διαθετω και πολυ ψυχραιμια και ετυχε και κακια μερα.... Εκτος εαν μου πειτε οτι πανω απο τους μισους που εβαλαν την 3.0 και σε απειραχτη συσκευη ,ειναι τρισευτυχισμενοι,κατι που ομως δεν διαπιστωσα απο τους διαλογους εδω στο φορουμ.Τοτε παω πασο........ Ασχετο με τα παραπανω,απευθυνομενος στην apple,τους λες...αφου τη φτιαχνετε ρε καραγκιοζηδες τη συσκευη και ειναι οντως καλη,πιστευω καλυτερη ολων αυτης της κατηγοριας,ε καντε σωστα τη δουλεια εξαρχης ρε .....η αν βαριεστε,δωστε μια σωστη αναβαθμιση χωρις bugs.... Και ναι,περιμενω να δουλεψει σωστα μετα την αναβαθμιση και το εχω απαιτηση,δεν καταλαβα γιατι να πρεπει να συμβιβαστω με μια μη ολοκληρωμενη αναβαθμιση και να πω,α δεν βαριεσαι,νορμαλ πραγματα....τελος παντων. Η αληθεια ειναι οτι το μετανιωσα αλλα ειπαμε,νευρα ειναι αυτα..... Παντως το σκυλι το μαυρο,δουλευει,εφαγε το απολυτο crash test και το διαβαζει μια χαρα το itunes,μαλλον η οθονη μονο ειναι η ζημια....(σαν παμπριζ αυτοκινητου μετα απο στουκα)
  15. Η εκτελεση ενος iphone..... Ετσι για την ιστορια,να το πω για να μου βγει... Μεχρι χτες ειχα ενα πολυ καλο iphone (vodafone) jailbrake με cydia και ολα τα καλα,iphone 3G. Και με τα ελληνικα απο ripdev,η πως το λενε,το Greek Project.Με την 2.2 αν θυμαμαι καλα.Και ειχα και video απο την μια εφαρμογη που ειχα κατεβασει. Ειχα κουραστει τοτε θυμαμαι,πριν κανα 5μηνο,6μηνο ,να ψαχνω εδω μεσα (πολυ μεγαλη η βοηθεια ειναι η αληθεια) ,να βρισκω προγραμματακια,να βρισκω τη σωστη σειρα να το κανω,για να το φερω εκει που θελω και ολα να πανε καλα με το jailbreak,και λοιπα. Επειδη μου εκανε κατι περιεργα αλλα οχι σοβαρα προβληματακια εδω και 3 μερες,πιθανοτατα λογω καποιου software,ειπα να κανω αναβαθμιση στην 3.0. Απο την ωρα που την εκανα (που να μου ειχαν κοπει τα χερια) , εξαφανιστηκαν πολλα,παρατηρησα οτι η μπαταρια τελειωνε πολυ γρηγορα ενω πριν δεν ειχα προβλημα,ξαφνικα δεν μπορουσα να κατεβασω mail,Ουτε να εχω internet ,κατι πολυ σημαντικο για μενα. Εψαξα εδω να βρω τι να κανω,εκανα ενα restore,κατεβασα ενα redsnow, κατι πηγε στραβα,κατι δεν δουλευε καλα,ειμαι στο ψαξιμο 2 ωρες τωρα,αρχισε η ολη ιστορια να γινεται κουραστικη.... Στο κατω κατω ,αν το δει κανεις λογικα,κατεβασα μια νεοτερη εκδοση και περιμενα να παει καλα η εγκατασταση και να δουλευει καλυτερα η συσκευή και οχι να μαμηθει ο Διας. Επειδη δεν ειμαι και πολυ ψαγμενος με τα κολπα αυτα των πειραγματων και επειδη δεν διαθετω και πολυ ψυχραιμια με τετοια πραγματα,μετα απο την τελευταια (νιοστή) προσπαθεια ,δεν εβγαλα ακρη ,του εδωσα μια στο δαπεδο και το ψοφησα το ρημαδι.Αντε να παει στο δ@@@ και να μην ξαναγυρισει ,βαρεθηκα πια να πρεπει να γινει κανεις ψιλοειδικος στο software κινητων ,να πρεπει να φαει κανα 2ωρο στο ψαξιμο ,για να βελτιωσει μια ακριβη συσκευη που δεν εχει το σωστό upgrade στο software απο τον κατασκευστη. Σαν συσκευη μου αρεσε πολυ,με βολεψε πολυ αλλα και μου την "εδωσε" πολυ στο τελος με το θεμα ρυθμισεων. Δεν ξερω αν θα την ξαναπαρω,αλλα το διδαγμα ειναι το εξης: Aν κατι δουλευει καλα, ΔΕΝ το πειραζουμε.......
  16. Ξεχασα να πω οτι στις συσκευες 3G ,δεν χρησιμοποιω το 3G ,τις εχω παντα στα 2G.To 3G το χρησιμοποιω οταν υπαρχει αναγκη γρηγορων κατεβασματων,κ.τ.λ ,συνεπως δεν ξερω τι συμπεριφορα δειχνουν στα 3G,φανταζομαι ομως χαλια,καθότι συνηθως στα ορια πόλης ή εκτος, το σημα ειναι πολυ κακο. Σε οτι αφορα τα σχόλια του παραπανω ποστ,το 8800 ( sirroco) της γυναικας μου,αν και εχει χαμηλό SAR ,εμενα δεν με ενοχλησε ουτε ζεσταινοταν ,ενοχλει ομως εκείνη,παντως οντως δεν ζεσταινεται.To iphone 3G , που εχω αλλα χρησιμοποιω πιο πολυ σαν pda,δεν εχει δειξει παρόμοια κακα συμπτωματα οπως αυτα που αναφερω στο προηγουμενο δικο μου ποστ (σε 2G παντα). Παντως θα ψαξω συσκευη μεταξυ 0,60 και 1 αυτη τη φορά.
  17. Δεν ξερω παιδια ,παντως αρχισα να σκεφτομαι αναποδα περι SAR.Και εξηγω: Μεχρι και πριν καμμια εβδομαδα,τα τελευταια 3 χρονια ,εδινα παντα προσοχη στα κινητα που επαιρνα να εχουν χαμηλο δεικτη SAR.Το τελευταιο που ειχα ηταν ενα Ν95 8GB ,στο οποιο και εσπασε η οθόνη του. Μεχρι να αποφασισω τι θα παρω και μεχρι προχτες και για να δω τι δουλευει και τι οχι και να το πεταξω,αρχισα να χρησιμοποιω διαφορα που ειχα σε αποσυρση.Π.χ Ενα 8850 ,8910i,8800,K750i,6300i,6230,6131,6290,6310i και ακομα 3-4 . Αν θυμαστε ειδικα τα σειρας 8 ΝΟΚΙΑ,ειχαν ολα πολυ χαμηλο SAR,με χαμηλοτερο το 8850,καπου στα 0,2 αν θυμαμαι καλα.Επισης ,δεν μιλαω πολυ στο κινητο αλλα αυτη την εβδομαδα,λοφω καποιων υποχρεωσεων αναγκαστικα μιλαγα πολυ περισσοτερο απο οσο συνηθως. Λοιπον,με τη χρηση (αλλαζα την μερα ενα-δυο κινητα ) διαπιστωσα οτι οσα ειχαν χαμηλο SAR, μετα απο 5 λεπτα ομιλιας αρχισαν να ζεσταινονται αρκετα και να νιωθω μια σχετικη δυσφορια απο τη μερια του κεφαλιου που μιλαγα. Αντιθετως,αυτα με υψηλοτερο SAR δεν εμφανιζαν αυτο το φαινομενο. Εψαξα στο διαδικτυο,διαβασα διαφορα,σιγουρα το κινητο εχει παρεξηγηθει,δεν πρεπει να ειναι το πιο απαραιτητο εξαρτημα-αξεσουαρ που πρεπει να κουβαλαμε πανω μας,ουτε να εχουμε σαν επιδειξη,παιχνιδι,κ.τ.λ αλλα να το χρησιμοποιουμε μονο οταν ειναι αναγκη. Περα ομως απο αυτα,και με βαση τις προσφατες εμπειριες μου και τους πειραματισμους,ειλικρινα αρχισα να αμφιβαλλω εαν τα κινητα με χαμηλο SAR ,ειναι πραγματι καλυτερα στο θεμα υγειας λόγω χρησης. Και απο οσο μιλησα με καποιον φιλο- Φυσικο με καλες γνωσεις περι τεχνολογιας επικοινωνιων,αυτα με χαμηλο SAR, πιθανων να ζοριζονται παραπανω για να εχουν σημα,ειδικα σε περιοχες-σημεια μετριας καλυψης,με αποτελεσμα να αυξανεται το SAR. Λενε αυτοι οι οποιοι ειναι ,οτι "μα το max που δινουν ειναι 0.5 π.χ αρα στη χειροτερη θα ειναι 0,50" ,ας μου εξηγησουν ομως τοτε (ισως να το σκεφτομαι πολυ απλα) γιατι πυρώνουν κυριολεκτικα αυτες οι συσκευες μετα απο εντονη χρηση ασχετως ποιοτητας σηματος,και γιατι μαζι με αυτες πυρωνει και το κεφαλι μου .......ενω με καποιες αλλες με υφηλοτερο SAR δεν γινεται κατι αναλογο.Ισως να γινεται σε 10 λεπτα ομιλιας και οχι σε 5 αλλα αμφιβαλλω.... Το φαινομενο ειναι πιο εντονο στα τυπου candy bar κινητα,προφανως λόγω αμεσης επαφης κεραιας στο αυτι. Ετσι αποφασισα αντι να κυνηγω οσες συσκευες εχουν κατω απο 0,50 , θα κοιταζω συσκευες απο 0.5 μεχρι 1 max και θα χρησιμοποιω περισσοτερο την ανοιχτη ακροαση.Στο κατω κατω ,δεν το πολυχρησιμοποιω το κινητο γιατι αποφευγω την εντονη χρηση,οποτε τουλαχιστον ας εχω δυνατο σημα και ας μην πυρωνει το κεφαλι μου αν χρειαστει να το παρακανω. Δεν ξερω ,τι να πω.......
  18. Καλησπερα.Χτες πηρα τη συσκευη. Να ρωτησω κατι για το οποιο εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι. Οταν παω σε μια-δυο σελιδες σε διαδικτυο απο το κινητο,μου δινει το μηνυμα οτι η συσκευη δεν δεχεται cookies και μου δινει οδηγιες πως να το φτιαξω,ενω η ρυ8μιση απο τον browser του κινητου σε οτι αφορα cookies ειναι στην αποδοχη. Τι πρεπει να κανω ? Ρε παιδια κανεις δεν ξερει ?
  19. παιδια απο σερφαρισμα πως παει ? ειναι γρηγορο,εμφανιζει τις σελιδες κανονικα ή σε καποιες παρουσιαζει σπασιματα ? Επειδη με προβληματιζει το μεγε8ος οθονης,δηλ προτιμω να εχει μεγαλη οθονη η συσκευη και δεν με προβληματιζει το μεγεθος και φορητοτητα,ειστε ικανοποιημενοι ? τα γραμματα (εμφανιση οθονης,μυνηματα,μενου) ειναι ευαναγνωστα ή ειναι κατι ψειρες που εχουν μερικα ΝΟΚΙΑ ?
  20. οκ.καλο αυτο,ευχαριστω.
  21. καταλαβα.Αρα δεν τρεχει εφαρμογες ιδιες που τρεχει ενα Νοκια S60... Βασικα εμενα σε πρωτη φαση με ενδιαφερει η πλοηγηση στο νετ καθοτι πρεπει να παρακολουθω ενα site πολυ συχνα.Διαβασα αυτο εδω "- Τι είδους σελίδες υποστηρίζει ο ενσωματωμένος internet browser των κινητών; Ο ενσωματωμένος browser για την περιήγηση σας στο internet υποστηρίζει σελίδες οι οποίες είναι γραμμένες για το πρωτόκολλο wap και όχι σελίδες της μορφής "html"." και με προβληματισε.Τι σημαινει,δεν κατεβαζει σελιδες δηλαδη κανονικα οπως ενα pc ,οπως τα αντιστοιχα ΝΟΚΙΑ ας πουμε ?
  22. Παιδια ,μαλλον 8α καταληξω στο P1. Αλλες επιλογες ειναι το Ε90,E71,TyTN II,Touch pro,mio. Το θεμα ειναι οτι τα windows δεν τα εμπιστευομαι,και δεν εχω γνωσεις να πολυπειραζω λειτουργικα κ.τ.λ,το Ε90 δεν πιστευω να με βολεψει αυτο το ανοιξε-κλεισε για το εσωτερικο,ακουω γενικα πολλα για κολληματα σε οτι αφορα Ε90 και ΗΤC,το Ε71 ειναι καλο αλλα εχει sar πολυ υψηλο,οποτε το P1 ειδικα κιολας για τα χρηματα που κοστιζει τωρα,το θεωρω καλη επιλογη,τουλαχιστον μεχρι να βγει το Xperia. Ηθελα να ρωτησω,σε καποιο video που ειδα σχολιαστηκε οτι ειναι καλο ,κ.τ.λ αλλα δεν μπορει να συγκριθει με μια συσκευη Symbian S60 3rel. Μετα ειδα οτι το P1 εχει Symbian 9.1 anti 9.2 . Ειναι μειονεκτημα αυτο ? Ειναι αισθητη αυτη η διαφορα στη χρηση ? Eπισης αναφερθηκε οτι σε καποιες πιο βαριες σελιδες στο σερφαρισμα ,βγαζει λα8η η κολλαει.Ισχυει αυτο ? Ευχαριστω
  23. HTC e? με windows.... Μαλλον με βλεπω με το 71..... Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.
  24. Ευχαριστω.Οπως ποιο για παραδειγμα ? Nα σας πω τι ακριβως θελω για να με βοηθησετε. Δεν εχω προβλημα κοστους αγορας. Και ας πουμε οτι συζηταω και το Ε90 αν και νομιζω οτι δεν θα μου ειναι χρησιμο το εσωτερικο πληκτρολογιο. Χρησιμοποιω αρκετα εφαρμογες κυριως Budget,excel,word,Λιγο Multimedia,αλλα ναι βιντεο-φωτογραφιες,λιγο σερφαρισμα στο νετ για εταιρικες ιστοσελιδες και πολλα e-mail και τελος επειδη δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο για pc και ειμαι αρκετα εκτος γραφείου ,εχω φαει κολημα με ενα παιχνιδι στο νετ και 8ελω να εχω τη δυνατοτητα να μπορω να το χειριστω και απο το κινητο.Δεν ειναι παιχνιδι βαρυ,ειναι τυπου fyletikesmaxes ,αν το γνωριζει κανεις. Σημαντικο ειναι να υπαρχει ευκολια χειρισμου χωρις πιστευω να ανοιγω κλεινω πληκτρολογια και να εχει μεγαλη οθονη και μνημη. Επισης σημαντικο ειναι η μεγαλη αυτονομια. Αν το Ε71 τα εχει τα παραπανω,τι να κανω 8α το αντεξω το ψηλο SAR.... Αν παλι μου πειτε οτι το Ε90 ειναι μονοδρομος,θα το σκεφτω.....στο θεμα φορητοτητας χανει λιγο και παλι δεν ξερω ποσο λειτουργικο ειναι το ανοιξε κλεισε. με το 6290 και ενα palm εκανα τη δουλεια μου αλλα ζοριζομαι,λογω δυνατοτητων των συσκευων.Τα windows δεν τα εμπιστευομαι και το symbian απο οσο βλεπω ειναι πλεον πολυ σταθερο και φιλικο στο χρηστη. Αυτα παιδια :) Ποιο μου κανει ?
  25. ok.ευχαριστω πολυ.Το Ε90 ειναι πολυ καλο ,το εχω πιασει στα χερια μου αλλα δεν θα με βολεψει.Ειχα παλιοτερα ενα της σειρας των communicators αλλα δεν με βολεψε τελικα το ανοιξε κλεισε γιαυτο προτιμω το qwerty οπως το Ε71. Τα τεχνικα χαρακτηριστικα τα εχω δει,εχει σφαιρα επεξεργαστη και καλη ram αλως ρωτησα να μου πει καποιος που το εχει δουλεψει ,στην πραξη τι λεει.
×
×
  • Create New...