eNeRGy Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 kai na prostheso oti osa prostheta anaferoun boost venzinis se 108 oktania klp... einai apati... giati oloi kseroume oti 108% den iparxei! :) PS. nikolaki mi me tsiglas... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 ...den me endiaferoun outos h allos ola ayta ta prostheta! Stroti kai omali leitoyrgia thelo. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 kai na prostheso oti osa prostheta anaferoun boost venzinis se 108 oktania klp... einai apati... giati oloi kseroume oti 108% den iparxei! :) PS. nikolaki mi me tsiglas... Πολύ σωστά!!!! Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Πολύ λάθος! Δεν ξέρω για τα boost πρόσθετα που λέτε, αλλά σαφώς και υπάρχει βενζίνη άνω των 100 οκτανίων. Η εξήγηση βρίσκεται εδώ. elteo, στο HGT μου με 100 οκτάνια έχω πολύ πιο στρωτή λειτουργία του κινητήρα, ιδιαίτερα χαμηλά, όπου η κατάσταση βελτιώνεται πολύ, ειδικά όταν είμαι με air-condition ανοιχτό. Ούτε το δικό μου εγχειρίδιο αναφέρει κάτι για 100 οκτάνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Το σίγουρο είναι πως κακό δεν κάνεις. Καλό σίγουρα.;) Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Πολύ λάθος! Δεν ξέρω για τα boost πρόσθετα που λέτε, αλλά σαφώς και υπάρχει βενζίνη άνω των 100 οκτανίων. Η εξήγηση βρίσκεται εδώ. elteo, στο HGT μου με 100 οκτάνια έχω πολύ πιο στρωτή λειτουργία του κινητήρα, ιδιαίτερα χαμηλά, όπου η κατάσταση βελτιώνεται πολύ, ειδικά όταν είμαι με air-condition ανοιχτό. Ούτε το δικό μου εγχειρίδιο αναφέρει κάτι για 100 οκτάνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Το σίγουρο είναι πως κακό δεν κάνεις. Καλό σίγουρα.;) To "πολύ σωστά" που είπα αφορούσε στην υποτιθέμενη αύξηση των οκτανίων που υπόσχονται τα διάφορα ενισχυτικά οκτανίων. Τα ενισχυτικά αυτά δεν ανεβάζουν τον αριθμό οκτανίων με τίποτα. Όσο για τις βενζίνες που έχουν πάνω από 100 οκτάνια (π.χ. τις αγωνιστικές 115 οκτανίων που χρησιμοποιούνται και σε αγώνες dragster) πράγματι υπάρχουν, αλλά ο όρος 115 οκτάνια χρησιμοποιείται καταχρηστικά για να δείξει ότι η συγκεκριμένη βενζίνη συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο θα συμπεριφερόταν μίγμα ισο-οκτανίου περιεκτικότητας "115%" σε πρότυπο βενζινοκινητήρα. Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 To "πολύ σωστά" που είπα αφορούσε στην υποτιθέμενη αύξηση των οκτανίων που υπόσχονται τα διάφορα ενισχυτικά οκτανίων. Τα ενισχυτικά αυτά δεν ανεβάζουν τον αριθμό οκτανίων με τίποτα. Όσο για τις βενζίνες που έχουν πάνω από 100 οκτάνια (π.χ. τις αγωνιστικές 115 οκτανίων που χρησιμοποιούνται και σε αγώνες dragster) πράγματι υπάρχουν, αλλά ο όρος 115 οκτάνια χρησιμοποιείται καταχρηστικά για να δείξει ότι η συγκεκριμένη βενζίνη συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο θα συμπεριφερόταν μίγμα ισο-οκτανίου περιεκτικότητας "115%" σε πρότυπο βενζινοκινητήρα. Πολύ σωστά!:p Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Στο θέμα της βενζίνης, η συμπεριφορά του κινητήρα εξαρτάται και από το πόσο σίγουροι είμαστε για την ποιότητα της βενζίνης που βάζουμε, υπάρχουν αρκετά βενζινάδικα που αναμειγνύουν την 100άρα ή 98άρα βενζίνη με απλή αμόλυβδη για να αυξήσουν το κέρδος τους, έχουν πιάσει κάποιους σε ελέγχους απο υπουργεία. Καλύτερα να βάζουμε βενζίνη απο κάπου που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε συμπεριφορά διαφορετικών ειδών βενζίνης από διαφορετικά βενζινάδικα με 1 ή 2 μόνο γεμίσματα. Anyway, το Σ/Κ πήγα το πρώτο ταξίδι, πολύ θετικές εντυπώσεις, μου θυμίζει βελτιωμένη έκδοση του 307 (έχω οδηγήσει του αδερφού μου). Πολύ αθόρυβο, καλό τιμόνι, δεν το ζόρισα πολύ γιατί είμαι σε φάση στρωσίματος αλλά μου έκανε καλή εντύπωση ο κινητήρας, μόνο οι αναρτήσεις με χάλασαν λίγο, αλλά μπορεί να φταίνε οι 17αρες ζάντες. Πολύ βολικο για ταξίδι σε εθνική το cruise control, ενώ ψαρώνουν τρελά τον κόσμο οι προβολείς που στρίβουν με το τιμόνι. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Γνωρίζει κάποιος πώς λειτουργεό ο υπολογιστής ταξιδίου...; Πάω από το μενού βάζω μία απόσταση 1.000 χλμ για παράδειγμα και μετά πατάω OK. Μετά παρατηρώ ότι κάνει αντίστροφη μέτρηση στην οθόνη με τις καταναλώσεις. Ο υπολογιστής ταξιδίου τι μετρά...;...την κατανάλωση και την μέση ωριαία ταχύτητα στην απόσταση των 1.000 χλμ ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Γνωρίζει κάποιος πώς λειτουργεό ο υπολογιστής ταξιδίου...; Πάω από το μενού βάζω μία απόσταση 1.000 χλμ για παράδειγμα και μετά πατάω OK. Μετά παρατηρώ ότι κάνει αντίστροφη μέτρηση στην οθόνη με τις καταναλώσεις. Ο υπολογιστής ταξιδίου τι μετρά...;...την κατανάλωση και την μέση ωριαία ταχύτητα στην απόσταση των 1.000 χλμ ; Δεν θα σου πω πώς λειτουργει ο Υ.Τ. γιατι σιγουρα θα σου πουν αλλοι που ξερουν καλυτερα. Θα σου πω ομως οτι ειναι ΑΣΧΕΤΗ η χιλιομετρικη αποσταση που βαζεις χειροκινητα, απο τις καταναλωσεις. Δηλαδη το πρωτο (απο τα τρια) σετ του υπολογιστη, στην πανω σειρα δηλαδη, σου δειχνει 1ο τα χλμ που σου μενουν μεχρι να μεινεις απο βενζινη, 2ο τη στιγμιαια καταναλωση του κινητηρα και 3ο τα χλμ που σου μενουν μεχρι τον προορισμο σου (αυτα που εσυ ρυθμισες) Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος ή και αν εγω καταλαβα καλα την ερωτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Πώς τα ακούτε ρε παιδιά τα πειράκια...; Με το ζόρι ακούγεται ο κινητήρας ελέω ηχομόνωσης. Oταν λες ηχομονωση θα εννοεις την μονωση που βαζουν κατω απο το καπο. Εχεις προσεξει αν εχεις στο δικο σου? Σε φωτο που εχω δει στο internet στο εξωτερικο εχουν ενω το δικο μου δεν εχει. Μηπως το κανει η αντιπροσωπεια για μειωση του κοστους ? Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Oταν λες ηχομονωση θα εννοεις την μονωση που βαζουν κατω απο το καπο. Εχεις προσεξει αν εχεις στο δικο σου? Σε φωτο που εχω δει στο internet στο εξωτερικο εχουν ενω το δικο μου δεν εχει. Μηπως το κανει η αντιπροσωπεια για μειωση του κοστους ? ηχομωνωση δεν ειναι μονο αυτο........ειναι το συνολικο πακετο που περιλαμβανει την αποροφητικοτητα των υλικων του ταμπλο, τα λαστιχα των αρμων της πορτας, το ποσο χοντρα ειναι τα τζαμια και εγω δεν ξερω τι αλλο.... :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 μηπως ο φιλος mainos στις φωτογραφιες που ειδε με επενδυση στο καπο του κινητηρα, ηταν τιποτα C4 με dieselοκινητηρα? Γιατι αρκετα μοντελα εχουν αυτη την διαφορα μεταξυ βενζινης-πετρελαιου... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 otan paragelneis to paketo me ta dipla tzamia (diladi tis ixomonosis) sou vazoun extra kai monotika gia to moter... toulaxisto etsi mas eipan stin citroen ton maio pou ta parageilame... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipi04 Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Η ΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΩ ΠΑΕΙ ΕΧΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipi04 Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ C4 VTS TO AYTOKHNITO EINAI ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WRC TO 2006 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ C4 VTS TO AYTOKHNITO EINAI ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WRC TO 2006 :wacko: που θα το δούμε;;; γιατί νομίζω ότι η citroen δεν θα τρέξει καν το 2006;;; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 :wacko: που θα το δούμε;;; γιατί νομίζω ότι η citroen δεν θα τρέξει καν το 2006;;; Και ακομα και να τρεχει τι σχεση θα εχει το C4 WRC με τα απλα C4?????:blink::wacko::shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ C4 VTS TO AYTOKHNITO EINAI ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ WRC TO 2006 καλα χαλαρωσε για την ωρα, και βλεπουμε......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipi04 Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 εκτος οτι ανακοινωθηκε επισημα εσυ που το στηριζεις οτι δεν θα τρε ξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 εκτος οτι ανακοινωθηκε επισημα εσυ που το στηριζεις οτι δεν θα τρε ξει εγω δεν καταλαβα χριστο........ απο αυτα που ειπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 ti simasia exei ti tha doume sto wrc... kai to 307cabrio trexei me eidiki orofi sto wrc... exoun kamia sxesi ta dio???... mi trelenomaste re paidia... pantos de tha me xalouse na doume kana c4 2.000cc me turbo kai kamia 250ara aloga giati oi galoi koimountai edo kai xronia... (kata protimisi to 5porto parakalo!) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 ti simasia exei ti tha doume sto wrc... kai to 307cabrio trexei me eidiki orofi sto wrc... exoun kamia sxesi ta dio???... mi trelenomaste re paidia... pantos de tha me xalouse na doume kana c4 2.000cc me turbo kai kamia 250ara aloga giati oi galoi koimountai edo kai xronia... (kata protimisi to 5porto parakalo!) :p Φαντάζεσαι τον Loeb να τρέχει με C4 Hatchback WRC; Θα βάζει την οικογένειά του μέσα και βουρ...! :up: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipi04 Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 ti simasia exei ti tha doume sto wrc... kai to 307cabrio trexei me eidiki orofi sto wrc... exoun kamia sxesi ta dio???... mi trelenomaste re paidia... pantos de tha me xalouse na doume kana c4 2.000cc me turbo kai kamia 250ara aloga giati oi galoi koimountai edo kai xronia... (kata protimisi to 5porto parakalo!) :pθα το δειτε και cabrio kai me moteraki περιπου που λεει περιπου ο φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 ena einai to thema tha anteksei ston xrono ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 otan paragelneis to paketo me ta dipla tzamia (diladi tis ixomonosis) sou vazoun extra kai monotika gia to moter... toulaxisto etsi mas eipan stin citroen ton maio pou ta parageilame... tsipi04 ( Η ΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΩ ΠΑΕΙ ΕΧΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ) Παιδια ρωτησα στην citroen (ιερα οδος) μου ειπαν οτι ορισμενα εχουν μονωση, αναλογα το μοντελο. Παντως αν θελω να τη βαλω κοστιζει 37 ευρω και 15 ευρω κατι λαστιχα που κλεινουν το ανοιγμα του καπο μπροστα(ανεμοφραχτες). Τωρα δεν ξερω αν ειναι καλο να βαλω τη μονωση. Αν ηταν απαραιτητη δεν θα τη βαζαν και στο δικο μου ? Παιδια βοηθεια θελω τη γνωμη σας. :worry: Συμφωνω με τον tsipi04 to αμαξι ειναι Θ Ε΄Ι΄Κ Ο ! ! ! ! ! Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts