Jump to content

tony78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    254
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tony78

  • Ημ. Γέννησης 06/11/1978

tony78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλά Χριστούγεννα και καλή επιτυχία σε όλους!
  2. Το γενικότερο πακέτο είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Για μένα είναι πανάκριβο το πακέτο και το περιεχόμενο δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου... Anyway, δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε άλλο την "αντιπαράθεση", γιατί δεν βγάζει πουθενά... Απλά στο θέμα της κόντρας για τον εξοπλισμό έχασες...:p :):):):)
  3. Ακριβώς. Στα 22.450. Όχι στα 12.000 που έχει η βασική του C4... Kαι η οποία περιλαμβάνει cc...
  4. Οκ. Κατά τη γνώμη μου, στην περίπτωση του Civic πληρώνεις παραπάνω απ'ότι παίρνεις. Και ξανακοιτώντας πιο προσεκτικά τις βασικές, αναθεωρώ και λέω ότι δεν υπερισχύει το Civic, αλλά είναι στα ίδια περίπου επίπεδαι... (π.χ., το Civic δεν έχει cruise control, πράγμα που έχει το C4. Αντίστοιχα, το Civic έχει VSΑ, ενώ το C4 όχι). Εξαιρουμένου του ESP, και πάλι λείπουν "πραγματάκια" από τη βασική σε σχέση με το C4... Για έκδοση VTS και την αντίστοιχή της Type-S Plus δεν χρειάζεται να αναλύσω καν...
  5. Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στις βασικές εκδόσεις θα συμφωνήσω ότι υπερισχύει λίγο το Civic (αλλά κοίτα και τις τιμές, κι εκεί ίσως γείρει η ζυγαριά...) Εγώ έχω το VTS. Και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είμαι από κάτω. Ακόμα και από το Type-S Plus, που κοστίζει όμως σχεδόν 7000 ευρώ παραπάνω από το δικό μου. Και του λείπουν κάποια πραγματάκια σε σχέση με το δικό μου... ;)
  6. Δεν σφαζόμαστε...:shifty: Ανταλλάσουμε απόψεις...:D ΥΓ : Το 306 όντως έστριβε...;)
×
×
  • Create New...