Jump to content

mainos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mainos

  1. Kαι εγω Διονυσοπουλο πηγα και μου ειπε για τις κλισεις των δρομων, αλλα για τον υπνο να φευγει δεξια δεν ειπε τιποτα . Το ειχα σκεφτει και εγω αυτο αλλα δεν νομιζω να ισχυει.
  2. Παιδια αυτο για την ηχομωνοση του καπο βαλτε το κατα τη γνωμη μου. Στοιχιζει γυρω στα 20 - 30 αν θυμαμε καλα μαζι με την τοποθετηση (5 λεπτα υποθεση). Οταν βρεχει δεν αχνιζει και το καπο στα φαναρια. Εγω εβαλα και ενα λαστιχο (7 ευρω νομιζω) στην μπροστινη γρυλια καπω με μετωπη, αναμεσα στα νικελε του σηματος της citroen να μην μπαινει ο αερας καργα και φουσκωνει το καπο. Στις ακριβες εκδοσεις τα εχουν ολα γιατι να μην δωσουμε 30 ευρω για καλο θα ειναι . Αυτο με το χρωμα που εβαψε καποιος και εφυγε , εχω βαλει σε μερικα σημεια χωρις προβλημα 5-6 μηνες τωρα ειναι οκ. Για την ποδια που εχει μονο ο karl αν δεν κανω λαθος , μου ειπαν κοντα στα 200 με τοποθετηση φπα κλπ. οποτε το ξεχασα........(για την ωρα)
  3. ΩΡΑΙΟΣ!!! ;) Keep walking ..... που λεει και η διαφημηση (χωρις το ουισκι φυσικα).
  4. Παιδια ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, δεν ξερετε ποσο χαρουμενος ειμαι που κοπανανε και τα δικα σας:wacko: . Engine και da vinci πλακα κανω :p απλα χαιρομαι που ειναι κατι το φυσιολογικο απο οτι καταλαβα, και ευχαριστω για τις απαντησεις. Ειχα σαλταρει :cry: ,τουλαχιστον θα κοιμηθω αποψε μετα απο 2 μερες. Ειχα στενοχωρηθει πολυ απο χτες και ειχα σκοπο να παω αυριο απο το συνεργειο. Φιλε karl esp δεν εχω εγω . Μαγκες thanks και παλι . :happy: :happy: :happy: ΥΓ. engine τι παιζεις αν επιτρεπετε?
  5. Μαζι με το χοροπηδημα συντονιζεται ολο το αυτοκινητο και χτυπαει το πατωμα μεχρι πισω. Το δικο σου το C4 to exei kanei ayto ? Καλημερα κιολας , Κυριακατικα.
  6. Οι αλυσιδες κανουν 21 εως 25 ευρω . 21 τις πηρα με μια εκπτωση που μου βαλαν (αυτη την εποχη στα αξεσουαρ εχει κατι εκπτωσεις). Για το σπιναρισμα θες να πεις οτι και τα δικα σου τρανταζοντουσαν και κοπαναγαν (ντουπ ντουπ - θορυβος - χτυπημα ) σχεδον παντα οταν σπιναριζαν? Δηλαδη εαν ειναι δυνατο το αμαξι δεν κοπαναει, αν καταλαβα καλα. Και πως γινεται το starlet να ειναι πιο δυνατο απο το C4 ?Μηπως παιζουν ρολο και οι διαστασεις ελαστικων-ζαντων που δεν το αφηνουν να σπιναρει τρελα και οταν γαντζωνουν λιγο αρχιζουν οι κραδασμοι ?
  7. Στον κοφτη με την πρωτη παθαινει τιποτα ? Ρωταω γιατι με τα σπιναρισματα μεχρι να καταλαβω τι βαραει εμπαινε ο κοφτης και το δοκιμασα μερικες φορες
  8. Γεια σας μαγκες μετα απο καιρο, εγω προμηθευτικα αλυσιδες απο αντιπρ. για 17αρες και τις εχω βαλει 4 φορες (προσφατα χιονια και χιονοδρομικα)ειναι 9 mm και μοιαζουν σαν μπρασελεδακια, πολυ λεπτες.Τις εμπιστευομαι πιο πολυ απο τις κουβερτες. Το τακ τακ της μηχανης απο το δεξι φτερο που ακουγετε στο ρελαντι το εχω και εγω οπως επισης και το τριξιμο της δεξιας πορτας με τις βιδες Τ20 που λεγατε (το φτιαξα αυτο). Τη γνωμη σας παρακαλω στο παρακατω προβλημα. Οταν ξεκιναω και τα χωνω στο βρεγμενο για παραδειγμα με την πρωτη , με το που ξεκιναει να σπιναρει μετα απο λιγο και προοδευτικα αρχιζει ενας κραδασμος προοδευτικα αυξανομενος μαζι με κτυπημα ντουπ ντουπ και τρανταζεται ολο το αυτοκινητο. Σαν να πηδαει το λαστιχο το δεξι συνηθως αλλα κοπαναει ολο το αμαξι μεχρι πισω σαν να σπαει, λες και τρεχω σε καροδρομο. Λετε να ειναι κατι απο το κιβωτιο γιατι και αυτο νομιζω χτυπαει η ειναι ιδεα μου μονο(για το κιβωτιο). Εχω πανω απο 600.000 χιλ. μα αυτο με τους κραδασμους δεν το εχω δει ποτε και φοβαμαι. Ολα τα αμαξια τα εσκιζα στο σπινιαρισμα αλλα τιποτα τετοιο. Το τελευταιο starlet σπινιαριζε και ηταν σαν βελουδο , ακουγες μονο το σφιριγμα . Το C4 στις 3 απο τις 4 φορες κανει σαν να τρεχει πανω σε κοτρονια.
  9. Μια απο τα ιδια φιλε, ακριβως. Μεχρι που σκεφτηκα να ξηλωσω πλαστικα καλυματα και να τα πλακωσω μεσα στην σιλικονη να σταματησουν τους τριγμους. Εφαγα μια μερα στην αντιπρ. για να μου πουν οτι ειναι η αεροτομη κλπ.κλπ. και δεν φτιαξαν τιποτα. Λοιπον η λυση ειναι μια, μην το πολυσκεφτεσαι και βαλε ραδιο με λιγο volume παραπανω (1-2 βαθμους). Βαλε το ραδιο λιγο παραπανω και θα το ξεχασεις.
  10. Σωστα !!!:happy: :happy: Πεταει ενα " ευτυχως ησυχασα " και μας τρελενει :wacko: :wacko: οτι κατι τρεχει.
  11. Γιατι ησυχασες ρε engine παιζει τιποτα με το ποτε εχουν κατασκευαστει ???? Ενημερωσε με αν θες.
  12. Το βρηκα κατασκευαστηκε Τεταρτη 30 Μαρτιου 2005 και στις αρχες Μαιου 2005 το παρελαβα.
  13. Ο τυπος λεγετε Διονυσοπουλος και ειναι στην οδο Κασομουλη 81-102. Απο Συγγρου πανω μπαινεις Φρατζη, αριστερα στην Ηλια Ηλιου νομιζω και λοξα δεξια ειναι η Κασομουλη που βγαινει Βουλιαγμενης. Ευκολα θα το βρεις ειναι 2 μαγαζια το ενα απεναντι απο το αλλο.Αν το πιασει ο μαστορας ο χοντρουλης πες του τι ακριβως ζητας( π.χ. βαρυ τιμονι, να παταει καλα μη βρισκει πετραδακι και στριβει το τιμονι, κλπ) και θα σου εξηγησει τα παντα. Πες του για ενα ασημι διπορτο C4, ενας ψηλος , θα με θυματε γιατι τον ειχα τρελανει στις ερωτησεις και πως το ενα και το αλλο. Ολοι οι τρελοι με τα φτιαγμενα εκει τα σεταρουν.
  14. Ειχα κανει 2 στα κεντρικα και μια πληρωσα εξω αλλα παλι τιποτα, μετα πηγα σ' αυτον και το εφτιαξε οσο καλυτερα γινοταν. Θα σου τα εξηγησουν ολα αναλυτικα . μου φτιαξαν και το τιμονι να ειναι πιο βαρυ στα πολλα , εχει αλλη αισθηση τωρα. Αμα δεις πως το σεταρουν θα νομιζεις οτι εισαι στα πιτς φορμουλα 1.Ασχολουνται πολυ ωρα , δεν τα ξεπετανε γρηγορα. Να φανταστεις μετρανε τα παντα, (πιεση ελαστικων, λαστιχα μπρος πισω αλλαγη λογω διαφορας τριβης) και δεν πειραζουν τιποτα αν δεν συμφωνειτε σε κατι . Με εμενα πηγα με το μαστορα 2 βολτες μεχρι να καταληξουμε σε καποιο σημειο. Αυριο θα κοιταξω το χαρτι που εχω στο αμαξι και θα σου γραψω την διευθυνση.(το χαρτι ειναι απο κομπιουτερ με ολο το στησιμο του αυτοκινητου σε μοιρες , χιλιοστα κλπ. ουτε σε αγωνες να κατεβαινα.) Μη φοβασε τις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν τις πειραζουν καθολου , θα σου φτιαξουν μονο τις μαλακιες που σου εκαναν εδω στην αντιπροσωπ. Αυριο βραδυ θα το εχεις να σωθεις γιατι σε καταλαβαινω, θυμαμαι τι τραβηξα μεχρι να τον βρω.
  15. Καλοσορησες φιλε doganos, τυχαινει να εχουμε το ιδιο αμαξι το ιδιο χρωμα και 8 μηνες και εγω. Ευθυγραμμιση θα πληρωσεις να πα να κανεις εξω για να βρες ακρη(Αν εισαι απο Αθηνα θα πας στον καλυτερο στον Ν.Κοσμο, Θα σου πω) 3 ειχα κανει και εγω και αποτελεσμα τιποτα. Καθρεπτη εχω αλλαξει και εγω, πλαστικο κολωνας, και για το καπο εχω γυρισει 5 CITROEN στην Αθηνα να βγαλω ακρη.Οι 3 λενε οτι ετσι κανει μην φοβασε και οι 2 δεν ξεραν τιποτα. Μην απελπιζεσαι φιλε εχω περασει χειροτερα (διαβασε σελιδες πριν 4-5 μηνες) . Φιλε karl παρ ολα αυτα το αμαξι το γουσταρω και δεν θα ηθελα κανενα αλλο αυτη τη στιγμη
  16. Δεν ξερω πως να βρω αυτο που λες. Ειναι και αργα τωρα (2 παρα δεκα). Παντος το παρελαβα μολις ηρθε απο Γαλλια αρχες Μαιου.
  17. Φιλε karl engine tony elteo pan (sorry αν ξεχασα καποιον) , μιλαω για τα αμορτισερ καινουργια. Αν θυμαστε τι εχω τραβηξει απο καινουργιο (νερα απο το κλιματιστικο, αλλαγη δισκοπλακες, 3 ευθυγραμμισεις, καμποσες ζυγοσταθμισεις, πλαστικο διακοσμιτικο κολωνας σπασμενο, παραδωσανε συναγερμο με τους κωδικους χαμενους και ετρεχα ενα μηνα, μου χασανε τα μπουλονια ασφαλειας, κλπ. κλπ. κλπ.). Ειχα το αμαξι 5-6 μηνες και καθε 10-15 ημουν συνεργειο (εγγυηση αλλα πολυ ταλαιπωρια). Ωσπου βρηκα ενα παληκαρι στην υποδοχη και ανελαβε και τα εφτιαξε ολα τζιτζι,(βαρεθηκε να με βλεπει και με λυπηθηκε μαλλον με τοσα προβληματα και οι αλλοι τα τρεναρανε και καλα δεν ειναι τιποτα θα στρωσει, το φτιαξαμε και δεν το ειχαν πιασει καν ,κλπ.) Με αυτον ειμαστε ψιλοφιλαρακια (βεβαια ξερω πανω απο 8 ατομα με το μικρο τους τοσες φορες πια) και μολις ειπα οτι ξεκολησαν τα πλαστικα καπακια μου λεει ""θα στα αλλαξω με καινουργια αμορτ. στο επομενο σερβ. εχεις τιποτα αλλο ?"" Του ειπα οτι θα προσπαθησω να τα κολλησω γιατι και τα καινουργια το ιδιο θα ξεκολλησουν μετα απο καιρο παλι , και το κυριοτερο ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΣΤΟΡΕΣ..... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΕΒΙΔΩΜΑ.... ΕΝΑ ΦΤΙΑΧΝΑΝ 2 ΧΑΛΑΓΑΝΕ... ΦΤΑΝΕΙ θα κρατησω τα αμοτισερ της μανουλας. Οι δισκοι για παραδειγμα στα μερη που δεν πατανε τα τακακια δεν ηταν βαμενοι οπως οι μαμησιοι (τους φερνουν αβαφους λογω κοστους) και σκουργιασαν και φαινοντουσαν σκατα μεσα απο τις ζαντες. Εβγαλα ροδες και καθομουν και εβαφα με αλουμινιο τους δισκους γυρω γυρω. Γι αυτο χωρις σοβαρο λογο δεν αλλαζω τιποτα πια , προτημω τα μαμησια.
  18. Εγω τα κολλησα με σιλικονη(κολλα) αυτη των αλουμιναδων μια γερη κολλα. Γιατι μου ειπε το παιδι να μου τα αλλαξουν τα αμορτισερ στο σερβις των 20000, και μεχρι τοτε να μην χτυπανε τα πλαστικα. Αλλα επειδη εγιναν καλα δεν θα τα αλλαξω ουτε θα τα κοψω. Αλυσιδες σε 17αρες εχει βαλει κανεις? Αυριο παω αντιπρ. να παρω παροτι παλια μου λεγαν οτι δεν μπαινουν τωρα πουλανε κιολας.
  19. Στα μεσα Μαιου 2005
  20. Σ εμενα εβαλαν και προστασια καπο . Το ειχα ζητησει πριν το παραλαβω.
  21. Παιδια ΓΕΙΑ μετα απο αρκετο καιρο. Σας διαβαζα ολες αυτες τις μερες απλα δεν ετυχε να γραψω. Πηρα τηλ τα κεντρικα σημερα για το θεμα της ανακλησης επειδη ειμαι μεσα στους <<τυχερους>> αριθμους. Η απαντηση ειναι οτι δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα αυτα τα αυτοκινητα. Μα πως γινεται λεω αφου το νουμ. που εχω ειναι μεταξυ αυτων που ανακαλουνται.... Και παλι "Οχι οχι η ανακληση ειναι για εξω ,δεν εχουν ερθει αυτα στην Ελλαδα" ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΑΚΡΗ :mad: :mad:
  22. Ρε παιδια , για αλυσιδες που θελω βρηκα στα Αλεχ pack τσαμπα απο 8-9 ευρω ελεγε το φυλλαδιο. Τι γινετε αν βαλω αλυσιδα στις 17αρες (το βιβλιο το απαγορευει) αντι για τα αλλα με το πανι που λεγαμε παλια . 100-120 ευρω εχουν στο practiker . Δεν ειμαι τωρα για 2-3 βολτες στο χιονι να δωσω τοσα. Με αλυσιδα τι θα παθει δηλαδη ?
  23. Τα C4 τωρα ξεκινουν να γραφουν ιστορια και ειμαστε οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ
  24. Δεν χρειαζεται να σταματησεις (ακινητοποιηθεις) για να αναψουν. Αρκει να φρεναρεις με τερμα το πενταλ περιπου ,για να καταλαβεις μου αναψαν απο 150 σε 100. Αποτομο και στιγμιαιο και αναψαν. Το καπο που ρωτησα σε 4 συνεργεια παιζει σε ολα. Οχι το μπροστινο μερος αλλα πισω. Αν σηκωσεις λιγο το κεφαλι να δεις την κογχη του(το πισω μερος εκει στους καθαριστηρες) θα καταλαβεις. Ολο μαζι παιζει. Για τα πενταλ μην βαλεις τα φτηνα με τις αλενοβιδες, ειναι επικινδυνα , ξεβιδωνουν, κουνανε, κλπ. Η παρε καλα αλουμινιου (μαμα η καλη μαρκα) η αστα οπως ειναι τα λαστιχακια του . Σου τα λεω μονο και μονο για θεμα ασφαλειας. Μη κανεις κολπα με το πενταλ του φρενου εχω ακουσει διαφορες ιστοριες με τα φτηνα αλουμινενια (Δεν ξερω αν ειναι αληθεια βεβαια). Φυλαγε τα ρουχα σου ...... που λεει η παροιμια.
  25. Ρε παιδια αναταραξεις στο καπο μετα τα 140 εχει κανενας αλλος η μονο εγω? Δηλαδη να παιζει πανω κατω σαν τρεμουλο αλλα εντονο.
×
×
  • Create New...