morfikos Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) μόλις μπήκε σε bootloop. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: ερωτήσεις: 1) Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπω έστω και σε safe mode για να σώσω φωτογραφίες και βίντεο? 2) Να προσπαθήσω για hard reset ή να το στείλω για αλλαγή πλακέτας? (505 έχει πάνω) 3) πως κάνεις reset? 4) μιας και είναι αγορασμένο από Γερμανό.... παίζει να μου κάνουν αντικατάσταση αν δεν έχουν πλακέτα ή να πάρω G5 με διαφορά χρημάτων.??? 5) είμαι εκτός Αθηνών...που το στέλνω με courier και πως? παίρνω κάπου τηλέφωνο? Edited August 13, 2016 by morfikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλημέρα... Μου ήρθε σήμερα η 20G σε OTA,αλλά όταν έτρεξα το LG bridge μου έδωσε την 20G με την διαφορά ότι: OTA είναι 477 MB - LG bridge 1,67 GB...:blink: [...] Φυσικά και σταμάτησα,κάτι δεν μου κολλάει,το OTA είναι 477 MB,και αναφέρει ότι δεν θα πειραχτούν οι εφαρμογές, βελτιωτικό Patch δηλαδή,το LG bridge από τα MB δεν δείχνει μόνο βελτιωτικό,και αναφέρει ότι οι εφαρμογές ενδέχεται να σβηστούν. Γνωρίζει παιδιά κάποιος τι παίζει; Δεν είναι ασυνήθιστο στο ΟΤΑ να κατεβάζει μόνο διαφορές σε σχέση με υπάρχοντα αρχεία, ενώ στον υπολογιστή κατεβάζει ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ολλανδικο 601 , δεν εχει ερθει τιποτα ακομη. Αναμενουμε λογικα οι "Ολλανδοι" Δεν βλέπω να το πάρουμε κ ποτε.... Sent from my I1-TWB using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismi Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ξέρει κάνεις να μου πει που θα βρω φορτιστή quick charge 2.0 που να κάνει για το κινητό μας ; Εγω πηρα αυτον και μ ενα καλωδιο απο ΜΟΤΟΡΟΛΑ δουλευει μια χαρα. με κατι καλωδια απ το πλαισιο SENTIO δεν κανει fast charge Τον πήρα απο E-Shop. Δεν ξερω αν τον εχει ακομα. EP-TA20EWE γραφει Παράθεση ____________________________________________ the more you ignore me the closer I get ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Και εγω πηρα ενα ταχυφορτιστη samsung αλλα μου δινει την εντυπωση οτι οσο γρηγορα φορτιζει τοσο γρηγορα αποφορτιζει. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλημέρα και καλό τριήμερο .εχω μια sandisk 32gb η οποία μου κάνει νερά...στο 95% της χωρητικότητας της σταματησε να αποθηκεύει-λογικό μάλλον-αλλά το θέμα μου ειναι οτι δεν μπορώ ούτε να διαγράψω ουτε να τη φορμαρω...ούτε από ρο κινητό αλλά ούτε και απο το pc...πήρα backup ευτυχώς.καποια ιδεα πως να την καθαρίσω;;;Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Δεν βλέπω να το πάρουμε κ ποτε.... Sent from my I1-TWB using Tapatalk Τελικά υπάρχει update το είχα κλειστό γιαυτό δεν μου είχε έρθει κάτι. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Τελικά νομίζω πως έχουν πέσει λίγο η θερμοκρασίες του κινητού μετά το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 και σε μενα έπεσαν οι θερμοκρασίες και μάλιστα χωρίς update. Το περίεργο δε είναι οτι έπεσαν και οι θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές τις ελλαδας ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Λοιπόν μη κάνει κανείς το update ανοίγω ανάλογο θέμα σύντομα Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 και σε μενα έπεσαν οι θερμοκρασίες και μάλιστα χωρίς update. Το περίεργο δε είναι οτι έπεσαν και οι θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές τις ελλαδας ... :p Σωστός +1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 καλησπερα παιδια, ειμαι για αγορα μεταξυ g4 kai g5, βλεπω οτι το g4 κοστιζει 330 ευρω και το g5 μολις 400 ευρω. σιγουρα υπαρχουν καποιες διαφορες στο hardware,αλλα θα θελα να ξερω ποσο αισθητη ειναι η διαφορα στη καθ/νη χρηση(χωρις games) θα θελα παιδια να με βοηθησετε να κανω επιλογη παραθετοντας τα υπερ κατα καθε συσκευης,και ποιο κατα τη γνωμη σας αξιζει για αγορα... ευχαριστω, παυλος Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 To 5 κοστίζει πάνω κάτω 400 ευρώ ενώ το 4 αρκετά κάτω από 300 ευρώ.Αν σου αρέσει η φωτογραφία επέλεξε το 5 λόγω διπλού φακού και φυσικά σου φεύγει και το άγχος του bootloop.Αν δεν σε καίει το bloop και παίρνεις το ρίσκο τότε επέλεξε το 4.Το οποίο αν πέσεις σε "καλή" συσκευή τότε από θέμα οθόνης και γενικά smooth χρήσης είναι απλά εξαιρετικό.Τηλέφωνα κινητά όπως s7 edge ούτε καν με συγκινούν είτε σε ταχύτητα είτε σε κάμερα είτε σε οθόνη.Με δύο τα έχω με το δικό μου και δεν με ενθουσίασαν καν.Το καλό σωστά λειτουργικό g4 είναι φοβερή υλοποίηση όπως και το g5 αρκεί να μην πέσεις σε μάπα οθόνη. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 μετα απο λιγη ερευνα που εκανα καταλαβα οτι η ανωτερη συσκευη αυτη τη στιγμη ειναι το g5. και με μολις 400 ευρω το κανει value for money σε σχεση με s7 edge που κοστιζει 600-650 ευρω απλα δεν διαθετω τοσα χρηματα και κοιταω προς το g4..... φοβαμαι μεν το bootloop και δεν μου δινει εμπιστοσυνη ο 808 για το μελλον(γενικα δεν παιζω παιχνιδια) θελω τη γνωμη σας ευχαριστω υ.γ απλα θελω ενα καλο κινητο να βγαλω 3ετια εχω το lenovo a916 και μου σπαει τα νευρα μετα απο ενα χρονο...... Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Μαζεψε λιγα ακομα και παρε το g5. Υπαρχει καλη πιθανοτητα στο g4 να μπλεξεις με bootloop. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Τελικά δεν άντεξα έκανα την αναβάθμιση..... Δεν βλέπω κάτι αρνητικό στην απόδοση αλλά όχι και τίποτα θετικό. Νομίζω ότι δεν ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία αλλά εδώ στην Κρήτη δρόσισε αρκετά άρα θα πω πιο μετά για αυτό. Και στο gaming αν και δεν του πίνω το αίμα αλλά όλα τρέχουν μια χαρά όπως πριν. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το διπλό παράθυρο και πως κάνω να φαίνονται στην οθόνη δύο apps ταυτόχρονα... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160814/7423f719e9c898216cd43cef1ad7f131.jpg πως γίνεται? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το διπλό παράθυρο και πως κάνω να φαίνονται στην οθόνη δύο apps ταυτόχρονα... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160814/7423f719e9c898216cd43cef1ad7f131.jpg πως γίνεται? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Πατάς το τετράγωνο κουμπί και μετά εκεί που λέει διπλό παράθυρο. Μετά διαλέγεις από τα εικονίδια το τι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Πατάς το τετράγωνο κουμπί και μετά εκεί που λέει διπλό παράθυρο. Μετά διαλέγεις από τα εικονίδια το τι θέλεις. Ευχαριστώ! Βλέπω ότι μου έχει λίγες εφαρμογές να επιλέξω όμως. Δεν μπορώ να βάλω οποίες θέλω? Ας πούμε δεν μου έχει το Facebook η το viber (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Ευχαριστώ! Βλέπω ότι μου έχει λίγες εφαρμογές να επιλέξω όμως. Δεν μπορώ να βάλω οποίες θέλω? Ας πούμε δεν μου έχει το Facebook η το viber (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Χμμμ δεν τις έχω σαν εφαρμογές. Δες πάλι στο τετράγωνο κουμπί όταν έχεις ανοίξει τις εφαρμογές, αν σου έχει αριστερά από το καρφίτσωμα ένα κουτάκι με τον αριθμό 1 πάνω και το 2 κάτω. Edited August 14, 2016 by saxoman85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδια καλο ειναι να κανουμε ενα hard reset μετα την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Χμμμ δεν τις έχω σαν εφαρμογές. Δες πάλι στο τετράγωνο κουμπί όταν έχεις ανοίξει τις εφαρμογές, αν σου έχει αριστερά από το καρφίτσωμα ένα κουτάκι με τον αριθμό 1 πάνω και το 2 κάτω. Εγώ τα βλέπω έτσι όταν πατάω την επιλογή για διπλό παράθυρο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160814/4e305b4eda23df0d08836ab494df59eb.jpg Αυτά τα τετράγωνα που κυκλωσες δεν τα έχει σε μένα. Έχει μόνο το Χ και το καρφιτσωμα (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited August 14, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Έχεις πατήσει το διπλό παράθυρο γιαυτό δεν τα βλέπεις.οταν πατήσεις να δεις τις ανοιχτές εφαρμογές τότε βλέπεις το κουμπί διπλού παραθύρου μόνο στις εφαρμογές που είναι συμβατές. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Εγώ τα βλέπω έτσι όταν πατάω την επιλογή για διπλό παράθυρο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160814/4e305b4eda23df0d08836ab494df59eb.jpg Αυτά τα τετράγωνα που κυκλωσες δεν τα έχει σε μένα. Έχει μόνο το Χ και το καρφιτσωμα (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Μάλλον δεν θα γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Έχεις πατήσει το διπλό παράθυρο γιαυτό δεν τα βλέπεις.οταν πατήσεις να δεις τις ανοιχτές εφαρμογές τότε βλέπεις το κουμπί διπλού παραθύρου μόνο στις εφαρμογές που είναι συμβατές. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Σωστά τα λες! Δεν γίνεται αυτό στις εφαρμογές που είναι ανοιχτές πριν, γι αυτό και δεν μου έβγαζε αυτή την επιλογή και νόμιζα πως δεν το δείχνει αυτό στο δικό μου κινητο. Τώρα που άνοιξα αρκετές εφαρμογές βλέπω πως σε άλλες έχει το σηματάκι αν σε άλλες όχι. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160814/0ef073b7637cc70d02b1bcb4cd795483.jpg Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts