minast Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Ηρθε το καλοκαιράκι κ αρχοσε να δεινει τρελο πονο το κινητο κ δυστυχώς εκτος εγγυησης. Επανεκκινησεις με κολιμα κανα 3λεπτο στο σημα της lg το εχει κανει 3 φορες , ξερει κανεις στις ποσες καιγομαι? Και δευτερο το κινητο σερνεται κολαει στο browser σε εφαρμογες τοσο πολυ πρωτη φορα, υπαρχει περίπτωσή να φταει η beta nougat? Την εβαλα πριν ενα μηνα να τη δοκιμασω τη κρατησα για να μη φαινεται το ir effect αλλα η καμερα εχει αισθητή διαφορα.... Πεταμένα λεφτά αυτο το κινητο οσο το ειχα γτ εχει παει κ 3 φορες για σέρβις..... Όπως το περιγράφεις, μάλλον για υπερθέρμανση μοιάζει. Στο κάνει σε όλες τις εφαρμογές, ή πχ όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Πριν μια βδομάδα, έκλεισε και δεν ξανά άνοιξε lg g3 32αρι γνωστού μου ,μετά από (ήπια, νορμάλ)χρήση 2μιση χρόνων περίπου και με αλλαγμένη μπαταρία πριν μερικούς μήνες... είχε τα φαινόμενα που περιγράφεται κι εσείς παραπάνω , μητρική τέλος κι εδώ ... Ποτέ ξανά κινητό lg εννοείται... * έχω δώσει το 1ο μου " Καλό " smartphone Sony xperia Z στον πιτσιρικά μου , του έχει πιεί το αίμα φωτογραφίες βίντεο YouTube, καμιά δεκαριά Παιχνίδια κι αυτό εκεί σκυλί αντέχει τόσα χρόνια διπλές φορτίσεις πολλές φορές λιώσιμο.... αυτά είναι κινητά! ** Έχουν περάσει απ τα χέρια μου lg g2,g3,g4 , g6 ( μια βδομάδα δεν με κέρδισε) ... Ποτέ ξανά lg οι τύποι ούτε δώρο δεν τα θέλω *** το g4 της κυρας έκαψε την SD πριν κάνα μήνα, αυτή κι αν του κάνει νορμάλ χρήση... πάνε ένα κάρο αρχεία φωτογραφίες κλπ κλπ Εγγύηση η εταιρεία.... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Ε καλά... για την SD, μπορεί να φταίει και η SD βρε. Για όλα το G4 θα φταίει; Χεχε... Το δικό μου με πλακέτα 708 δουλεύει απροβλημάτιστα προς το παρόν. Αλλά είναι νινί ακόμα... τον Σεπτέμβρη του 2017 του άλλαξαν τα πάντα. Μέχρι στιγμής ούτε θερμοκρασίες ούτε τίποτα. Χαλαρή χρήση όμως. Η γυναίκα μου το έχει με FB, Viber, Messenger, φώτο και βίντεο. Και κάνα κάντι κρας. Ελαφριά χρήση θα έλεγα. from my Mi5s Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Όσο πάει αδερφέ ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Ηρθε το καλοκαιράκι κ αρχοσε να δεινει τρελο πονο το κινητο κ δυστυχώς εκτος εγγυησης. Επανεκκινησεις με κολιμα κανα 3λεπτο στο σημα της lg το εχει κανει 3 φορες , ξερει κανεις στις ποσες καιγομαι? Και δευτερο το κινητο σερνεται κολαει στο browser σε εφαρμογες τοσο πολυ πρωτη φορα, υπαρχει περίπτωσή να φταει η beta nougat? Την εβαλα πριν ενα μηνα να τη δοκιμασω τη κρατησα για να μη φαινεται το ir effect αλλα η καμερα εχει αισθητή διαφορα.... Πεταμένα λεφτά αυτο το κινητο οσο το ειχα γτ εχει παει κ 3 φορες για σέρβις..... όταν λες ότι η κάμερα έχει αισθητή διαφορά τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλησπέρα, όπως είχα αναφέρει κάποια στιγμή πριν λίγο καιρό το (602) G4 μου λειτουργεί κανονικά αλλά έχει εμφανίσει διάφορα κουσούρια, όπως force close δεξια κι αριστερά, το κινητό ψήνεται με ελάχιστη χρήση, το double tap to wake δουλεύει όποτε θέλει, η οθόνη ανάβει στιγμιαία μόνη της έκει που το κινητό κάθεται σε αναμονή κι άλλα μικρά διάφορα. Την δουλειά μου την κάνω αλλά επειδή εγγύηση δεν εχω πλεόν και το κινητό είναι το βασικό μου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο (εχω τα επαγγελματικά email accounts σε αυτό κι ενα σωρό 2 step authentications) οπότε αν τα τινάξει ξαφνικά θα εχω μεγάλο πρόβλημα, νομίζω οτι ολη αυτή η συμπεριφορά του κάτι μου ετοιμάζει οπότε εχω αρχίσει να κοιτάω για αντικαταστάτη για να το προλάβω πριν με προλάβει αυτό. Το θέμα είναι οτι λόγω έλλειψης χρόνου απέχω απο το άθλημα με αποτέλεσμα τώρα που χρειάστηκε να κοιτάξω γενικά τι παίζει απο μοντέλα, χάθηκα! Ποιό κινητό θα προτείνατε σαν επάξιο αντικαταστάτη του G4 σε ενα εύρος των 300-350 ευρώ? Είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο την σβελτάδα του G4 (αν και τελευταία με τις υπερθερμάνσεις σέρνεται συχνά) και φυσικά την κάμερα του (με εξαίρεση το πλέον? πολύ αργό auto focus που δυστυχώς εξαιτίας του εχω χάσει πολλές αυθόρμητες φωτο των παιδιών μέχρι να εστιάσει) αλλά ποιοτικά είναι άριστη. ΥΓ. Ζητώ συγνώμη απο τα μέλη και τους mods για την κάπως offtopic ερώτηση μου αλλά θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα η άποψη των ήδη ή πρώην χρηστών του G4 προκειμένου να βρω μια αντίστοιχη συσκευή. Ευχαριστώ! Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Πράγματι είναι εκτός θέματος, νομίζω θα έχεις καλύτερη ανταπόκριση εάν κάνεις νέο θέμα για αναζήτηση συσκευής. Το G4 είναι ιδιαίτερο τηλέφωνο, και δύσκολα θα βρεις "διάδοχο". Π.χ. το G6 είναι πολύ καλό και σχετικά προσιτό, αλλά του λείπουν αρκετά σε σχέση με το G4, όπως notification LED, IR blaster, κ.α. Προτείνω να ιεραρχήσεις κάπως τα πράγματα που θεωρείς σημαντικά και να κάνεις ένα θέμα, όπου θα έχεις γνώμες από ευρύτερο κοινό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Πράγματι είναι εκτός θέματος, νομίζω θα έχεις καλύτερη ανταπόκριση εάν κάνεις νέο θέμα για αναζήτηση συσκευής. Το G4 είναι ιδιαίτερο τηλέφωνο, και δύσκολα θα βρεις "διάδοχο". Π.χ. το G6 είναι πολύ καλό και σχετικά προσιτό, αλλά του λείπουν αρκετά σε σχέση με το G4, όπως notification LED, IR blaster, κ.α. Προτείνω να ιεραρχήσεις κάπως τα πράγματα που θεωρείς σημαντικά και να κάνεις ένα θέμα, όπου θα έχεις γνώμες από ευρύτερο κοινό... Μα γι' αυτό ανέφερα οτι τα βασικά στοιχεία που με ικανοποίησαν στο G4 ήταν η ταχύτητα και η κάμερα οπότε αυτά κυρίως ψάχνω (οσο κοντά γίνεται προφανώς). Απλά ρώτησα εδω μιας και αρκετοί απο εδώ έχουν αλλάξει συσκευές πλέον και ίσως παρακολουθούν ακόμα το θέμα προκειμένου να δώσουν την συμβουλή τους, αλλά θα κοιτάξω να ανοίξω και νεο θέμα στην κατάλληλη κατηγορία, δεν το είχα σκεφτεί. Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Μα γι' αυτό ανέφερα οτι τα βασικά στοιχεία που με ικανοποίησαν στο G4 ήταν η ταχύτητα και η κάμερα οπότε αυτά κυρίως ψάχνω (οσο κοντά γίνεται προφανώς). Απλά ρώτησα εδω μιας και αρκετοί απο εδώ έχουν αλλάξει συσκευές πλέον και ίσως παρακολουθούν ακόμα το θέμα προκειμένου να δώσουν την συμβουλή τους, αλλά θα κοιτάξω να ανοίξω και νεο θέμα στην κατάλληλη κατηγορία, δεν το είχα σκεφτεί. αδερφε εγω θα σου πω ποιο θα παρεις αλλα αρχικα θα σου πω τι δεν θα παρεις.......ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ LG για κανενα λογο ειναι υπερεκτιμημενα σκουπιδια εβγαλαν 2 καλες συσκευες και μετα αρχισε ο κατηφορος αν δεν θες να βαρας το κεφαλι σου μεινε μακρυα....στα λεφτα αυτα εχει τηλεφωναρες που διαθετεις με εταιριες που τις ειχαμε για κινεζιες και αυτη την στιγμη ειναι κορυφαιες σε πωλησεις με τηλεφωναρες και με προσωπικη εμπειρια αν θες καινουριο παρε xiaomi https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi8-se-6gb-64gb η αν βρεις κανενα one plus 3 με λιγα παραπανω χτυπα το.....LG κανενα πληντυριο και αυτο παλι σκεψου το και τετοιο εχω καινουριο σπιτι και ειδη ενα ανταλλακτικο το αλλαξαμε γελαει ο κοσμος με αυτους τους κλοουν....!!!!για τα xiaomi χει και με λιγοτερα λεφτα δυνατα τηλεφωνα που στην τελικη και να χαλασουν λες σκασιλα μου και μιλαω για 150 ευρω τηλεφωνα....εμενα τουλαχιστον ο κυκλος μου 35αριδες απο τους 10 φιλους οι 6 εχουν xiaomi 2 one plus και εγω την τυροπιτα το g4 !!!τα πιανω στα χερια μου καθε μερα 4 μερες μπαταρια ρε????χαχαχαχα τι να λεμε τωρα φορτιση σε 40 λεπτα!!!αντε γεια...!!!!και πεταε κανενα λαγκ κανενα κολλημα τωρα ναι αδυαμιες εχουν σε σχεση με την φωτογραφικη μηχανη που αγορασαμε εμεις αλλα στα λεφτα αυτα που διαθετεις ακομα και αυτο το καλυπτει και με το παραπανω στην τελικη αν θες να βγαλεις φωτο των διακοπων σου παρε φωτογραφικη μηχανη!!!αυτα απο μενα ειχα καιρο να ριξω τα καντυλακια μου στην κ.....ο εταιρια!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Καλησπέρα, όπως είχα αναφέρει κάποια στιγμή πριν λίγο καιρό το (602) G4 μου λειτουργεί κανονικά αλλά έχει εμφανίσει διάφορα κουσούρια, όπως force close δεξια κι αριστερά, το κινητό ψήνεται με ελάχιστη χρήση, το double tap to wake δουλεύει όποτε θέλει, η οθόνη ανάβει στιγμιαία μόνη της έκει που το κινητό κάθεται σε αναμονή κι άλλα μικρά διάφορα. Την δουλειά μου την κάνω αλλά επειδή εγγύηση δεν εχω πλεόν και το κινητό είναι το βασικό μου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο (εχω τα επαγγελματικά email accounts σε αυτό κι ενα σωρό 2 step authentications) οπότε αν τα τινάξει ξαφνικά θα εχω μεγάλο πρόβλημα, νομίζω οτι ολη αυτή η συμπεριφορά του κάτι μου ετοιμάζει οπότε εχω αρχίσει να κοιτάω για αντικαταστάτη για να το προλάβω πριν με προλάβει αυτό. Το θέμα είναι οτι λόγω έλλειψης χρόνου απέχω απο το άθλημα με αποτέλεσμα τώρα που χρειάστηκε να κοιτάξω γενικά τι παίζει απο μοντέλα, χάθηκα! Ποιό κινητό θα προτείνατε σαν επάξιο αντικαταστάτη του G4 σε ενα εύρος των 300-350 ευρώ? Είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο την σβελτάδα του G4 (αν και τελευταία με τις υπερθερμάνσεις σέρνεται συχνά) και φυσικά την κάμερα του (με εξαίρεση το πλέον? πολύ αργό auto focus που δυστυχώς εξαιτίας του εχω χάσει πολλές αυθόρμητες φωτο των παιδιών μέχρι να εστιάσει) αλλά ποιοτικά είναι άριστη. ΥΓ. Ζητώ συγνώμη απο τα μέλη και τους mods για την κάπως offtopic ερώτηση μου αλλά θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα η άποψη των ήδη ή πρώην χρηστών του G4 προκειμένου να βρω μια αντίστοιχη συσκευή. Ευχαριστώ! Θα αναφερθώ μόνο στην σβελτάδα που λες. Ακόμη και το mi max 2 να δεις που έχει τον SD625, είναι πολύ ταχύτερο ΣΕ ΟΛΑ του, από το G4. ~350 έχεις κάμποσες επιλογές. Είμαστε όμως offtopic όπως αναφέρθηκε. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Και εγώ πλέον έχασα την υπομονή μου με τα διάφορα κουσούρια και αποχαιρετώ την εταιρεία. Θα μου λείψει το κινητό και η φωτογραφική του αλλά τι να το κάνω αν θέλει φόρτιση κάθε λίγες ώρες αν μου σπάει τα νεύρα που κολλάει αρκετά και που η οθόνη σε κάποια σημεία έχει γεμίσει με tattoo... Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Τον τελευταίο καιρό το G4 ανεβαζε σαν τρελο θερμοκρασια μετα απο λίγη χρήση, φυσικά η μπαταρια δεν εφτανε πουθενα αλλα ειμαστε και λιγο μαζοχακια :P και ξαφνικα η οθονη εμεινε μιση, ξερουμε τι μπορει να είναι; Εγγυηση δεν υπαρχει μιας και ειναι 2μιση χρονων και παρθενο στα προβληματα αυτο ηταν το πρωτο και το τελευταιο μαλλον Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 αδερφε εγω θα σου πω ποιο θα παρεις αλλα αρχικα θα σου πω τι δεν θα παρεις.......ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ LG για κανενα λογο ειναι υπερεκτιμημενα σκουπιδια εβγαλαν 2 καλες συσκευες και μετα αρχισε ο κατηφορος αν δεν θες να βαρας το κεφαλι σου μεινε μακρυα....στα λεφτα αυτα εχει τηλεφωναρες που διαθετεις με εταιριες που τις ειχαμε για κινεζιες και αυτη την στιγμη ειναι κορυφαιες σε πωλησεις με τηλεφωναρες και με προσωπικη εμπειρια αν θες καινουριο παρε xiaomi https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi8-se-6gb-64gb η αν βρεις κανενα one plus 3 με λιγα παραπανω χτυπα το.....LG κανενα πληντυριο και αυτο παλι σκεψου το και τετοιο εχω καινουριο σπιτι και ειδη ενα ανταλλακτικο το αλλαξαμε γελαει ο κοσμος με αυτους τους κλοουν....!!!!για τα xiaomi χει και με λιγοτερα λεφτα δυνατα τηλεφωνα που στην τελικη και να χαλασουν λες σκασιλα μου και μιλαω για 150 ευρω τηλεφωνα....εμενα τουλαχιστον ο κυκλος μου 35αριδες απο τους 10 φιλους οι 6 εχουν xiaomi 2 one plus και εγω την τυροπιτα το g4 !!!τα πιανω στα χερια μου καθε μερα 4 μερες μπαταρια ρε????χαχαχαχα τι να λεμε τωρα φορτιση σε 40 λεπτα!!!αντε γεια...!!!!και πεταε κανενα λαγκ κανενα κολλημα τωρα ναι αδυαμιες εχουν σε σχεση με την φωτογραφικη μηχανη που αγορασαμε εμεις αλλα στα λεφτα αυτα που διαθετεις ακομα και αυτο το καλυπτει και με το παραπανω στην τελικη αν θες να βγαλεις φωτο των διακοπων σου παρε φωτογραφικη μηχανη!!!αυτα απο μενα ειχα καιρο να ριξω τα καντυλακια μου στην κ.....ο εταιρια!!! μεχρι τωρα σε θεωρουσα υπερβολικο .. ηταν μεχρι να το δω μπροστά μου ..πάντα ετσι ειναι δυστυχώς .. εχεις δικιο σχεδον σε ολα ... εγω θα παω σε lgv30 το θεωρω κορυφαίο στα λεφτα που το βρηκα αλλα σε ολα τα αλλα εχεις δικιο ... lgv4 και lgv10 ειναι απλα Ν Τ Ρ Ο Π Η και ξεφτίλα .. λυπαμαι τους ανθρωπους που ειναι εκτος εγγύησης που καποια στιγμη θα τους μείνουν οι ναυαρχίδες στα χερια και θα τους ζητάνε 350 ευρω (ναι καλα ακούσατε γελαει και το παρδαλό κατσίκι με τους ρόμπες ) για να τους αλλαξουν πλακέτα ...(για κατι που ειναι δικο τους λαθος και μονο ...)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Σε κάθε εκκίνηση το σύστημα κάνει "Βελτιστοποίηση εφαρμογής 1 από 1" και κάνει κανα 15λεπτο να ανοίξει. Οι εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες είναι οι παρακάτω. Κάποια βοήθεια; aCar aCar Pro Unlocker Alpha Bank Bandcamp Bitcoin Ticker Widget Carrier Services CPU Spy Plus - Free Crypto Market Discogs Dropbox E-shop.gr eBay efood Elvenar EQInfo eScore Eurobank Facebook Fing Flickr Frequencies Free fuelGR Google Play services for Instant Apps GPS Status Greek Tolls Instagram Keep Landlord LigaUltras List My Apps Messages Messenger Lite Mi Fit MX Player myF2G N26 Naked Browser LTS Network Info II Network Signal Info Pro OneDrive QuickRemote Relive Revolut Runtastic SeriesGuide Shazam Skroutz Skyscanner Speedtest SportZone Steam Swift Streamz Viber Wikiloc *Flashlight Έσοδα Έξοδα Διόδια Ειδήσεις και καιρός Ελληνικό Caller ID Επαφές Επιστροφή Ημερολόγιο Καιρός Κόστος Ταξιδίου Ραδιόφωνο FM List made using List My Apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAN Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 καλησπερα σε ολους...κατοχος lg g4 και θελω να ρωτησω το εξης...επειδη τον τελευταιο καιρο μου κολλαει αρκετα χωρις να εχω αλλαξει- πειραξει κατι και αφου αλλαξα και μπαταρια το συνεχιζει...σκεφτηκα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων..ειναι το ιδιο με το hard reset??? Eυχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 καλησπερα σε ολους...κατοχος lg g4 και θελω να ρωτησω το εξης...επειδη τον τελευταιο καιρο μου κολλαει αρκετα χωρις να εχω αλλαξει- πειραξει κατι και αφου αλλαξα και μπαταρια το συνεχιζει...σκεφτηκα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων..ειναι το ιδιο με το hard reset??? Eυχαριστω..... Ναι, το ίδιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 καλησπερα σε ολους...κατοχος lg g4 και θελω να ρωτησω το εξης...επειδη τον τελευταιο καιρο μου κολλαει αρκετα χωρις να εχω αλλαξει- πειραξει κατι και αφου αλλαξα και μπαταρια το συνεχιζει...σκεφτηκα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων..ειναι το ιδιο με το hard reset??? Eυχαριστω.....Το ίδιο πράγμα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) :DΝΕΟ UPDATE μετά από χρόνια !!!:D Έκδοση Λογισμικού: V20p-APR-03-2018 Edited July 2, 2018 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 :DΝΕΟ UPDATE μετά από χρόνια !!!:D Έκδοση Λογισμικού: V20p-APR-03-2018 Εχμ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7593272#post7593272 Μην χαίρεστε :p Δεν έχει καν κάποιο νεότερο security patch :P Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 :DΝΕΟ UPDATE μετά από χρόνια !!!:D Έκδοση Λογισμικού: V20p-APR-03-2018 Internet Explorer :lol::p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drulix Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Βγάλε το Zedge φίλε μου σε περίπτωση που το έχεις εγκατεστημένο γιατί στη τελευταία αναβάθμιση έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στη συμβατότητα με αυτή την εφαρμογή Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Θα το δοκιμασω γιατι και εμενα μου κανει το ιδιο σε επανεκκινηση και κανει 10 15 λεπτα να ανοιξει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Με πλακετα 702 παντως, μεχρι στιγμης εχοντας 1 μηνα την 7αρα ολα πανε ρολοι αν και δυστυχως ,ειναι αληθεια η καμερα εχει χασει λιγο σε ποιοτητα.Συνολικα ομως η εμπειρια ειναι ευχαριστη και λεω να τη κρατησω εκτος αν βγαλει κανενα κουσουρι στη συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Με πλακετα 702 παντως, μεχρι στιγμης εχοντας 1 μηνα την 7αρα ολα πανε ρολοι αν και δυστυχως ,ειναι αληθεια η καμερα εχει χασει λιγο σε ποιοτητα.Συνολικα ομως η εμπειρια ειναι ευχαριστη και λεω να τη κρατησω εκτος αν βγαλει κανενα κουσουρι στη συνεχεια. Και αναρωτιόμουν αν είμαι ο μόνος που βλέπει χειρότερη κάμερα. Νομίζω ότι λόγω κάμερας, εφαρμογής v10 που δεν δέχεται και λόγω του διπλού ξεκλειδώματος στην αρχή, θα με αναγκάσει να γυρίσω στην 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Και αναρωτιόμουν αν είμαι ο μόνος που βλέπει χειρότερη κάμερα. Νομίζω ότι λόγω κάμερας, εφαρμογής v10 που δεν δέχεται και λόγω του διπλού ξεκλειδώματος στην αρχή, θα με αναγκάσει να γυρίσω στην 6. Ναι ρε γμτ κριμα και ειναι ωραια σαν rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Το μόνο που θα μου λείψει από αυτή την ρομ είναι η συρόμενη πάνω μπάρα, φυσικά οι πιο πρόσφατες(σε σχέση με την 6) ενημερώσεις ασφαλείας και η καλύτερη μπαταρία(σε εμένα τουλάχιστον). Πάντως πιο γρήγορη από την 6 δεν μου φαίνεται..ίδιες τις βλέπω, ενώ στην 7 με ενοχλεί και το ότι κάνει πολύ πιο αργά περικοπή εικόνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts