Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμασε μια επαναφορα εργοστασιακων και σβησε οτιδηποτε εχεις σχετικο με ρουτ στη βιβλιοθηκη του play store. Μπας και...

Δοκιμασε μια επαναφορα εργοστασιακων και σβησε οτιδηποτε εχεις σχετικο με ρουτ στη βιβλιοθηκη του play store. Μπας και...

Τα έκανα..ούτε καν

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Δύο πιθανότητες σκέφτομαι:

Αφενός μπορεί να είναι false positive, να νομίζει λάθος ότι έχει γίνει root, οπότε λύσεις που προτάθηκαν όπως επαναφορά ίσως βοηθήσουν (edit: μόλις είδα πως όχι).

Η άλλη πιθανότητα είναι πράγματι να έγινε ρουτ στο παρελθόν. Αν θυμάμαι σωστά είπες ότι ως ημερομηνία root ανέφερε δύο ημέρες πριν το πάρεις? Γεμίζω λίγο τα κενά με εικασίες, αλλά εάν το ξεκλείδωμα του bootloader έγινε με εργαλείο ή κωδικό της LG, αυτοί μπορούν να το θεωρούν για πάντα rooted.

Ναι είχα προηγούμενα κινητά ρουτ... αλλά σε καμία περίπτωση το V10.

Βέβαια η Procordia μου είπε πάρτο, ξερούταρε το και το δεχόμαστε κανονικά.(να λέμε και τα καλά)

Αλλά κινητό με κλειδωμένο Bootloader Πως διάολο είναι ρουτ.???

Αυτά είναι γελοιότητες για μένα... επειδή δλδ κατέβασα το Super Su σε άλλα κινητά με τον ίδιο Google Account, πάει να πει πως και αυτό είναι ρουταρισμένο???

Απλά τέλος η LG για μένα...ενα G3 και ένα V10 και τα δύο με πρόβλημα...και με τραγική αντιμετώπιση την δεύτερη φορά...λες και είμαι καμια θεία που δεν ξέρει τι σημαίνει ρουτ ...ετσι σε αντιμετωπίζουν. ΤΕΡΑΣΤΙΟ Χ LG (PROCORDIA)

Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθούσε (καθ' οτι το είδαν μια φορά και καλά ρουταρισμένο) αλλά αν δοκίμαζες να ξαναπερασεις το official firmware με LG UP μήπως αλλάξει κάτι και δεν τους "φαίνεται" root;

Αυτό είναι το Α και το Ω και άργησες να το αναφέρεις! :)

Πραγματικά θα ήθελα και εγώ να μάθω πώς έγινε αυτό! Δεν έχω πολλές γνώσεις στο Andoid και ειδικά απο root κλπ κόλπα...αλλά όταν ο bootloader είναι κλειδωμένος...ΠΩΣ;;;;;; :confused:

Εμένα μου φαίνεται ύποπτο αυτό πάντως...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αφενός μπορεί να είναι false positive, να νομίζει λάθος ότι έχει γίνει root, οπότε λύσεις που προτάθηκαν όπως επαναφορά ίσως βοηθήσουν (edit: μόλις είδα πως όχι).

Η άλλη πιθανότητα είναι πράγματι να έγινε ρουτ στο παρελθόν. Αν θυμάμαι σωστά είπες ότι ως ημερομηνία root ανέφερε δύο ημέρες πριν το πάρεις? Γεμίζω λίγο τα κενά με εικασίες, αλλά εάν το ξεκλείδωμα του bootloader έγινε με εργαλείο ή κωδικό της LG, αυτοί μπορούν να το θεωρούν για πάντα rooted.

Hμερομηνία 2 μέρες μετά την ημερομηνία αγοράς... άμα ήταν πριν θα είχα ξετινάξει το μαγαζί που το αγόρασα!

Πάντως όπως αναφέρω και στο νήμα του V10...

Προφανώς δεν είμαι το πρώτο περιστατικό... και αντί να το ψάξουν και να δούνε ότι κάτι τέτοιο γίνεται προφανώς από malware... εν αγνοία του πελάτη.

Να κάτσουν να τα βάλουν κάτω και να δούνε ότι κλειδωμένος bootloader και ρουτ σε android 6 δεν πάνε μαζί...Οπότε να τα δέχονται κανονικά αυτά τα κινητά στην εγγύηση.

Αυτοί λένε τη λαλακια τους ότι είναι ρουταρισμένο και σε βγάζουν από μπροστά τους, μετά σου πετάνε και το " ξερουταρε το και το δεχόμαστε" για να ηρεμήσεις και να μην τους τρέχεις σε προστασίες καταναλωτή κλπ. και όλα καλά...

Αν αυτή είναι σοβαρή αντιμετώπιση, από σοβαρή εταιρία και σοβαρή εταιρία service... πάω πάσο...

Προτείνω τεράστιο Χ σε αυτά τα λαμόγια παιδιά...εγώ θα τους τραβήξω όσο δεν πάει....

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

2 μερες αφου το πηρε ειπε. Δεν ξεκλειδωθηκε ο Bootloader λεει. Ξεκλειδωτος θα σημαινε και το αντιστοιχο σηματακι της Google κατα την εναρξη.

Συνεπως χωρις ξεκλειδωμα, πως ακριβως ειναι ρουτ, μονο στην LG και την Procordia το ξερουν.

Γιατι δεν κανεις το πιο απλο;

Παρτο κινητο σου και πηγαινε απο κει.

Και πες τους να σου αποδειξουν πως εισαι ρουτ οχι στα χαρτια αλλα στη πραξη! Ειναι υποχρεωμενοι εξαλλου να το κανουν.

Ας κατεβασουν super su ή οτι αλλο θελουν που αποδεικνυει τα ρουτ δικαιωματα.

Επισης και να ειναι ρουτ δεν νομιζω πως hardware προβλημα να τους απαλλασσει απο την εγγυηση.

Δηλαδη το audio jack πως θα χαλασει αν εισαι ρουτ; Δεν μιλαμε για cpu πχ και overclock..

Edited by vamire666

Γιατι δεν κανεις το πιο απλο;

Παρτο κινητο σου και πηγαινε απο κει.

Και πες τους να σου αποδειξουν πως εισαι ρουτ οχι στα χαρτια αλλα στη πραξη! Ειναι υποχρεωμενοι εξαλλου να το κανουν.

Ας κατεβασουν super su ή οτι αλλο θελουν που αποδεικνυει τα ρουτ δικαιωματα.

Επισης και να ειναι ρουτ δεν νομιζω πως hardware προβλημα να τους απαλλασσει απο την εγγυηση.

Δηλαδη το audio jack πως θα χαλασει αν εισαι ρουτ; Δεν μιλαμε για cpu πχ και overclock..

Καλή ιδέα... συμφωνώ 100%

Το να ειναι πραγματικα ρουτ κανει void ετσι κ αλλιως την εγγυηση, συμφωνα με την πολιτικη της LG (και ας ειναι παντελως ασχετο με το προβλημα). Αλλα συμφωνω στο να το παει ο ιδιος και να του αποδειξουν οτι ειναι root, χωρις τις παγαποντιες που κανουν , αλλα εμπρακτα

Το v10 ξεκίνησε η αναβαθμίσει σε νουγκατ εμας τιποτα ακόμη? Καλα λεω εγω οτι ειναι λιγα τα ψωμια του ακόμα..

Μετα απο κραξιμο θα το δωσει περιπου κανα Σεπτεμβριο. Οταν θα βγαινει το Android 8 :p

Το G4 ειπαν το τεταρτο τριμηνο!Το θεμα ειναι η αναβαθμιση να ειναι σωστη και να μην αχρηστευτουν ολα τα κινητα.Το v10 παντως πηρε και το LG UX 5 οποτε αναμενεται και στο G4 το ιδιο φανταζομαι.Αμα γινει ετσι θα ειναι καλο.

Δηλαδή θα πάρουμε 7αρια ρε παιδιά; Επίσημο αυτό;

Διάβασα εδώ κι εκεί κάτι αισιόδοξα κείμενα... αλλά... δεν τα πολυέδωσα σημασία.

from my Mi4c

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Ανακοινωση της εταιρειας ειναι οτι θα παρει το Νougat. Τωρα δεν ειναι να δινεις και πολλη βαση, γιατι στο παρελθον εχω δει πολλα και διαφορα. Αλλα ας ελπισουμε οτι θα το παρουμε καποτε και εμεις.

Μακάρι ρε παιδιά. Θα πάρει ακόμα μερικά χρόνια ζωή εάν έρθει 7άρα. Εάν δεν μας πέσει σε bootloop :p

Εγώ αυτό που έχω να πώ μετά από ένα μήνα με την συσκευή είναι οτι για τα λεφτά της σαν μεταχειρισμένη (την πήρα κάτω απο 200 ευρώ) είναι ΑΡΙΣΤΗ! Αντί δηλαδή να δώσεις 200 ευρώ για να πάρεις ένα καλό Κινεζάκι, δίνεις τα ίδια και παίρνεις μία πρώην ναυαρχίδα που είναι πλήρως εξοπλισμένη, με κάμερα που δεν την φτάνει ούτε ο καλύτερος σχιστομάτης, με ένα UI που δουλεύει γρήγορα, άριστο ήχο στο μεγάφωνο, άριστη ηχογράφηση, άριστη ποιότητα συνομιλίας, άριστη λήψη (τα αναφέρω αυτά γιατί στα κινεζάκια δεν είναι όλα αυτονόητα), οθονάρα - που μακάρι να είχε χαμηλότερη ανάλυση - αποσπώμενη μπαταρία, SD, Ευρωπαϊκή συσκευή, ...γενικά με χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί σε αγορά συσκευής χαμηλής κατηγορίας, παίρνεις Mercedes προηγούμενης γενιάς.

Τώρα, εάν μας βρεί το bootloop, OK... θα το αντιμετωπίσουμε (εγγύηση έχουμε, και γι'αυτό υπάρχει). Το 7άρι για μένα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα και εάν έρθει, θα κάνει το G4 την καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ...ή ίσως την 2η καλύτερη μετά το Cubot Note S που πήρα με 60 ευρώ :p

Για την αριστη ληψη εχω μια ενστασουλα... Επισης η αποσπωμενη μπαταρια καλη, αλλα ειναι κακιστη η αυτονομια της. Οφειλεται και στην οθονη παντως..

Στον κινεζακο των 160€ της κοπελας μου (redmi note 4x) η αυτονομια ειναι απο αλλο πλανητη, και η ληψη καλυτερη (εχουμε και οι 2 vodafone και στο ιδιο σπιτι εχω χειροτερο σημα..)

Κατα τ'αλλα ειναι ενα πολυ καλο κινητο στην κατηγορια του πλεον , ειδικα για 150-180€. Αλλα με τον κινδυνο να μπουτλουπιασει , ενα φοβο τον εχεις παντως :p

Τα Κινέζικα στο σήμα ΝΑΙ...είναι τέρατα...αλλά και το SAR τους είναι θηρίο. To Redmi Note 3 Pro που είχα (με 2 κάρτες Cote) ξεχείλιζε από σήμα, αλλά όταν το έβαζα δίπλα σε ηχείο ακουγότανε συνεχώς εκείνος ο "τσιρ-τσιρ" :p ήχος. Το ίδιο και το Mi4c (με μία sim). Γενικά όμως τα Κινέζικα σε σήμα είναι πολύ δυνατά.

Η μπαταρία του RN4x είναι πραγματικά από άλλο πλανήτη.

Όπως από άλλο πλανήτη είναι και η κάμερά του! Η φωτό σε εσωτερικό χώρο είναι κάτω του μετρίου και το καλύτερο...τα fps κατά την λήψη βίντεο πέφτουν πολύ...τόσο πολύ που όταν τα αναπαράγεις κάνουν σπασίματα σε βαθμό που ζαλίζουν. Στο Rn3 pro πέφτανε μέχρι 10 (!!!!) σε νυχτερινή λήψη...στο Rn4 βελτιώθηκε η κατάσταση αλλά πάλι...το πρόβλημα είναι έντονο.

Ο ήχος του video επίσης, σε θορυβώδη περιβάλλον μπουκώνει και ακούς ένα τσίριγμα κατα την αναπαραγωγή. Είναι πράγματα που άλλον το ενοχλούν και άλλον όχι. Δεκτό.

Αγαπάω Xiaomi ΤΡΕΛΑ! Όχι όμως την σειρά Redmi. Όλη η σειρά έχει κορυφαία μπαταρία, κορυφαίες επιδόσεις, αλλά σε πολλά άλλα (που τα θεωρούμε δεδομέμα) πράγματα είναι τραγική. Προσωπικά δεν μπορώ να βάλω το 4x δίπλα στο G4 ούτε για πλάκα. Το θεωρώ ιεροσυλία. :rolleyes:

Έχει θετικά πράγματα το 4x, είναι μία καλή συσκευή στα 150ευρώ, αλλά μέχρι εκεί.

Εκτός εάν διαβάζει τα post και η κοπέλα σου...που την έπεισες οτι το 4x είναι σαν το G4...και το πήρε...και νομίζει οτι έχει ίδιο κινητό με σένα....αν είναι να γράψω άλλα...:lol::D:lol:

Edited by pavlidisc

Μετά από αρκετή εμπειρία στα κινέζικα όταν αγοράσεις πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα μέτρια κάμερα επανεκκίνηση στο άσχετο ψιλό κακό ηχείο και κάποια άλλα φυσικά με λιγότερα χρήματα από κάποια επώνυμα αλλά δυστυχώς με bootloop ο καθένας αποφασίζει αναλόγως .

Αν και οφφτοπικ:

Head:0.724W/kg Βody:0.674W/kg για το SAR του 4Χ . Δε το λες και θηριο :p

Μα το βλεπει το G4. Μαζι μενουμε!

Φωτο με το δικο μου βγαζουμε :) Δε το πηρε για φωτος (την εψηνα να της δωσω το G4 να παρω εγω κανα αλλο ,αλλα δεν ψηθηκε :lol: )

Σιγουρα παντως δε θεωρω δεδομενο την καλη καμερα σε οποιοδηποτε xiaomi/κινεζικο. Ο ηχος στο βιντεο ειναι τελειως πριμος. Πριμαντονα :lol: Χαλια μαυρα ο ηχος τελειως. Η φωτο την ημερα ειναι ακρως ικανοποιητικη. Σε εσωτερικο χωρο ,μονο με καταλληλο φωτισμο.

Δε συγκρινεται με το G4 γενικοτερα σε αυτο τον τομεα παντως.

Ερωτηση: Ποιος παρατηρει ενα "τσικ τσικ" στο βιντεο του G4 οταν τραβαει με τo wifi ανοιχτο; Δεν ειμαι ο μονος που το εχει, απλα ρωταω αν το παρατηρησε κανεις αλλος.

Ερωτηση: Ποιος παρατηρει ενα "τσικ τσικ" στο βιντεο του G4 οταν τραβαει με τo wifi ανοιχτο; Δεν ειμαι ο μονος που το εχει, απλα ρωταω αν το παρατηρησε κανεις αλλος.

Ωχ, το έκανε και σε μένα αυτό. To διόρθωσα με αντικατάσταση πλακέτας δυστυχώς...

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Καλημέρα σε όλους.:)

Ωχ, το έκανε και σε μένα αυτό. To διόρθωσα με αντικατάσταση πλακέτας δυστυχώς...

Και πώς ακριβώς το τεστάρουμε αυτό;

Σε ήσυχο μέρος, τραβάμε βίντεο με ανοιχτό το wifi; Και όταν αναπαράγουμε θα πρέπει (εφόσον είμαστε ελαττωματικοί) να ακούμε τσικ-τσικ;

Καλημέρα σε όλους.:)

Και πώς ακριβώς το τεστάρουμε αυτό;

Σε ήσυχο μέρος, τραβάμε βίντεο με ανοιχτό το wifi; Και όταν αναπαράγουμε θα πρέπει (εφόσον είμαστε ελαττωματικοί) να ακούμε τσικ-τσικ;

Και ησυχο να μην ειναι το μερος (βαλε τερμα μουσικη) , αυτο το τσικι τσικι θα το ακους αν ειναι να στο κανει. Απλα να εχεις WiFi ανοιχτο (δεν εχω προσδιορισει ακομη αν απλα το ανοιχτο wifi το κανει ή αν πρεπει να εισαι συνδεδεμενος σε καποιο δικτυο - εγω ημουν)

Εγω ας πουμε ηθελα να βγαλω κατι αεροπλανα απο το μπαλκονι μου οταν το πρωτοπαρατηρησα. Ειναι πολυ χαρακτηριστικο , you can't miss it που λενε και στο χωριο μου :p

Και ησυχο να μην ειναι το μερος (βαλε τερμα μουσικη) , αυτο το τσικι τσικι θα το ακους αν ειναι να στο κανει. Απλα να εχεις WiFi ανοιχτο (δεν εχω προσδιορισει ακομη αν απλα το ανοιχτο wifi το κανει ή αν πρεπει να εισαι συνδεδεμενος σε καποιο δικτυο - εγω ημουν)

Εγω ας πουμε ηθελα να βγαλω κατι αεροπλανα απο το μπαλκονι μου οταν το πρωτοπαρατηρησα. Ειναι πολυ χαρακτηριστικο , you can't miss it που λενε και στο χωριο μου :p

to κανει και σε μενα αλλα μονο οταν δεν εχει εντονους θορυβους το παρατηρεις πχ αν παιζει μουσικη οπως λες για να το ακουσεις θα δυσκολευτεις

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4