Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

769 το είχα πάρει από Πλαίσιο και το G5 το πηρα 699. Είναι με εταιρική σύνδεση οπότε εγώ πλήρωσα ελάχιστα από την τσέπη μου.

Και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που το έχει αγοράσει από το Πλαίσιο :D Οπότε και με την άριστη στάση της lg μια χαρά έκατσε και σίγουρα οι συσκευές είναι ελληνικές και οι δύο. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχει κανείς πρόβλημα με mm με random reboots?

Μου το έχει κάνει κανα 2-3 φορές σε 1 μέρα που το εστησα και μέχρι στιγμής φαίνεται να το κάνει στο Viber...

Η έκδοση dual sim παρουσιάζει στον ίδιο βαθμό τα προβλήματα με την πλακέτα;

Καθόλου από όσο γνωρίζω

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Απ' ότι γράφουν είναι πάρα πολύ λιγότερα.

Το ιδιο πραγμα ειναι η ιδια motherboard τα ιδια chips απλα στη θεση του qi εχει μπει το sim slot.

Πουλαει συμαντικα λιγοτερα κομματια 1-2 για καθε 10 lg g4 υπολογιζε.

Καθόλου από όσο γνωρίζω

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Μεγα λαθος. Παρουσιαζει αναλογικα με το ποσα κομματια πουλαει. Εχουν αναφερθει παραδιπλα περιστατικα.

Btw , σημερα ξανακανε αυτο με την κληση αλλα με ενα αλλο τροπο. Μου εκαναν μια αναπαντητη για να αποθηκευσω ενα αριθμο οταν γυρισω απο τη δουλεια. Και με το που γυρισα αυτο χτυπουσε σα μανιακο (στη δονηση ηταν ευτυχως). Δεν εκανε ουτε με σφαιρες τερματισμο. Restart. Μετα εξαφανιστηκε η κληση και το νουμερο.

Το ιδιο πραγμα ειναι η ιδια motherboard τα ιδια chips απλα στη θεση του qi εχει μπει το sim slot.

Πουλαει συμαντικα λιγοτερα κομματια 1-2 για καθε 10 lg g4 υπολογιζε.

α μαλιστα ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη απαντηση. Σκεφτομαι να το αγορασω γι' αυτο προσπαθω να βρω μηπως υπαρχει τροπος να μειωσω τις πιθανοτητες δημιουργιας προβληματος.

Μεγα λαθος. Παρουσιαζει αναλογικα με το ποσα κομματια πουλαει. Εχουν αναφερθει παραδιπλα περιστατικα.

Btw , σημερα ξανακανε αυτο με την κληση αλλα με ενα αλλο τροπο. Μου εκαναν μια αναπαντητη για να αποθηκευσω ενα αριθμο οταν γυρισω απο τη δουλεια. Και με το που γυρισα αυτο χτυπουσε σα μανιακο (στη δονηση ηταν ευτυχως). Δεν εκανε ουτε με σφαιρες τερματισμο. Restart. Μετα εξαφανιστηκε η κληση και το νουμερο.

Που έχουν αναφέρει bootloop σε dual? Αυτό που έχουν γράψει κάποιοι δεν ήταν bootloop

Που έχουν αναφέρει bootloop σε dual? Αυτό που έχουν γράψει κάποιοι δεν ήταν bootloop

Στο διπλανο thread με τα dual καθως και σε αλλο φορουμ. Ιδια πλακετα φορανε, δε σου φαινεται λογικο να το παθαινει; Επισης , 1 Dual πουλιεται και 15-20 G4 απλά. Παλι ειναι λογικο να μη βλεπεις συχνα περιστατικά

Για όσους ενδιαφέρονται για ποιότητα μουσικής μέσω ακουστικών το aptx codec που έχει το κινητό για ασύρματη μετάδοση μέσω Bluetooth με συμβατά ακουστικά είναι τέλειο.

Αγόρασα κάτι pioneer που υποστηρίζουν aptx και ο ήχος είναι πολύ καλός. Καμία σχέση με το μέτριο dac της συσκευής

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gilles smiles!

Στο διπλανο thread με τα dual καθως και σε αλλο φορουμ. Ιδια πλακετα φορανε, δε σου φαινεται λογικο να το παθαινει; Επισης , 1 Dual πουλιεται και 15-20 G4 απλά. Παλι ειναι λογικο να μη βλεπεις συχνα περιστατικά

Επειδή έχω το dual να σου ξαναπώ ότι αυτά που αναφέρθηκαν στο τοπικ του dual δεν ήταν bootloop.

Παιδια καλησπερα.επειδη δουλεύω σε νησί και οπως καταλαβαίνετε το φοβάμαι μην πεσει σε bootloop και δεν ξερω τι να κανω και μεινω χωρις τηλ με αυτα που διαβαζω, ειναι 512 απροβληματιστο..λεω να κανω την αλλαγη και να παω στο v10. σορρυ για το off topic αλλα ειμαι σε δίλλημα.εσεις τι λετε?

Παιδια καλησπερα.επειδη δουλεύω σε νησί και οπως καταλαβαίνετε το φοβάμαι μην πεσει σε bootloop και δεν ξερω τι να κανω και μεινω χωρις τηλ με αυτα που διαβαζω, ειναι 512 απροβληματιστο..λεω να κανω την αλλαγη και να παω στο v10. σορρυ για το off topic αλλα ειμαι σε δίλλημα.εσεις τι λετε?

τρεχοντας πανε σε v10......και μην κοιταξεις πισωωω.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Για αρχή προτείνω να μη γεμίσουμε το θέμα με συζήτηση για bootloops, γι' αυτό έχουμε χωριστό.

Επιπλέον, ο καθένας κάνει τις επιλογές του... αλλά τεχνικά δεν είναι σώφρον να αλλάζουμε μία συσκευή επειδή ίσως χαλάσει - αλλιώς θα έπρεπε να έχουμε δύο απ' όλα για να είμαστε σίγουροι.

Το λογικό είναι να κρατάμε ένα περιστασιακό backup τα αρχεία μας και αυτό δεν έχει να κάνει με το G4 μόνο.

Για αρχή προτείνω να μη γεμίσουμε το θέμα με συζήτηση για bootloops, γι' αυτό έχουμε χωριστό.

Επιπλέον, ο καθένας κάνει τις επιλογές του... αλλά τεχνικά δεν είναι σώφρον να αλλάζουμε μία συσκευή επειδή ίσως χαλάσει - αλλιώς θα έπρεπε να έχουμε δύο απ' όλα για να είμαστε σίγουροι.

Το λογικό είναι να κρατάμε ένα περιστασιακό backup τα αρχεία μας και αυτό δεν έχει να κάνει με το G4 μόνο.

διαφωνω....σοφρον ειναι να εχεις το κεφαλι σου ησυχο επειδη εδωσες ΠΟΛΛΑ λεφτα και περιμενεις να εχεις ενα τηλ που μονο δεν μαγειρευει....γιατι ετσι το παρουσιαζαν οταν βγηκε...εστω και ενα 5% να εχει θεματα ανα τον κοσμο....μιλαμε για θεμα!!αρα πας στο v10 και δεν εχεις καμια ανησυχια με βαση τα λεφτα σου....αν ειχαμε δωσει 50 ευρω θα συμφωνουσα αλλα εδω εχουμε ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!ειναι η δικη μου αποψη δεν επιβαλω να συμφωνει καποιος!ως παθών μιλαω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ μέσα στον Ιούνιο θα το δώσω και θα πάω σε v10 να έχω το κέφι μου ήσυχο...

Στάλθηκε από το LG G4 Red μου

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Και εγώ μέσα στον Ιούνιο θα το δώσω και θα πάω σε v10 να έχω το κέφι μου ήσυχο...

η πλακα ξες ποια ειναι πως εμεις που καήκαμε αν το δωσουμε και αυριο μεθαυριο εν τελη βρει λυση η lg θα βγουν ολοι αυτοι που μας δειχουν το δαχτυλο κατα καιρους οτι ειμαστε γκρινιάρηδες και θα μας λενε καλα να παθουμε τωρα.....που ''απλα'' θα εχει κανει το αυτονοητο η εν λογο εταιρια.......!!!κανε ενα copy paste το ποστ και θα με θυμηθείς!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό δεν έπρεπε να το είχε κανει προ πολλού?το πρόβλημα με το bootloop είναι σχεδόν σίγουρο μισό χρόνο και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τπτ η lg για να το λύσει... Μόνο εικασίες και αλλαγές στις πλακέτες... Είναι πολύ μεγάλο κρίμα πραγματικά...

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Μεταξύ μας :rolleyes:

αυτή τη στιγμή το G4 έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να χαλάσει από όλα σχεδον τα κινητά που κυκλοφορουν

Ειδικα για τον φίλο παραπάνω που θα βρίσκεται σε νησί το να επιλέξει άλλη συσκευή αυτή τη στιγμή είναι μονοδρομος

Τι να το κάνει το back up αμα του κολλήσει για παραδειγμα και θα μείνει χωρις κινητο μινιμουμ 2 εβδομαδες με τα πήγαινε-έλα

Συγγνώμη αν χάλασα το τοπικ.. αλλα τελικα θα το αλλαξω με το v10 τον αλλο μηνα που θα πληρωθω..εσυαριστω για της απαντήσεις..

Εννοούσα θα το πουλησω και θα βαλω διαφορα να παρω το v10..ελπιζω να μην το μετανιώσω και βγαζει προβληματα με bootloop

Μεταξύ μας :rolleyes:

αυτή τη στιγμή το G4 έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να χαλάσει από όλα σχεδον τα κινητά που κυκλοφορουν

Ειδικα για τον φίλο παραπάνω που θα βρίσκεται σε νησί το να επιλέξει άλλη συσκευή αυτή τη στιγμή είναι μονοδρομος

Τι να το κάνει το back up αμα του κολλήσει για παραδειγμα και θα μείνει χωρις κινητο μινιμουμ 2 εβδομαδες με τα πήγαινε-έλα

Αν είχαμε νούμερα θα ήταν αλλιώς η συζήτηση. Αλλά μέχρι τότε έχουμε αυτούς που συνάντησαν bootloop (πιθανότητα 100%) και αυτούς που δε συνάντησαν (πιθανότητα 0%), και προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το σύνολο. Μπορεί εγώ να υποεκτιμώ το πρόβλημα, ή μπορεί εσείς να το υπερεκτιμάτε.

Πάντως με ένα backup τουλάχιστον δεν χάνεις φωτογραφίες ή ότι άλλο δεν έχεις συγχρονίσει online. Το να μην έχεις κινητό προφανώς το διαβάσω ως δόση υπερβολής. Ακόμη και να κάνουν 2 εβδομάδες (κι εγώ σε νησί είμαι, και το πήγαινε-έλα είναι συνήθως μια εβδομάδα), ένα χαζό τηλέφωνο θα βρεις για να κάνεις τη δουλειά σου.

Με μπέρδεψε η φράση "θα το αλλάξω"

Ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν είχαμε νούμερα θα ήταν αλλιώς η συζήτηση. Αλλά μέχρι τότε έχουμε αυτούς που συνάντησαν bootloop (πιθανότητα 100%) και αυτούς που δε συνάντησαν (πιθανότητα 0%), και προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το σύνολο. Μπορεί εγώ να υποεκτιμώ το πρόβλημα, ή μπορεί εσείς να το υπερεκτιμάτε.

Πάντως με ένα backup τουλάχιστον δεν χάνεις φωτογραφίες ή ότι άλλο δεν έχεις συγχρονίσει online. Το να μην έχεις κινητό προφανώς το διαβάσω ως δόση υπερβολής. Ακόμη και να κάνουν 2 εβδομάδες (κι εγώ σε νησί είμαι, και το πήγαινε-έλα είναι συνήθως μια εβδομάδα), ένα χαζό τηλέφωνο θα βρεις για να κάνεις τη δουλειά σου.

Αν και δεν έχουμε τα νουμερα, από τον ντορο που γίνεται σε φορουμ εξωτερικού αλλά και εδω, μπορεί να βγάλει κανεις το συμπέρασμα ότι κάτι δεν παει καλά.Μην ξεχνάμε οτι από τον Ιανουάριο έχει παραδεχτει το πρόβλημα και η ιδια η εταιρεία!

Έτσι όπως το θέτεις είναι σαν να έχεις κάποιον άρρωστο μπροστά σου, και να του λες δεν έχεις τίποτα τουλάχιστον όχι μέχρι να βγουν οι εξετάσεις να μας το αποδείξουν. Τουλάχιστον έτσι το βλεπω εγώ..

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4