Jump to content

2in1 sim

Nosferatu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε; Απίστευτο μου φαίνεται το 6230 να μην υποστηρίζει SIM Toolkit και εντολές ενημέρωσης SIM...

περιμένω να δω τι γράφει...

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

• Απαντήσεις 779
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε; Απίστευτο μου φαίνεται το 6230 να μην υποστηρίζει SIM Toolkit και εντολές ενημέρωσης SIM...

περιμένω να δω τι γράφει...

OK το είδα αλλά είναι πολύ απλό, δεν ξέρω πως μπερδεύτηκα και δεν το έγραψα νωρίτερα. Λέει να βάλεις τη SIM! Σαν να μην την αναγνωρίζει καν δλδ. Και δεν παίζει να μην έκανε επαφή γιατί έκανα πολλές δοκιμές. Μόλις βάλω άλλη απλή SIM παίζει κανονικά.

KCB

OK το είδα αλλά είναι πολύ απλό, δεν ξέρω πως μπερδεύτηκα και δεν το έγραψα νωρίτερα. Λέει να βάλεις τη SIM! Σαν να μην την αναγνωρίζει καν δλδ. Και δεν παίζει να μην έκανε επαφή γιατί έκανα πολλές δοκιμές. Μόλις βάλω άλλη απλή SIM παίζει κανονικά.

Σηκώνω τα χέρια... τελείως άκυρο. γιατί να κολλάει; περί κολλήματος πρόκειται..

Δοκίμασε να περάσεις ενα firmware update...

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Racoon αλλά είναι παλιό και πλέον 2ο τηλέφωνο οπότε δε βλέπω να ασχολούμαι τόσο να του κάνω και update. Έλεγα μήπως το αξιοποιούσα κάπως αλλά αυτό είναι περισσότερο μπελάς :lol:
KCB

Μιας και ασχετος

εχει δοκιμασει κανεις το 2in1 sim (Cosmote) στο Ρ3300?

Υπάρχει τέτεια δυνατότητα?

Ευχαριστώ

Βασιλης

Καλησπέρα σε όλους

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το τηλέφωνο E840 και ένα από τα κριτήρια επιλογής μου είναι και το αν υποστηρίζει αυτόματη ενημέρωση από την κάρτα SIM, όσον αφορά την ενεργοποίηση υπηρεσίας 2 γραμμών σε 1 (π.χ. Cosmote 2in1 κ.α.). Θα εκτιμούσα λοιπόν μία απάντηση για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, ή αν δεν το υποστηρίζει θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε ποια τηλέφωνα της εταιρίας Samsung υποστηρίζουν ανάλογες υπηρεσίες.

P.S. #1 Στο Γερμανό λένε πως το Ε840 δεν υποστηρίζει 2in1 αλλά απ' ότι διάβασα στο forum αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια, οπότε μόνο κάποιος που έχει δοκιμάσει το 2in1 στο συγκεκριμένο τηλέφωνο θα ξέρει να απαντήσει σίγουρα...

P.S. #2 Η παραπάνω ερώτηση ισχύει και για το U600 :O

Ευχαριστώ

Δε δέχεται 2σε1. Ενεργοποίησα μια κάρτα για έναν πελάτη, η οποία όμως δε λειτούργησε ποτέ στο Ε840. Πήρα και την COSMOTE να δω μήπως φταίει η κάρτα, αλλά τελικά το τηλέφωνο είναι που δεν υποστηρίζει την κάρτα.

• 2 weeks later...

διαβασα τις τελευταιες σελιδες του θεματος και θα ηθελα να ρωτησω τα παρακατω

καποιοι ειπαν οτι το 1 λεπτο το λεπτο απο cosmoκαρτα δεν λειτουργει με το 2 σε 1, ισχυει;

εαν παρω ενα μηχανηματακι και φτιαξω μονος μου την sim πως θα καταλαβει η cote οτι ειναι 2 σε 1 ωστε να μην εχω την συγκεκριμενη προσφορα;

τετοια μηχανηματακια και αδειες καρτες απο που μπορω να βρω; δειξτε μου καποια στο ebay (δεν με ενδιαφερει τιποτε αλλο περα απο κλησεις φωνης, οποτε το 1G, 2G 3G το ιδιο μου κανει)

ευχαριστω πολυ

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Καλημέρα στο forum

Μπορει καποιος να με ενημερωσει αν λειτουργει το 2in1 της Cosmote στο Nokia 6500 Classic? Ρωτάω επειδη είναι νεα συσκευη και η Cosmote δεν την εχει στη λιστα της (η οποια δεν ειναι και παντα ενημερωμενη - π.χ. μου ειπαν οτι δεν ειναι συμβατη συσκευη το HTC Touch αλλα εδω διαβαζω οτι ειναι).

Ευχαριστω προκαταβολικα:)

Streethoop

Η λίστα της Cosmote δεν είναι ποτέ ενημερωμένη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις μια dual SIM στο κινητό σου και να κάνεις αλλαγή γραμμής για να είσαι 100% σίγουρος. Το πως θα γίνει βέβαια είναι το ζητούμενο: ή μέσω κάποιου γνωστού που έχει 2in1 ή σε κάποιο από τα σημεία πώλησης της Cosmote ζήτα να δοκιμάσεις την κάρτα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η λίστα της Cosmote δεν είναι ποτέ ενημερωμένη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις μια dual SIM στο κινητό σου και να κάνεις αλλαγή γραμμής για να είσαι 100% σίγουρος. Το πως θα γίνει βέβαια είναι το ζητούμενο: ή μέσω κάποιου γνωστού που έχει 2in1 ή σε κάποιο από τα σημεία πώλησης της Cosmote ζήτα να δοκιμάσεις την κάρτα.

Το δοκιμασα λοιπον και δυστυχως, η cosmote 2in1 καρτα μου δε λειτουργει στο Nokia 6500 Classic...:( Για την ακρίβεια, δεν αναγνωριζεται καν. Σημειώνω οτι η καρτα ειναι σχετικα συγχρονη (1 ετους) και σε αλλες συσκευες (π.χ. Motorolla V3i) λειτουργει κανονικοτατα, οποτε δεν νομιζω οτι ειναι θεμα καρτας SIM.

Πραγματικα κρίμα γιατι το τηλεφωνο ειναι οτι ποιο ωραιο εχω δει απο τη Nokia τα τελευταια χρονια. Απορω γιατι δε φροντιζουν να υποστηριζουν τις "2πλες" καρτες ολες οι συσκευες... Το μονο που μενει ειναι να ελπιζω σε ενα μελλοντικο software update.

Streethoop

αφου δεν μπορουμε να βαλουμε cosmokarta για 0.01/λεπτο, θα μπορουσαμε να βαλουμε what's up και στα δυο ατομα που θελουμε να μιλησουν και να μιλαμε 600 λεπτα με 5 ευρω (και σε αυτον που καλουμε να τον παιρνουμε στο whats up και να γινεται προωθηση στη βασικη γραμμη δωρεαν)

ή δεν γινεται ουτε αυτο?

αφου δεν μπορουμε να βαλουμε cosmokarta για 0.01/λεπτο, θα μπορουσαμε να βαλουμε what's up και στα δυο ατομα που θελουμε να μιλησουν και να μιλαμε 600 λεπτα με 5 ευρω (και σε αυτον που καλουμε να τον παιρνουμε στο whats up και να γινεται προωθηση στη βασικη γραμμη δωρεαν)

ή δεν γινεται ουτε αυτο?

;;;

Αν κατάλαβα σωστά την ερώτησή σου μπορώ να σου πω σίγουρα ότι Call600 μπορείς να ενεργοποιήσεις σε what' s up που περιλαμβάνεται σε κάρτα 2in1.

Αν σε καλέσει κάποιος στο what' s up (με Call600) ενώ έχεις ενεργοποιημένη τη σύνδεσή και προωθημένη τη γραμμή του what' s up στη σύνδεση εσύ δεν χρεώνεσαι με τίποτα. Απλά όταν θα έρθει ο λογαριασμός σου θα υπάρχουν κάποιες κλήσεις που θα έχουν αιτιολογία "προώθηση κλήσης" και θα είναι μηδενικές ανεξαρτήτως διάρκειας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
Το δοκιμασα λοιπον και δυστυχως, η cosmote 2in1 καρτα μου δε λειτουργει στο Nokia 6500 Classic...:( Για την ακρίβεια, δεν αναγνωριζεται καν. Σημειώνω οτι η καρτα ειναι σχετικα συγχρονη (1 ετους) και σε αλλες συσκευες (π.χ. Motorolla V3i) λειτουργει κανονικοτατα, οποτε δεν νομιζω οτι ειναι θεμα καρτας SIM.

Πραγματικα κρίμα γιατι το τηλεφωνο ειναι οτι ποιο ωραιο εχω δει απο τη Nokia τα τελευταια χρονια. Απορω γιατι δε φροντιζουν να υποστηριζουν τις "2πλες" καρτες ολες οι συσκευες... Το μονο που μενει ειναι να ελπιζω σε ενα μελλοντικο software update.

Streethoop

Χθες δοκίμασα την κάρτα σε 6500 slide σε Nokia Shop και δουλευε κανονικά.Δεν ξέρω αν τα κυκλώματα είναι ίδια αλλά πιστεύω ότι τα λογισμικά είναι,οπότε ίσως να έχει βγεί αναβάθμιση που να λύνει το πρόβλημα.

εχω μπλεχτει ασχημα

διαβαζω στο φυλαδιακι οτι η χρεωση ειναι 1,66€ ανα συνδεση συμβολαιου ενω για εταιρικα και καρτοκινητα ειναι δωρεαν

εγω εκανα ενα εταιρικο με ενα συμβολαιο στην καρτα

η κοπελα στο Γερμανο μου ειπε οτι δεν εχω χρεωση, η κοπελα στο 1200 μου ειπε οτι θα εχω μια χρεωση 1,66 το μηνα στο λογαριασμο του συμβολαιου

τι ισχυει τελικα;

να παρω μια τριτη γνωμη θελω γιατι τελικα με αυτα τα πραγματα μονο με δημοψηφισμα μπορεις να βγαλεις ακρη

• 2 weeks later...
Ενεργοποίησακαι εγώ το 2σε1 με ένα νούμερο συμβολαίου και ένα what's up.Όταν λοιπόν είναι ενεργοποιημένο το καρτοκινητό και με πέρνουν στη σύνδεση η κλήση προώθειτε κανονικά.Όταν ομως έχω ενεργή τη σύνδεση και με πάρουν στη κάρτα, ακούγετε μήνυμα ότι ο αριθμός που καλέσατε δεν χρησημοποιείτε.Έχω μιλήσει με ένα σωρό άχετουσ στο cc και των συμβολαίων και της καρτοκινητής και άκρη δεν μπορώ να βγάλω...Μου έχουν πει τις απίστευτες βλακείες α΄λλά από ουσία μηδέν.Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανείος το ίδιο πρόβλημα να έχει να προτείνει μια λύση??

Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ενημερώσω όλους όσους έχουν 2in1 και η μία γραμμή είναι καρτοκινητό κινδυνεύουν να μην μπορούν να κάνουν αλλαγή γραμμής αν μείνουν χωρίς μονάδες. Μου συνέβη χτες και ουσιαστικά έμεινα χωρίς κινητό. Δεν ξέρω αν παίζει καποιο ρόλο ο τυπος της συσκευής (Motorola E1070), πάντως η διαδικασία σταματούσε.

Α, να μην ξεχάσω, αργότερα από το service μου είπαν ότι δεν ισχύει κατι τέτοιο, ότι δεν πρόβλημα της SIM κοκ. Ε, μα τι είναι τότε; Και πως εξηγείται ότι αφού έβαλα κάρτα ξεμπλόκαρε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Ωπ, λες; Κι εμένα από την αλλαγή του χρόνου και μετά δεν μου κάνει την προώθηση των κλήσεων, μπλοκάρει!

Θα βάλω κάρτα και αν ξεμπλοκάρει τότε θα φταίει σίγουρα αυτό!

EDIT: Τελικά αυτό έφταιγε! Έβαλα κάρτα και ξανάρχισε η προώθηση των κλήσεων ανάμεσα στις 2 γραμμές.

logo-vwclub-2016.png

• 2 weeks later...
se auto to programa an eimai mesa ston proto mou ari8mo k mou stiloun sms ston deutero gia na to dw prepei na alaksw tin grami? den iparxei allos tropos na erxete kateu8eian se opia grami briskome asxetos an mou to stilane stin ali grami pou exw? opws dld ginete me tis kliseis?
http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!!

ok thanks gia tin pliroforia!

pantos krima giati auto xalaei sxedon olo to paketo! i8ela na ksera giati otan panoun ena kalo to afinoun panta sti mesi k den to teliopioun.... :(

ok thanks gia tin pliroforia!

pantos krima giati auto xalaei sxedon olo to paketo! i8ela na ksera giati otan panoun ena kalo to afinoun panta sti mesi k den to teliopioun.... :(

Μήπως δεν έχει τη δυνατότητα το σύστημα; :)

Νομίζω πως κανείς δεν δίνει προώθηση και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν τους συμφέρει η προώθηση αυτή δεδομένου ότι η προώθηση κλήσεων δεν χρεώνεται, ενώ αν κάνεις προώθηση από το κινητό σου σε κάποιο άλλο, άσχετο χρεώνεσαι με κανονική κλήση.
[sIGPIC][/sIGPIC]

k an kano auto to programa 2 in1 exw mia sindesi cosmote k balo stin deuteri grami mia karta wath's up k tin exw mono gia na me pernoun oi filoi mou me wath's up k den balw pote monades gia na parw til apo ekei k xrisimopio mono tin sindesi mou 8a apenergopioi8i o ari8mos autos tis wath's apo meta apo ena xrono opws k me tis aples sim?