Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα και πάλι θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος οταν γραφω λειτουργει η δονηση και πως γίνεται να το απενεργοποιήσω ευχαριστω. Δεν υπάρχει η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις των ήχων στο κάτω μέρος όπου επιλέγεις που θέλεις να έχεις δόνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGALFA Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Δεν καταλαβαινω σε ποιο κατω μερος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Οσοι πιασατε 4G σε πιο slot ειχατε την σιμ? Στο 2 που την εχω εγω δεν πιανει 4G με κανενα τροπο και ειναι ηδη ενεργοποιημενο απο την cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ericosmi Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καλησπέρα και πάλι θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος οταν γραφω λειτουργει η δονηση και πως γίνεται να το απενεργοποιήσω ευχαριστω. Καλησπέρα και απο μένα.. πήγαινε ρυθμίσεις --γλώσσα και εισαγωγή--πληκτρολόγιο android--προτιμήσεις--δόνηση κατα το πάτημα πλήκτρων και είσαι αρχηγός:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Οσοι πιασατε 4G σε πιο slot ειχατε την σιμ? Στο 2 που την εχω εγω δεν πιανει 4G με κανενα τροπο και ειναι ηδη ενεργοποιημενο απο την cosmote. Στην 1η slot έχω τη Sim και πιάνει κανονικά 4G. (Vodafone) Στην 2η slot δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια, θα το δοκιμάσω όμως σήμερα αύριο να δω αν θα πιάσει 4G σε μένα Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) καλησπερα και απο μενα θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις 1)η καμερα του ειναι καλυτερη απ το χ5? 2)μετακινει τις εφαρμογες στη sd καρτα ;(μεχρι 128 gb δεν ειναι; ) με την μνημη τι γινετε ειναι ενοια ;θα μπορω να εχω εφαρμογες στην μνημη και στην sd 3)οσοι το εχουν απο updates πως παει; 4)αυτο με το καπακι που διαβαζω υπαρχει κινδυνος να σπασει; 5)εχει τον ιδιο launcher με το χ5; 6)με την εγγυηση απο vickmall τι ισχυει και τι κανω σε περιπτωση επιστροφης ,πως το στελνω και γενικα ολη η διαδικασια 7)λειτουργει σαν gps χωρις wifi απ οτι καταλαβα; 8) η οθονη του ειναι καλυτερη απ το χ5 στο touch? 9) ειναι multitouch 5σημειων; 10)να μωρε αυτα τα λιγα μη βαρατε, ;) Edited October 29, 2015 by popc3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGALFA Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπέρα και απο μένα.. πήγαινε ρυθμίσεις --γλώσσα και εισαγωγή--πληκτρολόγιο android--προτιμήσεις--δόνηση κατα το πάτημα πλήκτρων και είσαι αρχηγός:) Σε ευχαριστώ πολύ!!!!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) καλησπερα και απο μενα θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις 1)η καμερα του ειναι καλυτερη απ το χ5? 2)μετακινει τις εφαρμογες στη sd καρτα ;(μεχρι 128 gb δεν ειναι; ) με την μνημη τι γινετε ειναι ενοια ;θα μπορω να εχω εφαρμογες στην μνημη και στην sd 3)οσοι το εχουν απο updates πως παει; 4)αυτο με το καπακι που διαβαζω υπαρχει κινδυνος να σπασει; 5)εχει τον ιδιο launcher με το χ5; 6)με την εγγυηση απο vickmall τι ισχυει και τι κανω σε περιπτωση επιστροφης ,πως το στελνω και γενικα ολη η διαδικασια 7)λειτουργει σαν gps χωρις wifi απ οτι καταλαβα; 8) η οθονη του ειναι καλυτερη απ το χ5 στο touch? 9) ειναι multitouch 5σημειων; 10)να μωρε αυτα τα λιγα μη βαρατε, ;) 1) νομιζω ναι γιατι ειναι 8 (> 13) mp ενω του x5 ειναι 5mp 2) ναι θα μπορεσεις και εργοστασιακα και με το link2sd και partitioning 3) μεχρι τωρα η εταιρια εδωσε 3 updates στην rom 4) οχι, δεν νομιζω, ειναι οπως ολα τα πλαστικα, διαβασε σε προηγουμενα post πως το ανοιγουμε, δες κι εδω http://i67.tinypic.com/2vtpdhy.jpg 5) δεν ξερω, αλλα launcher αλλαζεις και βαζεις οτι θες 6) δεν ξερω συγκεκριμενα τι γινεται, αλλα νομιζω θα πληρωσεις τα εξοδα 7) ναι το gps λειτουργει αψογα και διχως ιντερνετ, αν προτιμας 8) ναι ειναι καλυτερη, με βαση αυτο http://www.kimovil.com/en/compare/doogee-valencia-2-y100-pro,doogee-x5-4g-galicia-2gb-16gb 9) ναι Edited October 29, 2015 by dedalos91 Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 1) νομιζω ναι γιατι ειναι 8 (> 13) mp ενω του x5 ειναι 5mp 2) ναι θα μπορεσεις και εργοστασιακα και με το link2sd και partitioning 3) μεχρι τωρα η εταιρια εδωσε 3 updates στην rom 4) οχι, δεν νομιζω, ειναι οπως ολα τα πλαστικα, διαβασε σε προηγουμενα post πως το ανοιγουμε, δες κι εδω http://i67.tinypic.com/2vtpdhy.jpg 5) δεν ξερω, αλλα launcher αλλαζεις και βαζεις οτι θες 6) δεν ξερω συγκεκριμενα τι γινεται, αλλα νομιζω θα πληρωσεις τα εξοδα 7) ναι το gps λειτουργει αψογα και διχως ιντερνετ, αν προτιμας 8) ναι ειναι καλυτερη, με βαση αυτο http://www.kimovil.com/en/compare/doogee-valencia-2-y100-pro,doogee-x5-4g-galicia-2gb-16gb 9) ναι Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις dedalos91 μένει μόνο το τι γίνετε με την εγγυηση την και την διαδικασία αποστολής επιστροφής ,αν ξέρει κάποιος ας πει η ας δώσει κάποιο λινκ να διαβάσουμε, ooooooffftopicccccc ποια η διαφορα ανάμεσα στο vickmall και eu vickmall?και πάλι ευχαριστώ για την απαντηση, πλώρη για το Valencia τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις dedalos91 μένει μόνο το τι γίνετε με την εγγυηση την και την διαδικασία αποστολής επιστροφής ,αν ξέρει κάποιος ας πει η ας δώσει κάποιο λινκ να διαβάσουμε, ooooooffftopicccccc ποια η διαφορα ανάμεσα στο vickmall και eu vickmall?και πάλι ευχαριστώ για την απαντηση, πλώρη για το Valencia τωρα αν διαβασεις ολα τα προηγουμενα θα δεις και που υστερει (πχ στo αδυναμο led/flash) και πρεπει να το αποδεχτεις πριν αγορασεις... Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 ooooooffftopicccccc ποια η διαφορα ανάμεσα στο vickmall και eu vickmall? Ρώτησε τους εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379453 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGALFA Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Καλημερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν διαθετει led ειδοποιησης για αναπαντητες κλησεις η αδιαβαστα μυνηματα και αν ναι πως ενεργοποιειται; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Καλημερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν διαθετει led ειδοποιησης για αναπαντητες κλησεις η αδιαβαστα μυνηματα και αν ναι πως ενεργοποιειται; ευχαριστω. οχι, αλλα αν εκανες τον κοπο να διαβασεις τα προηγουμενα θα το εβλεπες μαζι και με αλλες πιθανες απαντησεις.... Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sputnik77 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω δώρο στη γυναίκα μου της οποίας το προβληματικό με το σήμα LG έφαγε τα ψωμιά του μετά από 2 χρόνια χρήσης. Θα ήθελα να μου επιβεβαιώσετε ότι είναι κομπλέ από θέμα σήματος, ομιλίας κτλ. Τη συσκευή την βρήκα στο amazon Αγγλίας και βγαίνει 122€ με έξοδα αποστολής να συμπεριλαμβάνονται. Ο αποστολέας, όμως, αν και γράφει "Dispatched from United Kingdom" είδα ότι είναι από Κίνα. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ το «μαξιλάρι» του Amazon πιο ασφαλές. Θέλω να πιστεύω ότι ισχύει η 2ετής εγγύηση και όχι η ετήσια που δίνουν από Κίνα. Αχρείαστη να είναι, είδα ότι υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα παραπάνω, αφού σαν συσκευή βλέπω καλά λόγια και θετικά σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω δώρο στη γυναίκα μου της οποίας το προβληματικό με το σήμα LG έφαγε τα ψωμιά του μετά από 2 χρόνια χρήσης. Θα ήθελα να μου επιβεβαιώσετε ότι είναι κομπλέ από θέμα σήματος, ομιλίας κτλ. Τη συσκευή την βρήκα στο amazon Αγγλίας και βγαίνει 122€ με έξοδα αποστολής να συμπεριλαμβάνονται. Ο αποστολέας, όμως, αν και γράφει "Dispatched from United Kingdom" είδα ότι είναι από Κίνα. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ το «μαξιλάρι» του Amazon πιο ασφαλές. Θέλω να πιστεύω ότι ισχύει η 2ετής εγγύηση και όχι η ετήσια που δίνουν από Κίνα. Αχρείαστη να είναι, είδα ότι υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα παραπάνω, αφού σαν συσκευή βλέπω καλά λόγια και θετικά σχόλια. απο σημα - ομιλια γενικως ειναι καλο, αλλα αξιζει να δωσεις 30 ευρο παραπανω? http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-doogee-valencia-2-y100-pro Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sputnik77 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 απο σημα - ομιλια γενικως ειναι καλο, αλλα αξιζει να δωσεις 30 ευρο παραπανω? http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-doogee-valencia-2-y100-pro Το ξέρω ότι είναι σούπερ πρόκληση η τιμή από κινέζικα, τα είδα αλλά πάλι αυτό το θέμα με το κλειδωμένο Paypal και τις «κι αν σου κάτσει» αλχημείες για να αυξηθεί το balance δεν παλεύεται. Με το Amazon νομίζω ότι έχω τη δυνατότητα να αγοράσω μιας και είναι απευθείας συνδεδεμένο με την (χρεωστική) κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 @sputnik77 δεν εχει καμιά διαφορά άμα υπάρχουν capital controls αλλά έχουν λήξει. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sputnik77 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Προχτές πάλευα να αγοράσω από ebay ένα digitizer για ένα Lumia 535 που έπεσε στα χέρια μου μπας και τη βγάλουμε πιο οικονομικά και τα κατάφερα με τον τρίτο πωλητή που προσπάθησα. Συνεπώς υφίστανται τα capital control. Αν μπορεί κανείς να αγοράσει από Vickmall-Gearbest κτλ με μηδενικό balance στο paypal πείτε μου να προσπαθήσω. Για την ιστορία, ο πωλητής στο amazon.uk μου είπε ότι είναι διετής η εγγύηση αλλά η απάντησή του είναι λίγο ασαφής: "Our product quality guarantee time is 2 years. If the product is damaged during your use and need to change some parts, we will help you repair it, but not pay for the repair cost". Δηλαδή σαν να λέει πληρώνω τα ανταλλακτικά αλλά όχι τα εργατικά. Τρέχα γύρευε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Θα πρέπει να κοιτάξεις στο θέμα του paypal κι αν έχεις κάποια απορία να απευθυνθείς εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGALFA Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλησπερα σε ολους να ρωτησω κατι....υο δικο μου γραφει απο πισω στο καπακι with tomtop ξερει κανεις τι ειναι αυτο;.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuko Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Παίδες, εδώ και μερικές μέρες μου λέει ο πατέρας ότι του ζητάει να κατεβάσει κάποια αναβάθμιση αλλά πατάει άκυρο. Δεν έχω πρόσβαση στο κινητό πλέον, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς αναβάθμιση είναι. Την έχει κάνει κανείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπερα. Ερωτησης. Εχει το συγκεκριμενο smartphone καποια ρυθμιση ετσι ωστε τα γραπτα μυνηματα που στελνουμε να ειναι 160 χαρακτηρων , οπως παλια και οχι με μειωμενο αριθμο , ετσι ωστε οταν θες να γραψεις ενα τετοιο κειμενο , να σε χρεωνει για ενα μνμ και οχι για 3 οπως κανει τωρα με την εργοστασιακη ρυθμιση... Για βοηθατε ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sputnik77 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλησπερα. Ερωτησης. Εχει το συγκεκριμενο smartphone καποια ρυθμιση ετσι ωστε τα γραπτα μυνηματα που στελνουμε να ειναι 160 χαρακτηρων , οπως παλια και οχι με μειωμενο αριθμο , ετσι ωστε οταν θες να γραψεις ενα τετοιο κειμενο , να σε χρεωνει για ενα μνμ και οχι για 3 οπως κανει τωρα με την εργοστασιακη ρυθμιση... Για βοηθατε ..... Χωρίς να είμαι κάτοχος της συσκευής, νομίζω ότι είναι θέμα ρυθμίσεων που υπάρχουν γενικά στο android. Θα πας στα μηνύματα και στις ρυθμίσεις, μήνυμα κειμένου, κωδικοποίηση χαρακτήρων αντί για «αυτόματο» επιλέγεις» «προεπιλεγμένη αλφάβητος». Οι παραπάνω οδηγίες αφορούν το android 4.4 αλλά φαντάζομαι ότι και στο 5 κάπως έτσι θα είναι. Προϋπόθεση βέβαια είναι να έχεις σαν προεπιλεγμένη γλώσσα τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Χωρίς να είμαι κάτοχος της συσκευής, νομίζω ότι είναι θέμα ρυθμίσεων που υπάρχουν γενικά στο android. Θα πας στα μηνύματα και στις ρυθμίσεις, μήνυμα κειμένου, κωδικοποίηση χαρακτήρων αντί για «αυτόματο» επιλέγεις» «προεπιλεγμένη αλφάβητος». Οι παραπάνω οδηγίες αφορούν το android 4.4 αλλά φαντάζομαι ότι και στο 5 κάπως έτσι θα είναι. Προϋπόθεση βέβαια είναι να έχεις σαν προεπιλεγμένη γλώσσα τα ελληνικά. Και εγω για μια τετοια ρυθμιση ψαχνω αλλα ΔΕΝ μπορω να βρω κατι ..... :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Αν είναι το λειτουργικο οπως και στο x5 pro που λογικά είναι,δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση.Για 160 χαρακτήρες με την default εφαρμογή η μόνη λύση το greek keyboard Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts