Jump to content

myphone POLL: Ποιον πάροχο κινητής τηλεφωνίας προτιμάτε;


alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Ποιον πάροχο προτιμάτε;  

1.390 members have voted

  1. 1. Ποιον πάροχο προτιμάτε;

    • Cosmote
      599
    • Vodafone
      370
    • Wind
      274
    • Q
      74
    • Cyta
      26
    • Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ
      47


Recommended Posts

Έχω συμβόλαιο στην Wind αλλά το 3G+ είναι απαράδεκτο αλλά θα προτιμούσα να ήμουν στην Cosmote από σήμα φίλοι με ανέφεραν σε κουβέντα είναι ΟΚ.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 253
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασικά τώρα έχω Cosmote What's Up αλλά το Wind F2G έχει κάτι καλά πακέτα για τα δεδομένα μου. Θα έκανα φορτητότητα αλλά η βλακεία είναι ότι η υπόλοιπη οικογένεια, καθώς και αρκετοί φίλοι μου, όλοι έχουν What's Up και έτσι δεν θα μπορούν να με καλούν δωρεάν από τα πακετάκια που προσφέρει το What's Up.
i8vv46-6.png
Link to comment
Share on other sites

Η Q όντως ειναι η καλυτερη στις χρεωσεις αλλα το δικτυο της wind ειναι λιγο για μενα,εφυγα σε vodafone και ψηφισα vodafone..
Link to comment
Share on other sites

Έβαλα την Q. Είμαι πάρα πολλά χρόνια χρήστης τουλάχιστον 7 και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Πολύ καλά πακέτα ομιλίας και internet με πολύ καλές τιμές. Βάζω 5€ το μήνα και έχω 100 λεπτά προς όλους και 400MB δεδομένα, ότι ακριβώς χρειάζομαι και με χρέωση ανα δευτερόλεπτο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν βλέπω βελτίωση στο σήμα internet γιατί σχεδόν ποτέ δεν έχω δει 3G (για 4G ακόμα ούτε λόγος..) και μου σέρνεται.

Για τις άλλες, η Vodafone από γνωστούς μου που μου έχουν πει έχει κρυφές χρεώσεις και τσουχτερές. Την cosmote what's up την έχω σαν δεύτερο νούμερο και πλέον τα πακέτα της είναι ασύμφορα.

Επίσης σε θέμα σήματος με την Q στη δουλειά που είναι χαμηλό ισόγειο (3-4 σκαλιά προς τα κάτω) δεν πιάνει ενώ η Cosmote καμπάνα

Edited by linaki_gr

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Link to comment
Share on other sites

Λόγο παλαιου συνδρομητη κσι φορητοτητας εχω ενα πολυ οικονομικο πρόγραμμα με την vodafone αλλα σαν σημα δεν την προτείνω.
Practice what you preach
Link to comment
Share on other sites

Με βαριά καρδιά θα ψηφίσω vodafone. Γενικά, δεν ειμαι ευχαριστημένος με το σήμα, κανω χρήση το 4G, μόνο στο κέντρο της πόλης πιάνει (Λάρισα) και είναι ελάχιστα πιο γρήγορο απο το 3G+ πού είχα. Για παράδειγμα, Βόλο που πάω συχνά, στο κέντρο της πόλης, μέσα σε μαγαζί, με το ζόρι μιλάς, τσεκαρισμένο με πολλές συσκευές, δε μιλάμε για δεδομένα φυσικά. Τα θετικά είναι οι παροχές roaming της vodafone. Φθηνό roaming, δε το λες, αλλα απο εληνική εταιρία, είναι το φθηνότερο. Τον προηγούμενο μήνα στη γερμανία που είμουνα, είχα 4G roaming και το έσκισα (εκεί το 4G έτρεχε), δε νομίζω κανείς άλλος να παρέχει 4G roaming.
Link to comment
Share on other sites

Μετα απο 15 χρονια συμβολαιου στη vodafone μετακομισα στην Cosmote. Απο αποψη σηματος βριζω καθημερινα τη vodafone!! Δεν υπαρχει συγκριση!! Η vodafone ειναι ερωτευμενη με το edge!! Απο την αλλη ειχα την καλυτερη συμπεριφορα απο την εξυπηρετηση πελατων της vodafone μιας και ειχα προσωπικο συμβουλο εξυπηρετησης. Δεν ειναι τυχαιο οτι παιρνουν το βραβειο εξυπηρετησης καθε χρονο. Βεβαια για την εξυπηρετηση πελατων της cosmote δεν εχω μεγαλη εμπειρια μιας και εχω μιλησει 2-3 φορες μεχρι σημερα.
Link to comment
Share on other sites

Συνολικά η καλυτερη ειναι η Vodafone. Έχει ένα καλό δίκτυο σε συνδυασμό με καλές τιμές.

Προσοχή... δεν λέω πως έχει πχ το καλυτερο δίκτυο ή τις καλυτερες τιμές. Λέω πως έχει πετύχει τον ιδανικό συνδυασμό κόστους-απόδοσης. Με την Vodafone ειμαι σταθερά 5 ευρώ κάτω τον μήνα σε σχέση με την Cosmote (που έδινα 10 τον μηνα) και θεωρώ αποδεκτη την μικροτερη κάλυψη 4G ή το ποιο αργό 4G που μπορεί να λαμβάνω.

Σε ποια βάση ή τιμολόγηση προσθαφαιρεiς πεντάευρα?

Edited by qmac
Link to comment
Share on other sites

Εγω ψηφισα Wind.Εχω κινητο απο το 1994(Panafon)καθοτι για δυο χρονια δουλευα εκει.Απο τοτε μεχρι τωρα κυλησε πολυ νερο στο αυλακι και εγιναν πολλες αλλαγες.Πανω κατω και οι τρεις εχουν το ιδιο δικτυο.Λιγο καλυτερο και πιο πυκνο δικτυο εχι η Cosmote αλλα λιγο ρολο παιζει.Vodafone-Wind πανε απο κοινου πλεον και μοιραζονται το ιδιο δικτυο σε πολλα σημεια που σιγα σιγα αυξανεται.Τιμες πακετα εχουν πανω κατω και οι τρεις το ιδιο με καλυτερες προσφορες απο Wind επειδη ξερει οτι εχει μικροτερη μεριδα του λεοντος ειναι τριτη στην σειρα και κοιταζει να παρει πελατες δινοντας κυριως περισσοτερο χρονο ιντερνετ.Καλυτερο ιντερνετ εχει η Cosmote αλλα αυτο αφορα αυτους που κανουν καπως πιο επαγγελματικη χρηση,για εμας τους μεσους χρηστες δεν νομιζω να παιζει ιδιαιτερο λογο.

Εγω θα προτεινα καρτοκινητο Wind f2G και μακρια απο συμβολαια ολων των εταιρειων γιατι δεν προσφερουν τιποτα κατ εμε!

Link to comment
Share on other sites

Έχω Vodafone αλλά η κάλυψη της στην περιοχή μου μετα τα χριστούγεννα είναι τραγική !! Με την πρωτη ευκαιρία πάω Cosmote !
Link to comment
Share on other sites

Wind f2g εδώ και ενάμιση χρόνο και βάζω κάρτα 10€ κάθε ενάμιση,δύο μηνες όταν πριν έφευγαν τα 30-40άρια κάθε μήνα για πλάκα με τα συμβόλαια .
Link to comment
Share on other sites

εγω εχω ενα φοιτητικο cu που με εχει σωσει και την συνδεση που ειχα στην cosmote την εκανα whats up μονο και μονο να με καλουνε.εννοειται παντα δικαρτο κινητο
Link to comment
Share on other sites

Wind, έτσι απλά...

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Link to comment
Share on other sites

Φήφισα Wind γιατί οι τιμές είναι εξωφρενικά φτηνές για τα ελληνικά δεδομένα. Από δίκτυο όμως είμαι πολύ δυσαρεστημένος.

 

το αυτό.......

Link to comment
Share on other sites

15 χρόνια χρησιμοποιώ Cosmote και τα τελευταία 3 έχω δεύτερη κάρτα από Vodafone. Τελικά της Cosmote το έκοψα και ας έχει καλύτερο δίκτυο 4G. Με της Vodafone είμαι γενικά ευχαριστημένος από τα πακέτα που μου παρέχει, ωστόσο θα επέλεγα Wind για τις καλύτερες προσφορές και τιμές. Κρίμα που το δίκτυο της είναι κακό.
I fly with ASICS DynaFlyte 2
Link to comment
Share on other sites

Έχω καρτοκινητό Vodafone CU και θεωρώ ότι είναι η χρυσή τομή κάλυψης δικτύου και οικονομίας. Πιάνει σχεδόν παντού, προσφέρει γενικά καλές ταχύτητες και έχει και οικονομικά πακέτα. Σίγουρα η Cosmote έχει λίγο καλύτερη κάλυψη για το ίντερνετ αλλά απο πακέτα δεν συμφέρει. Η Wind από την άλλη έχει φοβερά πακέτα αλλά απο σήμα χωλαίνει. Φυσικά μιλάω για φωνή και δεδομένα σε 2g /3g για όλες τις εταιρίες μιας και το 4G δεν το υποστηρίζει η συσκευή μου και δεν με ενδιαφέρει. Τέλος η Vodafone έχει μακράν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών από τις άλλες εταιρίες.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Link to comment
Share on other sites

Wind λογω κοστους, βελτιωνεται παντως.

Σταθερο νετ, και καλο σημα (3g σε καποιες περιοχες κορινθου).

Συγκριτικα με κοσμοτε που ημουν την προτιμω.

Link to comment
Share on other sites

Wind γιατί μου έδωσε καρτοκινητό με προνόμια φοιτητικού κι έτσι έχω καρτοκινητό με 1500' ομιλία και 1.5 gb internet με 8 ευρώ + 1gb δώρο με την ανανέωση.

Προσφάτως έδωσε και τη δυνατότητα των Magic Numbers και σε συνδυασμό με τα δωρεάν sms του Log 'n' Win τα έχω όλα τζάμπα!

Link to comment
Share on other sites

Διαμένοντας στην επαρχία, νομίζω η απάντηση έχει 2 σκέλη... Το πρώτο αφορά ποιον επιλέγουμε αναγκαστικά λόγω τιμών/προσφορών και το δεύτερο ποιον θα επιλέγαμε αν δε μας ένοιαζε το κόστος... :p Με βάση τιμές/προσφορές σίγουρα Wind/Vodafone, με βάση κάλυψη/σήμα σίγουρα Cosmote... Και πιστέψτε με στην επαρχία η διαφορά δεν είναι μικρή αλλά χαοτική... Μένω στο κέντρο του Αγρινίου και με Vodafone/Wind οχι δεν έχω 3G, αλλά δεν έχω καν σήμα για κλήσεις... Με Cosmote ακόμα και στο χωριό μου στην Κέρκυρα, έχω αξιοπρεπές browsing... Τι να λέμε... Αλλά τι να το κάνεις που η Cosmote, είναι η ακριβότερη όλων...
Link to comment
Share on other sites

Αν και είμαι συνδρομητής Vodafone, προτιμώ την Cosmote μόνο για την καλύτερη ποιότητα σήματος. Πιστευώ πάντως ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone είναι σίγουρα η καλύτερη όλων.

 

αυτο το μνμ με καλυπτει απολυτα και πιστευω οτι ειναι ακριβως οπως εχουν τα πραγματα για τις εταιρειες

Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink:
Link to comment
Share on other sites

εγω ειχα βονταφον πηγα κοσμοτε και ξαναγυρισα βονταφον κι εδω θα παραμεινω,οχι λόγω του σήματος μιας και στις περιοχες που κινουμε ειναι πανω κατω ιδιο,οχι λογω της καλυτερης προσφορας που μου εκανε, αλλα λογω της εξηπηρετησης πελατων που εχει η βονταφον. κατι που στην κοσμοτε απλα δεν ξερουν τι ειναι.
Link to comment
Share on other sites

Cosmote ως το μικρότερο κακό, οι παροχοι κινητής στην Ελλάδα είναι επιεικώς απαραδεκτοι τόσο σε τιμές- προσφορές όσο και σε εξυπηρέτηση.

Μετά από 13 χρόνια στην Vodafone την έκανα τρέχοντας πριν από 4 χρόνια λόγω απαράδεκτης εξυπηρέτησης μετακόμιση στην wind για ένα χρόνο, πολύ κακό δίκτυο, και από τότε Cosmote.

Έχω ζήσει τις εταιρείες κινητής και ως χρήστης και ως υπάλληλος (πωλητής εντός και εκτός καταστηματων) και έχω να πω ότι η οργάνωση τους είναι για γέλια δεν υπάρχει καμία αξιοκρατία και σε ορισμένες περιπτώσεις οι διευθυντές πωλήσεων είναι τόσο άσχετοι τεχνολογικά που δεν γνωρίζουν να κάνουν pair συσκευές.

Το πρώτο πράγμα που μας είπε ο εκπαιδευτής ήταν "εμείς εδώ πουλάμε αερα".

Εδώ και χρόνια καρτοκινητη και bye bye πάγιο

Edited by Episkeptis

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara

Link to comment
Share on other sites

Cosmote γιατί το έχει οικογένεια, φίλοι... οπότε με συμφέρει, σήμα καλό για επαρχία.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...