tzigis Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Cosmote απο εμένα λόγο ποιότητας σήματος .που στην περιοχή που μένω ειναι μονόδρομος δυστυχώς η ευτυχώς ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Vodafone. Ο λόγος είναι πως εδω και χρόνια μέσω της δουλειάς έχω ένα πακέτο που δεν υπάρχει κάτι ανάλογο. 1000 λεπτά σε σταθερά ότι και να κάνω , 90 λεπτά σε κινητά όλων των εταιρειών, 240 μηνύματα, 45 λεπτά σε χώρες της Ευρώπης. Όλα αυτά με 23€. Όσο για την κάλυψη δεν με έχει απογοητέψει σχεδόν ποτέ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δεν συμφωνώ και τόσο πολύ με το "πάντρεμα" wind με Q. οκ αδέρφια είναι αλλά η Q έχει χρέωση ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ :X.:ninja::wacko: Τεράστια διαφορά 3 λεπτά ελάχιστη χρέωση και ανα δευτερόλεπτο. Ψήφισα και έχω Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Cosmote. Καλό δίκτυο, καλές ταχύτητες και καλές τιμές με συγκεκριμένη πίεση. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Wind από εμένα γιατί είναι η μόνη που συμφέρει έτσι όπως έχουν γίνει τα οικονομικά μας. Παλιότερα είχα συμβόλαιο (επί εποχής Telestet) αλλά το γύρισα σε καρτοκινητό F2G που δίνει και 1 GB δώρο με κάθε ανανέωση 10€ στο κατάστημα. Έτσι με τη χρήση Viber και λοιπών εφαρμογών επικοινωνίας δεν ξεμένω ποτέ από μονάδες! Το θέμα βέβαια είναι όπως είπαν και φίλοι παραπάνω με το κακό σήμα σε αρκετές περιοχές (κυρίως επαρχία) αλλά στον Πειραιά που μένω εγώ είμαι καλυμμένος. Edited April 24, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Χρησιμοποιώ Cosmote απο την πρώτη φορά που πήρα κινητό. Δεν ψηφίζω κανέναν. Η Cosmote μετά την μείωση της διατήρησης των χρημάτων στους 6 μήνες και την αύξηση της ελάχιστης ομιλίας, παίρνει μαύρο. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι και η πιο οικονομική. Για Vodafone και Wind έχω ακούσει πολύ άσχημα πράματα απο κατόχους συμβολαίων που ήθελαν να διακόψουν. Να μην πω για την εξυπηρέτηση πελατών, και αυτό αν είσαι τυχερός/έχεις ατελείωτο χρόνο να είσαι σε αναμονή. Τους χρησιμοποιούμε γιατί είναι αδύνατο χωρίς κινητό στην εποχή μας (και όχι δεν χρησιμοποιώ καθόλου internet), αλλά τα χάλια τους τα βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Γιατι δεν υπαρχει επιλογη "κανεναν"? Eχω κοσμοτε , προτιμαω κανεναν. Αισχροκερδια και εδω , πολλα λεφτα για αθλια πακετα, αθλια σηματα , με το ζορι 4G , πολυ αργο 3g και παει λεγοντας. Και σε αυτο το θεμα, τελευταιοι ειμαστε σαν χωρα . :rolleyes: :rolleyes: Παντως απο περιεργεια θα ηθελα να δω ποσο θα επαιρνε το "κανεναν" Edited April 24, 2015 by mario27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ψηφισα Vodafone λογω φοιτητικου ,οταν τελειωσει το φοιτητικο μαλλον προς Q με βλεπω να ξαναγυρναω.. Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Q έχει προγράμματα με εξωτερικό από 3 έως 14€, με 3 € μιλάω 100'(online ανανέωση) προς όλους ανά δευτερόλεπτο (δώστε μεγάλη βάση σε αυτό), 400 Mb internet με 2€(online ανανέωση)... Και πολλά πολλά άλλα προγράμματα. Δεν λέω ότι είναι τέλεια, έχει τα προβλήματα της(όπως κακηστατω σήμα) αλά ο καθένας μας ζυγίζει και παιρνει. Το να πληρώνεις 25€ και παραπάνω πάγιο χωρίς να το χρειάζεσαι είναι τρελό στης ημέρες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas4067 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Cosmote γιατί έχει το καλύτερο σήμα σε σχέση με τις άλλες και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Οι τιμές είναι λίγο ακριβές βέβαια. Η wind έχει τις καλύτερες τιμές αλλά το χειρότερο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ειμαι στην Vodafone εδω και 5 χρονια και δεν εχω παραπονο και σημα καλο εχω και ιντερνετ εχω και μαλιστα 4G οποτε χρειαστω ουτε αποσυνδεσεις ουτε τιποτα αλλο με λιγα λογια ειμαι ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdonline Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Είμαι στη Vodafone από το 1998 (Panafon τότε) είμαι σε οικογενειακό πρόγραμμα με 4 νούμερα. Σε δύο μήνες λήγει και το συμβόλαιο του τελευταίου από τα 4 νούμερα και πάω στην Cosmote. Με πήραν τηλ κάνοντας μου αντιπροσφορά που συμφέρει. Χαμηλότερο πάγιο περισσότερο internet. Ποιος ενδιαφέρεται για υπηρεσίες, σήμα κτλ όλες οι εταιρίες τα ίδια προσφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obobob Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Όσα χρόνια είχα ( και έχω ακόμα δυστυχώς ) συνδρομή η prepaid σε κάποιον από τους 3 μεγάλους ελληνικούς παροχους μπορώ να πω ότι είναι όλοι τους κατά βάση ''Λ@ΜΟΓΙ@'' :protest:. Από την στιγμή που πιστεύω κάτι τέτοιο τότε μικρή σημασία έχει αν θα επέλεγα μικρο η μεγάλο λ@μογιο ( κατά καιρούς αλλάζουν θέση στο podium ) . Δεν έχω καμία προσωπική εμπειρία από την CYTA οπότε δεν μπορώ να πω κάτι για την συγκεκριμένη . Παράθεση Elisa-Saunalahti Huoleton Premium+ with Unlimited Voice, SMS, MMS, video calls Unlimited 5G mobile internet + 20gb data roaming per month in EU countries Price : 31,90 € το μήνα χωρίς δεσμεύσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 ειχα κοσμοτε αλλα εφυγα οταν ειδα οτι εκανε τιμες θανατου σε νεους πελατες και τους παλιους μας εγραφε πηγα γουιντ και ειδα τι θα πει κλεφτοκοταδες καλες χρεωσεις οταν δε κλεβουν και κακο σημα ακομα κια για απλη κληση τωρα ειμαι βονταφον δεν ειναι και η καλυτερη αλλα τουλαχιστον στην εξυπηρετηση ειναι αρκετα μπροστα γενικα παντως μας εχουν λιγο για αφρικανους και οι τρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Εχω wind. Το μονο προβλημα ειναι το 3g στην επαρχια. Για ομιλια δεν εχω προβλημα με το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Πήγαμε δυο αριθμούς από την Vodafone στην Wind και πληρώνουμε 60% λιγότερα με περισσότερο χρόνο ομιλίας και δωρεάν GB τον μήνα. Η Wind ανήκει σε Έλληνες μικρομετόχους και τα χρήματα μένουν στην Ελλάδα. Ισχύει αυτό που λες; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Aν και έχω φοιτητικό Vodafone προτιμώ Cosmote λόγω καλύτερης κάλυψης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Q Έχω περάσει και από cote, voda, wind κλπ... με το μεγαλύτερο διάστημα να το κατέχει η wind. Στη Q αυτήν την περίοδο ταιριαζουν αρκετά καλά τα πακέτα της με της ανάγκες μου (τα 1000 προς Q με την ανανέωση των 10 ευρό αν ήταν και για wind θα ήταν κορυφαία!) και η χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο ειναι απαιχτη ειδικά σε όσους κάνουν σχετικά μικρές κ πολλές συνομιλίες. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisx Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Αν & έχω vodafone ψήφισα cosmote λόγω του αποδεδειγμένα καλού σήματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Voda γιατί πιάνει παντού. Μπορεί η cosmote να έχει καλύτερο 3G αλλά δε πιάνει σήμα σε περιοχές που η Voda πιάνει καμπάνα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukou_83 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Προτιμάω θέλωντας και μη Cosmote λόγω εταιρικού προγράμματος(σύμβαση με Αεροπορία) απο το 2008 αν δεν απατώμαι! Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο μέχρι στιγμής παρα μόνο στα πακέτα Mb που θα μπορούσανε να είναι φθηνότερα. Το τελευταίο εξάμηνο έχω παρατηρήσει κ θεματάκια με το σήμα τους αλλά φαίνεται να βελτιώθηκε..ίδωμεν :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ψηφιζω vodafone λογω σηματος γιατι ειναι ο μονος παροχος που πιανει σπιτι μου και το παραλογο για τους αλλους παροχους ειναι οτι βρισκεται 30μ απο το δημαρχειο της πολης μου.απο χρεωσεις κτλ ειναι σωστη χωρις κρυφες και παραλογες χρεωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Σαν την Cosmote δεν έχει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georg_volos Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Wind πλέον για τις τιμές της. Από το δίκτυο δεν είμαι ικανοποιημένος όμως. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Προτιμώ Cosmote αλλά θα προτιμούσα οποιοδήποτε πάροχο εξασφάλιζε 3G πρόσβαση σε όλη τη διαδρομή του μετρό. Αυτό νομίζω είναι τεχνικά ανεφικτο Μια χαρα εφικτο ειναι αρκει να βαλουν το χερι στην τσεπη. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts