Jump to content

sotirisx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    150
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sotirisx

  1. εξαιρετική συσκευή, τυχερός όποιος την πάρει!
  2. Καλή επιτυχία! Ευχαριστώ για τις προσφορές σας.
  3. Μια χαρά συσκευή. Μακάρι να την τύχω!
  4. Αν είναι σαν το redmi 1 που έχω ακόμη, τυχερός όποιος το κερδίσει!
  5. Επειδή δεν μπορούμε να το κερδίσουμε όλοι, θα μου επιτρέψετε να το πάρω εγώ; !!!
  6. Μετά από 2.5 χρόνια μόνο καλά λόγια έχω να πω για το Χ500. Μέχρι προχθές το είχα με την 10άρα του Ιταλού & δούλευε άψογα. Πριν από κάνα μήνα άρχισε να μου σπάει τα νεύρα διότι όποτε πήγαινα ν' ανοίξω εφαρμογή έβγαινε ότι το "android.process.acore" έχει σταματήσει, οπότε έπρεπε να πατάς 3-4 φορές για να βγεις απ' αυτό. Ότι & να δοκίμασα ως θεραπεία δεν είχε αποτέλεσμα. Έτσι, φίλος που ασχολείται μ' αυτά του έβαλε την crDroid με 7.1.2 & απ' ότι είδα μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα, προς το παρόν. Μου είπε ότι πια είναι δύσκολο να βρεις ρομ γιατί η Leeco τόχει παρατήσει (προφανώς όχι μόνο αυτό), το δε επίσημο φόρουμ έχει κλείσει! Ελπίζω να συνεχίσει για πολύ ακόμα να λειτουργεί. Πάντως μέχρι στιγμής τα λεφτά του τα έχει βγάλει πολλαπλά. Με τις προδιαγραφές που είχε τον καιρό της αγοράς & έχει βέβαια & σήμερα, κρίνω ότι καλύπτει & τις σημερινές ανάγκες τουλάχιστον του μέσου χρήστη. Εξάλλου εδώ κυκλοφορούν συσκευές με 1 & 2ΜΒ μνήμη τα 3Χ32 δεν θα είναι αρκετά; Αυτά προς ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται.
  7. Καλές γιορτές! Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι αν απαιτείται & share post & μήνυμα ή μόνο το ένα από τα δύο. Ελπίζω να μην ακυρωθεί η συμμετοχή μου γιατί έκανα & τα δύο.
  8. Με wifi ανοικτό & αμέτρητες ειδοποιήσεις & μέτρια χρήση όσον αφορά τις κλήσεις στις 2 μέρες απομένουν 40-35%. Με όλα κλειστά έκανα μέχρι 4 μέρες! Letv X500, εδώ & 15 μήνες.
×
×
  • Create New...