lepes Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 7.6 sucks!! μη τη βαλετε παιδες :( και οχι τπτ αλλο βαριεμαι να γυρναω στην 7.4!! δεν κολλαει αλλα ειναι σαν PIII στα 600 ,μουλαρωνει χωρις λογο και αργει !! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 thanks bill,οποτε οσοι ειναι με 7.1-7.4 ας μεινουν ακομα εκει σε αναμονη καποιας καλυτερης,μηπως καποιο προγραμμα σου κανει την ζημια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Εγω περα απο αυτο που προανεφερα δεν ειδα κατι το αρνητικο.Καλα τσουλαει, αλλα οφειλω να πω οτι δεν βλεπω τρομερη διαφορα σε σχεση με την 7.4πχ.Οποτε καλα ειστε και με αυτην οσοι την εχετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Εγω περα απο αυτο που προανεφερα δεν ειδα κατι το αρνητικο.Καλα τσουλαει, αλλα οφειλω να πω οτι δεν βλεπω τρομερη διαφορα σε σχεση με την 7.4πχ.Οποτε καλα ειστε και με αυτην οσοι την εχετε :) μονο εγω κ ο Leolipop εχοθμε 7,6???? καλη ειναι μωρε πρεπει να πας με τα νερα της!!!1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 καλη ειναι.Με τρομαξε λιγο αυτο που ελεγε ενας αλλος οτι σε υποβαθμιση κολαει αλλα μονο πιο νεα θα βαλωκ και οχι πιο παλια.Επισης αυτο που ειπε ο φιλος βοηθησε,απενεργοποιησα το cpu scaling και δεν εχει reboot-αρει εκτοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 εμενα εξακολουθει και ειναι αλλου για αλλου !! κολλαει χωρις λογο κλτπ..και ειναι ντροπη να γυρισω πισω :( μαλλον θα του κανω ενα hard reset!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 ριχτου το με τρελα!!!γιατι δεν εχει πει κανεις κατι για την ταχυτητα των ρομ του ranju,κατι αλλο φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 update χωρις USB to ξεχνάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 δεν είναι κακό :) χεχε !!min to valeis,ego ekana ayto poy eipe o lagoudakis kai den moy exei kanei apo tote restart oyte kolimata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 μπορεί να μου στείλει σε Pm κάποιος τις ρυθμίσεις της wind για να σερφάρω από το 9000 ; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 http://www.htc.com.gr/9090_tim.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 ηστερα απο το hard reset ολα καλα (τουλαχιστον μετα απο 24 ωρες) για να δουμε τι θα δουμε Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 http://www.expansys.com.gr/htc/p_htc_item.aspx?i=139188 για οσους θελουν μεγαλη αυτονομια,επεσε σημαντικα η τιμη της,και χρονια πολλα σε ολα τα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 χρονια πολλα :):):) σε ολους.. αληθεια ποιο προγραμμα εχετε για Internet browsing?? εχω δωσει το Lap για service και τα εχω βρει σκουρα με τον IE,ουτε το Opera μου αρεσε!! κατι αλλο??? Οσο για τη μπαταρια εχει καλη τιμη αλλα δεν μπορω να αυξησω το μεγεθος ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι χαχαχα απο χειμωνα βλεπουμε παλι... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Πόσο κρατάει το 9000 με την μεγάλη μπαταρία? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 χρονια πολλα :):):) σε ολους.. αληθεια ποιο προγραμμα εχετε για Internet browsing?? εχω δωσει το Lap για service και τα εχω βρει σκουρα με τον IE,ουτε το Opera μου αρεσε!! κατι αλλο??? Οσο για τη μπαταρια εχει καλη τιμη αλλα δεν μπορω να αυξησω το μεγεθος ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι χαχαχα απο χειμωνα βλεπουμε παλι... καλά ο IE είναι λίγο απαράδεκτος. Εγώ με τον Opera κάνω την δουλειά μου , δεν έχω εντοπίσει κάποιον καλύτερο. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Εγώ δοκίμασα την concept έκδοση του Netfront 3.5 και υπόσχεται αρκετά... για να δούμε και την τελική. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Πόσο κρατάει το 9000 με την μεγάλη μπαταρία?με παρα πολυ χρηση μου βγαζει 3 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Old_Trafford Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 πολλα λεφτα τα μεταφορικα ομως για τη μπαταρια.... ενδιαφερεται κανενας για μαζικη παραγγελια; μηπως εχει κανενα μαγαζι το expansys να παμε να το παρουμε απο εκει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 δυστυχως δεν εχει μαγαζι,οντως πολλα τα μεταφορικα αλλα ριξαν την τιμη στην μπαταρια οποτε ειναι νορμαλ για την συγκεκριμενη και τον χρονο που κραταει,εγω την ειχα παρει 75ευρα:Xτωρα για μαζικη δεν τον κοβω γιατι δεν ειμαστε και πολλοι με τα 9000,αλλοι την εχουν και αλλοι δεν θελουν μεγεθος οποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_ath Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. (Αν και καθυστερημένα:O) Έτσι όπως μου έγινε η οθόνη φτιάχνεται ή πάει για ανταλλακτικά και πέταμα?:cry: http://i105.photobucket.com/albums/m211/gepaka/IMAGE_00028a.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. (Αν και καθυστερημένα:O) Έτσι όπως μου έγινε η οθόνη φτιάχνεται ή πάει για ανταλλακτικά και πέταμα?:cry: http://i105.photobucket.com/albums/m211/gepaka/IMAGE_00028a.jpg Ρίξε μια ματιά στο blog μου, κάνε αναζήτηση για qtek 9000 ace lcd και διάβασε την Οδύσσειά μου:) Επισκευάζεται άνετα, αλλά θα σου χρεώσουν 292,5 επίσημη τιμή για να κρατήσεις εγγύηση. Μόνος σου κατσαβίδωμα μέσω eBay η οθόνη κοστίζει τελική τιμή 100 με 150 ευρώ. Περαστικά, όπως και να 'χει:( Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsami4 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Την έχω δει ήδη δυο φορές αυτη την οθόνη και δυστυχως παει για πέταμα. Ισχύουν στο ακέραιο όσα λεει παραπάνω ο Flareman. Εγώ επέλεξα δυο φορές τη λύση του ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 παιδια θελει ΠΟΛΥ προσοχη η οθονη του 9000 δυστυχως με το παραμικρο χαλαει,παντα να ειναι κλειστη και οχι ανοιχτη σαν pda,με την παραμικρη πιεση σπαει:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 παιδια θελει ΠΟΛΥ προσοχη η οθονη του 9000 δυστυχως με το παραμικρο χαλαει,παντα να ειναι κλειστη και οχι ανοιχτη σαν pda,με την παραμικρη πιεση σπαει:(:( Και μόνο ανοιχτή;:( Και κλειστή σπάει, και χωρίς πολλά πολλά. Τουλάχιστον αν τις καλύπτανε εντός εγγυήσεως κάτι θα γινόταν. Αλλά όόόόόόόχι, εκείίίίίίί... worldwide policy της κατασκευάστριας και τα σχετικά... Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts