georgb Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Εγώ όταν το πηρα καταναλωσα όλη την μπαταρία που είχε από το εργαστασιο μέχρι να κλείσει, και μετά το φόρτισα πλήρως. Της υπόλοιπες φορες το βάζω από το 10-20% μέχρι να φορτισει 100%. Πάντα μου βγάζει στο 100% υπολειπόμενο χρόνο 1μερα και 3-5ωρες. Μπορεί να επηρέασε την διαρκεια της μπαταριας μου ότι δεν το φόρτισα την πρώτη φορα κατευθείαν? Σαν υπολειπομενος χρόνος φαίνεται οκ η έπρεπε να δείχνει περισσότερο , γιατί άλλοι έχω ακούσει λένε και για 3μερες.. Όχι οι καινούργιες μπαταρίες δεν επειρεάζονται από αυτό. Το μόνο που πρέπει να αποφεύγεις είναι να μην τις αφήνεις να εκφορτίζουν τελείως και οι υψηλές θερμοκρασίες (να μην πολυδουλεύεις το κινητό όταν φορτίζει ταυτόχρονα) γιατί τα δυο αυτά μακροπρόθεσμα βλάπτουν την ικανότητα της μπαταρίας να κρατάει φορτίο. Αυτός ο δείκτης υπολειπόμενου χρόνου δεν έχω πολυκαταλάβει πως τον υπολογίζει, αλλά γενικά χρησιμοποιώντας δυο διαφορετικές συσκευές οι πραγματικοί χρόνοι που έχω δει σε διάφορα προφίλ χρήσης να κρατάνε είναι - με μικρή χρήση και κλειστά wifi και data 3 με 4 μέρες. - με μικρή χρήση και ανοιχτό wifi μέχρι 2 μέρες - με μετρια προς βαριά χρήση και ανοιχτό wifi 1 μέρα Αν το χρησιμοποιείς πολύ μπορεί να μην σου βγάλει καν την ημέρα αλλά πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό. Ακόμα και ταμπλετς με μεγάλη μπαταρία μόλις τα ζορίσεις 4-5 ώρες τα παίζει η μπαταρία και θέλει φόρτιση. Πόσο μάλλον κινητά που μερικά έχουν 2000 mah μπαταριούλα. Οπότε αν δεν σου κάνει κανένα κουφό, πχ με ελάχιστη χρήση να μην κρατάει ούτε μέρα, τότε πιθανόν όλα είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Μετά το hard reset και το στήσιμο εκ νέου, ορίστε η απόδοση μόλις το έβγαλε από το φορτιστή. Συνήθως μου έδειχνε 16 - 18 ώρες. Οπότε , υποθέτω ότι είναι τεράστια βελτίωση. Κάπου τόσο μου βγάζει και μένα.Μπορώ να πω ότι ψιλό έστρωσε η κατανάλωση πάντως μετά το Hard reset. Οπότε δεν πήγε τσάμπα.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Κάπου τόσο μου βγάζει και μένα.Μπορώ να πω ότι ψιλό έστρωσε η κατανάλωση πάντως μετά το Hard reset. Οπότε δεν πήγε τσάμπα.;) Έστρωσε, είναι η αλήθεια. Πάντως είναι από όταν πέρασα τα 10 να κάνω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Και εγώ στο XL τα ίδια. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Εμένα μετά από λίγες μέρες έστρωσε τελικά η μπαταρία χωρίς hard reset. Πρώτη φορά έβγαλε δυόμιση μέρες με λίγο data, WiFi, κλήσεις, όπως στα 8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Εμένα μετά από λίγες μέρες έστρωσε τελικά η μπαταρία χωρίς hard reset. Πρώτη φορά έβγαλε δυόμιση μέρες με λίγο data, WiFi, κλήσεις, όπως στα 8.1. Τα έλεγα Χρυσόστομε λίγο υπομονή και θα έστρωνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 (edited) Τα έλεγα Χρυσόστομε λίγο υπομονή και θα έστρωνε. Άστοχο το σχόλιο σου.Και εμείς με τον Άγγελο λέμε ότι χρειάστηκε.Και;τα λέγαμε και εμείς και πάει λέγοντας; Σου έχω πει τουλάχιστον 3 φορές,ότι μέρα με την μέρα έπεφτε η διάρκεια. Τι υπομονή να κάνω; Μη κρατάτε ότι σας βολεύει μόνο,διαβάστε,ψάξτε και θα δείτε ότι πολλοί είχαν θέμα με την μπαταρία μετά την αναβάθμιση. Edited May 15, 2016 by Chryssostomos διόρθωση, Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 (edited) Άστοχο το σχόλιο σου.Και εμείς με τον Άγγελο λέμε ότι χρειάστηκε.Και;τα λέγαμε και εμείς και πάει λέγοντας; Σου έχω πει τουλάχιστον 3 φορές,ότι μέρα με την μέρα έπεφτε η διάρκεια. Τι υπομονή να κάνω; Μη κρατάτε ότι σας βολεύει μόνο,διαβάστε,ψάξτε και θα δείτε ότι πολλοί είχαν θέμα με την μπαταρία μετά την αναβάθμιση. Δεν βγήκε η φατσούλα που έβαλα,για αστείο το έβαλα Edited May 15, 2016 by tasose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Ποσο κραταει η μπαταρια σας με τα 10 στην εκδοση 420? Το λεω γιατι μετα την αναβαθμηση η δικια μου διχνει 76% μετα απο 50 ωρες. Χρηση τηλεφωνου περιπου 2 ωρες αυτες τις δυο μερες. Ανοιχτες στο παρασκηνιο ειναι ολες οι ειδοποιησεις απο sms ως skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Ποσο κραταει η μπαταρια σας με τα 10 στην εκδοση 420? Το λεω γιατι μετα την αναβαθμηση η δικια μου διχνει 76% μετα απο 50 ωρες. Χρηση τηλεφωνου περιπου 2 ωρες αυτες τις δυο μερες. Ανοιχτες στο παρασκηνιο ειναι ολες οι ειδοποιησεις απο sms ως skype Δεν σε φτάνει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Δεν σε φτάνει; Αυτο λεω εχω παθει πλακα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis_Mich Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 τελικα τι γινεται με την διαρκεια μπαταριας στα 10? Ειναι ποιο απαιτητικα απο τα 8.1 η στρωνει στην πορια? Διοτι σκεφτομαι να αγορασω το 550 που εχει 10 η το 435 που εχει 8.1 και εχω θεμα με την μπαταρια, μου κακοφαινεται παρα πολυ να θελει φορτισμα καθε μερα σε σημειο που καλυτερα να μην παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 σε 640 με 8.1 η μπαταρια ειναι απαιχτη σε σχεση με αντροιντ εκτοσ τα τερατα των 4000 τα πρωτα 10ρια υστερουσαν σε μπαταρια μεχρι που η ανιβερσαρυ το εφερε στα επιπεδα των 8.1 σαν μπαταρια. το τηλεφωνο ειναι τελειο χωρισ κολληματα και η εμπειρια εινα αψογη σε σχεση με ακριβουτσικα 200 ευρω αντροιντ, ελληνικα. Οι εφαρμογεσ με καλυπτουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Mε το 950 και την anniversary και κομμένα όλα στο παρασκήνιο (gps, app notifications) και χωρίς nfc, bluetooth, data και αρκετά τηλεφωνήματα το τηλέφωνο πάει 1 ημέρα και κάτι. Αν σερφάρεις κανένα 20λεπτο με wifi και ακόμα περισσότερο με mobile internet, το κινητό ζεματάει και μπαταρία χάνει ενέργεια κατά 15-20%. Ιdle drain όλη τη νύχτα είναι της τάξης του 2-5%. :wacko: Και η λήψη φωτό καίει αρκετά. Συνολικά δεν είναι καλή η διαχείριση ενέργειας και θερμότητας. Αν ήθελα γκαζιέρα θα έπερνα αληθινή :lol: Δεν μπορούν φυσικά να συγκριθούν σε ποιότητα, αλλά στις ίδιες εργασίες, ακόμα και σχετικά φτηνά meizu με την ίδια μπαταρία ξεσκίζουν το 950 χαλαρά, όσον αφορά την διαχείριση ενέργειας. Θέλει δουλειά ακόμα... Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Mε το 950 και την anniversary και κομμένα όλα στο παρασκήνιο (gps, app notifications) και χωρίς nfc, bluetooth, data και αρκετά τηλεφωνήματα το τηλέφωνο πάει 1 ημέρα και κάτι. Αν σερφάρεις κανένα 20λεπτο με wifi και ακόμα περισσότερο με mobile internet, το κινητό ζεματάει και μπαταρία χάνει ενέργεια κατά 15-20%. Ιdle drain όλη τη νύχτα είναι της τάξης του 2-5%. :wacko: Και η λήψη φωτό καίει αρκετά. Συνολικά δεν είναι καλή η διαχείριση ενέργειας και θερμότητας. Αν ήθελα γκαζιέρα θα έπερνα αληθινή :lol: Δεν μπορούν φυσικά να συγκριθούν σε ποιότητα, αλλά στις ίδιες εργασίες, ακόμα και σχετικά φτηνά meizu με την ίδια μπαταρία ξεσκίζουν το 950 χαλαρά, όσον αφορά την διαχείριση ενέργειας. Θέλει δουλειά ακόμα... εγώ θα σου το ξαναπώ. Δεν είναι λογικά αυτά τα νούμερα. Ούτε φυσικά η υπερθέρμανση. Κάποιος άλλος με 950 να το επιβεβαιώσει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 εγώ θα σου το ξαναπώ. Δεν είναι λογικά αυτά τα νούμερα. Ούτε φυσικά η υπερθέρμανση. Κάποιος άλλος με 950 να το επιβεβαιώσει? Παρήγγειλα ασύρματο φορτιστή και ελπίζω να μην είναι τόσο γρήγορος, μήπως παίζει και αυτό ρόλο. Γιατί στη φόρτιση το κινητό ζεσταίνεται αρκετά. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Παρήγγειλα ασύρματο φορτιστή και ελπίζω να μην είναι τόσο γρήγορος, μήπως παίζει και αυτό ρόλο. Γιατί στη φόρτιση το κινητό ζεσταίνεται αρκετά. Ναι, στη γρήγορη φόρτιση ζεσταίνεται παρα πολύ. Αλλα τότε και μόνο τότε. Τα αλλα που ανέφερες είναι περίεργα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) Η anniversary λίγο μάζεψε την κατανάλωση και την έκκληση θερμότητας κατά το σερφάρισμα, αλλά όχι δραστικά. Το battery drain τη νύχτα είναι στο μέσο όρο θα έλεγα. Τι άλλο φταίει? Δεν θέλω να κάνω και hard reset και να χαθούν όλα... Με soft τί ακριβώς χάνεται? Edited August 22, 2016 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Δεν θέλω να κάνω και hard reset και να χαθούν όλα... Με soft τί ακριβώς χάνεται? Όχι, δεν χάνεται τίποτα (power button + volume down για 10" μέχρι να δονηθει η συσκευή). Πάντως τσέκαρε και τις εφαρμογές παρασκηνίου (μέσα από τις ρυθμίσεις). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Mε το 950 και την anniversary και κομμένα όλα στο παρασκήνιο (gps, app notifications) και χωρίς nfc, bluetooth, data και αρκετά τηλεφωνήματα το τηλέφωνο πάει 1 ημέρα και κάτι. Αν σερφάρεις κανένα 20λεπτο με wifi και ακόμα περισσότερο με mobile internet, το κινητό ζεματάει και μπαταρία χάνει ενέργεια κατά 15-20%. Ιdle drain όλη τη νύχτα είναι της τάξης του 2-5%. :wacko: Και η λήψη φωτό καίει αρκετά. Συνολικά δεν είναι καλή η διαχείριση ενέργειας και θερμότητας. Αν ήθελα γκαζιέρα θα έπερνα αληθινή :lol: Δεν μπορούν φυσικά να συγκριθούν σε ποιότητα, αλλά στις ίδιες εργασίες, ακόμα και σχετικά φτηνά meizu με την ίδια μπαταρία ξεσκίζουν το 950 χαλαρά, όσον αφορά την διαχείριση ενέργειας. Θέλει δουλειά ακόμα... Παρήγγειλα ασύρματο φορτιστή και ελπίζω να μην είναι τόσο γρήγορος, μήπως παίζει και αυτό ρόλο. Γιατί στη φόρτιση το κινητό ζεσταίνεται αρκετά. Η anniversary λίγο μάζεψε την κατανάλωση και την έκκληση θερμότητας κατά το σερφάρισμα, αλλά όχι δραστικά. Το battery drain τη νύχτα είναι στο μέσο όρο θα έλεγα. Τι άλλο φταίει? Δεν θέλω να κάνω και hard reset και να χαθούν όλα... Με soft τί ακριβώς χάνεται? Με το soft reset δεν χάνεται απολύτως τίποτα, θεωρητικά και πρακτικά έρχεται η συσκευή στα ίσα της μετά από μικροθέματα ή μικροπροβλήματα. Κάνε και αυτά που σου είπε ο @montoya_42. Εναλλακτικά για την φόρτιση που ρώτησες σου έγραψα και στο νήμα με τα αξεσουάρ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6864907#post6864907 Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Για την χωρητικότητα τις μπαταρίας και για τα χρήματα τις συσκευής (640) κάνει πολύ καλή διαχείριση. Επιτέλους από τότε που πήρα wp δεν φοβάμαι μην σβήσει το τηλέφωνο από μπαταρία ενώ είναι στο 50% ας πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Στο 640 με την φαστ κρατάει πάνω από 3 μέρες αναμονή και λίγο σερφάροντας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Με χρήση ίντερνετ σε 640 κρατάει 8 ώρες περίπου. Σε εσάς κρατάει περισσότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 640 ds Η μπαταρία κρατάει σχεδόν 1,5 μέρες με Wi-Fi και δεδομένα 24 ώρες ανοιχτά και πολύ ίντερνετ την ημέρα (δεν έχω μετρήσει ώρα αλλά ότι θέλω από εδώ το ψάχνω) με 10 στην επίσημη.189. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Πάντως η μπαταρία έχει βελτιωθεί πολύ στην.321 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts