Jump to content

Michalis_Mich

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Michalis_Mich

  1. Παίδες, κάποιοι αναφέρουν πως το Led δεν ανάβει σε κάποιες ειδοποιήσεις ενώ θα έπρεπε και πως οι εφαρμογές κάνουν τυχαία crash. Παρατηρήσατε εσείς τίποτα; (Ακόμα δεν την έχω εγώ την ενημέρωση - είμαι EU )
  2. Από ό,τι βλέπω στο κουτάκι λέει μονο για B και G, ναι πράγματι είναι αρκετά παλιό. Γίνεται όμως να έχει τέτοια απότομα σκαμπανευάσματα εξαίτιας .. αυτού; Μήπως να ρύθμιζα και το ρούτερ να μην τρέχει σε N; Είναι ρυθμισμένο στο Auto για το κανάλι (και αυτή την στιγμή τρέχει στο 13). Με μια γρήγορη ερεύνα βρήκα κατάλληλο εργαλείο που να κάνει παρόμοια δουλειά για Windows και ήμουν το μοναδικό δίκτυο που έτρεχε σε αυτό το κανάλι, οπότε πιστεύω την κάνει καλα την δουλεία του στο Auto. Χαίρομαι για αυτό που λες για το καλώδιο οπότε μάλλον θα πάρω ένα μεγάλο.
  3. Χαιρετώ τους χρήστες του ΤηλεφώνουΜου.Γρ ;) Είμαι ένας νέος πελάτης του δικτύου της Wind σε ένα πακέτο που παρέχει μόνο ίντερνετ. Ικανοποιημένος από την τιμή που μου πρόσφεραν και όντας ως το καλύτερο δίκτυο ανάμεσα στις άλλες εναλλακτικές που είχα από άποψη πελατίας-χρηστών/επωνυμίας πλέον σερφάρω το διαδικτύο με άλλο αέρα όπως λέει και το σλόγκαν. Αρκετά όμως με την διαφήμιση που τους έκανα, ώρα να μπω στην υποενότητα των παραπόνων. Από τις πρώτες μέρες είχα παρατηρήσει το δίκτυο κάποιες φορές να αργεί πολύ να ανταποκριθεί κατά την διάρκεια video buffering/gaming αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία μέχρι που "το τόσο έγινε ΤΌΣΟ" και εννοώ να φτάσει σε σημείο που να αδυνατώ να κάνω οποιαδήποτε online ενέργεια και γινόταν αρκετά συχνά. Αρχικά προσπάθησα να δω μήπως φταίει ο εξοπλισμός μου, διότι δεν χρησιμοποιώ καλώδιο ethernet για την συνδεσμολογία router-desktop. Έχω μία από αυτές τις κάρτες δικτύου που είναι με USB συνδεσιμότητα plug n play (μάρκας crypto-usb 2.0) αλλά το χρησιμοποιούσα και παλαιότερα κάνοντας WiFi Hotspot από την κινητή συσκευή και λειτουργόντας έτσι χωρίς κάποιο πρόβλημα. Οπότε δεν νομίζω πως φταίω εγώ αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Άνοιξα το cmd να κάνω ένα ping στο google και το άφησα λίγη ώρα να τρέξει και το παρατηρούσα... Ήταν όλα εντάξει μέχρι που έφτασε η "κακιά στιγμή" και άρχισε να έχει κάτι 1000ms καθυστερήσεις και να υπάρχουν και απώλεια πακέτων (data loss). Από αυτό που είδα δεν μπορώ να βγάλω ένα σίγουρο συμπέρασμα για το τι φταίει εκτός μιας φοράς που είχα ένα disconnect που τότε φταίει σίγουρα το δίκτυο τους αλλά αυτό έγινε μία φορά μόνο. Επίσης να πω πως κατά την διάρκεια του gaming με έναν φίλο που έχει και αυτός wind και ήταν και αυτός ο Host μόνο εγώ κολλούσα άρα καταλήγω πως φταίει κάτι στην γραμμή μου η στον εξοπλισμό μου. Κάλεσα λοιπόν στην τεχνική υποστύριξη 2 φορές (η πρώτη λύση που μου έδωσαν ήταν πολύ ανούσια που δεν θα την αναλύσω) και την δεύτερη φορά μου πρότειναν να γίνω wired από wireless. Δεν θέλω να το κάνω αυτό όμως γιατί: 1ον το καλώδιο που μου παρείχαν είναι αρκετά κοντό και μόνο τεντομένο φτάνει στο tower και 2ον: για να αγοράσω μεγαλύτερο καλώδιο και να το περάσω έτσι για να μην σκοντάφτει κανείς άλλος θα πρεπει να είναι πάνω από 5-6μ. και νομίζω ότι σε τόσο μεγάλες αποστάσεις θά έχω άλλες απόλειες (ταχύτητας; σταθέρο άλλα πάλι υψηλό ping;), εν ολίγης ίσως να φύγω από το ένα πρόβλημα αλλά μην αποκτήσω άλλα (;) . Ο λόγος που το γράφω εδώ είναι μήπως κανένας έχει να προτείνει κάτι για να μάθω εάν όπως είμαι τώρα, πράγματι φταίει η κάρτα δικτύου μου. Τι μου ξεφεύγει..; Περιμένω τις προτάσεις σας.
  4. Ευχαριστούμε για τις απόψεις σας, το θέμα μπορεί να κλείσει!
  5. Καλησπέρα σας, Ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για να αγοράσει συσκευή όπου θα είναι και η πρώτη του smartphone συσκευή, και θέλει μια συσκευή που να τρέχει την γνωστή (ίσως όχι και τόσο) εφαρμογή hearthstone. Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει απαιτήσεις τουλάχιστον 2GB ram και έναν 8-core CPU για να τρέξει ομαλά. Μπορεί να διαθέσει έως 200€ και δεν προτιμάει άγνωστες κινέζικες συσκευές εκτός αν μας πει κάποιος ότι έχει δοκιμάσει την Χ συσκευή και είναι ΟΚ. Με μια γρήγορη ματιά τα βλέματα μας στάθηκαν στο Lenovo Vibe K5 και το Lenovo K3 Note και το Oukitel K6000 Pro στο οποίο είχαμε ενδιασμούς λόγο κατασκευαστή. Περιμένουμε να ακούσουμε προτάσεις αλλά και σχόλια πάνω στις συσκευές που ανέφερα, ευχαριστώ. :)
  6. Μάλιστα.. . Το περίεργο είναι πως μου έστειλαν δεύτερη συσκευή και είχε το ίδιο πρόβλημα. Τώρα έστειλα και αυτή πίσω και αντε να δούμε..
  7. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας , η δημοσίευση μπορεί να κλείσει.
  8. Πρόσφατα αγόρασα το Lumia 435 και έχω το εξής πρόβλημα: Μετά από κάποια ώρα χρήσης εμφανίζεται στην οθόνη ένα άσπρο πιξελ στο κάτω μέρος της οθόνης μετά στο πάνω μέρος και μετά δημιουργείται μια γραμμή πολύ αχνή που με την ώρα γίνεται μαύρη και ποιο χοντρή. Έχει κανείς να προτείνει τίποτα; Εδώ είναι και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα και σε windows 10 και σε 8.1 (εγώ έχω 8.1): http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-other_settings/nokia-lumia-532-windows-10-straight-line-at-the/2adeb1d8-8685-4117-ab53-b346a14f53c0?page=1&auth=1
  9. Δεν ξέρω.. Εσύ έχεις το 550 και το λες αυτό; Διότι διαβάζω και για bugs και για υπερθέρμανση στα Win10, είμαι πολύ επιφυλακτικός...
  10. τελικα τι γινεται με την διαρκεια μπαταριας στα 10? Ειναι ποιο απαιτητικα απο τα 8.1 η στρωνει στην πορια? Διοτι σκεφτομαι να αγορασω το 550 που εχει 10 η το 435 που εχει 8.1 και εχω θεμα με την μπαταρια, μου κακοφαινεται παρα πολυ να θελει φορτισμα καθε μερα σε σημειο που καλυτερα να μην παρω.
  11. @demelene μακαρι να μπορουσα να διαλεξω μια τετοια συσκευη οπως ενα αθανατο sony ericsson, αλλα δυστυχως το developement τετοιων συσκευων εχει σταματησει. Εχουν ξεμεινει στην αγορα κατι nokia και κατι samsung ισως και καποια μπακατελ. Ομως ακομα και να διαλεξω ενα feature phone δεν μπορω να σερφαρω στο ιντερνετ πληρως. Γιατι το ιντερνετ πλεον διαμορφοποιητε ετσι ωστε να ειναι πληρως προσβασιμο μονο αν εχεις smartphone. Περα απο κατι φορουμς και το facebook οι περισσοτερες σελιδες δεν φορτωνουν σωστα η και καθολου απο τους java browsers αυτων των συσκεων. Εισαι αναγκασμενος δηλαδη στο να αγορασεις κατι "του σημερα". Ακομα και οι εφαρμογες που κινουνται στην αγορα (περα απο τα παιχνιδια), τρεχουν μονο σε android/ios/wp. Ως εκ τουτου τα feature phones αργοπεθαινουν μεχρι να διαγραφθουν εντελως. (παρεπιπτοντως ειναι η 3η φορα που γραφω αυτο το κειμενο απο την αρχη γιατι το feature phone που εχω τωρα ειναι αυτοβουλο οσο αφορα την συμπεριφορα του απεναντι στην προσπαθεια μου στο να πατησω "απαντηση" σε εσενα)
  12. @celtic1453 πολυ μεγαλο για τα μεγεθη μου αλλα μπορεις να γινεις ποιο συγκεκριμενος οταν λες απο κινα? Το μονο κινεζικο site που ξερω ειναι το vickmall, εκει ομως θα το βρω αυτο το ουκιτελ να του ριξω μια ματια? (δεν μπορω να τσεκαρω με αυτη την συσκευη που εχω τωρα)
  13. γεια σας χρηστες του myphone! θελω την αποψη σας για μια φτηνη συσκευη με οσο τον δυνατον καλυτερη μπαταρια και οχι μεγαλου μεγεθους! οπως καταλαβατε απο αυτα που ζηταω ειμαι λιγο ιδιοτροπος αλλα ας πουμε πως δεν τα παω καλα με τα smartphones. Δεν με ενδιαφερουν τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου. Η χρηση που κανω με το κινητο ειναι τηλεφωνα-μηνυματα-ιντερνετ-αντε και καμια φωτογραφια ισως να τραβηξω. Αυτο ομως που δεν αντεχω ειναι το καθημερινο φορτισμα. Η συσκευη που ειχα αλλα πλεον δεν χρησιμοποιω ηταν το sony ericsson live with walkman το οποιο φορουσε custom rom και ηταν android 4.4.4 χωρις να κολαει καθολου (ευτυχως). Αν εξαιρεσεις την υπερβολικα μικρη μπαταρια που ειχε αυτη η συσκευη μου αρεσε παρα πολυ γιατι ειχε ακομη και φλας στην καμερα (φακος) αλλα αγανακτισα οταν χρειαζοταν να την φορτιζω μερικες φορες και πριν το τελος της μερας και την πεταξα στο ντουλαπι και αργοτερα εσπασε και η οθονη του απο την κοπελα μου αλλα θα το επισκευασω να βρισκεται. (συνεχιζω σε 2ο ποστ) ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- (δυστυζως το crapsung που χρησιμοποιω ουτε ενα μεγαλο ποστ δεν μπορει να κανει σωστα) επισης να αναφερθει το οτι δεν μμε βολευουν οι μεγαλες συσκευες, δηλαδη μια συσκευη 4 ιντσων μου ειναι αρκετη πιστευω. Αντε με πολυ βαρια καρδια 4,5". με αυτα και με τα αλλα πιστευω οτι θα βολεφτω καλυτερα με καποιο windows phone διοτι ακομα και τα φτινιαρικα τους μοντελα τρεχουν αψογα και το λειτουργικο ειναι ελαφρυ γενικοτερα (συμφωνα με αυτα που λενε). Ετσι ημουν αναμεσα σε lumia 435 και lumia 550. Το 550 ειναι σαφως καλυτερο και σιγα την διαφορα των χρηματων αλλα το κακο ειναι οτι ερχετε με win10 προεγκατεστημενα οπου εχουν πολλες περισσοτερες απαιτησεις απο τα 8,1 των 435 κανοντας το και να αδειαζει πολυ γρηγοροτερα την μπαταρια αλλα εχει και καποια θεματα υπερθερμανσης μαζι με αλλα επιπλεον μικροθεματακια και ολα αυτα συμφωνα με την μελετη που εκανα απο αποψεις αλλων. Οποτε τεινω ποιο πολυ στο 435. Παρολα αυτα αν γνωριζετε καποια αλλη συσκευη ακομα και android στην τιμη των lumia κοντα (max 80) ειμαι ολος αυτια.
  14. Πολύ ωραία και ενδιαφέρον πρόταση, αλλά κρίμα που δεν βγαίνει σε dual sim έκδοση! Κατά τ' άλλα είναι πολύ καλό τηλέφωνο.
  15. Γεια σας. Με λένε Μιχάλη και δημιουργώ αυτό το θέμα όχι τόσο για να αγοράσω κάποιο καινούργιο τηλέφωνο αλλά περισσότερο για να μάθω αν κυκλοφορεί κάτι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζω. Επικεντρόνομαι στα τηλέφωνα με numerical keyboard (4x3), τα γνωστά "απλά" τηλέφωνα ή επαγγελματικής χρήσης ή άλλοι τα λένε feature phones. Είχα πιο παλιά το sony ericsson cedar το οποίο με βόλευε αρκετά αλλά δυστυχώς ήθελα να δοκιμάσω smartphone. Στην αρχή ενθουσιάστηκα από τις πολλές λειτουργίες και όλα τα καλούδια που παρέχουν αλλά έπειτα το τόσο σύντομο battery life με τρώει την ζωή αργά και βασανιστικά μέρα με την μέρα. Οπότε όταν με το καλό/κακό τα φτύσει αυτό που έχω θα γυρίσω στα αγαπητά κουμπάκια. Όχι πως το βιάζομαι διότι το smartphone που έχω (sony ericsson live with walkman) μου παρέχει αυτά που ψάχνω σχεδόν από ένα τηλέφωνο. Συγκεκριμένα ψάχνω ένα τηλέφωνο που να μπαίνει στο ίντερνετ (δεν χρειάζομαι 3g σήμα - και το gsm/edge μου είναι αρκετό), να έχει φακό, να έχει δυνατό ηχείο, dual sim, καλό battery life (!!!!!!) και καμία φωτογραφία να τραβάω καλά είναι. Ένα τηλέφωνο που τα έχει αυτά είναι το nokia 225. Υπάρχει όμως και τίποτα αλλο έστω και από κινεζικές άγνωστες μάρκες που θα έπρεπε να έχω στον νου μου; ξανά τονίζω πως αναφέρομαι σε τηλέφωνα με κουμπάκια (με οθόνη αφής δεν νομίζω να υπάρχει κάτι με αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά είμαι πρόθυμος να ακούσω και για τέτοια - όχι όμως με λογισμικό που θα ρουφάει την μπαταρία!! Feature phones!). Και να αναφέρω και μια τιμή για να είμαι πιο συγκεκριμένος, 60-70€ μέγιστο.
×
×
  • Create New...