Jump to content

Michalis_Mich

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Michalis_Mich

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 24

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Michalis_Mich's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Παίδες, κάποιοι αναφέρουν πως το Led δεν ανάβει σε κάποιες ειδοποιήσεις ενώ θα έπρεπε και πως οι εφαρμογές κάνουν τυχαία crash. Παρατηρήσατε εσείς τίποτα; (Ακόμα δεν την έχω εγώ την ενημέρωση - είμαι EU )
  2. Από ό,τι βλέπω στο κουτάκι λέει μονο για B και G, ναι πράγματι είναι αρκετά παλιό. Γίνεται όμως να έχει τέτοια απότομα σκαμπανευάσματα εξαίτιας .. αυτού; Μήπως να ρύθμιζα και το ρούτερ να μην τρέχει σε N; Είναι ρυθμισμένο στο Auto για το κανάλι (και αυτή την στιγμή τρέχει στο 13). Με μια γρήγορη ερεύνα βρήκα κατάλληλο εργαλείο που να κάνει παρόμοια δουλειά για Windows και ήμουν το μοναδικό δίκτυο που έτρεχε σε αυτό το κανάλι, οπότε πιστεύω την κάνει καλα την δουλεία του στο Auto. Χαίρομαι για αυτό που λες για το καλώδιο οπότε μάλλον θα πάρω ένα μεγάλο.
  3. Χαιρετώ τους χρήστες του ΤηλεφώνουΜου.Γρ ;) Είμαι ένας νέος πελάτης του δικτύου της Wind σε ένα πακέτο που παρέχει μόνο ίντερνετ. Ικανοποιημένος από την τιμή που μου πρόσφεραν και όντας ως το καλύτερο δίκτυο ανάμεσα στις άλλες εναλλακτικές που είχα από άποψη πελατίας-χρηστών/επωνυμίας πλέον σερφάρω το διαδικτύο με άλλο αέρα όπως λέει και το σλόγκαν. Αρκετά όμως με την διαφήμιση που τους έκανα, ώρα να μπω στην υποενότητα των παραπόνων. Από τις πρώτες μέρες είχα παρατηρήσει το δίκτυο κάποιες φορές να αργεί πολύ να ανταποκριθεί κατά την διάρκεια video buffering/gaming αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία μέχρι που "το τόσο έγινε ΤΌΣΟ" και εννοώ να φτάσει σε σημείο που να αδυνατώ να κάνω οποιαδήποτε online ενέργεια και γινόταν αρκετά συχνά. Αρχικά προσπάθησα να δω μήπως φταίει ο εξοπλισμός μου, διότι δεν χρησιμοποιώ καλώδιο ethernet για την συνδεσμολογία router-desktop. Έχω μία από αυτές τις κάρτες δικτύου που είναι με USB συνδεσιμότητα plug n play (μάρκας crypto-usb 2.0) αλλά το χρησιμοποιούσα και παλαιότερα κάνοντας WiFi Hotspot από την κινητή συσκευή και λειτουργόντας έτσι χωρίς κάποιο πρόβλημα. Οπότε δεν νομίζω πως φταίω εγώ αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Άνοιξα το cmd να κάνω ένα ping στο google και το άφησα λίγη ώρα να τρέξει και το παρατηρούσα... Ήταν όλα εντάξει μέχρι που έφτασε η "κακιά στιγμή" και άρχισε να έχει κάτι 1000ms καθυστερήσεις και να υπάρχουν και απώλεια πακέτων (data loss). Από αυτό που είδα δεν μπορώ να βγάλω ένα σίγουρο συμπέρασμα για το τι φταίει εκτός μιας φοράς που είχα ένα disconnect που τότε φταίει σίγουρα το δίκτυο τους αλλά αυτό έγινε μία φορά μόνο. Επίσης να πω πως κατά την διάρκεια του gaming με έναν φίλο που έχει και αυτός wind και ήταν και αυτός ο Host μόνο εγώ κολλούσα άρα καταλήγω πως φταίει κάτι στην γραμμή μου η στον εξοπλισμό μου. Κάλεσα λοιπόν στην τεχνική υποστύριξη 2 φορές (η πρώτη λύση που μου έδωσαν ήταν πολύ ανούσια που δεν θα την αναλύσω) και την δεύτερη φορά μου πρότειναν να γίνω wired από wireless. Δεν θέλω να το κάνω αυτό όμως γιατί: 1ον το καλώδιο που μου παρείχαν είναι αρκετά κοντό και μόνο τεντομένο φτάνει στο tower και 2ον: για να αγοράσω μεγαλύτερο καλώδιο και να το περάσω έτσι για να μην σκοντάφτει κανείς άλλος θα πρεπει να είναι πάνω από 5-6μ. και νομίζω ότι σε τόσο μεγάλες αποστάσεις θά έχω άλλες απόλειες (ταχύτητας; σταθέρο άλλα πάλι υψηλό ping;), εν ολίγης ίσως να φύγω από το ένα πρόβλημα αλλά μην αποκτήσω άλλα (;) . Ο λόγος που το γράφω εδώ είναι μήπως κανένας έχει να προτείνει κάτι για να μάθω εάν όπως είμαι τώρα, πράγματι φταίει η κάρτα δικτύου μου. Τι μου ξεφεύγει..; Περιμένω τις προτάσεις σας.
  4. Ευχαριστούμε για τις απόψεις σας, το θέμα μπορεί να κλείσει!
  5. Καλησπέρα σας, Ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για να αγοράσει συσκευή όπου θα είναι και η πρώτη του smartphone συσκευή, και θέλει μια συσκευή που να τρέχει την γνωστή (ίσως όχι και τόσο) εφαρμογή hearthstone. Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει απαιτήσεις τουλάχιστον 2GB ram και έναν 8-core CPU για να τρέξει ομαλά. Μπορεί να διαθέσει έως 200€ και δεν προτιμάει άγνωστες κινέζικες συσκευές εκτός αν μας πει κάποιος ότι έχει δοκιμάσει την Χ συσκευή και είναι ΟΚ. Με μια γρήγορη ματιά τα βλέματα μας στάθηκαν στο Lenovo Vibe K5 και το Lenovo K3 Note και το Oukitel K6000 Pro στο οποίο είχαμε ενδιασμούς λόγο κατασκευαστή. Περιμένουμε να ακούσουμε προτάσεις αλλά και σχόλια πάνω στις συσκευές που ανέφερα, ευχαριστώ. :)
  6. Μάλιστα.. . Το περίεργο είναι πως μου έστειλαν δεύτερη συσκευή και είχε το ίδιο πρόβλημα. Τώρα έστειλα και αυτή πίσω και αντε να δούμε..
  7. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας , η δημοσίευση μπορεί να κλείσει.
  8. Πρόσφατα αγόρασα το Lumia 435 και έχω το εξής πρόβλημα: Μετά από κάποια ώρα χρήσης εμφανίζεται στην οθόνη ένα άσπρο πιξελ στο κάτω μέρος της οθόνης μετά στο πάνω μέρος και μετά δημιουργείται μια γραμμή πολύ αχνή που με την ώρα γίνεται μαύρη και ποιο χοντρή. Έχει κανείς να προτείνει τίποτα; Εδώ είναι και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα και σε windows 10 και σε 8.1 (εγώ έχω 8.1): http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-other_settings/nokia-lumia-532-windows-10-straight-line-at-the/2adeb1d8-8685-4117-ab53-b346a14f53c0?page=1&auth=1
×
×
  • Create New...