mr_47 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 παιδια δεν βρισκω προστασια οθονης για το 640 lte εδώ επαρχια που είμαι.καμια προταση από ελληνικο ιντερνετικο μαγαζι για να την εχω αμεσα με παραγγελια? http://e-click.gr/ Αυτό έχει τη δυνατότητα να παραγγείλεις. Από εκεί έπαιρνα τις μεμβράνες προστασίας για το 640 μου, όπως και το tempered glass που έχω τώρα και δεν ασχολούμαι πλέον με μεμβράνες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Τα iLuv που είχα για το S3 πάντως δεν είναι συμβατά.Παίζει μόνο το ένα ακουστικό. Και ένα παλιό Nokia που έχω δεν είναι καν συμβατό. Άντε να δούμε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα τα φώτα σας εάν τυχόν ξέρετε θήκες για το 640, που να προσατατεύουν απο υγρασια και χτυπήματα.Εχω δει κάποιες που κυκλοφορούν σε σκρουτζ και ebay,και οι οποιοες προστατεύουν 90% μόνο για χτυπήματα(Shockproof).Με ενδιαφέρει εξισου και για υγρασία,καθως πολλες φορες λογο δουλειας είμαι εκτεθημένος και σε υγρασια.Εάν κάποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε πολυ. Ευχαριστώ Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Υπάρχει κάποιο activity band ή bluetooth ρολόι συμβατό με microsoft? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Νομίζω μόνο το Microsoft Band είναι συμβατό με WP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Υπάρχει κάποιο activity band ή bluetooth ρολόι συμβατό με microsoft? Το έψαχνα αρκετά το θέμα αλλά τελικά μόνο το Microsoft band υπάρχει και το band της xiaomi που υπάρχει και σχετικο app στο store ,πιστεύω να εμπλουτίσει το store στα win 10 και να μην έχουμε τέτοια προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Το έψαχνα αρκετά το θέμα αλλά τελικά μόνο το Microsoft band υπάρχει και το band της xiaomi που υπάρχει και σχετικο app στο store ,πιστεύω να εμπλουτίσει το store στα win 10 και να μην έχουμε τέτοια προβλήματα Χμμ, της Xiaomi δεν είναι άσκημο και είναι κι οικονομικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Το Fitbit δε λειτουργεί; Στο 640, είχε προεγκατεστημένη την εφαρμογή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Το Fitbit δε λειτουργεί; Στο 640, είχε προεγκατεστημένη την εφαρμογή. Απ' όσο ξέρω λειτουργεί κανονικά και της Fitbit, κοίταγα να το πάρω και εγώ. Της Xiaomi δεν ξέρω αν υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Στον παρακάτω πίνακα της Fitbit δεν έχει το 640, και σε όλα τα Microsoft λέει ότι οι λειτουργίες call, text notifications, music control, barcode scanning δεν υποστηρίζονται. https://www.fitbit.com/content/assets/onezip/images/devices/Fitbit_SupportedDevices_Windows.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Στον παρακάτω πίνακα της Fitbit δεν έχει το 640, και σε όλα τα Microsoft λέει ότι οι λειτουργίες call, text notifications, music control, barcode scanning δεν υποστηρίζονται. https://www.fitbit.com/content/assets/onezip/images/devices/Fitbit_SupportedDevices_Windows.pdf Μας δουλεύει η Fitbit, νομίζω... Τότε, ποιος ο λόγος να υπάρχει η εφαρμογή της για WP συσκευές και σε μερικές προεγκατεστημένη κιόλας; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 (edited) πηρα την εν λογο θηκη : https://www.ebnb.gr/el-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82/el-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82-Nokia/el-Lumia-535/20248-%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-flip-%CE%BC%CE%B5-call-display-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-stand-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-nokia-lumia-535-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html , ξερει κανεις αν σε τετοια θηκη δουλευει το τζαμακι της ; γιατι σε εμενα δεν κανει τιποτα απολυτως , επικοινωνησα μετην εταιρεια που πουλαει τις θηκες αλλα απαντηση δεν πηρα ακομη . ειχα ομως αλλο θεμα με την θηκη , με πληρεισ φορτηση στο 100% με πηγε στο 49% , αυτο εγινε μολισ εβαλα την θηκη . Edited September 6, 2015 by impreza_sti Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 (edited) πηρα την εν λογο θηκη : https://www.ebnb.gr/el-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82/el-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82-Nokia/el-Lumia-535/20248-%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-flip-%CE%BC%CE%B5-call-display-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-stand-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-nokia-lumia-535-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html , ξερει κανεις αν σε τετοια θηκη δουλευει το τζαμακι της ; γιατι σε εμενα δεν κανει τιποτα απολυτως , επικοινωνησα μετην εταιρεια που πουλαει τις θηκες αλλα απαντηση δεν πηρα ακομη . ειχα ομως αλλο θεμα με την θηκη , με πληρεισ φορτηση στο 100% με πηγε στο 49% , αυτο εγινε μολισ εβαλα την θηκη . Με γεια φίλε μου. Ελαφρώς τσιμπημένη με τα μεταφορικά. Είναι και εγώ περίεργος αν δουλεύει το τζαμάκι οπότε μην παραλείψεις να ποστάρεις τις εντυπώσεις σου μετά την παραλαβή. Edited September 6, 2015 by impreza_sti διόρθωση παράθεσης Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) ανάμεσα σε αυτά τα δύο ποιο να επιλέξω? http://www.ebay.com/itm/Premium-Real-Tempered-Glass-Screen-Protector-Guard-For-Microsoft-Nokia-Lumia-535-/271826663716?hash=item3f4a21b924 http://www.ebay.com/itm/New-Premium-Quality-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Nokia-Lumia-535-N535-/191491920836?hash=item2c95ced3c4 :p μάλλον για το πρώτο γιατί το δεύτερο έχει 27euro μεταφορικά κάποιο να προτείνετε ? Edited September 9, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 ανάμεσα σε αυτά τα δύο ποιο να επιλέξω? http://www.ebay.com/itm/Premium-Real-Tempered-Glass-Screen-Protector-Guard-For-Microsoft-Nokia-Lumia-535-/271826663716?hash=item3f4a21b924 http://www.ebay.com/itm/New-Premium-Quality-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Nokia-Lumia-535-N535-/191491920836?hash=item2c95ced3c4 :p μάλλον για το πρώτο γιατί το δεύτερο έχει 27euro μεταφορικά κάποιο να προτείνετε ? Πάρε της nillkin δοκιμασμένο από μένα. http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Film-For-Microsoft-Lumia-535-/201232662225?hash=item2eda66bed1 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) ανάμεσα σε αυτά τα δύο ποιο να επιλέξω? http://www.ebay.com/itm/Premium-Real-Tempered-Glass-Screen-Protector-Guard-For-Microsoft-Nokia-Lumia-535-/271826663716?hash=item3f4a21b924 http://www.ebay.com/itm/New-Premium-Quality-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Nokia-Lumia-535-N535-/191491920836?hash=item2c95ced3c4 :p μάλλον για το πρώτο γιατί το δεύτερο έχει 27euro μεταφορικά κάποιο να προτείνετε ? Και εγω θα σου πω Nilkin Edited September 12, 2015 by sokgiorgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Πάρε της nillkin δοκιμασμένο από μένα. http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Film-For-Microsoft-Lumia-535-/201232662225?hash=item2eda66bed1 και απο εμενα ειναι μια χαρα και σε καλη τιμη Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSANT1992 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καλησπέρα, εχω πρόβλημα με το lumina 640'και συγκεκριμένα με τα ακουστικά το εχει κάποιος αυτήν την συσκευή? γνωρίζει αν υπάρχει θέμα με ακουστικά? πήρα κατι iluv και εχω θέμα με το μικρόφωνο ! Οταν κάνω κλήση ο αλος δεν με ακούει οταν φωραω τ ακουστικά. Υπάρχει περιπτοση να εινα πρόβλημα της συσκευής? Ενώ με άλλες πλατφόρμες λειτουργούν κανονικά ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καλησπέρα, εχω πρόβλημα με το lumina 640'και συγκεκριμένα με τα ακουστικά το εχει κάποιος αυτήν την συσκευή? γνωρίζει αν υπάρχει θέμα με ακουστικά? πήρα κατι iluv και εχω θέμα με το μικρόφωνο ! Οταν κάνω κλήση ο αλος δεν με ακούει οταν φωραω τ ακουστικά. Υπάρχει περιπτοση να εινα πρόβλημα της συσκευής? Ενώ με άλλες πλατφόρμες λειτουργούν κανονικά ευχαριστώ πολυ πολλοί το έχουμε. Αρχικά δοκιμασε με άλλα handsfree.Εγώ το έκανα αντικατάσταση γιατί είχε πρόβλημα με το jack. Τα iLuv είναι στα συμβατά,αλλά πες μας ποια έχεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSANT1992 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Δεν ξέρω δεν αναγράφει το μοντέλο κάπου τα πήρα απο το πλαίσιο. Γράφει η συσκευασία πως ει Άι για Apple kai android. Λέτε να αξίζει να τα στείλω στην αντιπροσωπεία για έλεγχο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Δεν ξέρω δεν αναγράφει το μοντέλο κάπου τα πήρα απο το πλαίσιο. Γράφει η συσκευασία πως ει Άι για Apple kai android. Λέτε να αξίζει να τα στείλω στην αντιπροσωπεία για έλεγχο ? τα ακουστικά να στείλεις; Δομίμασε 1)άλλα handsfree στο κινητό και 2)αυτά τα handsfree σε άλλη συσκευή πρώτα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSANT1992 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Τα ακουστικά σε συσκευή iPhone , iPad και σε κάποια android δουλεύουν κανονικά. Εχω δοκιμάσει διαφορά handsfree απο τα 5 που δοκίμασα μονο με ενα δούλευε κανονικά το μικρόφωνο. Αλλά τι μπορεί να ευθύνεται? αφού όλα τα βύσματα στα ακουστικά ειναι ακριβός τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Τα ακουστικά σε συσκευή iPhone , iPad και σε κάποια android δουλεύουν κανονικά. Εχω δοκιμάσει διαφορά handsfree απο τα 5 που δοκίμασα μονο με ενα δούλευε κανονικά το μικρόφωνο. Αλλά τι μπορεί να ευθύνεται? αφού όλα τα βύσματα στα ακουστικά ειναι ακριβός τα ίδια Φίλε έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο 640xl..Έχω δοκιμάσει 5 διαφορετικά ακουστικά μάλιστα και τα Wh-308 της microsoft και για να με ακούσουν πρέπει να έχω το μικρόφωνο στο στόμα και πάλι δεν με ακούνε..Το μόνο ακουστικό που με άκουγαν ήταν ενα της Sony παλιό αλλά μου έκανε άλλα θέματα.. Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι είναι θέμα λογισμικού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Φίλε έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο 640xl..Έχω δοκιμάσει 5 διαφορετικά ακουστικά μάλιστα και τα Wh-308 της microsoft και για να με ακούσουν πρέπει να έχω το μικρόφωνο στο στόμα και πάλι δεν με ακούνε..Το μόνο ακουστικό που με άκουγαν ήταν ενα της Sony παλιό αλλά μου έκανε άλλα θέματα.. Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι είναι θέμα λογισμικού.. Μήπως είναι θέμα υποδοχής; Πόσες μέρες έχετε και οι δύο τις συσκευές σας; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Μήπως είναι θέμα υποδοχής; Πόσες μέρες έχετε και οι δύο τις συσκευές σας; Το είχαμε ξανασυζητήσει το θέμα κάποια στιγμή..2 μήνες περίπου το έχω,σκέφτηκα και εγώ οτι είναι πρόβλημα της συσκευής αλλά γιατί μου δούλευε το ακουστικό το sony; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts