SagoniasSlutRose Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 mou ti spaei to uperboliko kifisiwtiko stilaki(malli les k exei mpei sti priza k ntisimo apo panw mexri katw me onomata markas tou mpampa lefta)to trendi klp.. episis to tzin me to xesmen@ kwl@ (mporei na tairiazei sto stilaki alla den goiteuei tin gunaika k olo to swma ths)to xamilokabalo tzin kollito pou fainontai oi mpoutes k to konto mplouzaki me to swsibio na ksexeilizei .. auta gia ginaikes.. To σπαστικο ειναι που και τα αγορια της ηλικιας αυτης εχουν τετοιο μαλλι και ντυνονται ετσι και δεν ξεχωριζεις αν ειναι αγορι ή κοριστι,και περισσοτερο μαλλιστα στις μικροτερες ηλικιες που ουτε γενια εχουν τα αγορια και λογο ηλικιας το προσωπο τους δεν εχει εντονα χαρακτηριστικα.. Εγω τους ξεχωριζω πλεον με το αν κτρατανε σκεϊτ,αλλα τωρα εχω δει και κοριτσια,οποτε... Ευτυχως βεβαια που αυτες τις συνηθειες τις εχουν μικροτεροι/ες ηλικιακα οποτε δεν ασχολουμαι,απλα δυσκολευομαι να ξεχωρισω..:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Εμενα με ενοχλουν οι γυναικες αλλα και οι αντρες που αν βγεις για καφε μαζι τους η οτιδηποτε για πρωτη φορα,σχηματιζουν για εσενα μια ολοκληρωτικη γνωμη μονο και μονο απο την μια ωρα που σε ειδαν. Επεισης δεν μπορω κατι ατομα που περνανε με αμαξι και τερμα την μουσικη που δεν αντεχεται.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Επεισης δεν μπορω κατι ατομα που περνανε με αμαξι και τερμα την μουσικη που δεν αντεχεται.. Ιδίως όταν είναι τόσο πολύπλοκη που και ανάποδα να την παίξεις το ίδιο θα ακούσεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Είναι εντελώς απαράδεκτο το θέαμα μιας παχουλής, στρουμπουλής κλπ κοπέλας που φοράει κολλητα ρούχα. Και δεν μιλώ μόνο για τον δρομο. Τώρα τελευταία έχετε δει καθόλου star? Εκεί υπάρχουν δυο υπερβαρες κυριες, η μια εχει και το παχουλο όνομα "Τζωρτζέλα" και η άλλη ειναι στο Λα Σουσουρελά. Κανένα πρόβλημα με τα κιλά τους, αλλά ντύνονται με τόσο εφαρμοστά ρουχα που πετάγονται διάφορα ανάγλυφα κατω απο τις μπλούζες τους. Αυτο το ωραίο θέαμα, το βλεπω συχνάκις και στον δρομο. Μονο που οι κοπέλες στον δρομο δικαιολογουνται γιατι ειναι μικρουλες. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 ναι γιατι..εγω που βλεπω με ψοφο εξω,κατι μαντραχαλους με σαγιοναρες τυπου στρινγκ και αμανικα??:wacko: :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) ναι γιατι..εγω που βλεπω με ψοφο εξω,κατι μαντραχαλους με σαγιοναρες τυπου στρινγκ και αμανικα??:wacko: :blink: Όταν λες μαντράχαλους και τους περιγράφεις με αυτή τη περιβολή αναφέρεσαι σε άντρες; και αν ναι, αναφέρεσαι σε άντρες 100%; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 δεν τον γνωρισα ρε συ να σου πω..παντως δεν φαινοταν για τετοιος αλλα επιδιξιωμανης..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 mvagustagm2000 γιατι να μην ειναι κανονικος αντρας βρε συ; Σαγιοναρα τυπου στρινγκ λεει ο Κωστας,οχι βρακι στρινγκ!:P Το καλοκαιρι ολοι με αμανικα κυκλοφορουσαν, (πολλοι μαλιστα και με αυτα τα...πολυ αμανικα!!!) σαγιοναρουλα με το κορδονακι να μπαινει αναμεσα στα δυο πρωτα δαχτυλα κτλ κτλ. Ειδικα οσοι το παιζουν-ειναι body παρατεινουν λιγο το καλοκαιρι και τα φορανε μεχρι Οκτωβρη...:p http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 οκ... σε εναν αντρα μου την δινει η ετοιμη δικαιολογια....το χαμογελο μετα την γκαφα....και μετα το ελα ρε μωρο που σου λεει.... σε μια γυναικαεννοειται και μου την σπαει η γκρινια....η φαση του...''σε θελω δικο μου και χεσε τους φιλους σου''... δεν το μπορω οποτε 2πραγματα σιγουρα δεν κανω... τα παραπανω... μη κανεις αυτα που δε θελεις να σου κανουνε....:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Συμφωνω με το φιλο georgek80 για το σχολιο του 'Εμενα με ενοχλουν οι γυναικες αλλα και οι αντρες που αν βγεις για καφε μαζι τους η οτιδηποτε για πρωτη φορα,σχηματιζουν για εσενα μια ολοκληρωτικη γνωμη μονο και μονο απο την μια ωρα που σε ειδαν.' Μεγαλο λαθος διαπραττουν φιλε μου και δυστυχως μαζι σου και μαζι μου συμφωνει πολυ κοσμος και πολοι φιλοι μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Συμφωνω με το φιλο georgek80 για το σχολιο του 'Εμενα με ενοχλουν οι γυναικες αλλα και οι αντρες που αν βγεις για καφε μαζι τους η οτιδηποτε για πρωτη φορα,σχηματιζουν για εσενα μια ολοκληρωτικη γνωμη μονο και μονο απο την μια ωρα που σε ειδαν.' Μεγαλο λαθος διαπραττουν φιλε μου και δυστυχως μαζι σου και μαζι μου συμφωνει πολυ κοσμος και πολοι φιλοι μου.. ειναι αυτο που λενε πως δεν εχεις ποτε μια δευτερη ευκαιρια για μια πρωτη εντυπωση....:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 αυτο που δεν μου αρεσει σε εναν αντρα να λεει διαρκως ιστοριες απο το στρατο να κορδωνεται για το αμαξι του και με το παραμικρο να το παιζει γοριλας ετοιμος να πλακωθει..τελος δεν μου αρεσει σε παρεα αντρων (αν και αναποφευχτο) να μιλανε καπως ασχημα για τις επιδοσεις τους στο κραβατι με τις κοπελες τους.. [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Με ενοχλούν παρα πολύ οι κραυγαλέες γυναίκες. Και οι άντρες, αλλά οι γυναίκες πολυ περισσότερο. Ισως γιατί για μια γυναίκα, είναι στη φύση της να είναι διακριτική και όχι να φέρεται ανόητα με τάχα άνετους και cool τρόπους.:wacko: Αυτές λοιπον οι κοπέλες, που φωνάζουν, που παραείναι άνετες, που διατυμπανίζουν το οποιοδήποτε συναίσθημα μπορεί να νιώσουν, που έχουν ένα μάγκικο λεξιλόγιο (που εμπεριέχει όμως παρα πολλές λέξεις με την κατάληξη -άκι, όπως μωράκι, ζουζουνάκι, σκατουλάκι) είναι ό,τι χειρότερο. Κάτι σαν την όγδοη πληγή του Φαραώ, αν υπάρχει τετοιο πράγμα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Mou ti dinei i apoksenose.Kopelia epeidi erxomai na sou miliso de simenei oti thelw na se ga**** kiolas.Kai gia tous antres to idio.Etsi kai sou milisei mia.Wx m***ka goustarei ayti.Den iparxoun pia parees me to palio stylaki. Pros tis gynaikes.Dwste mia eykairia sta agorakia.Den einai kako na min to paizete snomp kai na milate kai ligo.Ama o allos sas milaei me kalo tropo de xreiazetai na ton aporiptete etsi gia na min sas pei eykoli. Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 συμφωνω απολυτα με αυτο σχετικα με το "κηφισιωτε" στυλακι(και για τα αγορια και για τα κοριτσια)...τι να πω! απλα ΕΛΕΟΣ!! και κατι αλλο που δεν ξερω αν εχει αναφερθει. πχ βλεπουν καποια αγορια μια ωραια ηθοποιο η οποιαδηποτε γυναικα/κοπελα και αρχιζουν τα "πω πω, κουκλαρα, θεα" κλπ. ετσι και τολμησεις να πεις κατι, πχ οτι δεν ειναι ωραια η κατι αντιστοιχο(πραγμα που εγω προσωπικα δεν κανω, γιατι σεβομαι τα γουστα των αλλων. επισης μπορει η κοπελα πραγματικα να ειναι κουκλα πχ) σε βγαζουν ζηλιαρα και κομπλεξικη. ενω μολις δεις εσυ καποιον στον βγαζουν αδερφη και ασχετο/χαλια κλπ κλπ... οκ, το καταλαβαινω αυτο... απλως απ'τη στιγμη που εγω δεν λεω τιποτα δεν θελω και αυτοι να σχολιαζουν σε αντιστοιχη περιπτωση. δεν νομιζω οτι ειναι και κατι δυσκολο... :confused: •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Δεν μου αρέσει σε έναν άνδρα η επιδειξία και προβολή, η αδιαφορία, η αναισθησία και η έλλειψη στοιχειώδους αυτοπεποίθησης. Λοιπόν.......αυτά....:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Αυτα που πραγματικα δεν αντεχω?ειναι στη γυναικα να βριζει χειροτερα κ απο τροφημο στην πολιτεια του κορυδαλλου.Μου εχει τυχει αρκετες φορες να γνωρισω καποιες κοπελες με τετοια συμπεριφορα και μου ερχεται να τις κανω ρομπα δουλευοντας τες...αλλα κρατιεμαι...Ασε το αλλο ρε παιδια ολες οι κοπελιτσες εχουν αρχισει και λενε μεταξυ τους Μαλ@κ@, δηλαδη τι γινεται???Λιγη λεπτοτητα δεν βλαπτει...ειναι ωραιο η γυναικα να ειναι ντελικατη....Και οσον αφορα τους αντρες you know KAGOURIA??Ειναι το πακετο που δεν αντεχετε με τιποτα,περπατημα λες και του κλεψανε τα καρπουζια απ τις μασχαλες,ομιλια του τυπου ΝΑ 'ΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΙΩΣ,χοροπηδημα-χορος σε μαγαζια, λες και πατανε πανω σε πινεζες,και λογικη που φτανει μεχρι το Θα σε δειρω-εγω με την παρεα μου:lol: :lol: http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Mou ti dinei i apoksenose.Kopelia epeidi erxomai na sou miliso de simenei oti thelw na se ga**** kiolas.Kai gia tous antres to idio.Etsi kai sou milisei mia.Wx m***ka goustarei ayti.Den iparxoun pia parees me to palio stylaki. Pros tis gynaikes.Dwste mia eykairia sta agorakia.Den einai kako na min to paizete snomp kai na milate kai ligo.Ama o allos sas milaei me kalo tropo de xreiazetai na ton aporiptete etsi gia na min sas pei eykoli. Βασικα εχεις απολυτο δικιο,αλλα δεν ειναι μονο το θεμα οτι αποριπτουν ολες οι γυναικες Οποιον και να παει να τους μιλησει, αλλα δεν ξερουν καν γιατι το κανουν!Εχω ρωτησει αρκετες γνωστες μου και ακομη και να τους αρεσει εμφανισιακα ο αλλος τον αποριπτουν!Βεβαια και οι αντρες οντως πλεον νομιζουμε αλλα οτι αν ανταποκριθει η γυναικα θα ειναι ερωτικο,αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κατι πιο απλο απο το να γνωριστουν δυο ανθρωποι!Γιατι θεωρειτε πλεον τοσο κακο δεν καταλαβαινω...Για αυτο το λογο αν παρατηρησετε εχει πηξει ο κοσμος σε Αντροπαρεες και Γυναικοπαρεες λεες και τα μαγαζια π.χ, ειναι χωρισμενα σε τραπεζια αρρενων και θυλεων.Κακα τα ψεμματα,ακομη και ερωτικα να το προσεγγισει καποιος καποτε υπηρχαν ετσι οι παρεες ωστε γνωριζονταν ολοι μεταξυ τους,τωρα πια ολοι ειναι αποξενωμενοι στην ιδια παρεα. http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Ton aporiptoun giati den theloun na trsalakothei to egw tous.Tha me dei emena olokliro magazi na erxomai moni kai na fevgw mazi tou skeftontai.I giati den aresei stin tade fili pou einai mazi tous.Antistoixa o antras thewrei ta panta erwtika giati psaxnei tin epiveveosi.Pwpw ma**** me eide olo to magazi na mou milaei mia gomena.AFISTE TIS MOURES TIS EPIDEIKSEIS KAI TO TI LEEI O KOSMOS kai anoixteite stous giro sas. (Ayta isxioun PANTA OTAN PLISIAZOUME EVGENIKA KAI OMORFA.Den tha anoixteis se kapion pou tha sou pei ti ka**a eisai. ) Pantws tha ithela kai mia gynaikeia gnwmi epi tou thematos. Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanidisd Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Όταν βρίζουν οι γυναίκες, πολύ μου την σπάει ! Να τις σαπίσω στο ξύλο θέλω ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Ανεκαθεν, δεν μου αρεσε σε μια γυναικα, οποιαδηποτε κ αν ηταν στη ζωη μου (μανα, φιλη, αγνωστη..) να καπνιζει στο δρομο με ενα στυλ "ντεμεκ" κ "δηθεν". Επισης δεν μου αρεσει η γυναικα να βριζει κ να φτυνει σαν νταλικερης. Στους ανδρες δεν μου αρεσουν τα εξης:φτυσιμο στο δρομο, "ξεβουλωμα" αυτιου, "βαρια" ανασα, ροχαλητο το βραδυ... [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Μερικές φορές δεν αδιαφορούμε χωρίς λόγο...:rolleyes: Για μένα δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την προσπάθεια του άλλου να σε φέρει στα μέτρα του. Ότι πιο εκνευριστικό:mad: :mad: MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Mαλιστα, ενδιαφερον thread. Λοιπον για τις κυριες-οπως εχει προαναφερθει-ειναι απολυτως ακομψο και αντιαισθησιακο το καπνισμα στο δρομο-κρατησου μαρη μεχρι την καφετερια!-και το χυδαιο βρισιμο ωσαν τον Μητσο τον ναυτη τον black.Επισης αυτη η εμετικη ταση για κουτσομπολιο καθε ειδους-ακομα και πως της το κανε ο Θανασης χθες το βραδυ-ειναι απαραδεκτη(κατ'εμε). Σαν γυναικα εχω κι εγω τα ξεσπασματα μου αλλα προς Θεου, προσοχη στις τρελες υστεριες τυπου "Πως να τον ριξω τον Κωτσο που εχει ηδη γκομενα γιατι εγω ειμαι καλυτερη?"ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ! Για τους κυριους: Η καφριλα ορισμενων ειναι απαραδεκτη βλ. ρεψιμο, καθως επισης και η σιγουρια του να εισαι αντρας: ειμαι ο απολυτος greek-lover κι εχω οποια γκομενα θελω, ναι ναι κι αυτην την παντρεμενη διμετρη με τα διδυμα στο καροτσακι.....Επισης με ενοχλει αφανταστα το γεγονος που θελουν να παντρευτουν μια δευτερη "μαμα"!Ε, αι σιχτιρ πια!χαχαχαχα Υ.Γ:Σε ολα τα παραπανω υπαρχουν και οι εξαιρεσεις ευτυχως.......... http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Δεν μου αρέσει να βλέπω κραυγαλέες γυναίκες, με τον χαρακτηρισμό και την έννοια που δόθηκε παραπάνω. Και επίσης δεν μπορώ με τίποτα τους ξερόλες άντρες, που γνωρίζουν τα πάντα γύρω από τα γυναικεία θέματα (μανικιούρ-ντύσιμο-περίοδο και ότι άλλο υπάρχει τελοσπάντων)! "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. November 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Μου την σπανε οι αντρες που καθονται και λενε με καθε λεπτομερια και περιφανεια,οσο ποιο φωναχτα μπορουνε, με ποσες γυναικες πηγανε, και οτι ολες κανουνε σαν παλαβες για αυτους, ποσο αντεχουν στο κρεβατι,και γενικα το παιζουν...superman!! :down: Λες και μονο αυτοι μπορουνε να..... και ολοι οι αλλοι δεν...λειτουργουνε οπως πρεπει...:lol: :lol: :lol: .......Η καγκουρια σε ολο της το μεγαλειο!!:happy: P.S Εγω παντως ξερω οτι οποιος λεει πολλα, ουτε τα μισα δεν εχει κανει!!:p ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts