Jump to content

orfanidisd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About orfanidisd

  • Ημ. Γέννησης 06/10/1979

orfanidisd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ποια παίκτρια ειναι η πιο σεξυ στο Survivor?
  2. FIX !!! Τελευταία εκεί το έχω ρίξει.
  3. Παρακαλώ βοηθήστε με και μένα τον κακόμοιρο. Τράβηξα ενα βίντεο με το κινητό και θέλω να το μεταφέρω στο pc και δεν το βρίσκω με τίποτα!!!!!!. Όταν τραβήχτηκε δεν είχα καρτα sd .Αποθηκευτηκε κάπου στο τηλέφωνο αλλα πού όμως??? Τα νεύρα μου !!!
  4. ΩΡΑΙΟΣ !!!
  5. Τι λέτε μέσα σας στο πρωινό ξύπνημα?
  6. Έχουμε ακούσει να μιλούν για τους κινδύνους της χρήσης πιστωτικών καρτών στο Internet. Ευτυχώς για τους καταναλωτές όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο επικίνδυνα, ούτε βέβαια ανεξέλεγκτα. Είναι αλήθεια ότι, αν κάνω χρήση της πιστωτικής μου κάρτας στο δίκτυο, τα στοιχεία της μπορεί να πέσουν στα χέρια αδίστακτων ανθρώπων. Ωστόσο, για να προστατευτούν οι καταναλωτές από αυτό τον κίνδυνο, υπάρχει ειδική νομοθεσία, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στις ΗΠΑ, η οποία ορίζει ότι ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να αρνηθεί τη χρέωση οποιασδήποτε συναλλαγής έχει πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσίαση του φυσικού σώματος της κάρτας. Με τον τρόπο αυτό η ευθύνη για την κάρτα μου περιορίζεται μόνο στο υλικό μέρος της και μόνο αν χάσω την ίδια την κάρτα αναλαμβάνω την ευθύνη της ακύρωσής της και βαρύνομαι με όποιες δαπάνες έγιναν πριν δηλώσω την απώλειά της. Επειδή όμως η διακίνηση των στοιχείων της κάρτας δεν ελέγχεται και μπορεί να τα αποκτήσει χωρίς δική μου γνώση ή υπαιτιότητα ο οποιοσδήποτε (π.χ. ο πωλητής του πολυκαταστήματος από το οποίο αγόρασα ένα ζευγάρι κάλτσες), δεν με υποχρεώνει κανείς να αναγνωρίσω όποια συναλλαγή πραγματοποιείται χωρίς την ίδια την κάρτα. Έτσι, σε περίπτωση online συναλλαγών με κλεμμένα στοιχεία καρτών, ο κάτοχος όταν δει τη χρέωση στο αντίγραφο του λογαριασμού του μπορεί να αρνηθεί την καταβολή του αντιτίμου και η τράπεζα όχι μόνο δεν θα καταβάλει το ποσό αυτό στον πωλητή, αλλά θα χρεώσει και το κατάστημα με τα έξοδα ακύρωσης της συναλλαγής. Φυσικά, o κάτοχος της κάρτας έχει την ευθύνη να αρνηθεί τη χρέωση και στη συνέχεια να αλλάξει την κάρτα του (προκειμένου να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο). Ωστόσο, ο "μπελάς" είναι μικρός συγκρινόμενος με τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει όποιο ηλεκτρονικό κατάστημα εμπιστεύθηκε αυτή την κάρτα και παρέδωσε προϊόντα ή προσέφερε υπηρεσίες στον ψεύτικο κάτοχό της. ΠΗΓΗ http://www.dart.gov.gr
  7. Είμαι κάτοχος του Sony Ericsson Κ700i, και το πρόβλημα μου είναι ότι υπάρχουν στιγμές να μπαίνει απο μόνο του στο προφίλ HANDS FREE,κάποιες φορές και χωρίς να το πάιρνω χαμπάρι με αποτέλεσμα οταν με καλούνε δεν τους ακούω και ούτε με ακούνε. Το αλλάζω μετα στο κανονικό, για λίγο είναι ολα ΟΚ και μετά πάλι μπαίνει στο Hands Free προφίλ. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να λειτουργεί κανονικά ? Σημειώνω ότι δεν έχω καθόλου handsfree.
  8. Παιδιά, πρόσφατα πήρα απο έναν φίλο μου ένα γνήσιο παιχνίδι για ΧΒΟΧ 360, συγκεκριμένα το Battlefield 2, γίνεται κανονικά η εκκίνηση και όταν αρχίζει το παιχνίδι σε κάποια φάση κολλάει το παιχνίδι εντελώς, και δεν συνεχίζει καθόλου.Αυτό γινόταν και σ'αυτον.Τι μπορεί να φταίει άραγε?? Μήπως το CD καταστράφηκε ? Το είχα καθαρίσει καλά με πανάκι καθαρισμού.
  9. Βασικά για μια junior suite ενδιαφέρομαι πιο πολύ.
  10. Θέλω να ενοικιάσω μια σουίτα ξενοδοχείου. Δεν ξέρω που όμως.Ξέρει κανείς που ? Κάπου στην Αθήνα ή Πειραιά. Να μην είναι και πολύ ακριβή .
  11. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Θα το ελέγξω πλήρως.
  12. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες σου. Απ ότι κατάλαβα νομίζω έχει σχέση με το BIOS , γιατι δεν ακούω το BEEP της μητρικής.Θα το επαναφέρω το BIOS τότε.
  13. Παιδιά , αντιμετωπίζω εδώ και καιρό πρόβλημα στην εκκίνηση του υπολογιστή μου. Ο υπολογιστής μου εκκινείται μόνο όταν κάνω καμιά εικοσαριά RESET. Πατάω το πλήκτρο του Power , περιμένω να πάρει μπρός, βλέπω ότι δεν παίρνει, πατάω το RESET , δεν παίρνει . Αυτή η διαδικασία γίνεται για πολλοστές φορές μέχρις ότου να ανοίξει. Αυτό έγινε απότομα, χωρίς να είχα επέμβει στο κουτί μου, χωρίς να είχα βάλει κάποιο καινούριο υλικό . Πείτε μου , σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό ?
  14. Σαρμπέλ και πάλι Σαρμπέλ !!! Ζωντανό κομμάτι ! Με καλή και χορευτική μουσική ! Καλή επιτυχία Σαρμπέλ ! Δάντης : Οι στίχοι πολύ μπερδεμένοι ! Αποτυχία απο τώρα ! Τάμτα : Πολύ καλό κομμάτι.. Αλλά ήρεμο .
×
×
  • Create New...