Jump to content

funky

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by funky

  1. Τίποτα! :) Καλά, αλήθεια?? Εμένα με δυσκόλεψε πολύ το reading πάντως(όχι σε όλα τα parts αλλά γενικότερα σε σχέση με τα άλλα).. Ενώ το use βατό, άσχετα που έκανα κάτι χαζά λάθη :fool:΄Οσο για την έκθεση πολλές μουντζούρες.. :( Έβγαλα την πρώτη 400 + λέξεις και άντε να διαγράφεις μετά.. Στο 2ο επέλεξα proposal.. Αλλά και εκεί μπορούσα καλύτερα..Για το listening πάλι δε μιλάω γιατί πραγματικά δεν ξέρω! Εκτός απ'το δεύτερο part που μάλλον έχω 2 λάθη. Omg.. :wacko: :confused: Τέσπα..Θα δούμε το καλοκαίρι τι ψάρια πιάσαμε! Καλά αποτελέσματα σε όλους!
  2. Εεεεππππ... Καταρχάς συγχαρητήρια στον nick_ts157!!!!! Καταδεύτερον πριν λίγο γύρισα απ'τις εξετάσεις του cambridge.. Βασικά δεν είμαι ευχαριστημένη από αυτά που έγραψα-κλασικά- οπότε θα δείξει! Α... καλά, τι ήταν αυτό το part 3 στο reading?? Χάθηκα εντελώς.. Αφήστε που είχαμε διακοπή ρεύματος (στο reading) για ένα τέταρτο..:wacko: Αυτά πάνω κάτω.. Κανείς άλλος εντυπώσεις?
  3. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!!!!! :yahoo: :up: :w00t: :w00t: Άντε να δούμε που θα πρωτοπάμε.. Και που θα βρούμε τα λεφτά :wacko:
  4. Εμένα πέρσι στα προφορικά για το proficiency του michigan με είχαν ρωτήσει για reality shows... Πριν από αυτό όμως μου έιχε δείξει η εξετάστρια μια εικόνα απ'τα φιλαράκια (η μόνικα και ο τσάντλερ ήταν) και διάβαζαν εφημερίδα και μου είπε να της πω τι μπορεί να διαβάζουν.. :happy:
  5. Ναι, ισχύει! Εδώ μάλιστα λέει ότι θα είναι μαζί με τους Εurope!!!!!!!! Όσο για τους Scoprs έλα μου ντε :p Εdit: Και ναι, θα είναι μαζί με τους Europe! http://www.didimusic.gr/ :happy:
  6. Yeap, έρχονται στις 18 Ιουνίου στο Καραϊσκάκη και από ότι άκουσα θα είναι μαζί με τον Joe Cocker
  7. Απλά πείτε μου ότι δεν ονειρεύομαι!!!! http://www.robertplant.com/ :w00t: :w00t: :w00t: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :heat: :heat: :heat: :w00t:
  8. Μα φυσικά το νέο πολυ-κινητό μικρού μεγέθους, με σύστημα πλοήγησης, πρόσβαση στο net, κάμερα υψηλής ανάλυσης, μεγάλη χωρητικότητα, bluetooth και τα σχετικά, ανιχνευτή μετάλλων, ενσωματωμένο καθρεφτάκι, αναπτήρα, ανοιχτήρι, νυχοκόπτη, στυλό, laiser, σπρέι ακινητοποίησης σε περίπτωση επίθεσης και σύστημα που ψήνει καφέδες!!! Α.. επίσης ξέχασες.. εμένα! Τι νόμιζες; Θα γίνει τέτοια φάση και εγώ θα λείπω.. Άσε που που ξέρω εγώ τι θα κάνεις εσύ με αυτήν την Κλάρα;
  9. 130ο Δημοτικό (Κ.Πατήσια) Πέρασα και λίγο απ'το 65ο Γυμνάσιο (για 2 ή 3 βδομάδες :p) και συνέχισα στο 54ο Γυμνάσιο Αθηνών (Σεπόλια). Πλέον είμαι στο 54ο Λύκειο.
  10. Μια χαρά είσαι! Κανονικά και εγώ φέτος έπρεπε να δώσω για ecpe απλώς επειδή ήμουνα καλή το έδωσα πέρσι. Όσο για το σχολείο όχι... Το '91 είμαι γεννημένη και είμαι Α' λυκείου.
  11. funky

    Guns N' Roses

    :( :( και γωωωωω!! επίσης θέλω reunion whitesnake με steve vai, να δω led zeppelin live έστω και με το γιο του bonham στα drums και να μας φέρουν επιτέλους ac/dc και def leppard... λίγα ε;;;; και όλα τόσο εφικτά :p on topic τώρα... και σχετικά με το album...είπαν ότι θα το βγάλουν φέτος. άντε να δούμε! το πολύ πολύ να περιμένουμε λιγάκι! ε, σιγά.. τι είναι 13 ακόμα χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα; :p
  12. ελπίζω να είναι απλά ιδέα σου και να έχεις πάει μια χαρά! ε, και άμα δεν το πάρεις δεν έγινε και κάτι! δε μας πιέζει άλλωστε ακόμα ο χρόνος όπως λέει και ο τάκης! καλά αποτελέσματα.. :) Να σου πω.. Εγώ μία χρονιά εντατικά έκανα (την Ε τάξη). Β' γυμνασίου πήρα lower του cambridge και Γ' γυμνασίου, πέρσι δηλαδή, ενώ έκανα κανονικά τη χρονιά για το advanced πήρα το ecpe. Ε, και φέτος είπα να πάρω και το άλλο :p
  13. Αυτό με την έκθεση το είπαν όλοι όσους ρώτησα... Και εγώ δηλαδή που άκουσα τα θέματα κουλά τα βρήκα!! Όπως και πέρσι που το ένα απ'τα δύο είχε να κάνει με τη χορήγηση ορμονών.. lol!! Απ'το φροντιστήριο πάντως είπαν ότι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό το τεστ και εύκολο, πιο εύκολο απ'το περσινό.
  14. funky

    Guns N' Roses

    :w00t: :love: :up: :yahoo: :respect: :happy: :cool: αυτά είναι :D
  15. funky

    Guns N' Roses

    Φοβερό συγκρότημα... :respect: Με διαχρονικά κομμάτια και έναν απ'τους αγαπημένους μου κιθαρίστες :happy:
  16. me too!! :D στο gay-o-meter πάλι 36%.. τι να πει κανείς!
  17. Συγχαρητήρια και στους 2! :) Και πάλι thanks τάκη!
  18. Δύσκολο το cpe???? Ε, εντάξει, 14,4 για την ακρίβεια :O Thanks πάντως!! Α, και καλά αποτελέσματα!! :)
  19. Και μένα έδινε ένας φίλος μου... Δεν τον άκουσα βέβαια και πολύ ενθουσιασμένο στο τηλέφωνο αλλά δεν τον φοβάμαι! Ευτυχώς εγώ το πήρα πέρσι οπότε είμαι οκ! Δίνω βέβαια τώρα το cpe, αλλά δεν έχω ανοίξει βιβλίο όλη τη χρονιά! Με νοιάζει πιο πολύ να πάρω το mittelstufe αν και δεν το βλέπω...
  20. μπροστά απ'τον murray;;; :cry: αχ, ξύνεις πληγές!! και συγχαρητήρια για το περικάρπιο :wink:
  21. Να και περίπου το setlist(χωρίς σειρά βέβαια): Different world These colours don't run Brighter than a thousand suns The reincarnation of Benjamin Breeg For the greater good of god Wrathchild The Trooper The number of the beast Run to the hills Fear of the dark Αlexander the Great(λίγο μόνο το ξεκίνησαν.Ο Βruce το έπαιξε ότι και καλά δεν το θυμόταν και πέρασαν στο Iron Maiden) Iron Maiden 2 minutes to midnight The evil that men do και φυσικά Hallowed be thy name αυτά πάνω κάτω, δε νομίζω να ξέχασα κάτι..
  22. Mόλις γύρισα από Maiden...Παίδες ήταν απίστευτα! Kαλά, τι ήταν αυτό;;;; Κόλαση! Γινότανε ο ΧΑΜΟΣ..Δεν είχαμε νερά, μας ποδοπάτησαν, μας εκτόπισαν στα πλάγια της αρένας(και δεν είδα και τον murray :cry: ) Ούτε που ξέρω πως βγήκα ζωντανή από κει, αλλά ΆΞΙΖΕ! Χάσατε όσοι δεν ήρθατε. Τα σκηνικά υπέροχα και οι iron maiden έδωσαν ρέστα...Δεν είπαν όλο το a matter of life and death(πάλι καλά :p) Μάλιστα ο dickinson είπε ότι εδώ ακούγεται πολύ και δεν χρειάζεται να το παίξουν όλο(βσκ αυτό δεν το άκουσα αλλά μου το 'πε ένας φίλος μου μετά :p) Eίπε επίσης ότι του αρέσει πολύ η Ελλάδα και το ελληνικό κοινό-αυτά τα άκουσα :p -και άμα έχουμε κανένα event το καλοκαίρι να μην παραλείψουμε να τους φωνάξουμε(αχ, λέτε;; :D) Στο τέλος μάλιστα είπε και για τον harris που επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά του εδώ και του τραγουδήσαμε το happy birthday(ε, ότι θα το τραγούδαγα αυτό σε συναυλία των maiden ούτε που το περίμενα!) Κορυφαίο ήταν επίσης όταν έσκασε μύτη ο eddie μέσα από ένα τανκ και έκοβε βόλτες γύρω γύρω!Α, και η ατυχία της ημέρας: κλασικά, πριν φύγουνε, πέταξε ο mcbrain τις μπακέτες και η μία ήρθε προς το μέρος μου. Πετάγεται ένας φίλος μου να την πιάσει αλλά του έφυγε απ'τα χέρια και έπεσε κάτω η μπακετούλα. Πέφτω και εγώ κάτω και την πιάνω αλλά μου την πήρε ένας τυπάς σέρνοντας τη με το πόδι του. Έλεος δλδ! Που πήγε η στοιχειώδης ευγένεια; :p Τέσπα! Θα κοιτάξω να ανεβάσω κάπου τις φωτό και τα σχετικά! Άντε, πάω να πιω κανένα ζεστό, δε με βλέπω καλά! Scream for me Aaaaatheeeens :music: :yahoo: :love:
  23. Θα έτρεχα να σώσω το Σααααααακηηηηηηη! :lol: :lol: (πλακίτσα.. άλλωστε δε μου αρέσει καθόλου :p) Εχμ.. Δεν ξέρω.. Αν δεν πελάγωνα μάλλον θα περνούσα την τελευταία μου ώρα με τα αγαπημένα μου πρόσωπα & την παρέα μου..Με πολλή μουσική(αν και σε λίγο θα την απολάμβανα και live.. :p) & όσο καλύτερα γίνεται. Να 'χω και κάτι καλό να θυμάμαι! Επίσης θα ξεκαθάριζα κάποιες καταστάσεις...
  24. Σαν αποτέλεσμα της υψηλής ζήτησης εισιτηρίων, και με άξονα τα τεχνικά δεδομένα του show, η συναυλία των Iron Maiden μεταφέρεται στο Κλειστό Γήπεδο Mπάσκετ Ελληνικού, οι τεχνικές προδιαγραφές του οποίου μπορούν να φιλοξενήσουν τα ογκώδη τεχνικά στοιχεία του show και τους fans του συγκροτήματος. Με στόχο να συναρπάσουν το Ελληνικό κοινό, οι Iron Maiden αποφάσισαν να μεταφέρουν στην Αθήνα όλο το μεγαλειώδες σκηνικό και τον τεχνικό εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσουν στο Desert Rock Festival του Dubai όπου και εμφανίζονται 2 μέρες πριν την προγραμματισμένη συναυλία της 11ης Μαρτίου. Ένα πραγματικό σκηνικό μάχης με τον Eddie να ξεπροβάλλει από ένα τανκ, προμαχώνες, διαφορετικά επίπεδα δράσης και ... τόνοι από ενισχυτές , φώτα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας δεν μπορεί παρά να σημαίνουν ένα πράγμα. : ΑΥΤΟ είναι το show των IRON MAIDEN που δεν πρέπει να χάσετε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Τα εισιτήρια που έχουν προαγοραστεί για το Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου θα ισχύουν κανονικά για την είσοδο των fan στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού. Ο χώρος βρίσκεται στο Σύμπλεγμα Ελληνικού των Ολυμπιακών Ακινήτων, ακριβώς δίπλα στο χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας. πηγή: http://www.didimusic.gr/
×
×
  • Create New...