Jump to content

viktoria

Members
  • Δημοσιεύσεις

    218
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by viktoria

  1. Αν εφτιαχνα καράβι : θα 'χα πανιά τα όνειρα πλώρη το όνομά σου , τιμόνι θα την καρδιά και στεγανά την αγκαλιά σου!! να ταξιδεψω θα 'θελα μεσα απο την ματια σου και αν ναυαγησω καποτε να 'ναι απ' τα φιλια σου!
  2. οτι δεν θα κανετε τιποτα :lol: :lol: αφου ολο τα αναποδα βγαινουν!!! :p
  3. στην Δαφνη ειναι το ενα διπλα στο αλλο. συγκεκριμενα ειναι 2 πανω εκει τα borsa nova που εχουν μεσα της παναγιας τα ματια!!
  4. το καρα Lol μου αρεσε αλλα θα προσθεσω OMG +3LOL!!! περιπτωση ομως ..Δευτεριατικα!
  5. γεια σου φιλεναδακι !! στην Δαφνη (λ.βουλιαγμενης) να πας εχει πολλα καταστηματα με δερματινα!! Αλλα και στα FOKAS θα βρεις πολυ πραμα..
  6. σε ευχαριστω παρα πολυ για αυτο .. φυσικα και δεν εννουμαι τα ιδια πραγματα και φυσικα δεν περιμενα να διακομμωδηθει!!!!!!:confused:
  7. το να πας να στενεσε απ'εξω απο ενα σπιτι και να μαλ..αι δεν θελει τιποτα ουτε μυαλο ουτε ηθος!! απο εκει κρινεις την ποιοτητα του ανθρωπου ... φανταζομαι λοιπον οτι ειναι το πιο ιδανικο να βγει ο μπαμπας της ..ή απλα να καλεσετε την αστυνομια..γενικα ομως μην ασχολειστε..κι αστον να πυρποληθει και στο Συνταγμα!
  8. θα ηθελα να εχω πισω καποιον μου εχει λειψει πολυ..που εφυγε αδικα και πολυ νωρις!!
  9. συμφωνω απολυτα αλλα πιστεψε αυτου του ειδος το κοριτσακι ειναι αυτο που εχει και τις περισσοτερες επιτυχιες...
  10. ειμαι εξω απο το σπιτι και περιμενω ενα μ????α να τραβηξει το καρο του που με ειχε διπλοπαρκαρει..ερχεται και μου ζηταει συγνωμη πολυ ευγενικα και μου λεει στη συνεχεια ''δεν ηθελα να σας δημιουργησω προβλημα αλλα και εσεις δεν σεβεστε οτι καποιος κοιμαται τοσο πρωι''.......:angry: τα σχολια δικα σας!!
  11. :whistle: αυτο με τα μπουζουκια ηταν καλο σαν ιδεα αλλα καλητερο θα ηταν ενα clubaki αλλωστε δεν ειναι ολοι απο εδω fun της γαρδενιας!!!:innocent: :innocent: Παντως οτι κανονιστει αν και niewbaki μεσα κι εγω....κι ελπιζω και καποιος αλλος !:love:
  12. Η πιο σωστη λυση ειναι να τον αγνοησετε και οι δυο..αν ασχοληθητε μαζι του απλα θα καταφερει αυτο που θελει και θα ειναι πολυ χαζο γιατι σας το εχει πει και ξερετε το σκοπο του. Τωρα το να μπειτε στη διαδικασια να ανοιγετε μαζι του κουβεντες απλα του δινετε αξια και τον βαζετε στη ζωη σας, γεμιζοντας του τα κενα που εχει τοσο του μυαλου του οσο και του χρονου του. Και τελος αν εσεις ειστε μαζι οτι αλλο ειναι τριτο σε εσας και κρατατε μακρυα.. Οσο γαιδαρος και να ειναι θα σκασει καποια στιγμη ειδικα αν δει οτι το μονο που καταφερνει με τα τηλ και τα sms ειναι να χρεωνεται και να σπαζεται αν τον αγνοητε!!! Ευχομαι ολα να πανε καλα και απο προσωπικη εμπειρια σας λεω να μην κολλησετε σε αυτο γιατι μονο κακο θα σας κανει.:cry:
  13. μα πως αλλιως θα σε πεισει το κοριτσι ειναι μια παραλιγο star και οτι αξιζει να της δωσεις μια ευκαιρια γιατι απο την τοση πεινα οι ορμονες της κανουν παρτυ.......!!!!
  14. με ενοχλει να ακουω το last christmas 2.000.000 φορες την μερα ..... :help: :drool: :dizzy:
  15. http://www.myphone.gr/forum/member.php?u=184 δεν ηθελα να το μαρτυρησω soooooorrrrrryyyyyyy!!!:O αλλα καποιος πηρε ζωακι !!! και τι ζωακι ... πειτε του να του ζησει ...και να μην το χαρισει ....!:cry: :cry: :cry:
  16. οχι κατι σημαντικο.Εχουν ηρεμισει εντελως τα πραγματα τοτε ειχε γινει μεγας χαμος και μαθαινα κι εγω ,τωρα τιποτα. παντως τελικα οι πιο επικυνδινοι γειτονες ειναι εκεινοι που τους περνεις την θεση parking μπροστα απο το σπιτι τους...εκει να δεις...
  17. θελω κι εγω κατι για παρεα..ενα φαντασμα ή ενα ufaki ...
  18. δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με τα κιλα ουτε με την μυτη ουτε με την σωματικη διαπλαση του αλλου αλλα εαν πραγματικα εβλεπα κατι ,χαλαγε την εικονα του θα προσπαθουσα να του δωσω να καταλαβει οτι πρεπει να προσπαθησει τουλαχιστον να το διορθωσει..
  19. προσωπικα οχι αλλα σε καποιο αλλο θεμα ναι και ειναι η δευτερη φορα που σου θυμιζω πως ειμαι κοπελα!! τες πα αστο..:rolleyes:
  20. λιγο πριν σχολασω βρεθηκα αντιμετωπη με αυτο!! <<γεια σας .. θα ηθελα να μου δωσετε το τηλ της αντιπροσωπειας της bluetooth γιατι κατι επαθε το κινητο μου !!!! >> :wacko: :dizzy: :fool: :help:
  21. το πρωι μεσα στο λεωφορειο ακουσα δυο κοπελιτσες να μιλανε στο μπροστινο καθισμα και ιδιαιτερα δυνατα..για τα αγορια τους! Αυτο που δεν μου αρεσε καθολου ηταν που η μια ελεγε: εγω τον δικο μου αμα θελω τον γ..αω ειναι τοσο μ...ας. Τον εχω σηκω κατσε και ακομα κι οταν εχω αδικο εκεινος ζηταει συγνωμη. Κ απο το φοβο του μην με χασει μου κανει ολα τα χατηρια .. (κι αλλα τετοια, που μου σηκωσαν την τριχα καγκελο μεχρι να φτασω) ειλικρινα απαραδεκτο!!! :( :(
  22. οτι κι αν κανει δικαιολογημενος ειναι οχι δεν το δεχομαι να τον τρεχει ανημερα γεννεθλιων για την κολλητη της!! Αυτη τειναι η αποψη μου και δυστυχως ειμαι καθετη! Οπως ειπωθηκε και πιο πανω θα ειναι αγνωστος μεταξυ αγνωστων ανημερα των γεννεθλιων του!! ΑΔΙΚΟ... *Εννοω οτι δεν εχει τυχει απο οσο θυμαμαι να εχω ξανασυμφωνησει μαζι σου αλλα δεν το λεω ειρωνικα..*
×
×
  • Create New...