sarri1938 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εσυ που εισαι 7χρονος να συζητας για ποτε θα ερθουν τα υπολοιπα κινητα,λες και δεν εχει ειδικο τοπικ για αυτα,διαβασε τις 37 σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι εχει γραφτει γυρω απο αυτο,μ αρεσει που θιχτηκες κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εδω εισαι λαθος..δεν συζηταω..απλα διαβαζω οτι με ενδιαφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Να σας πω εγω που είμαι 10χρονος λοιπον κατεβασε την 6ς ελπιζω να την εχεις συ ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατεβασε τη και βαλτη στο τηλ οπου ναναι. μετα αφου εισαι rooted οπως λες κατεβασε την εφαρμογη rebooter και χορηγησε δικαιωμα superuser. Μολις μπεις σε recovery mode πανω πανω εχει install πατας και βρισκεις το αρχειο zip(το εχει σε διαφορετικο χρωμα) πατα πανω του και κανε install σε ενα λεπτο εχει τελειώσει κανε wipe ta caches και πατα restart και εισαι ετοιμος. Μετα αμα θες να σβησεις εφαρμογές κατεβασε την εφαρμογή system app remover (ενα κοκκινος καδος ειναι)) καντο εγκατάσταση και αποκει προχωρα με προσοχη απο τα πρωτα που σου εχει με πράσινο χρωμα ελευθερα σβηνε μετα πιο κατω οσο κατεβαινεις εχει πορτοκαλι που πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος και τα κοκκινα που και κει επισης προσοχη.αυτα και μη τσακωνεστε.. αμα θες τιποτα αλλο ρωτα καλη επιτυχια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarri1938 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Recovery πως μπαινω?τελειως ασχετη ειμαι μ αυτα,κανω εγκατασταση και μετα wipe?,Εσυ μπηκες στον κοπο νε εξηγησεις τουλαχιστον,Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komp7 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Όντως, χθες βράδυ έκανα την παραγγελία και την πήρε χωρίς πρόβλημα!! Κομπλέ! Το θέμα είναι ότι βρήκα κάτι φοβερές μεταλλικές θήκες στο eBay, alliexpres, που όμως δεν με αφήνει για αγορά! Το vicmall δυστυχώς δεν έχει καμία αξιόλογη θήκη.. ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως σου ήρθε σε 8 μέρες? Να υποθέσω δεν ζήτησες απλό ταχυδρομείο ή πήρες από Ευρωπαϊκή αποθήκη?? Όχι κανονικά μου ήρθε απο Κίνα με SP. Έφυγε 19 του μήνα και στις 27 ήταν το χαρτάκι σπίτι. Αλλά ας μην συνεχίσουμε την συζήτηση γιατί δεν αρέσει σε κάποιους να μιλάμε ποτε παραλαβαμε και ποτε από στάλθηκαν. Παράθεση Blue Mi Note 3 Letv Le1 X 600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 η 7s εχει μεσα ολα τα καλουδια της EUI 5.5 και για το κινητο μας εχει και oem lockscreen notifications. οποτε σιγα σιγα πιανουμε την τελειοτητα.. σε λιγες μερες θα ειναι ετοιμη και η rom του BB72. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarri1938 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ειστε και ειρωνες,εχει τοπικ για αυτα που εχετε γεμισει το θεμα αυτο,δεν ειναι αν αρεσει η οχι,37 σελιδες εχετε γεμισει ερχεται,δεν ερχεται,που ναναι το κινητο μου,δεν σας αρκουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μπορείτε παιδιά να το σταματήσετε εδω;;; Δεν είναι ωραίο να γεμίσουμε το νήμα με χαζες παρεξηγήσεις. Ας επικεντρωθούμε στο ωραίο μας κινητακι. Επιτέλους και το δικο μου εμφανίστηκε στο κέντρο διαλογής οπότε αύριο παραλαμβανω. Και θα μπορούμε να ανταλλάσσουμε αποψεις Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 η 7s εχει μεσα ολα τα καλουδια της EUI 5.5 και για το κινητο μας εχει και oem lockscreen notifications. οποτε σιγα σιγα πιανουμε την τελειοτητα.. σε λιγες μερες θα ειναι ετοιμη και η rom του BB72. Ελληνικά έχει ή μονο κινέζικα,αγγλικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εχω ρωτησει,λιγο πιο πριν,καμια απαντηση,καποιοι οου ξερουν θα επρεπε να εχουν,αν θελουν φυσικα φτιαξει στην πρωτη σελιδα ενα επεξηγητικο για οσους δεν ξερουν περι εγκαταστασηε νεας ρομ,αν ηταν να ψαχνω κατι που δεν καταλαβαινω σε αλλα φορουμ γιατι να μπω εδω? Σου ειπε κανεις οτι ειμαστε υποχρεωμένοι να σου απαντήσουμε; Θεωρείς οτι τα δικα σου τα θέματα-προβλήματα ειναι σημαντικοτερα απο των υπόλοιπων; Αφου δεν έχεις ιδεα απο τίποτα γιατι δεν πηγες στο κατάστημα τις γειτονια σου να πάρεις ενα κινητό που θα ξερεις...εκτός και αν το τελευταίο σου ηταν με πλήκτρα,μόνο θες letv! Θα σου έλεγα οτι απο το ύφος σου και μονο φαίνεται οτι εισαι γυναίκα αλλά θα προσβάλω ολες τις γυναίκες με αυτο και δεν το θελω... Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarri1938 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Στο περιπτερο να πας εσυ για ντεπον,μην πω για κατι αλλο,το φορουμ ειναι οπως ολα τα φορουμ για να βοηθουν οι εμπειροι τους απειρους,οχι να το παιζουν τζαμπα μαγκες,δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να βοηθησει,εσυ δλδ τωρα εισαι αντρας?επειδη τι?σου λειπουν πολλα για να σηκωνεις τετοιο ονομα,εχω μεγαλυτερα απο σενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Κυρίες και κύριοι...Ειρήνη ημοιν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπερα.λοιπόν τώρα που όλοι τελειώσαμε το δημοτικό με άφησε ο μπαμπάς μου να πάρω κινητο. χαχαχα.ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο xiaomi redmi note 2. Αποτι έχω διάβαση όλο το νήμα είναι απροβλημάτιστα τα letv. Μια ερώτηση σε σχέση με το samsung note 2 που είχα ή κάμερα είναι καλύτερη και ή οθόνη αν ξερή κάποιος ??και κάτι άλλο από εδώ από τα παιδιά που έχουν εμπειρία από παραγγελίες το Σαββατοκύριακο που είναι το χαλουιν τον Αμερικανών παίζει να κάνουν προσφορές τα μαγαζιά??ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το forum είναι για να βοηθάει ο ένας τον άλλον αλλά ΟΧΙ για να τσακωνόμαστε. Αν δεν μας απαντάνε σε κάτι δεν το κάνουμε θέμα, δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να σου απαντήσει. Ψάχνουμε και μόνοι μας. Και μην ξαναδώ χαρακτηρισμούς εδώ μέσα :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ελληνικά έχει ή μονο κινέζικα,αγγλικά? Δηλ ή 7s είναι η ΒΒ72? Αν είναι να βγει αυτή, να περιμένουμε πριν βάλουμε την 6 s τότε! Ελληνικά θα υποστηρίζει άραγε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 παιδια εχει βγει μονο η επισημη 7s η οποια εχει βασικα νεα notifications και καλυτερη ακομα μπαταρια. Σημερα ξεκινησε ο BB72 να δουλευει την νεα ρομ που βασιζεται στην 7s. Η επισημη δεν ξερω αν εχει ελληνικα αλλα αν την περασετε μεσα φλασαρει και την recovery με την ΟΕΜ οποτε χανετε recovery και κερδιζετε περιπου 15 εφαρμογες κινεζικες. για μενα ας περιμενουμε να βαλουμε την 7s του BB72. κατα τα αλλα σημερα πρωτη μερα με την aosp απο το xda. http://i67.tinypic.com/140dit1.pnghttp://i68.tinypic.com/2gvkaj4.png προσεξτε σχεδον 2 ωρες κλησεις και σχεδον 5 ωρες οθονη περισσοτερο σε wifi. ολα ανοικτα εκτος απο BT. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Παιδιά αξίζει να το παραγγείλω; χωρίς να το πειράξω. Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Παιδιά αξίζει να το παραγγείλω; χωρίς να το πειράξω. Περιμένεις αντικειμενική απάντηση; Διάβασε λίγες σελίδες πίσω τις εντυπώσεις των κατόχων και θα πάρεις την απάντηση που ζητάς. Δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komp7 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Περιμένεις αντικειμενική απάντηση; Διάβασε λίγες σελίδες πίσω τις εντυπώσεις των κατόχων και θα πάρεις την απάντηση που ζητάς. Δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Άποψη μου το κινητό πετάει! Το έχω προτείνει και σε άλλους. Παράθεση Blue Mi Note 3 Letv Le1 X 600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Παιδιά μια ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ! Μπαίνω απο mobileuncle στο recovery για να περάσω την 6s. To twrp είναι στα κινέζικα. Δεν ξέρω πως να βγώ και πατάω τις καρτέλες μήπως βρω κανένα restart. Στην κάτω κάτω δεξιά έχει τέσσερεις επιλογές , οι δύο στα κινέζικα και οι άλλες δύο γράφουν recovery και bootloader . Πατάω στο bootloader νομίζωντας ότι θα bootarei , βγάζει κάτω κάτω : FASTBOOT mode και μένει κολλημένο εκεί !!! . Δεν λειτουργεί κανένας συνδυασμός πλήκτρων αλλά ούτε σβήνει και η οθόνη . Τι πρέπει να κάνω ; Το χάλασα ; Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Παιδιά μια ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ! Μπαίνω απο mobileuncle στο recovery για να περάσω την 6s. To twrp είναι στα κινέζικα. Δεν ξέρω πως να βγώ και πατάω τις καρτέλες μήπως βρω κανένα restart. Στην κάτω κάτω δεξιά έχει τέσσερεις επιλογές , οι δύο στα κινέζικα και οι άλλες δύο γράφουν recovery και bootloader . Πατάω στο bootloader νομίζωντας ότι θα bootarei , βγάζει κάτω κάτω : FASTBOOT mode και μένει κολλημένο εκεί !!! . Δεν λειτουργεί κανένας συνδυασμός πλήκτρων αλλά ούτε σβήνει και η οθόνη . Τι πρέπει να κάνω ; Το χάλασα ; Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων ! δεν το χαλασες.Πατησε το power button παρατεταμενα για να κλεισει. Πιστευω δουλευει. Μετα μολις ανοιξει ακολουθησε αυτο που εγραψα για να περασεις theme στην recovery και να ειναι στα αγγλικα. ειναι καποιες σελιδες πιο πισω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksiav4 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Γεια σας παιδια! Ενδιαφερομαι και γω για το 16gb. Γνωριζεται αν υπαρχει σε μαυρο στην 16αρα εκδοση? Η μονο στην 32αρα βγαινει το μαυρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Γεια σας παιδια! Ενδιαφερομαι και γω για το 16gb. Γνωριζεται αν υπαρχει σε μαυρο στην 16αρα εκδοση? Η μονο στην 32αρα βγαινει το μαυρο? μονο στην 32. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 δεν το χαλασες.Πατησε το power button παρατεταμενα για να κλεισει. Πιστευω δουλευει. Μετα μολις ανοιξει ακολουθησε αυτο που εγραψα για να περασεις theme στην recovery και να ειναι στα αγγλικα. ειναι καποιες σελιδες πιο πισω. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ !!! Νόμιζα ότι είχε brickarei . Πάω να περάσω το theme αμέσως . Ευχαριστώ και πάλι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ !!! Νόμιζα ότι είχε brickarei . Πάω να περάσω το theme αμέσως . Ευχαριστώ και πάλι ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6350463#post6350463 ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts