captnemo Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Στην 11s το μέγεθος γραμματοσειράς "Τεράστια" δεν λειτουργεί. Γνωρίζει κάποιος,σε ποια ROM λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R3volv3R Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 κατι επαθε το τηλ και κανει σαν τρελλο παταει μονο του οπου θελει και μαλον φταιει η μαιμουδοοθονη που του εβαλα με 25 πριν κανα τριμηνο. το ελυσα να δω τι γινεται με το Digitizer και τωρα δεν παταει καθολου.. κανας αλλος ειχε θεμα με οθονη τιποτα? και εγω εχω το ιδιο θεμα, πολλες φορες λυνει με ενα ρισταρτ μεχρι να ξαναεμφανιστει βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiden2 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Εχω το meizu m1 note και σκεφτομαι να το αλαξω και να παρω τοχ600 η το to note 3 pro το οποιο το βρισκω 40 ευρω ακριβωτερο ,καποιος απο τους φιλους που εχει εμπειρια και απο τα 3 τηλεφωνα να μου πει αν αξιζει να το κανω και ποιο ειναι καλυτερο .ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 και εγω εχω το ιδιο θεμα, πολλες φορες λυνει με ενα ρισταρτ μεχρι να ξαναεμφανιστει βεβαια του εχεις αλλαξει και συ οθονη η ετσι στο κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R3volv3R Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 του εχεις αλλαξει και συ οθονη η ετσι στο κανει? εχω αλλαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 εχω αλλαξει τοτε να ξερεις σε λιγο καιρο δεν θα σου παταει καθολου καιγονται τα Digitizer μαλλον.. εγω αυτο εχω πάθει τωρα και εχω παραγγειλει αλλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosletv Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά τρέχω για λόγους υγείας... Προσπάθησα και ξανα έβαλα την 7s του ιταλού, αλλά πάλι τα ίδια κάνει. Ποια είναι η πιό σταθερη απο όλες? πήγα να βάλω την 17s αλλά δεν ''μπούταρε'' και έμενε στο αρχικό λόγκο! Και έτσι ξανα έβαλα την 7αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά τρέχω για λόγους υγείας... Προσπάθησα και ξανα έβαλα την 7s του ιταλού, αλλά πάλι τα ίδια κάνει. Ποια είναι η πιό σταθερη απο όλες? πήγα να βάλω την 17s αλλά δεν ''μπούταρε'' και έμενε στο αρχικό λόγκο! Και έτσι ξανα έβαλα την 7αρα νομιζω οι τελευταιες ρομ θελουν διαφορετικη twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosletv Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 νομιζω οι τελευταιες ρομ θελουν διαφορετικη twrp. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό κατάλαβα και εγώ , ότι μάλλον χρειάζεται διαφορετικό twrp για να μπουταρι. Εσύ ποια ρομ χρησιμοποιεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό κατάλαβα και εγώ , ότι μάλλον χρειάζεται διαφορετικό twrp για να μπουταρι. Εσύ ποια ρομ χρησιμοποιεις? εγω το εδωσα και πηρα το Χ620,στην τελευταια ρομ που αλαξα ειχα νομιζω την 2.8 η την 3 twrp ,δεν θυμαμαι αν ειναι καποιος εδω ισως βοηθησει,παντως θελεις διαφορετικη ρικοβερυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 αναφερονται όλα στις προηγουμενες σελίδες. Κάντε ένα κοπο και διαβάστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Δοκιμασε κανεις την 18ς στοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadgetakiasGR Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Γεια σας. Μόλις αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και προσπάθησα να κάνω update αλλά το ρεκοβερι ήταν στα κινέζικα και δεν μπόρεσα να το κάνω. To twrp που έχει ο συγκεκριμένος οδηγός είναι στα κινέζικα ή αγγλικά ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Γεια σας. Μόλις αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και προσπάθησα να κάνω update αλλά το ρεκοβερι ήταν στα κινέζικα και δεν μπόρεσα να το κάνω. To twrp που έχει ο συγκεκριμένος οδηγός είναι στα κινέζικα ή αγγλικά ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Οδηγός εγκατάστασης / αναβάθμισης ROM στο LeTV X600 (by Lazarosamsung) στην πρωτη σελιδα...τα εχει αναλυτικοτατα ο φιλος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiden2 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Καλησπέρα να ρωτήσω για φίλο μου που το έχει και το πουλάει., εδώ και κάποιες μέρες δεν του φορτίζει δηλαδή βλέπει το φορτιστή και τον χάνει κατευθείαν ξέρει κάποιος αν είναι θέμα της θύρας usb η με κάνα restart η άλλη ρομ θα στρώσει . Έχει απογοητευτεί και θα πάρει άλλο αξίζει να το πάρω 50 ευρώ και να θα το φτιάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Εγώ που είχα παρόμοιο θέμα και δεν φορτιζε, το άνοιξα, αποσύνδεσα την μπαταρία, την σύνδεσα ξανά και άρχισε να φορτίζει. Άλλαξα αμέσως ρομ βάζοντας την 16s στοκ και από τότε δεν είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Και εγω αντιμετωπιζα το ιδιο θεμα κ αλλαξα μπριζακι και φορτιζε κανονικα. Τωρα φορτιζει και με το παλιο για καποιο λογο οποτε δεν ξερω γιατι το εκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiden2 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Το άνοιγμα του καπακιου και να του βγάλεις την μπαταρία είναι εύκολο η θέλει εργαλείο και τεχνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Εύκολο είναι, απλώς θέλει βεντουζα. Υπάρχει βίντεο στο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 καλησπερα!σκεφτομαι για αγορα του μεγαλυτερου αδερφου le2 pro ,οποτε το χ600 μου μενει!ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 paidia εχω την μαμα ρομ 13s και παω στο update για να κανω ενημερωση και μου λεει είναι ενημερωμανη ενώ διαβαζω ότι εχετε φτασει στην 17s , ξαιρει καποιος να μου πει τι κανω λαθος ? ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Στη 18s έχει φτάσει. Νομίζω πως αν έχεις custom recovery δεν κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις, πρέπει να την κάνεις manual. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Στη 18s έχει φτάσει. Νομίζω πως αν έχεις custom recovery δεν κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις, πρέπει να την κάνεις manual. δεν εχω custom recovery την εργοστασιακη ςχω όπως το πηρα αγγλικα και κινεζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ξέρει κανείς σε ποιο νήμα μπορω να βάλω αγγελία πώλησης ενός letv εδώ στο φόρουμ? Το ψάχνω στην αναζήτηση αλλά δεν βρίσκω κάτι.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ξέρει κανείς σε ποιο νήμα μπορω να βάλω αγγελία πώλησης ενός letv εδώ στο φόρουμ? Το ψάχνω στην αναζήτηση αλλά δεν βρίσκω κάτι.. Ευχαριστώ Προφανως δεν μπορεις να το βρεις διοτι δεν ειναι προσιτο σε ολους, αλλα αυτο εξαρταται απο τον αριθμο των ποστς σου και την συνολικη προσφορα σου σε αυτο. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts