Jump to content

maiden2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About maiden2

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1971

maiden2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. maiden2

    Meizu MX4 Pro

    Λέω να το αλλάξω και να πάρω το elephone s7 έχει κάποιος ιδέα αν αξίζει να το κάνω ,,, το s7 είναι εμφανισιακά πολύ όμορφο ποσο κατώτερο κινητό είναι ;
  2. maiden2

    Meizu MX4 Pro

    Εγώ δεν του έχω βάλει και από ότι φαίνεται δεν φοράει. Στο σπίτι είναι τέλειο αλλά έξω είναι πολύ χαμηλός ο φωτισμός. Το ίδιο πρόβλημα είχε και το μ1 μέχρι που σε μία αναβάθμιση έφτιαξε.
  3. maiden2

    Meizu MX4 Pro

    Αυτήν έχω και σε ήλιο δεν είμαι ευχαριστημένος.
  4. maiden2

    Meizu MX4 Pro

    Στο μόνο που δεν έχω μείνει ικανοποιημένος είναι η φωτεινότητα στον ήλιο που είναι χάλια ξέρει κάποιος αν με κάποια εφαρμογή από play Store μπορεί να βελτιωθεί.
  5. maiden2

    Meizu MX4 Pro

    Ξέρει κάποιος παιδιά να μου πει το πρωί το αφησα στις 6 με 77% μπαταρία και όταν ξύπνησα είχε στις 2 49% και είδα ότι το 53% τις μπαταριας το είχε φάει το email και 14% το fb. Μπορώ να το αλλάξω αυτό. Τα έχω απικλεισμενα όταν είναι κλειστά αλλά μου γράφει ότι το email ενεργοποιηθεικε 53 φορές.
  6. maiden2

    Meizu MX4 Pro

    Να ρωτήσω σε ποιες εφαρμογές δίνετε άδεια να τρώνε μπαταρία όταν είναι κλειστές. Εγώ δίνω σε 6 αλλά νομίζω ότι τρώνε πολύ μπαταρία.
  7. maiden2

    Meizu MX4 Pro

    Είναι όντως πολύ καλό κινητό....ειδικά στα λεφτά του.
  8. maiden2

    Meizu MX4 Pro

    Eνα θέμα που έχει το κινητό είναι με την φωτεινότητα έξω ακόμα και τέρμα είναι σκοτεινή η οθόνη και στο αυτοματο ακόμα ποιο χάλια. Το είχε σε καλύτερη μορφή το m1 note αλλά με τα τελευταία update είχε γίνει σούπερ ας ελπίζω να το φτιάξουν και εδώ.
  9. maiden2

    Meizu MX4 Pro

    Από φίλο που έχει το note 3 pro μου λέει ότι το mx4 pro μου είναι καλύτερο στην κάμερα και αρκετά ποιο όμορφο αλλά λίγο ποιο αργό στο άνοιγμα εφαρμογών κλπ. Εγώ που ήμουν ανάμεσα στα δύο πήρα το Meizu.
  10. maiden2

    Meizu MX4 Pro

    Τα κατάφερα και τις ξεκλειδωσα με εφαρμογή από το Google play το Outlook αλλά μάλλον εγώ έχω κάνει χαζομάρα γιατί στο άλλο κινητό που έχω και έχω βάλει την μια από τις ΔΎΟ σιμ που έχω για τον ίδιο αριθμό είχα κλειδώσει με κωδικό τον λογαριασμό μου και το είδα αφού το είχα φτιάξει. Το πήρα από Αθήνα .. Πρώτες εντυπώσεις όμορφη ποιοτική συσκευή γρήγορο όσο το m1 note και έχει καλύτερη κάμερα.
  11. maiden2

    Meizu MX4 Pro

    Το εστρωσα το playstore με τις επαφές τι θα κάνω που δεν τις βλέπει από τον λογαριασμό μου. Ο προηγούμενος είχε flyme λογαριασμό τον οποίο έσβησα με τον κωδικό του αλλά δεν άλλαξε κάτι.
  12. maiden2

    Meizu MX4 Pro

    Την Παρασκευή θα το έχω οπότε θα γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου από το κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την Παρασκευή θα το έχω οπότε θα γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου από το κινητό. Την βοήθεια σας θέλω1. Δεν συγχρονίζει της επαφές έχω περάσει λογαριασμό μου αλλά δεν τις βλέπει 2.το playstore στην αρχή κατεβαζε μια εφαρμογή και μετά το εικονίδιο του playstore εξαφανίζεται και πρέπει να το κάνω unistall από το installer στην συνέχεια έχει κολλήσει και γράφει error rh-01.rettriving from server. Έχει την 5.1.10 ΟΑ.
  13. καλησπερα επειδη θα δωσω το κινητο σε συγγενη και θελω να σβησω τους λογαριασμους μοθ αλλα να μην χαθουν το στησιμο του κινητου εφερμογες google play κτλπ πωσ το κανω?
  14. maiden2

    Meizu MX4 Pro

    Εμένα που με ενδιαφέρει η εμφάνιση η ποιότητα της μουσικής και η κάμερα μία και στην ταχύτητα είναι ένα κλικ κάτω το mx4 pro πάω για meizu σωστά;
  15. maiden2

    Meizu MX4 Pro

    Αν ήταν να διαλέξεις ένα από τα δύο ποιο θα επερνες;
×
×
  • Create New...