vagelis3k Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 φοβερος ο οδηγος,να μπει κ στην πρωτη σελιδα για ολους τους νεους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Είναι κάποιος συμφορουμιτης, που να φλασαρε την 10s από το ιταλικό φόρουμ με ντερτι φλας; (δηλαδή μόνο γουαιπ κατς και νταλβικ κατς; Υπήρξε κάποιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Είναι κάποιος συμφορουμιτης, που να φλασαρε την 10s από το ιταλικό φόρουμ με ντερτι φλας; (δηλαδή μόνο γουαιπ κατς και νταλβικ κατς; Υπήρξε κάποιο πρόβλημα; Κανένα , την πέρασα πάνω από την 8s . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Κανένα , την πέρασα πάνω από την 8s . ΟΚ, thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Είναι κάποιος συμφορουμιτης, που να φλασαρε την 10s από το ιταλικό φόρουμ με ντερτι φλας; (δηλαδή μόνο γουαιπ κατς και νταλβικ κατς; Υπήρξε κάποιο πρόβλημα; κι εγω απο την 7..ολα κομπλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 ενα link για την 10s παιδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Δυστυχώς, με ένα απλό πέσιμο από μισό μέτρο, και παρά την ΙΜΑΚ θήκη σιλικόνης, η οθόνη έσπασε ... θυμάμαι που είχα διαβάσει ότι και άλλα παιδιά το έχουν πάθει ... μπορεί να συστήσει κάποιος που έχει πάθει παρόμοια ζημιά , ένα καλό online κατάστημα για να πάρω το ανταλλακτικό (νομίζω λέγεται digitizer Panel); βλέπω διάφορα σε Αλι-Μπαμπάδες, κλπ. αλλά δεν ξέρω από αξιοπιστία κλπ. τι παίζεται ...είναι εύκολη η τοποθέτηση ή πρέπει να το πάμε σε κάποιο κατάστημα ; ευχαριστώ Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Δυστυχώς, με ένα απλό πέσιμο από μισό μέτρο, και παρά την ΙΜΑΚ θήκη σιλικόνης, η οθόνη έσπασε ... θυμάμαι που είχα διαβάσει ότι και άλλα παιδιά το έχουν πάθει ... μπορεί να συστήσει κάποιος που έχει πάθει παρόμοια ζημιά , ένα καλό online κατάστημα για να πάρω το ανταλλακτικό (νομίζω λέγεται digitizer Panel); βλέπω διάφορα σε Αλι-Μπαμπάδες, κλπ. αλλά δεν ξέρω από αξιοπιστία κλπ. τι παίζεται ...είναι εύκολη η τοποθέτηση ή πρέπει να το πάμε σε κάποιο κατάστημα ; ευχαριστώ Εγώ θα έπαιρνα οθονη απο αλι 30-35 ευρώ και μια κολλα Β7000. Η αλλαγή digitizer μπορεί να τσακιστεί την οθόνη. Για 15 ευρώ διάφορα ποντάρω στην οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 ενα link για την 10s παιδια ? στην προηγουμενη σελιδα υπαρχει... τεσπα... https://mega.nz/#!ZskjzbZS!NNjqNN9x8-uEL2I01H__5W8ICrUilAk2z-YIGjs36Qo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Ωραια θενξ... Xposed Installer μπορουμε να βαλουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση ... τελικά, ούτως ή άλλως, μόνον σετ πωλούνται, η οθόνη και το digitizer ...τα παρήγγειλα από Αλι ... υπάρχει κάποιος φίλος που έκανε την αλλαγή, να μας πει εάν είναι δύσκολη υπόθεση, και απαιτείται τεχνικός ; Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) Ωραια θενξ... Xposed Installer μπορουμε να βαλουμε ? Έχουν προστεθεί όλα (roms,mods,tips,xposed και ότι άλλο βρίσκω) στον οδηγό που έκανα στην προηγούμενη σελίδα. Κατ'εμε δεν λέει κάτι, το απεγκατέστησα κιόλας. Ίσως απλά εγώ δεν βρήκα κάτι χρήσιμο. ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για την απάντηση ... τελικά, ούτως ή άλλως, μόνον σετ πωλούνται, η οθόνη και το digitizer ...τα παρήγγειλα από Αλι ... υπάρχει κάποιος φίλος που έκανε την αλλαγή, να μας πει εάν είναι δύσκολη υπόθεση, και απαιτείται τεχνικός ; Δες εδώ Edited February 14, 2016 by Lazarosamsung Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Βάζω την 10s με dirty flash και έχει μείνει στο 50% πολύ ώρα και λέει installing system και δεν προχωράει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Από ποια έκδοση ανεβαίνεις? Κανονικά κάνει αρκετή ώρα. Σε μια δική μου περίπτωση που είχε ψιλοκολλήσει στο ίδιο σημείο για αρκετή ώρα ακούμπησα με το δάχτυλο την οθόνη, στο τέλος της μπάρας που φορτώνει (κάτω δεξιά) και -ίσως τυχαία- ολοκληρώθηκε εκείνη τη στιγμή. Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Εκανα επαννεκινηση & την εβαλα ξανα & περαστηκε... λυθηκε και το προβλημα με το σημα του Wifi... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... Στα 3 μετρα απο το router ειχε 1 γραμμη, τωρα στα 10 μετρα εχω ΣΧΕΔΟΝ full σημα... μια ανεβαινει 3 γραμμες full μια παει στις 2... Σφερα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Δες εδώ Ευχαριστώ ! Δεν μπορώ βέβαια να πω πως ενθουσιάστηκα με αυτό που είδα ... ουσιαστικά κάνεις τα πάντα φύλλο και φτερό και πολύ αμφιβάλλω αν στο τέλος τα πάντα λειτουργούν όπως πρώτα ... λίγες σελίδες πριν, σε ένα φίλο πχ. δεν φορτίζει η μπαταρία ... Κρίμα πάντως, δεν υπάρχει λογική να προεξέχει το κρύσταλλο της οθόνης από το αλουμινένιο πλαίσιο... είναι ευνόητο πως με το παραμικρό θα σπάσει ... προσοχή όσοι κάτοχοι, χρειάζεται είτε φλιπ θήκη, είτε κάποια γκουμούτσα που να καλύπτει τα πάντα ...η δική μου IMAK, αν και κομψότατη, απέτυχε να το προστατέψει ... ας πρόσεχα ... Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Διαπιστωνω στην miui rom ότι έχει θέμα ο αισθητήρας φωτός Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Ευχαριστώ ! Δεν μπορώ βέβαια να πω πως ενθουσιάστηκα με αυτό που είδα ... ουσιαστικά κάνεις τα πάντα φύλλο και φτερό και πολύ αμφιβάλλω αν στο τέλος τα πάντα λειτουργούν όπως πρώτα ... λίγες σελίδες πριν, σε ένα φίλο πχ. δεν φορτίζει η μπαταρία ... Κρίμα πάντως, δεν υπάρχει λογική να προεξέχει το κρύσταλλο της οθόνης από το αλουμινένιο πλαίσιο... είναι ευνόητο πως με το παραμικρό θα σπάσει ... προσοχή όσοι κάτοχοι, χρειάζεται είτε φλιπ θήκη, είτε κάποια γκουμούτσα που να καλύπτει τα πάντα ...η δική μου IMAK, αν και κομψότατη, απέτυχε να το προστατέψει ... ας πρόσεχα ... Δυστυχώς έτσι είναι ακριβώς. Έδωσαν βάση καθαρά στο desing. Έχω flip case (mofi) +tempered και πάλι φοβάμαι... Περιμένω να βγει κάποια armor γκουμούτσα γιατί με την δουλειά που κάνω δεν το βλέπω να το έχω κι εγώ για πολύ ακόμα.... Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Διαπιστωνω στην miui rom ότι έχει θέμα ο αισθητήρας φωτός Τι θέμα έχεις; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Έγραψα έναν οδηγό, ελπίζω να είναι ικανοποιητικές οι πληροφορίες που δίνω. Μπήκε στο πρώτο post. ;) Keep up the good work και για ότι χρειαστείτε μη διστάσετε να με ενοχλήσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 πολυ καλος οδηγος να σαι καλα φιλε ! Πηγα απο 7ς στη 10ς , δεν ειχα παρατηρησει καποιο σοβαρο προβλημα με το wifi εκτος απο μερικες φορες σε ορισμενες καφετεριες με κοσμο που δεν συνδεοταν ,μεχρι στιγμης με τη 10ς δεν ειχα τετοιο προβλημα ξανα ελπιζω να εφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση ... τελικά, ούτως ή άλλως, μόνον σετ πωλούνται, η οθόνη και το digitizer ...τα παρήγγειλα από Αλι ... υπάρχει κάποιος φίλος που έκανε την αλλαγή, να μας πει εάν είναι δύσκολη υπόθεση, και απαιτείται τεχνικός ; και γω την περιμένω απο vifocal με 30€ και την πηρα χρυσο χρωμα συν τα εργαλεια τοποθέτησηςυπαρχει βιντεο στο utube παρακολούθησε το και προχωρα με προσοχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431167 http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/614532-για-letv-x600-θηκη-simon-thor-καινουργια/ Μολις παρελαβα την θηκη του τιτλου μαζι με tempered glass... δεν τα χρειαζομαι μιας και αλλαξα συσκευη.... http://i1053.photobucket.com/albums/s465/Stratos_Azizoglou/P60215-082645_zps7bnolvsy.jpg Edited February 15, 2016 by nazgul1379 thema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fblog.grossoshop.net%2Fleeco-le-x820-mostruoso-con-141-mila-punta-su-antutu%2F&edit-text=&act=url Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospan Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 παιδια καλησπερα και παλι οπως εχω αναφερει σε προηγουμενο ποστ πηγα να κανω un root το τηλ και εχει κολλησει στο letv οταν ανοιγει. Δεν κανει τιποτα αλλο . Υπάρχει καποιος τροποσ να περαστουν ολα απο την αρχή.????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts