michsof Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Που βλέπουμε την έκδοση Kernel που έχουμε ; Πέρασα την RL αλλά δεν νομίζω να άλλαξε κάτι . Στο σχετικα με το τηλέφωνο μου λέει έκδοση Κερνελ 3.10.61+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Josef1990 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπέρα παιδια, σκεφτομαι κι εγω να αγορασω το Letv x600. Εχω διαβασει ολο το thread κι ως επι το πλειστον εχω δει θετικα σχολια. Παρολα αυτα εχω καποιες ερωτησεις οσον αφορα τα τελευταια updates. Με την 7s την rom πως ειναι η μπαταρια? (η χρηση για την οποια το θελω ειναι περισσοτερο multimedia και social networks με wifi συνεχεια ανοιχτο και καποιες ωρες την μερα 3G, οποτε οχι βαρια games η τιποτα τετοιο). Η μνημη ερχετε με ενα μεγαλο partition ή εχει περιορισμο στον χωρο εφαρμογών? Επισης τι γνωμη εχετε για το gearbest, σε σχεση με ολα τα αλλα καταστηματα το εχει λιγο πιο φθηνα http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_182702.html και στο https://www.trustpilot.com/ παιρνει αρκετα υψηλο σκορ. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις εκ των προτερων και για την βοηθεια που δινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Θέλω να αγοράσω το κινητό για λογαριασμό φιλης η οποία δεν σκαμπαζει καθόλου σκάλισμα κινητών και αν αναρωτιέμαι αν την ικανοποιησει. Αν το πάρω από το vickmal και ζητησω την να μου έρθει με την Ρομ του Ιταλού μετά υποστηρίζει ΟΤΑ, έτσι δεν είναι; Οπότε δεν θα έχει πρόβλημα, σωστά; Βοηθειστε λίγο γιατί θα πάρει παλι κάνα samsung και στο δίμηνο θα σέρνεται.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Λογικα Τριτη-Τεταρτη θα την εχω στα χερια μου. Εγω εχω ακουστικα απο ενα note 2 που μου ειχαν ξεμεινει Την έχω παραγγείλει και εγώ! Περιμένουμε εντυπώσεις όταν παραλάβεις, γιατί κάποιος είπε ότι γδερνει μάλλον την πλάτη του τηλ κουμπωνοντας την!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Θέλω να αγοράσω το κινητό για λογαριασμό φιλης η οποία δεν σκαμπαζει καθόλου σκάλισμα κινητών και αν αναρωτιέμαι αν την ικανοποιησει. Αν το πάρω από το vickmal και ζητησω την να μου έρθει με την Ρομ του Ιταλού μετά υποστηρίζει ΟΤΑ, έτσι δεν είναι; Οπότε δεν θα έχει πρόβλημα, σωστά; Βοηθειστε λίγο γιατί θα πάρει παλι κάνα samsung και στο δίμηνο θα σέρνεται.:p η συγκεκριμενη rom δεν εχει ΟΤΑ. Οταν βγαινει αναβαθμιση θα πρεπει να την περναει μονη της. σαν συσκευη ειναι ασυγκριτα καλυτερη απο samsung των 200-300€. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παιδιά, υπάρχει κινέζικη και διεθνής έκδοση του τηλεφώνου? Εμένα πάνω στο κουτί λέει "td-lte", μας κάνει ή το στέλνω πίσω και ζητάω άλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παιδιά, υπάρχει κινέζικη και διεθνής έκδοση του τηλεφώνου? Εμένα πάνω στο κουτί λέει "td-lte", μας κάνει ή το στέλνω πίσω και ζητάω άλλο ? Δεν νομίζω να υπάρχει μόνο Κινεζική έκδοση. Συνήθως έτσι γράφουν στα κουτιά. Βάλε μέσα μια κάρτα και αν δεις 3g - h- h+ είσαι 100% οκ. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottttttt Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παρελαβα και εγω σουπερ ευχαριστημενος το κινητο πεταει!!κατεβασα nova launcer και δεν με αφηνει να μπω στις ρυθμισεις του...με πεταει εξω!καμμια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παρελαβα και εγω σουπερ ευχαριστημενος το κινητο πεταει!!κατεβασα nova launcer και δεν με αφηνει να μπω στις ρυθμισεις του...με πεταει εξω!καμμια ιδεα??? δεν ειναι συμβατο με Nova εκτος αν βαλεις aosp. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 ποιοις είναι ο καλυτερος launcer που είναι συμβατός με το κινητο; δεν ειναι συμβατο με Nova εκτος αν βαλεις aosp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παρελαβα και εγω σουπερ ευχαριστημενος το κινητο πεταει!!κατεβασα nova launcer και δεν με αφηνει να μπω στις ρυθμισεις του...με πεταει εξω!καμμια ιδεα??? ποιοις είναι ο καλυτερος launcer που είναι συμβατός με το κινητο; Δοκιμάστε τον Apex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 ποιοις είναι ο καλυτερος launcer που είναι συμβατός με το κινητο; Έχω δοκιμάσει και με τον hola και με τον apex. Και οι 2 μια χαρά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottttttt Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 πως το βαζω το aosp?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottttttt Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 συγνωμη ασχετος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Aosp ειναι αλλη rom. Για εναν launcher μην μπεις στην διαδικασια να αλλαξεις rom.υπαρχουν δεκαδες στο google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottttttt Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 ευχαριστω πολυ!οντως φοραω 06s του ιταλου χωρις προβληματα δεν την αλλαζω....launcher θα βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 1949deal@LETV X600 32GB $182.99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordNebula Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλησπέρα. Χτες πέρασα την 7s (είχα την 6s) και νομίζω πως έχει διαφορά σε ότι έχει να κάνει με ταχύτητα wifi και μπαταρία (κρατάει περισσότερο με την ίδια χρήση). Έχω ένα θέμα και θέλω να μου πει εάν το έχει παρατήρησή και κάποιος άλλως. Έχει να κάνει με της ειδοποιήσεις viber και messanger περισσότερο,κάποιες φορές χτυπάει κάποιες όχι. Άλλες φορές ανάβει μόνο το led χωρίς κάποια ηχητική ειδοποιήσει οπότε αν δεν το δεις δεν ξέρεις εάν έχει έρθει κάτι. Επίσης πολλές φορές δεν έρχεται τίποτα εάν δεν ανοίξεις την εκάστοτε εφαρμογή.Έχω δοκιμάσει να μην κλείνουν οι εφαρμογές όταν κάνει καθαρισμό μνήμης και στα permissions έχω δώσει πρόσβαση. Αυτό το κάνει και με της 2 ρομ οπότε δεν φταίει η 7s. Καμία ιδέα εάν γνωρίζει κάτι κάποιος. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παιδιά, βοήθεια. Παρέλαβα το πρωί, το τηλέφωνο δεν είναι root, προσπαθώ όλη μέρα να κάνω update με όλους τους τρόπους και δεν μπορώ (update failed, signature error). Επειδή είχα το xiaomi mi2s 2 χρόνια, μήπως υπάρχει κάποιο καλό παιδί (και άξιο παλικάρι) να μας δώσει έναν οδηγό για εγκατάσταση MIUI 7 να βρούμε την υγειά μας ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλησπέρα, μόλις έβγαλε ειδοποίηση για την παραγγελία μου στο Singapore post τα εξής :07:22 Arrival at Destination Post (Country: GR), αλλά στο elta.gr δεν βγάζει κάτι ακόμα!! Έχω μέλλον ακόμα λέτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παιδιά, βοήθεια. Παρέλαβα το πρωί, το τηλέφωνο δεν είναι root, προσπαθώ όλη μέρα να κάνω update με όλους τους τρόπους και δεν μπορώ (update failed, signature error). Επειδή είχα το xiaomi mi2s 2 χρόνια, μήπως υπάρχει κάποιο καλό παιδί (και άξιο παλικάρι) να μας δώσει έναν οδηγό για εγκατάσταση MIUI 7 να βρούμε την υγειά μας ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ψαξε στο thread θα βρεις οδηγο και linkγια την MIUI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 MIUI https://mega.nz/#!owtUwYSB!KRvY4cf6QOep4a-LGSHExJfoHuVjXOyx94G4o_LTGt4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλησπέρα, μόλις έβγαλε ειδοποίηση για την παραγγελία μου στο Singapore post τα εξής :07:22 Arrival at Destination Post (Country: GR), αλλά στο elta.gr δεν βγάζει κάτι ακόμα!! Έχω μέλλον ακόμα λέτε??? Καμιά βδομάδα φίλε, παπατζιλίκι το ότι έφτασε Ελλάδα, τσέκαρε τα ΕΛΤΑ. Εμένα έβγαλε 1 Νοεμβρίου το signpost, αλλά παρέλαβα σήμερα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- MIUI https://mega.nz/#!owtUwYSB!KRvY4cf6QOep4a-LGSHExJfoHuVjXOyx94G4o_LTGt4 Φίλε, απλά το μετονομαζω σε update.zip και μέσω recovery το κάνω ? Δεν πειράζει που δεν είμαι root? Επίσης, θα πρέπει να κάνω wipe cache, data ή κάτι άλλο πριν ? Σ'ευχαριστω για τον χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 The ROM must be installed in TWRP Recovery. In TWRP menu: Backup -> Your old LeTV System wipe -> advanced -> cache+data+dalvik+system Install -> the MIUI ROM If the error message again Install. Wipe -> Cache+dalvikcache Reboot http://forum.xda-developers.com/android/general/letv-one-x600-s1-hands-antutu-camera-t3130033/page48 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsts Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ρε παιδια επειδη σκεφτομαι να παρω ή το X600 ή το Redmi note 2 διαβασα στο XDA για το X600 οτι ειναι πολυ ευαισθητη η οθονη του και σπαει σαν κρυσταλλο βοημιας οπως χαρακτηριστικα λενε. Δηλαδη με ενα απλο πεσιμο μπορει να το παρεις στο χερι που λενε. Ειναι αλήθεια συτο τι πιστευεται? Αν ειναι να το βαλουμε σε θηκη να ειμαστε σιγουροι μικροατυχηματα συμβαινουν και ειναι κριμα να σπαει ευκολα. Οσο για την εκδοση ram με MIUI διαβασα οτι δεν δουλευουν σωστα η πυξιδα και κατι αλλο δεν θυμαμαι ακριβως. Αν καποιος εχουν περασει απο τα χερια του και τα 2 κινητα ας κανει μια συγκριση θα με βοηθησει πολυ η αποψη του να αποφασισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts