Jump to content

LordNebula

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LordNebula

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

LordNebula's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με στοκ ROM το δικό μου και ναι το έχω ενεργοποιημένο. Η αλήθεια είναι πως ζεσταίνεται λίγο αλλά είναι αναμενόμενο μιας και έχω δει να τραβάει και 3 amp. Από χρόνο δεν το έχω μετρήσει αλλά είναι αρκετά γρήγορα και μιας και θα το βάλω τώρα θα δω πόση ώρα θα κάνει.
  2. Ναι 2 κάρτες έχω όπως και στο προηγούμενο .......!!!! Έχει θέμα αν έχει 2 κάρτες ????:blink::blink::blink:
  3. Καλησπέρα. Αλλαγή συσκευής και για εμένα μετά από σχεδόν 4 χρόνια με το LeTv X600 είπα να παραμείνω στην ίδια εταιρία μιας και δεν είχα κανένα παράπονο (εκτός το αδύναμο wifi) από την προηγούμενη συσκευή. Για τα 90 ευρώ με θήκη και gorila glass που έδωσα δεν το συζητώ καθόλου. Στα του τηλεφώνου τώρα. Δείχνει αρκετά ποιοτικό και δεν σου πάει το μυαλό ότι κοστίζει τόσο λίγο,είναι ελαφρός μεγαλύτερο από το X600 αλλά ούτε καν καταλαβαίνεις την διαφορά μετά από λίγο. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα μιας και το έχω 4 μέρες σαν κύρια συσκευή. Το μόνο που με ανησυχεί λίγο και το έχει κάνει 2 φορές είναι πως κάποιες φορές στο viber δείχνει πως δεν έχει internet και σήμερα ιδικά δεν δούλεψε ποτέ ξανά παρά μόνο μετά από επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Επίσης messanger δεν έρχονται πάντα ιδιοποιήσεις και σήμερα το βρήκα να έχει κάνει και μόνο του επανεκκίνηση. :worry: Δεν σκέφτομαι ακόμα να αλλάξω rom εκτός κι αν υπάρξει κάποια με υποστήριξη και χωρίς προβλήματα. Από μπαταρία με wifi και δεδομένα συνέχεια ανοιχτά και με νορμάλ χρήση μου έβγαλε 2 μέρες σχεδόν.
  4. Καλησπέρα. Έχω θεματάκι με της ειδοποιήσεις απο viber messager. Αρκετές φορές δεν έρχονται εαν δεν μπω στην εφαρμογή ακόμα και lock που της έχω ώστε να μένουν ανοιχτές. Είμαι με την 28s-12a. Εάν υπάρχει κάτι να κάνω γιατί είναι αρκετά εκνευριστικό. Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα. Όλα καλά αν και με ταλαιπώρησε λίγο. Το επανέφερα με το qfil μετα από πολλές προσπάθειες και πέρασα την 28S V11 και αυτη την στιγμη που γράφω κάνει τα update. :D Ευχαριστώ πολύ :):):)
  6. Το τηλέφωνο είναι με την India rom από ότι έχω καταλάβει. Το μόνο που έκανα είναι να δω εάν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader που ήταν οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. Την rom όπως ήταν την έβαλα μεσα και μάλιστα σε 2 σημεία γιατί είχα παρατηρήσει πως για κάποιο λόγο όταν έκανε wipe data έσβηνε και το zip με την rom. Το θέμα είναι πως τους φακέλους που βλέπω όταν συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή σαν αποθηκευτικό χώρο στο TWRP δεν υπάρχουν πουθενά. Αυτή την στιγμή το τηλέφωνο δεν ανοίγει καθόλου ούτε στο recovery μπαίνει ούτε fastboot αλλά και με τον οδηγό επαναφοράς που έχει για να το βάλω σε λειτουργία qualcomm η οθόνη δεν ανάβει η κάποιο άλλο φως τελος πάντων οπότε δεν ξέρω τι κάνει. Το μόνο ισως καλό είναι πως όταν το συνδεω στο PC το βλέπει σαν QUSB_BULK με θαυμαστικό όμως. Σχετικα με το QUSB_BULK έκανε update drivers και το βλέπει στο comport 3 το πρόγραμμα επαναφοράς αλλά όταν επιλέγω το αρχείο μου λέει Please don't contain blank space in tool path
  7. Αυτό ακριβώς έκανα αλλά δεν την βλέπει.:wacko: Τώρα μόνο στο TWRP μπορώ να μπω μιας και το τηλέφωνο δεν ανοίγει.
  8. Καλησπέρα. Έχω ένα μικρό θεματάκι.....προσπάθησα να περάσω ROM σύμφωνα με της οδηγίες όταν το TWR βγάζει encryption.Έκανα όλα τα βήματα κι αυτή τη στιγμή είμαι με το τηλέφωνο χωρίς ROM:(. Το αρχείο της ROM το έβαλα όπως είναι ZIP στο χώρο αποθήκευσης αλλά για κάποιο λόγο δεν το βλέπω. Έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που περνάμε της ROM μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Θα έπρεπε να έχω κάνει unzip το αρχείο και να το βάλω χύμα μέσα ???? Όποια βοήθεια η ιδέα ευπρόσδεκτη ευχαριστώ.
  9. Μετά από λίγες μέρες λειτουργίας αρχίσαμε τα καλά του Le One X600. Δεν έρχονται ειδοποιήσεις εάν δεν ανοίξει την εφαρμογή π.χ. viber παρ'οτι είναι και με λουκέτο απο το μενού να μένει ανοιχτό. Δεν άλλαξα ακόμα την ROM είπα να το δοκιμάσω έτσι αλλά από ότι φαίνεται δεν την γλυτώνει. Ερώτηση τώρα. Με την αλλαγή της ROM το πρόβλημα θα εξαλειφθεί η υπάρχει άλλος τρόπος αν και με τρώει να την αλλάξω :D:D:D Να επισημάνω πως κι εμένα το Recovery μου ζήταγε κωδικό και μετά από data wipe και restart το recovery διάβασε τον αποθηκευτικό χώρο. Ευχαριστώ.!!:)
  10. Καλησπέρα. Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το τηλέφωνο Le Max 2 (Χ820). Με μια πρώτη ματιά δείχνει αρκετά καλό αλλά αυτό θα το δω στην πορεία. Είπα πριν το σετάρω να του αλλάξω rom και να το κάνω root. Έχω φάει αρκετές ώρες αλλά τελικά κατάφερα και του πέρασα το recovery με της οδηγίες από εδώ αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Όταν μπαίνω σε recovery mode μου ζητάει κωδικό και αν δεν βάλω από ότι φαίνεται δεν βλέπει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσις οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είναι κάτι που έχω κάνει λάθος η έχει να κάνει με την συσκευή. EUI Version 5.8.019S. Ευχαριστώ.
  11. Επανω σε αυτη την ερώτηση που εκανα και δεν ειδα να απαντησε καποιος η δεν το προσεξα μπορείτε να μου πείτε εαν αξίζει τον κόπο η αλλαγή. Ευχαριστώ.
  12. Μια ερώτηση.....όσοι έχετε βάλει την τελευταία ρομ του Ιταλού ML λειτουργούν όλα κανονικά και ιδικά οι ειδοποιήσεις messanger,viber κτλπ ? Είμαι με MIUI και θέλω να ξέρω αν αξίζει να την περάσω η όχι. Ευχαριστώ!!!
  13. Έχω δοκιμάσει 2 φορές να περάσω το update. Και της 2 φορές όταν ανοίγει το τηλέφωνο δεν βλέπει της SIM και τα error πάνε φωτιά οπότε γυρνάω πίσω. Τώρα αναγκαστικά κάνω clean install και βλέπουμε αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.:shifty:
  14. Την περασες πανω απο την 6.4 η κανονικα με clean install ? Γιατι δοκίμασα απο πανω αλλα δεν δουλεύει τιποτα μετά.:confused:
×
×
  • Create New...