Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολλα ψαρια...

πιστεψε με.

το μονο ᾽᾽θεμα ᾽᾽με το δικο μου ειναι το εξης.

Οταν πχ παιρνω μια οδοντογλυφιδα και ελαφρα πιεσω τον remote control sensor,αυτος ελαχιστα μπαινει στο σωμα του κινητου και μολις τον αφησω επανερχεται.

Δεν ειναι σταθερος,μπαινει 0.3χιλ. εναν αερα και μολις το αφησω ανεβαινει παλι στην επιφανεια. :happy:

Δεν ειναι σοβαρο αλλα δεν ξερω αν το εχουν ολα ή οχι,οποτε θα παρακαλουσα οποιος με το καλο το παρει να αναφερει για να ξερω αν απλα εκατσε σε μενα ετσι ή ειναι κατασκευαστικη επιλογη. :alien:

Πχ γνωριζω οτι οι οθονες ειναι ολες οπως σας εδειξα αλλα αυτο δεν το ξερω.

Ας μας πουν οι υπολοιποι κάτοχοι, κι εγω μολις το παραλαβω θα το αναφερω.

Παντως, ημουν στο τσακ να ριξω σοβαρο ποσο να παρω το letv max 128GB (συσκευαρα), αλλα εκανα πισω γιατι η μεταπωληση του σε αυτά τα νουμερα (600+), για κινεζικο, είναι πολύ δυσκολη...

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα μου βγάζει απο το Σάββατο όταν βάζω το tracknig number το εξής μνμ "INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article" είναι φυσιολογικό;

Ναι είναι. Αυριο μετα το μεσημερι θα σου εμφανισει οτι σταλθηκε.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

τιποτα δεν εχει φτασει,ουτε το δικο σου ουτε αλλων,εμενα απο τις 10 λεει εφτασε,τα ελτα λενε δεν εχει μπει ελλαδα,κατι γινεται με το τρακινγκ της σινγποστ και τα δειχνει να φτανουν σε 2-3 μερες.περιμενουν πολλοι απο πολλα κινητα με το ιδιο θεμα.

Τιποτα δε γινεται ρε παιδια λαθος με το tracking της signpost, τα κινητα οντως εχουν μπει Ελλαδα, αλλα είναι στον ταχυδρομικο σακο, ο οποιος ανοίγεται με καθυστερηση αρκετων ημερων, πολλες φορες, από τα ΕΛΤΑ (τοτε είναι που φαινεται κι από το tracking των ΕΛΤΑ). Υπομονή...

Μπραβο Δημητρης, ωραιος, παντα αναλυτικος.

Από μερα σε μερα θα το εχω και κι εγω και τις επομενες ημερες και το προ, να δουμε τι ψαρια πιανουν τα letv ;)

Και μετα θα μας κανεις ενα συγκριτικό μηπως και δωσουμε το απλο και παρουμε το pro. :p

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ας μας πουν οι υπολοιποι κάτοχοι, κι εγω μολις το παραλαβω θα το αναφερω.

Παντως, ημουν στο τσακ να ριξω σοβαρο ποσο να παρω το letv max 128GB (συσκευαρα), αλλα εκανα πισω γιατι η μεταπωληση του σε αυτά τα νουμερα (600+), για κινεζικο, είναι πολύ δυσκολη...

η μονη συσκευη που δεν εμφανιζει ο 810 thermal throttling...

To max.Θες λογω μεγεθους;Ισως αλλα δεν κατεβαινει με την καμμια σε δυναμη.

Τα κινητα αξιζουν με το παραπανω δεν το συζητω αυτο.

Ειναι σαν να εχεις ενα iPhone4s με οθονη 5.5 fHD.

Η ποιοτητα στο χερι βρισκεται σε αυτα τα επιπεδα, iPhone4s.Μιλαω για το x600

Τα x800 (Pro) και x900 (Μax) σε ποιοτητα ειναι πραγματικα σε αλλο επιπεδο.

Εκει παμε HTC M8,M9 και πανω απο S6,iPhone6,Note.

Και μετα θα μας κανεις ενα συγκριτικό μηπως και δωσουμε το απλο και παρουμε το pro. :p

To Pro εχει ανωτερη οθονη(πιο φωτεινη και ομοιομορφη),ανωτερη καμερα(ενω ειναι ιδιες εχει ανωτερο λογισμικο δεν ξερω πως) εχει κατωτερη μπαταρια και πιο δυνατα ηχεια.

Θα τα επιβεβαιωσει και ο Βαγγελης αλλα εγω αυτο καταλαβα.

επισης το Pro στο χερι ειναι το μοναδικο κινητο με οθονη 5.5 και πλατος 73 και κατι. Πιανεται και χρησιμοποιειται με το ενα χερι ανετα.

οριστε :D

Α προφανως εχει και ακομα καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Εννοείται πως θα τα συγκρινω, είναι κορυφαια κινητα κι ο κοσμος φαινεται να τα αγνοει για την ωρα.

@Pik

Μη μου λες τετοια.

Μαλιστα, φιλος που ειχε ταυτόχρονα letv max, note 5, s6 edge+ (ναι ο ατιμος, όλα ταυτόχρονα), ειχε βαλει στην ακρη τα 2 σαμμυ για τα... ματια του Μαξ. Ειμαι σε σκεψεις...

Εννοείται πως θα τα συγκρινω, είναι κορυφαια κινητα κι ο κοσμος φαινεται να τα αγνοει για την ωρα.

@Pik

Μη μου λες τετοια.

Μαλιστα, φιλος που ειχε ταυτόχρονα letv max, note 5, s6 edge+ (ναι ο ατιμος, όλα ταυτόχρονα), ειχε βαλει στην ακρη τα 2 σαμμυ για τα... ματια του Μαξ. Ειμαι σε σκεψεις...

μολις μπουν στην Αμερικη και ο κοσμος τα πιασει στα χερια του θα τα αγορασουν πολλοι.

To Max δεν το εχω δει αλλα αν ειναι σαν το Pro...

PS και που να δεις το χρυσο Pro... :love:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μολις μπουν στην Αμερικη και ο κοσμος τα πιασει στα χερια του θα τα αγορασουν πολλοι.

To Max δεν το εχω δει αλλα αν ειναι σαν το Pro...

PS και που να δεις το χρυσο Pro... :love:

Που να δεις το χρυσο Μαξ 128GB, αυτό είναι εργαλειο :lol:

δεν εχουν ανανεωσει τις τιμες τους.

το iBuygou ειναι ακριβο.

ολοι εδω το πηραμε απο το vickmall.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Εχει τον Ηλιο (Helio CPU) στα 2,2 το ακριβο, δεν εχει κανενα νοημα η διαφορα τιμης...

Εχει τον Ηλιο (Helio CPU) στα 2,2 το ακριβο, δεν εχει κανενα νοημα η διαφορα τιμης...

το ιδιο κινητο ειναι δεν υπαρχει αλλη εκδοση...απλα δεν ξερουν τι γραφουν.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

το ιδιο κινητο ειναι δεν υπαρχει αλλη εκδοση...απλα δεν ξερουν τι γραφουν.

Κι εγω αυτό νομιζα, αλλα σε δευτερη αναγνωση διαπιστωσα τη διαφορετικη cpu. Εκτος αν είναι καμια σπανια συλλεκτικη εκδοση :lol:

Με ξενερωσες λιγο :p

Δεν μπερδευομαστε με κανενα,λεμε κατι που συμβαινει,οτι φευγει το δεμα απο Σιγκαπουρη,σε τρεις μερες λεει εφτασε Ελλαδα,το Ελτα λεει οχι,τι σχεση εχει με οσα λες εσυ,αυτο γινοταν στο παρελθον,τωρα καποιο λαθος γινεται.

Το ότι λεει η singpost ότι εφτασε σε 2-3 μέρες στην Ελλάδα , προφανώς και είναι λάθος και δεν ισχύει .

Αν κάποιος αφιερώσει λίγο χρόνο και διαβάσει τον πολύ καλό ενημερωτικό οδηγό που έγραψε φίλος στο φόρουμ , σχετικά με την πορεία των πακέτων από Κίνα προς Ελλάδα με την singpost , θα το καταλάβαινε εύκολα και δεν θα ρωτούσε.

Επιπλέον η κοινή λογική λέει ότι αν το απλό ταχυδρομείο τα έφερνε από Κίνα Ελλάδα σε τρεις μέρες , δεν θα είχαν λόγω ύπαρξης η acs , fedex , κλπ .

Edited by xkaliak

Δεν ξερω τι λετε εγω αυτο που βλέπω στα ΕΛΤΑ ειναι πως το δεμα ειναι για παραδώσει αρα είναι εδω. Δεν γίνεται να το εμφανίζει αυτό σε κατι που δεν υπάρχει η δεν ειναι εντός Ελλάδας. Το μεσημέρι πιθανών να εχω χαρτάκι.... :-) Edited by LordNebula

Δεν ξερω τι λετε εγω αυτο που βλέπω στα ΕΛΤΑ ειναι πως το δεμα ειναι για παραδώσει αρα είναι εδω. Δεν γίνεται να το εμφανίζει αυτό σε κατι που δεν υπάρχει η δεν ειναι εντός Ελλάδας. Το μεσημέρι πιθανών να εχω χαρτάκι.... :-)

Πότε το εκανες παραγγελία φίλε μου?

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Δεν ξερω τι λετε εγω αυτο που βλέπω στα ΕΛΤΑ ειναι πως το δεμα ειναι για παραδώσει αρα είναι εδω. Δεν γίνεται να το εμφανίζει αυτό σε κατι που δεν υπάρχει η δεν ειναι εντός Ελλάδας. Το μεσημέρι πιθανών να εχω χαρτάκι.... :-)

Φυσιολογικο ειναι φίλε αφού απο τις 10 του μηνός το περιμένεις. Τόσο κανουν όλα στις 10-11 μερες πλέον. Ότι φαίνεται στο site των ΕΛΤΑ ισχύει.

Εγώ δεν είπα πως δεν είναι φυσιολογικό απλά νομίζω ήρθε πολύ γρήγορα από Σιγκαπούρη. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί λένε πως αποκλείεται και κάνω λάθος η δεν ισχύει. Και για του λόγου το αληθές ......

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 10-10-2015 12:46 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 19-10-2015 16:23 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ 20-10-2015 08:05 Μ.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 20-10-2015 09:37 Μ.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ

η μονη συσκευη που δεν εμφανιζει ο 810 thermal throttling...

To max.Θες λογω μεγεθους;Ισως αλλα δεν κατεβαινει με την καμμια σε δυναμη.

Τα x800 (Pro) και x900 (Μax) σε ποιοτητα ειναι πραγματικα σε αλλο επιπεδο.

Εκει παμε HTC M8,M9 και πανω απο S6,iPhone6,Note.

To Pro εχει ανωτερη οθονη(πιο φωτεινη και ομοιομορφη),ανωτερη καμερα(ενω ειναι ιδιες εχει ανωτερο λογισμικο δεν ξερω πως) εχει κατωτερη μπαταρια και πιο δυνατα ηχεια.

Θα τα επιβεβαιωσει και ο Βαγγελης αλλα εγω αυτο καταλαβα.

επισης το Pro στο χερι ειναι το μοναδικο κινητο με οθονη 5.5 και πλατος 73 και κατι. Πιανεται και χρησιμοποιειται με το ενα χερι ανετα.

οριστε :D

Α προφανως εχει και ακομα καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.

Ευχαριστώ pik για το μινι συγκριτικό. Το θέμα είναι αφού τα είδες και τα 2 και τα δουλεψες...αξίζει να πάει κανείς στο pro. Όχι απο δυνατότητες γιατι απο δυνατότητες καταλαβα ότι αξίζει. Από χρήματα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ δεν είπα πως δεν είναι φυσιολογικό απλά νομίζω ήρθε πολύ γρήγορα από Σιγκαπούρη. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί λένε πως αποκλείεται και κάνω λάθος η δεν ισχύει. Και για του λόγου το αληθές ......

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 10-10-2015 12:46 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 19-10-2015 16:23 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ 20-10-2015 08:05 Μ.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 20-10-2015 09:37 Μ.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ

Δεν καταλαβες...λένε ότι δεν ισχύει όταν γραφει στο singpost ότι εφτασε το δέμα Ελλάδα. Όταν φεύγει απο Σιγκαπούρη μετά κοιτάμε μόνο στο σαιτ των ΕΛΤΑ.Μόνο όταν γραψει εκει ότι ήρθε τότε ισχύει.

Ευχαριστώ pik για το μινι συγκριτικό. Το θέμα είναι αφού τα είδες και τα 2 και τα δουλεψες...αξίζει να πάει κανείς στο pro. Όχι απο δυνατότητες γιατι απο δυνατότητες καταλαβα ότι αξίζει. Από χρήματα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν καταλαβες...λένε ότι δεν ισχύει όταν γραφει στο singpost ότι εφτασε το δέμα Ελλάδα. Όταν φεύγει απο Σιγκαπούρη μετά κοιτάμε μόνο στο σαιτ των ΕΛΤΑ.Μόνο όταν γραψει εκει ότι ήρθε τότε ισχύει.

Aκριβως αυτο λεμε,δεν το διαβαζουν σωστα πολλοι,εμενα ελεγε το σαιτ της σιγκαπουρης οτι εχει φτασει απο τις 10 του μηνα,εφτασε σημερα.

Καλορίζικο και στους 2. Πείτε μας λίγο πως το βλέπετε όταν το παραλάβετε .

μετα απο ψαξιμο μιας κ ημουν μεταξυ αυτου κ του honor 4x.. αποφασισα για letv.. ευχομαι να μη το μετανιωσω :-/

απο εκει κ περα.. απο ποιο καταστημα προτεινετε να γινει η αγορα του? (θα προτιμουσα φυσικα αν υπαρχει σε καποια ευρωπαικη αποθηκη για να ερθει πιο γρηγορα)

το εχω βρει εδω:

vickmall (το εχουν σε μαυρο)

honorbuy (eu warehouse)

minideal (το εχουν σε μαυρο)

to2c (επισης και σε μαυρο)

υπαρχει καμμια ανακοινωση οτι θα παρουν android 6 ? δε πιστευω να φαμε κανενα ακυρο...

Edited by varitimos84

μετα απο ψαξιμο μιας κ ημουν μεταξυ αυτου κ του honor 4x.. αποφασισα για letv.. ευχομαι να μη το μετανιωσω :-/

απο εκει κ περα.. απο ποιο καταστημα προτεινετε να γινει η αγορα του? (θα προτιμουσα φυσικα αν υπαρχει σε καποια ευρωπαικη αποθηκη για να ερθει πιο γρηγορα)

το εχω βρει εδω:

oppomart (ειναι eu warehouse???)

vickmall (το εχουν σε μαυρο)

honorbuy (eu warehouse)

minideal (το εχουν σε μαυρο)

to2c (επισης και σε μαυρο)

υπαρχει καμμια ανακοινωση οτι θα παρουν android 6 ? δε πιστευω να φαμε κανενα ακυρο...

οι πιο πολλοι απο εδω μεσα το εχουμε αγορασει απο vickmall. Για μένα είναι το πιο αξιόπιστο. Και η τιμή που εχει τώρα ειναι σουπερ!

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..