Jump to content

vkouroub

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vkouroub

  1. Καλησπέρα παιδιά. Τι λέτε γι' αυτό εδώ? https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_685215.html?wid=11 Τρελή τιμή ή μου φαίνεται? Από λογισμικό πως πάνε αυτά τα κινητά.? Έχει βελτιωθεί?
  2. Καλημέρα παιδιά. Επειδή έχω μείνει πίσω μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε ποια διαδικασία ακολουθώ για να κάνω update από miui 7 σε miui 8. Έχω την πιο τελευταία ελληνική miui 7 dev rom 6.5.26 και θέλω να το αναβαθμίσω στην dev 6.7.7 (miui 8 rom). Χρειάζεται factroy reset? Ή απλώς κάνω τα κλασσικά wipes (dalvik/cache) όπως κάναμε από miui 7 σε miui 7?
  3. Απ' ότι φαίνεται ή 5.12.17 έχει θέμα με την εφαρμογή του καιρού (είναι συνεχώς σε φαση εντοπισμού) και με την μπαταρία......
  4. Γι’ αυτό πιστεύω ότι το redmi note 2 (και ειδικά το prime) είναι το καλύτερο vfm τούτη τη στιγμή και γενικότερα για το 2015. Έχει και fm radio, αποσπώμενη μπαταρία, sd slot και καλή αυτονομία (η οποία γίνεται ολοένα και καλύτερη με τις νέες dev rom) κτλ. Με 150-160 Ευρώ περίπου (από Κίνα) το παίρνεις και έχεις ένα υπερπλήρες κινητό.
  5. Παιδιά απ'οτι διαβάζω δεν έχει fm radio.....
  6. Βέβαια το vickmall δε λέει πουθενά ότι έχει κάνει root τη συσκευή, όπως το ζητούν αρκετοί αγοραστές.....
  7. Εγώ βλέπω ότι το vickmall έχει ήδη στείλει αρκετά κινητά σε Ελλαδα με τις κλασσικες οδηγιες δηλ. playstore, remove chinese apps κτλ.
  8. Ποιος ο λόγος να κάνει κάτι τέτοιο?
  9. Προσωπική εμπειρία: Η dev 5.11.19 rom είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη από άποψη αυτονομίας.
  10. Παράξενο. Σύμφωνα με το kimovil: http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-3-3gb-32gb το redmi note 3 έχει μικρότερο σκορ από το redmi note 2 pro (http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-2-pro) παρόλα τα 3 gb μνήμη. Επίσης, μέχρι στιγμής πωλείται presale στο geekbuying στα 203 Ευρώ. Ποιος είπε για 172$? Αν είναι έτσι τότε τα δύο κινητά έχουν 50 ευρώ διαφορά περίπου μεταξύ τους και έχεις από τη μία καλύτερη μπαταρία και +1gb μνήμη αλλά δεν έχεις sd slot και αποσπώμενη μπαταρία. Nομίζω ότι το 2 παραμένει ισχυρότερο vfm μ’ αυτά τα δεδομένα.
  11. Εμένα με χαλάει λίγο το ότι η μπαταρία δεν θα είναι (μάλλον) αποσπώμενη. Το μεταλλικό δεν με ενθουσιάζει, αλλά τα 3GB και το αποτύπωμα μου έχουν κεντρίσει αρκετά το ενδιαφέρον.
  12. Κινδυνεύουμε με off topic αλλά ας ρωτήσω. Πόσο να το πουλήσουμε το prime?
  13. Άστα απογοητεύτηκα.... Τώρα τι κάνουμε;
  14. Σύμφωνα με αυτό εδώ το λινκ: http://www.gizmochina.com/2015/11/22/xiaomi-redmi-note-3-will-have-a-3gb-ram-version/ θα έχει συν τοις άλλοις 4000 αντί 3060 mAh μπαταρία. Απ’ ότι καταλαβαίνω το μεταλλικό σασί το βάζει λόγω του γνωστού και ενοχλητικού τριξίματος του πλαστικού και τη μπαταρία τη μεγαλώνει λόγω της μικρής σχετικά αυτονομίας. Να δούμε τις τιμές ειδικά την έκδοση 3/32 GB και βλέπουμε..... Πάντως ως κάτοχος του prime απογοητεύτηκα λίγο με το πόσο γρήγορα αποφασίσανε να βγάλουν τον διάδοχο redmi note 3.
  15. Με ποιόν τρόπο μεταφέρουμε όλες τις επαφές της SIM στο MI cloud?
  16. Πέρασα σήμερα την ελληνική developer 5.11.1 μέσω recovery και όλα καλά. Απλώς ήθελα να ρωτήσω από δω και στο εξής θα κάνω πλέον ΟΤΑ αναβαθμίσεις ή πρέπει κάθε φορά που βγαίνει νέα ρομ να την εγκαθιστώ ξανά μέσω recovery? Επίσης, μετά την αναβάθμιση παρατηρώ ότι το εικονίδιο του τηλεχειριστηρίου δεν υπάρχει στο desktop του τηλεφώνου, ενώ είναι κανονικά εγκατεστημένη η εφαρμογή. Την τρέχω κανονικά από το app drawer αλλά όταν δημιουργώ τη συντόμευση δεν μου την εμφανίζει στο desktop. Καμιά ιδέα?
  17. Είμαι κάτοχος του Redmi note 2 prime αλλά αν την εποχή που έψαχνα κινητό υπήρχε αυτό εδώ στην τιμή αυτή που είναι τώρα, θα το έπαιρνα σίγουρα. Πολύ ωραίο και vfm κινητό.
  18. Μια απ’ ίδια και από μένα.
  19. Εμένα χτύπησε 49997 με την 5.10.8 σε πτήση mode. Πως πας τόσο ψηλά, καμιά συμβουλή;
  20. 48499 σκορ στο antutu σήμερα με την 5.10.8 ρομ σε κανονική λειτουργία (όχι πτήση κτλ). Πρώτη φορά πάει τόσο ψηλά.
×
×
  • Create New...