Jump to content

Deponakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Deponakias

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Deponakias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για να σου εβγαλε ota κατα πασα πιθανοτητα εχεις την οfficial αγγλοκινεζικη.Θα χρειαστει να το rootαρεις πρωτα και μετα να περασεις twrp και αλλες rom.
  2. Για να σου βγαλει τον φακελο twrp πρεπει να μπεις στην recovery πρωτα και μετα επανεκκινηση.Δοκιμασε να μπεις μεσω της εφαρμογης mobileuncletools στο recovery.
  3. Δυστυχώς επαθα το ίδιο ακριβώς με εσένα.το βρήκα από vopmart και μου βγήκε κοντά στα 30 δολλάρια.να ξέρεις ότι το letv δεν έχει ξεχωριστό lcd και digitizer έρχεται όλο μαζί πακέτο.επικοινώνησε με τον gerstavros2 είναι μέλος του φόρουμ και έχει μαγαζί που κανει τέτοιες δουλειές.εγώ επικοινώνησα και ήδη έχω κανονισει όταν το παραλαβω να περάσω απτό μαγαζί του για την αντικατάσταση.
  4. Έως τώρα το wifi είναι κομπλε με την 8s και η μπαταρία πέφτει κανονικά.Προσωπικά είχα πρόβλημα και με τα 2 στην 7rls οπότε είμαι ικανοποιημένος. Από εβδομάδα τα περισσότερα να δούμε πως θα πάει.
  5. Λοιπον για τα notifications πηγα στις ρυθμισεις >προβολη>φωτεινος παλμος και μπαινωντας μεσα ενεργοποιηστε τo others.Tουλαχιστον αυτην την στιγμη το messenger μου βγαζει μπλε φωτακι οπως στις κλησεις και τα sms.Για τα αλλα προγραμματα λογικα θα δοκιμασω αυριο.
  6. Mε την 7s νομιζω σε εμενα εχει περισσοτερη καταναλωση μπαταριας απο 5s.Ισως να στρωσει. Κατι αλλο τωρα που το χ500 θα βγει με 5.1.1 λετε να μας το δωσουν και σε εμας?
  7. To ενα ειναι μικροφωνο το αλλο ειναι ηχειο.
  8. Βοηθεια παιδια.Μπηκα στο recovery και ηταν στα κινεζικα.Πατησα τα κουμπια για reboot και system να μου κανει επανεκιννηση και φανηκε να παει να ανοιξει κανονικα αλλα εχει κολησει εκει που λεει eui και starting apps. Tι κανουμε τωρα? edit:με το κουμπι του power το εκλεισα και το ανοιξα και ολα κομπλε περασα και τα αγγλικα πολυ ευκολα με τον οδηγο του pik.
  9. Επιτελους ξεκολλησε και το δικο μου (20/10 4256) Αυριο πρωι σκοπετο στο μπαλκονι να προλαβουμε ταχυδρομο γιατι μετα παει για Δευτερα! :p
  10. Aπο arrived 20/10 παρτιδα 4256 του εβγαλε κανενος οτι εκλεισε απο αεροδρομιο?
  11. Για να βοηθηθουμε περισσοτερο (μιας και φαινεται οτι το προβλημα ειναι στα ελτα)ποιος ηταν ο τελευταιος σακος που ανοιξε?Αποτι φαινεται 16/10 και μετα δεν εχει παραλαβει κανενας οποτε καποιος που του εγραψε 15/10 arrived at overseas και να παρελαβε υπαρχει?
  12. Aπο ελτα τιποτα ακομη.
  13. Το ιδιο ακριβως παιχτηκε και σε εμενα 2015-10-20 07:48 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-10-17 14:03 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-10-14 03:10 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) βεβαια στο track του ελτα τιποτα ακομη. Αν ισχυει οτι το θεμα καθυστερει απο τα ελτα τωρα που εχουμε cc παλιοτερα πως τα περναγαν τοσο γρηγορα?
  14. Με ξενερωσες λιγο :p
  15. Δοκιμασε στο 17track.net Eμενα την επομενη μερα μου ειχε εμφανιστει.
×
×
  • Create New...