Jump to content

LeTV Le One Pro (X800)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

tora33 said:
δεν διαφωνώ , συντάσσεσαι (και εγώ μέσα , μόνο το gps μ' ενοχλούσε) , με τις χιλιάδες βρισιές των Κινέζων προς την εταιρεία ,εδώ και περίπου 1 χρόνο

(το μόνο που χρειάζεται να βάλουμε είναι gapps και το supersu , και αν αντέχουμε την μαμά ρομ, εγώ είχα την προηγούμενη official, προτείνω βέβαια του Ιταλού)

αλλά σε λίγες μέρες θα έχουμε 4 καλές rom Ευρωπαϊκές που θα βασίζονται στην μαμά rom χωρίς κινεζιές , στα μέτρα μας , θα τις δοκιμάσω και ίσως γυρίσω στην μαμά rom

Δεν ξερω Γιωργο για το χ800 αλλα το χ900 που ειναι ακριβο τηλ (340) το πληρωσα περιμενα καλυτερη συμπεριφορα και υποστηριξη κι οχι να εξαρτώμαι απο τον καθε ιταλο.

Any way προς γνωση και συμμόρφωση.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

varajohn said:
Δεν ξερω Γιωργο για το χ800 αλλα το χ900 που ειναι ακριβο τηλ (340) το πληρωσα περιμενα καλυτερη συμπεριφορα και υποστηριξη κι οχι να εξαρτώμαι απο τον καθε ιταλο.

Any way προς γνωση και συμμόρφωση.

ναι Γιάννη μαζί σου , και το Χ800 περίπου τόσο το πήραμε , edit 280 ευρώ σε προσφορά

στις 28/1/2016 πήραμε την τελευταία ουσιαστικά ρομ την 10s , μετά μας έδωσαν 2 ίδιες και τώρα ΜΜ , πάντα η πρώτη έχει λίγα προβλήματα (που δεν φάνηκαν ακόμη), οι επόμενες θα είναι τέλειες

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Μωρε μπραβο σας πηρατε ΜΜ και εγω οταν ρωτησα ποιο να παρω το X800 η το mi note pro μου ειπαν το δευτερο γιατι εχει καλυτερη υποστηριξη.

Η πλακα ειναι οτι αγορασα πρωτα το X800 και μετα το mi note pro και εχθες εδωσα το Χ800

Τωρα που λογω οτι θελω μεγαλη οθονη μου ειπαν αναμεσα στο LeTV X900 και στο Xiaomi mi MAX να προτιμησω το δευτερο και στο τελος MM θα παρει το X900 :lol::p

tora33 said:
ναι Γιάννη μαζί σου , και το Χ800 περίπου τόσο το πήραμε , edit 280 ευρώ σε προσφορά

στις 28/1/2016 πήραμε την τελευταία ουσιαστικά ρομ την 10s , μετά μας έδωσαν 2 ίδιες και τώρα ΜΜ , πάντα η πρώτη έχει λίγα προβλήματα (που δεν φάνηκαν ακόμη), οι επόμενες θα είναι τέλειες

Απο που θα κατεβάσουμε τα gapps για την 15s

Oneplus 6

LLLEFTERIS said:
Μωρε μπραβο σας πηρατε ΜΜ και εγω οταν ρωτησα ποιο να παρω το X800 η το mi note pro μου ειπαν το δευτερο γιατι εχει καλυτερη υποστηριξη.

Η πλακα ειναι οτι αγορασα πρωτα το X800 και μετα το mi note pro και εχθες εδωσα το Χ800

Τωρα που λογω οτι θελω μεγαλη οθονη μου ειπαν αναμεσα στο LeTV X900 και στο Xiaomi mi MAX να προτιμησω το δευτερο και στο τελος MM θα παρει το X900 :lol::p

Ακου αδερφε εγω με το χ900 δεν εχω προβληματα με wifi και gps. Αλλα ασχολουμε και τα φτιαχνω μονος μου φυσικα επειδη υπαρχει ο ιταλος κι ο Γιωργος διαφορετικα θα ειχα μια πορσε με μοτερ φιατ.

varajohn said:
Ακου αδερφε εγω με το χ900 δεν εχω προβληματα με wifi και gps. Αλλα ασχολουμε και τα φτιαχνω μονος μου φυσικα επειδη υπαρχει ο ιταλος κι ο Γιωργος διαφορετικα θα ειχα μια πορσε με μοτερ φιατ.

Ουτε εγω ειχα προβλημα μια χαρα ηταν και το gps και το wifi

Τον Ιταλο τον ξερω ο Γιωργος ποιος ειναι; :confused:

Edited by LLLEFTERIS

LLLEFTERIS said:
Ουτε εγω ειχα προβλημα μια χαρα ηταν και το gps και το wifi

Τον Ιταλο τον ξερω ο Γιωργος ποιος ειναι; :confused:

Ενας ειναι ο Γιωργος ο tora33

varajohn said:
Ενας ειναι ο Γιωργος ο tora33

Α και εγω ελεγα ειναι κανενας που φτιαχνει rom γιατι μονο τον Ιταλο ηξερα.:D

LLLEFTERIS said:
Α και εγω ελεγα ειναι κανενας που φτιαχνει rom γιατι μονο τον Ιταλο ηξερα.:D

Με τοσο ψαξιμο που κανουμε εχουμε γινει dev :lol::lol::lol::lol::lol:

petraKOS07 said:
Απο που θα κατεβάσουμε τα gapps για την 15s

tora33 said:
πως εγκατέστησα τα gapps (google play κ.λ.π.)

το έτρεξα , στην λίστα με τα προγράμματα χαμηλά επέλεξα το google play , εγκατάσταση

τα λέμε φίλε

Το έχει πει ήδη ο Γιώργος παραπάνω.....:p

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

CrisBal said:
Είμαι λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, ότι με την άμεση συνεργασία και καθοδήγηση από το μέλος tora33, χωρίς το οποίο δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά, έφτιαξα έναν οδηγό, για αρχάριους και μη, με εικόνες και αναλυτικές οδηγίες, για τα περισσότερα θέματα - προβλήματα, που αφορούν το κινητό μας!:)

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τις πληροφορίες, που πήρα από αυτο το νήμα και φυσικά περισσότερο τον tora33.:p

link: Guide for LetvLeeco 1pro X800_CN_US.zip - 4.9 MB

Καλησπέρα και από μένα και πολλά συγχαρητήρια και στους δυο. Εμείς ευχαριστούμε! :up::up::clap::clap:

~ Samsung Galaxy S10 ~

Kι από εμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που βοηθάνε ουσιαστικά!

Από εκεί και πέρα στην 11S v.48 το malware τελικώς αφαιρείται κάπως;;;

Letv X800 US

Παιδιά να ξέρετε ότι με το 15s μπορούμε και πάλι να κατεβάζουμε τραγούδια από την εφαρμογή Μουσική. Όπως γινόταν στις αρχές, με τις πρώτες ρομ.
HTC DESIRE 825

Christian27 said:
Καλησπέρα και από μένα και πολλά συγχαρητήρια και στους δυο. Εμείς ευχαριστούμε! :up::up::clap::clap:

Τα πολλά συγχαρητήρια και τα μπράβο πάνε στον Γιώργο(tora33)...:)

Εγώ απλά έκανα έρευνα, τα μάζεψα, έβαλα και φωτό όπου μπορούσα και τα δημοσίευσα. :p

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Καλησπέρα και από μένα.

Μόλις παρέλαβα κι εγώ από banggood.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,πατάω το power button και ανοίγει μέχρι το emui,το αφήνω να φορτίσει 14 ώρες και δε λέει να ξεκολλήσει με τίποτα.

Είτε πατάω το power button είτε power button με volume up κάνει μόνο restart

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

messagala said:
Καλησπέρα και από μένα.

Μόλις παρέλαβα κι εγώ από banggood.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,πατάω το power button και ανοίγει μέχρι το emui,το αφήνω να φορτίσει 14 ώρες και δε λέει να ξεκολλήσει με τίποτα.

Είτε πατάω το power button είτε power button με volume up κάνει μόνο restart

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Οταν το βαζεις να φορτισει το λεντακι της φορτισης παραμενει αναμμενο;

Αν οχι τοτε βαλε το ανταπτορακι και βαλε ενα καλωδιο micro usb ισως να εχει πεσει πολυ χαμηλα η μπαταρια και με το δικο του καλωδιο να μην φορτιζει αν ειναι προβληματικο οπως ηταν το δικο μου καλωδιο.

sunshine2k5 said:
Παιδιά η band 20 ξεκλειδώνει στο US? (4g για wind)

Άλλοι λένε όχι... άλλοι ναι αλλά ότι είναι μόνο φαινομενικό, δηλαδή αναγράφει 4G αλλά οι ταχύτητες είναι 3G και άλλοι ότι έκαναν και μετά δεν είχαν καθόλου data...

Γενικά δεν έχω βγάλει και εγώ άκρη, αλλά μάλλον προς το όχι πρέπει να είναι η απάντηση.

Letv X800 US

sunshine2k5 said:

Δεν ξερω τι ειναι η band 20 αλλα στο δικο μου που ειχα την US εκδοση δουλευε μια χαρα το 4G με Wind

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

messagala said:
Το φορτισα με φορτιστή και καλώδιο από ένα nexus 5x

Και ουτε στο recovery με volume up + power δεν μπορει να πει;

Προσπαθησε να μπεις παλι στο Recovery αλλα χωρις να αφησεις καθολου το volume up παρα μονο οταν αναψει να αφησεις το power

sunshine2k5 said:

Δεν ξέρω για το US, αλλά στο CN η band 20 μάλλον δεν ξεκλειδώνει με κανένα τρόπο. Δοκιμασμένο στους Αγιούς Αποστόλους Αττικής. Το letv δεν πιάνει ποτέ 4g και σε ένα HTC που υποστηρίζει την band 20 έχω μόνιμα 4g.

Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Nirvana1979
HTC DESIRE 825