Billator Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πού είδες να παραμορφωνονται τα χρώματα; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατω απο δυνατο φως... Κουνα δεξια αριστερα το κινητο κ θα καταλαβεις ;) το letv δεν το εχει αυτο το αποτελεσμα.. Δεν ειπα οτι το κοκκινο γινεται πρασινο, απλα υπαρχει μεταβολη στις αποχρωσεις της οθονης. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agisilaosko Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλημερα, Ηθελα να ρωτησω απο το gearbest ειναι us η cn version και τη ρομ που μπορω να τη βρω που θα βαλω;Επισης ποια απο ολες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristofer Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Καλημέρα σας, Μόλις το παράγγειλα από το GEARBEST στα 150 euro. Τους έχω στείλει και εγώ ερώτημα για το αν είνα cn version ή us version αλλα δεν έχω πάρει απάντηση ακόμη. Υ.Γ. Ελπίζω να μην έκανα βλακεία αλλά επέλεξα Expedited Shipping 5-15 εργάσιμες ημέρες. Υπάρχει περίπτωση να βρω μπελά με τελωνείο? Ζήτησα να γραφτεί στο πακέτο gift και χαμηλό κόστος 20 $. Edited June 15, 2016 by Cristofer Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Δοκίμασε chomp sms και textra που είναι κατ'εμέ οι κορυφαίες. ευχαριστώ ! Η τεξτρα είναι όντως κορυφαία αλλά δεν υποστηρίζει dual sim ... οπότε δεν ... την chomp που υποστηρίζει την έβαλα, πλην δεν συνεργάζεται με την αμερικανική ρομ ... τελικά έβαλα την zero sms που είναι απλούστατη, αλλά τουλάχιστον λειτουργεί για τα βασικά που χρειάζομαι ... Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Ή οθόνη είναι εξαιρετική ακόμα και κάτω από ήλιο. Μόλις πέρασα με ota ενημέρωση από την 11s-us την 2η απο χτες ευχαριστώ ! Η τεξτρα είναι όντως κορυφαία αλλά δεν υποστηρίζει dual sim ... οπότε δεν ... την chomp που υποστηρίζει την έβαλα, πλην δεν συνεργάζεται με την αμερικανική ρομ ... τελικά έβαλα την zero sms που είναι απλούστατη, αλλά τουλάχιστον λειτουργεί για τα βασικά που χρειάζομαι ... Φιλαράκι με την 11s του ιταλού ή εφαρμογή μηνυμάτων παίζει χωρίς θέμα. Εγώ άλλαξαν dialer γιατί ο μαμισιος δεν έχει favourites Edited June 15, 2016 by Cynaegeirus Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 ...Ελπίζω να μην έκανα βλακεία αλλά επέλεξα Expedited Shipping 5-15 εργάσιμες ημέρες. Υπάρχει περίπτωση να βρω μπελά με τελωνείο? Ζήτησα να γραφτεί στο πακέτο gift και χαμηλό κόστος 20 $. Αν αυτό σημαίνει αποστολή με εταιρεία courier αντί για ταχυδρομείο, τα έξοδα εκτελωνισμού είναι μάλλον δεδομένα νομίζω...! Ή οθόνη είναι εξαιρετική ακόμα και κάτω από ήλιο. Μόλις πέρασα με ota ενημέρωση από την 11s-us Τι περιλάμβανε το ota update? Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristofer Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Μιλάω τώρα για να μου το αλλάξουν και να το στείλουν με απλή μέθοδο. Ευχαριστώ πολύ We will ship it out via Netherlands Post Registered. Αυτό μου έστειλε τώρα..... Την γλίτωσα? Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Μιλάω τώρα για να μου το αλλάξουν και να το στείλουν με απλή μέθοδο. Ευχαριστώ πολύ We will ship it out via Netherlands Post Registered. Αυτό μου έστειλε τώρα..... Την γλίτωσα? Μια χαρα,ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Τι περιλάμβανε το ota update? μικροβελτιώσεις, sorry δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. πάντα περνάω τα update ασχετα αν τα χρειάζομαι ή όχι Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristofer Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Μόλις έλαβα απάντηση για την ερωτησή μου αν είναι cn version ή us version...... "It is international version without Greek please" Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) μικροβελτιώσεις, sorry δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. πάντα περνάω τα update ασχετα αν τα χρειάζομαι ή όχι Ωπ περνάω και v4.4 (μεταφράσεις) με οτα τώρα + και καπάκι 4.5! Μόλις έλαβα απάντηση για την ερωτησή μου αν είναι cn version ή us version...... "It is international version without Greek please" us είναι. Edited June 15, 2016 by Cynaegeirus Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristofer Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ωπ περνάω και v4.4 (μεταφράσεις) με οτα τώρα! us είναι. Οκ ευχαριστώ πολύ Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Παιδια εχω παραγγειλει απο tinydeal ξερεται ποια rom εχει us η cn ?Eυχαριστω !! Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 όλα τα κινητά που διακινούνται τον τελευταίο μήνα στην μειωμένη τιμή είναι us ... πρέπει να ήμουν από τους πρώτους που παρήγγειλαν (12 Μαίου) και μου ήρθε us ... Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Παιδια εχω παραγγειλει απο tinydeal ξερεται ποια rom εχει us η cn ?Eυχαριστω !! παιδιά για να μην ρωτάτε συνέχεια η μονη απόδειξη είναι στο πίσω μέρος του κινητού με η ένδειξη CE για τα κινητά που προορίζονταν για τις ΗΠΑ (πήγαν μόνο τα 1 μαξ και 1ς) ζητήστε φωτογραφία απο εκεί που θέλετε να το πάρετε, αλλιώς το βλέπετε όταν έρθει Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 παιδια απο μπαταρια τι λεει?εχει πεσει στα 170$ και το σκεφτομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) παιδια απο μπαταρια τι λεει?εχει πεσει στα 170$ και το σκεφτομαι... 1 μερα με βαριά χρήση, λιγότερες απο 4 ώρες η οθόνη ανοιχτή είναι κινητό με 2κ οθόνη και 3Α μπαταρία Edited June 15, 2016 by Cynaegeirus Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, μόλις το παρέλαβα στα χέρια μου και δεν μπορώ να το βάλω σε λειτουργία. Με το που το άναψα και με πήγε στο βήμα να διαλέξω γλώσσα, βάζω ελληνικά και από τότε κολλάει στην οθόνη που γράφει "eui" και μοιάζει σαν να φορτώνει επ' άπειρον. Πάτησα το Power και Volume Up και πάτησα Clear data μπας και σωθεί η κατάσταση, αλλά τίποτα. Υπάρχει τρόπος να το κάνω να ξεκινήσει; Οποιαδήποτε βοήθεια είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 παιδια απο μπαταρια τι λεει?εχει πεσει στα 170$ και το σκεφτομαι... Που το βρηκες τοσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, μόλις το παρέλαβα στα χέρια μου και δεν μπορώ να το βάλω σε λειτουργία. Με το που το άναψα και με πήγε στο βήμα να διαλέξω γλώσσα, βάζω ελληνικά και από τότε κολλάει στην οθόνη που γράφει "eui" και μοιάζει σαν να φορτώνει επ' άπειρον. Πάτησα το Power και Volume Up και πάτησα Clear data μπας και σωθεί η κατάσταση, αλλά τίποτα. Υπάρχει τρόπος να το κάνω να ξεκινήσει; Οποιαδήποτε βοήθεια είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!!! Αστο να φορτωσει λιγο η μπαταρία του και επισης στην αρχη θέλει αρκετη ωρα να παρει μπροστα, τωρα οσο για το clear data που εκανες θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, μόλις το παρέλαβα στα χέρια μου και δεν μπορώ να το βάλω σε λειτουργία. Με το που το άναψα και με πήγε στο βήμα να διαλέξω γλώσσα, βάζω ελληνικά και από τότε κολλάει στην οθόνη που γράφει "eui" και μοιάζει σαν να φορτώνει επ' άπειρον. Πάτησα το Power και Volume Up και πάτησα Clear data μπας και σωθεί η κατάσταση, αλλά τίποτα. Υπάρχει τρόπος να το κάνω να ξεκινήσει; Οποιαδήποτε βοήθεια είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!!! αν δεν απαντήσει κάποιος ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crisnak Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, μόλις το παρέλαβα στα χέρια μου και δεν μπορώ να το βάλω σε λειτουργία. Με το που το άναψα και με πήγε στο βήμα να διαλέξω γλώσσα, βάζω ελληνικά και από τότε κολλάει στην οθόνη που γράφει "eui" και μοιάζει σαν να φορτώνει επ' άπειρον. Πάτησα το Power και Volume Up και πάτησα Clear data μπας και σωθεί η κατάσταση, αλλά τίποτα. Υπάρχει τρόπος να το κάνω να ξεκινήσει; Οποιαδήποτε βοήθεια είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!!! φιλε βαλτο να φορτίσει 100% και μετα κανε παλι clear data και θα εκκίνηση περιμείνετο μόνο λίγο, ετσι την πατησα και εγω στην αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Που το βρηκες τοσο? Νομίζω τόσο το έχω δει σε offer στο GearBest. Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Νομίζω τόσο το έχω δει σε offer στο GearBest. Ευχαριστω,το ειδα και εγω,το εχει και σε αλλες 2-3 διαφορετικες τιμες,αυτο το καταστημα δεν το εμπιστευτηκα ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Έχουν διαφορές στο hardware οι εκδόσεις us και cn; Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts