Skydiver80 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 πολυ πιθανον να εχεις κανει πατατα με τα IMEI. Μεσα στο forum εχουν οδηγο ανακτησης. 2ον) Τελικα την φλασαρουμε μεσω twrp? me flashtool πως? Απο recovery δοκίμασες (Volume Up + Volume Down + Power on/off); Παράθεση ΕΛΛΑΣ "Γονατίζω μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ" ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Δεν έχω άμεσα προσωπική γνώμη. Βασικά πήγα αμέσως στην 1524 μέσω οτα θεωρώντας ότι θα είσαι καλύτερα. Αρα φιλε μου πως κρινεις οτι το κινητο ειναι για τα μπαζα οπως ερχεται? Ισως να νομιζες οτι με ΟΤΑ δεν θα ειχες προβλημα αλλα αν κανεις update με ΟΤΑ χανεις ελληνικα και ρουτ. Αρα μενουμε ακομα στην αποψη οτι η 1520 του vickmall ειναι οκ χωρις προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelo Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Απο recovery δοκίμασες (Volume Up + Volume Down + Power on/off); απλα επειδη ειχα χρονια s2 και ημουν εξοικιωμενος με τα CWM kai TWRP με το flashtool ειμαι λιγο πρωταρης. απο οτι καταλαβα φλασαρουμε το scatter.txt που εχει η rom μας τα μαρακαρει ΟΛΑ και επιλεγουμε FIRMWARE UPAGRADE η DOWNLOAD MODE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skydiver80 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] απλα επειδη ειχα χρονια s2 και ημουν εξοικιωμενος με τα CWM kai TWRP με το flashtool ειμαι λιγο πρωταρης. απο οτι καταλαβα φλασαρουμε το scatter.txt που εχει η rom μας τα μαρακαρει ΟΛΑ και επιλεγουμε FIRMWARE UPAGRADE η DOWNLOAD MODE? Download only ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρα φιλε μου πως κρινεις οτι το κινητο ειναι για τα μπαζα οπως ερχεται? Ισως να νομιζες οτι με ΟΤΑ δεν θα ειχες προβλημα αλλα αν κανεις update με ΟΤΑ χανεις ελληνικα και ρουτ. Αρα μενουμε ακομα στην αποψη οτι η 1520 του vickmall ειναι οκ χωρις προβληματα. Εγώ προσωπικά θα δοκιμάσω να δουλέψω την 1520 για λίγες ημέρες να δω πως τα πάει γιατί απο την 1522 δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος (για τις άλλες που δοκίμασα δεν το συζητώ καν...). Παράθεση ΕΛΛΑΣ "Γονατίζω μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ" ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelo Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Download only ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ προσωπικά θα δοκιμάσω να δουλέψω την 1520 για λίγες ημέρες να δω πως τα πάει γιατί απο την 1522 δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος (για τις άλλες που δοκίμασα δεν το συζητώ καν...). ΑΡΑ¨DOWNLOAD ONLY- SCATTER.TXT (της καθε ΡΟΜ ) -μας τα μαρκαρει μονο του το scatter-START. ΣΩΣΤΑ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Το κινητό έρχεται με εγκατεστημένο το google play; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Καλημέρα παιδιά! Λοιπόν πήρα το συγκεκριμένο κινητό από το minideal πριν καμιά βδομάδα κι έχω τα εξής προβλήματα: Η μπαταρία χαλάει υπερβολικά γρήγορα, γύρω στη μισή μέρα ή και λίγο παραπάνω. Από ο,τι είδα για την περισσότερη χρήση μπαταρίας οφείλεται το Twitter το οποίο μου το βγάζει δούρειο ίππο. Επίσης το κινητό το έβαλα να φορτίσει το βράδυ, γύρω στις 3 στο 25% και κατά τις 8.30 που ξύπνησα βρισκόταν στο 75%. Τώρα είναι 9.30 και βρίσκεται στο 85%. Είναι λογικό να φορτίζει 7 με 8 ώρες για να κρατήσει 12 ώρες; Απ'ο,τι μπόρεσα να διαβάσω (έφτασα μέχρι την 60κάτι σελίδα :p ) πρέπει να κάνω root στο κινητό, επειδή όμως είμαι εντελώς αρχάρια δεν παίζει να μπορέσω να ακολουθήσω τις οδηγίες που δώσατε. Οπότε αν το πάω σε κάποιο τεχνικό με λίστα ποια θέλω να σβηστούν θα δεχτεί να το κάνει; Και γνωρίζετε πάνω κάτω τί κόστος μπορεί να έχει; Τέλος, όσον αφορά τον ιό. Είχα κατεβάσει το clean master και μου τον ανίχνευσε αμέσως, μόλις έκανα επαναφορά ρυθμίσεων (απελπισμένη προσπάθεια :P) δε μου τον βρήκε, την επόμενη μέρα το βρήκε, και μετά εξαφανίστηκε πάλι. Είναι λογικό αυτό; Συγγνώμη αν κούρασα! Γραψε αν θες σε ποια πολη/περιοχη μενεις, μπορει να μενει καποιος/καποια κοντα σου και να σε βοηθησει να κανεις τη διαδικασια ;) Το 4G σας δουλευει? Εχω whatsup στη κυρια καρτα και δεν εχω παρατηρησει πουθενα να βγαζει 4G. 3G παντα εχει και οταν ενεργοποιω δεδομενα εχω H+. Νταξει δε με νοιαζει ιδιαιτερα η ταχυτητα μιας και καλυπτομαι και απο Η+ αλλα για το ****το... Στις επιλογες το εχω ενεργοποιημενο κανονικα ενω οταν το βαλεις να ψαξει για δικτυα βρισκει και το 4G. Με vodafone δουλευα κανονικα σε 4g Το είχα καταλάβει λίγο πριν την αγορά αλλά υπάρχει μεγάλη κινητικοτητα και ευελπιστώ σε κάτι καλύτερο μελλοντικά. Ειδικά από την εταιρεία τώρα που θα πουλήσει στην Ινδία Ευτυχως που υπαρχει κινηση και τωρα με τους ινδους πιστευω να ασχοληθουν και αυτοι με rom Μετά από μια εβδομάδα με την 1520 του vickmall, έβαλα κι εγώ 1.4 Ιταλού. Για αρχή μια απορία. Ποιο απο τα δύο system update μας ενδιαφέρει;;;; αυτό που είναι στις Ρυθμίσεις --> Σχετικά με το τηλέφωνο (το οποιο έχει ένδειξη 1, οτι υπάρχει δηλαδή διαθέσιμο update).... ή... Αυτό κάτω από τα Bluetooth, Reboot το 7ο κατά σειρά στις Ρυθμίσεις δηλαδή; Μετά απο αρκετές δοκιμές και format που έχω κάνει, έχω το εξής πρόβλημα: Πλέον ότι ROM και αν περάσω, δεν λειτουργούν οι κάρτες SIM :blink: . Τι πατάτα έχω κάνει :blink: ; Διορθώνεται τώρα αυτό :cry: ; Παξε 4-5 σελιδες ποιο πριν :) απο οτι καταλαβα φλασαρουμε το scatter.txt που εχει η rom μας τα μαρακαρει ΟΛΑ και επιλεγουμε FIRMWARE UPAGRADE η DOWNLOAD MODE? Σου απαντησε ο Skydiver80 στο ποστ απο κατω Επισης στο flashtool δεν ''τικαρουμε'' ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ -ΠΟΤΕ τα PRELOADER και MBR και δεν κανουμε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ -ΠΟΤΕ FORMAT Οδηγός επιβίωσης για Flashing Download only. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Με τη cosmote πρεπει να στειλεις μηνυμα 4G στο 1333 και σου ενεργοποιειται μετα απο 10 λεπτα. Εκανα και μια επανεκκινηση και ολα κομπλε ,εχω 4G. Τωρα βεβαια μπορει να τρωει περισσοτερο τη μπαταρια αλλα δε πειραζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrapogiiannos Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Με τη cosmote πρεπει να στειλεις μηνυμα 4G στο 1333 και σου ενεργοποιειται μετα απο 10 λεπτα. Εκανα και μια επανεκκινηση και ολα κομπλε ,εχω 4G. Τωρα βεβαια μπορει να τρωει περισσοτερο τη μπαταρια αλλα δε πειραζει... εγω ρε φιλαρακι το εχω ενεργοποιησει περνοντας τηλ, εχω ρυθμισει και το κινητο, αλλα δεν πιανω που8ενα 4G βεβαια τα δεδομενα καταιβενουν ξεφρενα!!! ;) καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Δεν έχω άμεσα προσωπική γνώμη. Βασικά πήγα αμέσως στην 1524 μέσω οτα θεωρώντας ότι θα είσαι καλύτερα. Εκεί ξεμεινα από google apps και παντού μου προτάθηκε να μην μείνω σε στοκ. Μεταξύ άλλων διάβασα ότι υπάρχει κακές εφαρμογές στην στοκ ρομ με βάση κάποια αντιβιοτικά.Σου ήρθε από μόνη της ειδοποίηση για ΟΤΑ? Εμένα μια βδομάδα δεν μου έχει έρθει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 εγω ρε φιλαρακι το εχω ενεργοποιησει περνοντας τηλ, εχω ρυθμισει και το κινητο, αλλα δεν πιανω που8ενα 4G βεβαια τα δεδομενα καταιβενουν ξεφρενα!!! ;) καμια ιδεα? Η σιμ σου ειναι παλια? Γιατι παιζει ρολο και αυτο. Εαν δε γραφει 4G πανω παντως,τοτε δεν εχεις. Αλλα και το 3G με Η+ κατεβαινει νερο Με Η+ ειχα μετρησει 8mbps. Τωρα με το 4G ειδα 16,5 με 2 γραμμες σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zafpinto Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Τα led σε viber, messenger,fb κλπ δε βλέπω να δουλεύουν με Ιταλό 1.4 όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skydiver80 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Ποιά είναι η τελεφταία STOCK ρε παιδιά γιατί έχω χαθεί. Υπάρχει κάποιο λινκ να την κατεβάσω; ΥΓ Να είναι Stock και Multilanguage εννοείται... ;) Παράθεση ΕΛΛΑΣ "Γονατίζω μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ" ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Με όποια ROM και να δοκίμασα βλέπω μόνο Αμερικάνικους και Κινέζικους δορυφόρους. Ενώ απο screenshots της Ισπανικής VibeUI_5.1_LTT_MDSTEAM βλέπω και Glosnass Ρώσικους. http://cs3-4.4pda.to/6464633.png Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Παιδιά έχετε παρατηρήσει κάποιο κόλλημα με την αφή την ώρα που γράφεις στο messenger; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrapogiiannos Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Η σιμ σου ειναι παλια? Γιατι παιζει ρολο και αυτο. Εαν δε γραφει 4G πανω παντως,τοτε δεν εχεις. Αλλα και το 3G με Η+ κατεβαινει νερο Με Η+ ειχα μετρησει 8mbps. Τωρα με το 4G ειδα 16,5 με 2 γραμμες σημα. Ναι φιλαρακι παλιά είναι σεσε ευχαριστώ. ΚαμιαΚαμία εαιδέα γτ τρελαίνεται οτανόταν γρεδώ αγράφω εδώ αποατο το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Εγώ προσωπικά θα δοκιμάσω να δουλέψω την 1520 για λίγες ημέρες να δω πως τα πάει γιατί απο την 1522 δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος (για τις άλλες που δοκίμασα δεν το συζητώ καν...). Βασικα εγω δεν το εχω το κινητο γιαυτο και γω δεν ξερω αν ειναι καλη ή οχι η 1520, δοκιμασε και εσυ και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aldoo Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Είμαι από Ηράκλειο Κρήτης! Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. Όσο για την μπαταρία μάλλον έχετε δίκιο, δεν είχα το φορτιστή της Lenovo αυτές τις μέρες και χρησιμοποιούσα έναν παλιό! Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Καλημέρα παιδιά! Λοιπόν πήρα το συγκεκριμένο κινητό από το minideal πριν καμιά βδομάδα κι έχω τα εξής προβλήματα: Η μπαταρία χαλάει υπερβολικά γρήγορα, γύρω στη μισή μέρα ή και λίγο παραπάνω. Από ο,τι είδα για την περισσότερη χρήση μπαταρίας οφείλεται το Twitter το οποίο μου το βγάζει δούρειο ίππο. Επίσης το κινητό το έβαλα να φορτίσει το βράδυ, γύρω στις 3 στο 25% και κατά τις 8.30 που ξύπνησα βρισκόταν στο 75%. Τώρα είναι 9.30 και βρίσκεται στο 85%. Είναι λογικό να φορτίζει 7 με 8 ώρες για να κρατήσει 12 ώρες; Απ'ο,τι μπόρεσα να διαβάσω (έφτασα μέχρι την 60κάτι σελίδα :p ) πρέπει να κάνω root στο κινητό, επειδή όμως είμαι εντελώς αρχάρια δεν παίζει να μπορέσω να ακολουθήσω τις οδηγίες που δώσατε. Τέλος, όσον αφορά τον ιό. Είχα κατεβάσει το clean master και μου τον ανίχνευσε αμέσως, μόλις έκανα επαναφορά ρυθμίσεων (απελπισμένη προσπάθεια :P) δε μου τον βρήκε, την επόμενη μέρα το βρήκε, και μετά εξαφανίστηκε πάλι. Είναι λογικό αυτό; Συγγνώμη αν κούρασα! Γραψε αν θες σε ποια πολη/περιοχη μενεις, μπορει να μενει καποιος/καποια κοντα σου και να σε βοηθησει να κανεις τη διαδικασια ;) Είμαι από Ηράκλειο Κρήτης! Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. Όσο για την μπαταρία μάλλον έχετε δίκιο, δεν είχα το φορτιστή της Lenovo αυτές τις μέρες και χρησιμοποιούσα έναν παλιό! Ευχαριστώ.:) Πιστευω καποιος/α θα βρεθει στην περιοχη σου να σε βοηθησει ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Παρατηρησα σε speedtest με vodafone οτι ενω εχει το αρχικο ''ξεσπασμα'' με 25-30mbps μετα, κατα τη διαρκεια του τεστ πεφτει σταδιακα και φτανει στα 6-10mbps. Με αλλα τηλεφωνα και τον ιδιο παροχο μενει σταθερα και δεν πεφτει. Εχετε δει κατι ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Καλημέρα! Ακόμη δεν κατάφερα να συνδέσω το κινητό στο PC σαν αποθηκευτικό χώρο. Είμαι στην τελευταία stable, root, το τηλ. πάει σφαίρα. Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις μέσω TWRP για mount sd ή usb storage? Πώς πρέπει να είναι; Mount or unmount? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 (edited) Με τη cosmote πρεπει να στειλεις μηνυμα 4G στο 1333 και σου ενεργοποιειται μετα απο 10 λεπτα. Εκανα και μια επανεκκινηση και ολα κομπλε ,εχω 4G. Τωρα βεβαια μπορει να τρωει περισσοτερο τη μπαταρια αλλα δε πειραζει... Δεν ειναι αναγκη να το εχεις παντα σε 4G, μπορεις οποτε θελεις να το εναλλασσεις, ειτε απο settings, ειτε με κανα widget απο τις πολλες σχετικες εφαρμογες. Ποιά είναι η τελεφταία STOCK ρε παιδιά γιατί έχω χαθεί. Υπάρχει κάποιο λινκ να την κατεβάσω; ΥΓ Να είναι Stock και Multilanguage εννοείται... ;) Οι official ειναι Αγγλοκινεζικες. (ακομη...προσεχως λογω Ινδιας θα κυκλοφορησει λογικα επισημη row). Καλημέρα! Ακόμη δεν κατάφερα να συνδέσω το κινητό στο PC σαν αποθηκευτικό χώρο. Είμαι στην τελευταία stable, root, το τηλ. πάει σφαίρα. Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις μέσω TWRP για mount sd ή usb storage? Πώς πρέπει να είναι; Mount or unmount? Ευχαριστώ! Σε οσες rom δοκιμασα, το usb storage δουλευει μονο του. Μπας και πειραξες κανα setting? Δοκιμασε και σε κανα αλλο PC, μην ειναι οι drivers. Edited June 29, 2015 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Με όποια ROM και να δοκίμασα βλέπω μόνο Αμερικάνικους και Κινέζικους δορυφόρους. Ενώ απο screenshots της Ισπανικής VibeUI_5.1_LTT_MDSTEAM βλέπω και Glosnass Ρώσικους. http://cs3-4.4pda.to/6464633.png Εγώ από την αλλη εχω μονο αμερικανικούς και κινεζικούς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Σε οσες rom δοκιμασα, το usb storage δουλευει μονο του. Μπας και πειραξες κανα setting? Δοκιμασε και σε κανα αλλο PC, μην ειναι οι drivers. Έχεις δίκιο. Στο φορητό άνοιξε αμέσως. πώς μπορώ να το διορθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Μια χαρά δείχνει. Μπαταρία δεν πρόλαβα να βγάλω ακόμη συμπεράσματα. Εχει μόνο En/Cn. Μόλις είδα στούς Ρώσους και άλλη έκδοση VibeUI 2.8 5.1 LTT MDSTEAM απο τον Ισπανό Xancin (Root, Gapps, Pure Xtweaks, Dolby Atmos ) http://4pda.ru/pages/go/?u=https%3A%2F%2Fyadi.sk%2Fd%2F6Egm1JuchWgBP http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=en&u=http://www.movilesdualsim.com/tema/vibeui-2-8-5-1-ltt-mdsteam.105668/&usg=ALkJrhiOJYxSJ_AAqPaRPWXD9fRT-P_QIQ Ποια gapps έβαλες στην 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Παρατηρησα σε speedtest με vodafone οτι ενω εχει το αρχικο ''ξεσπασμα'' με 25-30mbps μετα, κατα τη διαρκεια του τεστ πεφτει σταδιακα και φτανει στα 6-10mbps. Με αλλα τηλεφωνα και τον ιδιο παροχο μενει σταθερα και δεν πεφτει. Εχετε δει κατι ? Ναι και μενα ετσι εγινε. Ξεκινησε απο 25-30 και επεσε στα 16. Δεν ειναι αναγκη να το εχεις παντα σε 4G, μπορεις οποτε θελεις να το εναλλασσεις, ειτε απο settings, ειτε με κανα widget απο τις πολλες σχετικες εφαρμογες. . Ενταξει δεν εχει διαφορα στη μπαταρια. Ολο το βραδυ 3% εχασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts