Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια δεν ξερω για εσας και αναφορικα με αυτο που ειπε ο απο πανω μου, αλλα εγω περιμενω να ληξει η συνδεση μου και να την κανω με ελαφρα πηδηματακια......papathvas ακου......

20.9=22 με φπα+18 εβρω το μηνα το παγιο του οτε(διαιρεμενο δια του 2 ετσι?)=40 εβρω χωρις να μιλησεις λεπτο οκ?

Γιατι λοιπον να μην πας στην vivodi με 33 εβρω συνολικα μαζι με τον ΦΠΑ η τιμη και με παροχες

1)απεριοριστες αστικες υπεραστικες κλησεις

2)χωρις παγιο στον ΟΤΕ

3)με διατηρηση του τηλεφωνικου νουμερου που εχεις(λογω φορητοτητας, γιαυτο εφαγε κ το προστιμο απο ΕΕΤ, γιατι πουλαγε μαγκες ο ΟΤΕ και δεν το εδινε.......)+ενα επιπλεον νουμερο της vivodi για το οποιο δεν δινεις κανενα παγιο

4)με ταχυτηττα στο ιντερνετ μινιμουμ 2048 και αν εισαι τυχερος και σου κατσει (εξαρταται απο την διαθεσιμοτητα-δυνατοτητα,χωρις να δωσεις εξτρα λεφτα)20 μεγκα!!!!!!!!!.

5)cable TV τσαμπα!!!!!!!!!!!!!

Αυτο σκεψου......στον οτε+οτενετ τιποτα απο ολα αυτα και δινεις 40 εβρω και δεν εχεις μιλησει ουτε δευτερολεπτο!!!!!!!!!!

Αυτα που λεω τα εχω ψαξει και το μονο που με κολωσε και δεν το εχω κανει ειναι οτι ο χαζος εκανα 12μηνη συνδεση στην Οτενετ κ πρεπει να περιμενω να ληξει, γιατι ειναι αμαρτια να πληρωνω τους υπολοιπους 6 μηνες χωρις να το χρησιμοποιω........

Αν τωρα δεν εχεις την δυνατοτητα στην περιοχη σου vivodi, κανε την συνδεση στην οτενετ 3μηνη ή 6μηνη, γιατι πιστεψε με υπαρχουν εταιριες (forthnet,hol) που στο αμεσο μελλον θα κανουν τρελες προσφορες.....μην εγκλωβιζεσαι στην 12μηνη......δεν αξιζει πλεον.....

Αναφορικα με την Hol εχω φιλο που ειναι στην ιντρακομ και μου εχει πει οτι οι Ρωσοι που πλεον τις αγορασαν (Ηοl+τμημα τηλεφωνιας ιντρακομ) ετοιμαζουν τρελο ξεπεταγμα στο αμεσο μελλον με ιδιοκτητο δυκτιο,(τα λεφτα τα εχουν και ολοι ξερουμε οτι με το χρημα κανεις τα παντα και καλυπτεις τον χαμενο χρονο σε dt).

Αν καποιος σου πει ναι μεν αλλα μετα απο 1 χρονο το 33 γινεται 66 το μηνα θα σου πω το εξης:.......τον Μαρτιο του 2008.....μεχρι τοτε....καλαααααα φεξε μου κ γλυστρισα.....να εισαι σιγουρος οτι θα υπαρχουν τρελα πακετα.....εξαλλου πριν ενα χρονο ποσο ειχε η τιμη στα 1048 και ποσο εχει τωρα.....αυτο μονο να κατσεις να σκεφτεις....πριν ενα χρονο το 1048 ηταν απιαστο σχεδον και τωρα αν δεν εχεις 1048 τουλαχιστον, ειναι σαν να μου λες οτι πηρα αυτοκινητο 1800 κυβικα οταν με 1000 εβρω παραπανω επαιρνα το τουρμπο!!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@alexref

1)δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου

2)δεν χρειάζομαι τρελές ταχύτητες

4)το δίμηνο κάνουμε 45€ λογαριασμό τηλεφώνου, απο τα οποία τα 31 ειναι το πάγιο ΟΤΕ (isdn) ~>κάνουμε ελάχιστα τηλεφωνήματα

5)συμφωνώ με όλα τα θετικά που αναφέρεις για το broadband αλλά δεν θα ήθελα να είμαι απο τους πρώτους που θα το δοκιμάσουν.Να περάσουν 1-2 χρονάκια κ μετά εδώ είμαστε

6)οι τιμές που αναφέρω περιλαμβάνουν ΦΠΑ

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Απο εχ8ες εχω error 718 οταν προσπα8ω να συνδε8ω με το connex mou...

Tι ειναι αυτο?

718 - PPP timeout.

This error indicates a PPP conversation was started, but was terminated because the remote server did not respond within an appropriate time. This can be caused by poor line quality or a problem with the server (ISP). This error can occur when your modem has connected to the ISP and has sent username and password, but there is no response from the server.

Sometimes, re-dialing will be successful.

This error can also occur if your ISP account has expired, or if the username or password you are using is invalid.

This error can occur if you have LCP extensions enabled in the TCP/IP Properties of the connectoid and your ISP does not support LCP extensions.

This error may also occur if you have one or more network cards in your machine, and the cards do not have TCP/IP protocol enabled, or if the TCP/IP settings are incorrect. (Go to Networking in Control Panel to examine the properties of your network adapters; or, if you are not using the network card(s), disable them in Control Panel->System->Hardware.)

[...source]

Mε λιγα λογια...αν δεν εληξε η συνδρομη σου τοτε υπαρχει καποιο προβλημα στην επικοινωνια με το σερβερι ή κατι δεν παει καλα στις ρυθμισεις σου.

Ξαναεγκατεστησε απο το cd τη συνδεση και αν συνεχισει παρε την OTEnet να ρωτησεις αν υπαρχει προβλημα :)

Καλη τυχη :O

Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω.

Έχω vivodi και σκέφτομαι να αλλάξω σε OTENET OnDSL Kit Wireless αυτό που θέλω να μάθω είναι εάν το modem το κλήσεις αλλάζεις διεύθυνση??? ( για το rabidshare ,με το cube με έχει βολέψει πάρα πολύ) :blink: :blink:

Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω.

Έχω vivodi και σκέφτομαι να αλλάξω σε OTENET OnDSL Kit Wireless αυτό που θέλω να μάθω είναι εάν το modem το κλήσεις αλλάζεις διεύθυνση??? ( για το rabidshare ,με το cube με έχει βολέψει πάρα πολύ) :blink: :blink:

Φυσικά. Αν και δεν χρειάζεται να το κλείσεις. Απλά κάνεις αποσύνδεση και επανασύνδεση.

Ελπιζω τωρα που πλησιαζει Πασχα να κανουν κι αλλες ενδιαφερουσες προσφορες...

Re paidia eno mou eixe ftaksei to fevrouario i taxitita ( me 768 epiana 75 KB/s)

ton Martio painei 40kB/s. eleos!!!

Εγω συνεχιζω στη Ν.Σμυρνη να εχω απο 80 μεχρι 90 (!) kb/sec. Φαινεται ειμαι απο τους τυχερους (ακομα)...:rolleyes:

Εγω, εδω Βεροια, πιανω ανετα 75αρια αλλα μεχρι εκει. Καλα ειμαι;;:O

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Εγω, εδω Βεροια, πιανω ανετα 75αρια αλλα μεχρι εκει. Καλα ειμαι;;:O

Καλά είσαι και μην μιλάς καθόλου μην σου πέσει ... η ταχύτητα :p

Νταξ μωρε. Και να πεσει λιγο η ταχυτητα δεν ειναι προβλημα. Αλλου ειναι... :p

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Εγω συνεχιζω στη Ν.Σμυρνη να εχω απο 80 μεχρι 90 (!) kb/sec. Φαινεται ειμαι απο τους τυχερους (ακομα)...:rolleyes:

Και εγώ στην Ν Σμύρνη ανήκω αλλά το τελευταίο καιρο απο τα 100 kb σέρνεται το απόγευμα και το πρωί ,μόνο οταν περάσει μια το βράδυ αρχίζει να φτιάχνουν οι ταχύτητες.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

συμβαινει και σε αλλους? περασα χθες μια 768 conn x και σχεδον καθε 2 ωρες πεφτει η συνδεση πηρα στο 1242 και μου ειπαν να σκαναρω το pc μπας και εχω κανα spyware μπας και με δουλευουν?<sagem800>:mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάλι τούς πήρα σήμερα να μου πούν πώς θα σετάρω ένα router και συγκεκριμένα το Crypto WF 110 E και μου είπαν ότι δεν το υποστηρίζουν και άλλες τέτοιες αηδίες!!

Μήπως βρέ παιδιά μπορεί να βοηθήσει κάποιος??

Το δούλευα στο μαγαζί με Forthnet και όλα καλά και το πήρα σπίτι για να έχω ασύρματο δίκτυο και δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει!!

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??

Φίλε ψάχνοντας απεγνωσμένα λύση για το WF 110E μιας και το πηρα και εγώ θέλω να σου πω οτι εγ΄ς έχω σύνδεση στην Tellas με την οποία αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόωλημα.Δεν το είχανε και δεν ξέρανε τι να μου πούνε. Με βοήθησε ένας φίλος που βρήκε σε κάποιο forum την λύση και μου είπε να σβήσω κάποια πράγματα από την αριστέρη λίστα που έχει στο set up. Δυστυχως δεν θυμάμαι να σου ποια ήτανε αλλά αν θέλεις να μου στείλεις pm και να μου γράψεις τι ακρίβως γράφει θα σου πω. Έχω και εγώ ένα πρόβλημα όμςσ με αυτό το router. Δεν ξέρω πως ανοίγουν τα ports και φαντάσου οτι δεν μπόρεσαν να με εξηπηρετήσουν και οι τεχνικοί της Crypto. Μπορείς να μου πεις τι να κάνω?

I LOVE MY BABIES

paidia exw to otenet ondsl kit me modem ''sagem fast 800''

mipos ginetai na allaksw to modem kai na parw kapio allo???

kai se periptwsi pou allazei yparxei kamia periptwsi na exw kaliteres taxitites katebasmatos???

giati exw ena problima me to download speed

thankssss

honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani.

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia exw to otenet ondsl kit me modem ''sagem fast 800''

mipos ginetai na allaksw to modem kai na parw kapio allo???

kai se periptwsi pou allazei yparxei kamia periptwsi na exw kaliteres taxitites katebasmatos???

giati exw ena problima me to download speed

thankssss

Φυσικα και μπορεις να το αλλαξεις. Ετσι εκανα κι εγω, πηρα αυτον εδω τον router http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=778&product=902101

και μπορω και μοιραζω την adsl και τον εκτυπωτη σε 2 (η σε οσα...) computers χωρις να πρεπει να ανοιγω το ενα για να εχουν internet τα αλλα.

Δε νομιζω να εχεις διαφορες στις ταχυτητες αλλα επειδη το συγκεκριμενο modem δεν φημιζεται για την λειτουργια του, εκεινο που θα εχεις σιγουρα με τον router ειναι απροβληματιστη λειτουργια...

thanksss

ayto tha kanw. kai egw akouw pws den einai kalo to modem mou

tha agorasw ayto pou mou edikses

honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani.

[sIGPIC][/sIGPIC]

thanksss

ayto tha kanw. kai egw akouw pws den einai kalo to modem mou

tha agorasw ayto pou mou edikses

Θα εισαι αρχοντας παντως. Κανεις μια φορα τις ρυθμισεις στον router και ξενοιαζεις. Και ειτε με windows μπαινεις, ειτε με linux ειτε με οτι θες, οι ρυθμισεις ειναι εκει και δεν αλλαζουν. Κι ουτε dial-up ουτε τιποτα...