petemil Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 zyp3r said: Εμενα μου την ενεργοποισα ν σε 3 εβδομαδες.Με μενα τι γινεται που εχω διοδος 768,δεν θα γινει καμια αναβαθμιση.Η προσφορα που δινουν τωρα ειναι 8Mbps εγω θα μηνω στα 768???? Δυστυχώς φίλε... Και εγώ είμαι με 1024 onDSL δίοδος και ρώτησα για την αναβάθμιση. Μου είπαν οτι σταδιακά οι γραμμές 1024 θα αναβαθμιστούν σε 8Mbps ενώ οι 768 σε 2 Mbps . Ο μόνος τρόπος για να πας κατευθείαν τώρα είναι να κάνεις διακοπή αν έχει περάσει το 12μηνο και καινούρια αίτηση... άρα αναμονή κάνα 15ήμερο τουλάχιστον χωρίς ίντερνετ και μάζεμα πάλι απο την αρχή όλο αυτό το χαρτομάνι της διόδου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 petemil said: Δυστυχώς φίλε... Και εγώ είμαι με 1024 onDSL δίοδος και ρώτησα για την αναβάθμιση. Μου είπαν οτι σταδιακά οι γραμμές 1024 θα αναβαθμιστούν σε 8Mbps ενώ οι 768 σε 2 Mbps . Ο μόνος τρόπος για να πας κατευθείαν τώρα είναι να κάνεις διακοπή αν έχει περάσει το 12μηνο και καινούρια αίτηση... άρα αναμονή κάνα 15ήμερο τουλάχιστον χωρίς ίντερνετ και μάζεμα πάλι απο την αρχή όλο αυτό το χαρτομάνι της διόδου... Και ποτε παιζει να γινει αυτο????Και απο του χρονου τι θα γινει που θα δινω τα ιδια λεφτα με την καινουργια προσφορα των 8Mbps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Μόλις πρίν από λίγο η 768 ΟnDSL Kit μου από Δίοδος έγινε 2Mbit. Τι κρίμα που τέλος του μήνα θα τη διακόψω για 24αρα:O http://www.speedtest.net/result/232485466.png"]http://www.speedtest.net/result/232485466.png[/url] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 mlrs said: Μόλις πρίν από λίγο η 768 ΟnDSL Kit μου από Δίοδος έγινε 2Mbit. Τι κρίμα που τέλος του μήνα θα τη διακόψω για 24αρα:O http://www.speedtest.net/result/232485466.png"]http://www.speedtest.net/result/232485466.png[/url] Σε ποια περιοχη εισαι,και πως εγινε τους πηρες τηλεφωνο η αυτοματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 ilka71 said: το οτι σε οποια συνδεση ειχα(768-1-2-8mbit) επιανα τις σχεδον ανωτερες τιμες αυτο μας λεει κατι για την γραμμη? Όχι. Μας λέει απλά ότι δεν είσαι σε πηγμένο dslam. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 zyp3r said: Σε ποια περιοχη εισαι,και πως εγινε τους πηρες τηλεφωνο η αυτοματα. Κέντρο πίσω ακριβώς από το υπουργείο. Δεν έκανα τίποτα εγώ ούτε τηλ. ούτε τπτ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 mlrs said: Κέντρο πίσω ακριβώς από το υπουργείο. Δεν έκανα τίποτα εγώ ούτε τηλ. ούτε τπτ. Δηλαδη ξαφνικα κοιταξες τον router σου και δειχνει πλεον 2Mbit ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 mlrs said: Κέντρο πίσω ακριβώς από το υπουργείο. Δεν έκανα τίποτα εγώ ούτε τηλ. ούτε τπτ. Δηλαδη εγω που μενω μαρτιου καλο πασχα???Και αυτο που λες αυτοματα δηλαδη στο πρασινο το τριγωνακι κατω στη μπαρα οταν το πατησες απο 760 εδειξε 2ΜΒ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Ναι ρε σεις πάτησα το τριγωνάκι και μου βγάζει max 2040Κbps από 760 που ήταν πρίν, δεν είχα ιδέα ότι η otenet ανακοίνωσε αναβάθμιση συνδέσεων και μπήκα στο forum και το διάβασα. Ανοίγω το Limewire και μου κατέβαζε με 200KB από 85 που ήταν πρίν το max σταθερά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 egw olh mera xtes den eixa internet kai tous ebriza alla shmera blepw apo 768 eimai 2mbps!!! katebazw me 200kb/sec!!! me mono 11.90 to mhna!!!! oleeeee Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 hackfree said: egw olh mera xtes den eixa internet kai tous ebriza alla shmera blepw apo 768 eimai 2mbps!!! katebazw me 200kb/sec!!! me mono 11.90 to mhna!!!! oleeeee Το ίδιο «πρόβλημα» είχα κι εγώ... Καθόλου internet χθες, έπεσε βρισίδι, μπαίνω σήμερα, 2Mbps. :clap: :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Θέλω κι εγώ να ρίξω αυτό το "βρισίδι"! Ελπίζω να πλησιάζει η ώρα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Johny-B said: Θέλω κι εγώ να ρίξω αυτό το "βρισίδι"! Ελπίζω να πλησιάζει η ώρα! :p Πάντως εγώ internet δεν είχα από προχθές το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί... Οπότε υπομονή... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Χεχε, αναβαθμίστηκε και το δικό μου! :) Χτες πήγε 1600/256 από 768 που ήτανε αλλά σήμερα πλέον 2048/256. :p Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 VoodooCappuccino said: Χεχε, αναβαθμίστηκε και το δικό μου! :) Χτες πήγε 1600/256 από 768 που ήτανε αλλά σήμερα πλέον 2048/256. :p :blink::blink::blink: Ρε παιδια, πειτε και περιοχες να ξερουμε τι γινεται και με μας... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 objectref said: :blink::blink::blink: Ρε παιδια, πειτε και περιοχες να ξερουμε τι γινεται και με μας... Εδώ Αμπελόκηποι. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 objectref said: :blink::blink::blink: Ρε παιδια, πειτε και περιοχες να ξερουμε τι γινεται και με μας... Αμπελόκηποι επίσης. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 ποιες ταχυτητες αναβαθμιστηκαν?εχω 8αρα με 26,90/μηνα.τωρα την εβαλα εδω και 20 μερες αναβαθμιση απο 2αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 VoodooCappuccino said: Αμπελόκηποι επίσης. Άρα φαίνεται πως είναι στην περιοχή η αναβάθμιση. ilka71 said: ποιες ταχυτητες αναβαθμιστηκαν?εχω 8αρα με 26,90/μηνα.τωρα την εβαλα εδω και 20 μερες αναβαθμιση απο 2αρα 768kbps είχα και έγινε 2Mbps. Δε νομίζω να γίνει αναβάθμιση στις 8Mbps... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 VeCo said: Άρα φαίνεται πως είναι στην περιοχή η αναβάθμιση. Αναβάθμιση (768 -> 2Μbps) θα γινει σε ολους (σταδιακα) οσους εχουν 768 ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 objectref said: Αναβάθμιση (768 -> 2Μbps) θα γινει σε ολους (σταδιακα) οσους εχουν 768 ?? Φαντάζομαι πως ναι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Παιδιά αυτή τη στιγμή εμένα πάλι 1600 λέει ότι έχει κι όχι 2048...:blink: Τι λέτε να παίζει, θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση? Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 VoodooCappuccino said: Παιδιά αυτή τη στιγμή εμένα πάλι 1600 λέει ότι έχει κι όχι 2048...:blink: Τι λέτε να παίζει, θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση? Μπορεί να θέλει λίγες μέρες να σταθεροποιηθεί πλήρως. Πάντως από το πρωϊ δεν έχω βγει και είμαι στα 2Mbps. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Πηρα χτες στο 134 και ρώτησα σχετικά με τη μεταφορα της 768 ΟΤΕΝΕΤ που έχω σε conn-x... Η κοπέλα στη γραμμή μου είπε ότι πρέπει να δεσμευτώ για 6 μήνες. Μαλιστα μου είπε οτι αν θελω μένω και στην ΟΤΕΝΕΤ (αλλά δεν με συμφέρει καθώς πληρώνω 20.5 ευρώ για την 768). Ισχύουν αυτά???? Ειδικά για την δέσμευση με ενδιαφέρει.. Επίσης δεν καταλαβα κάτι που συζηταγατε... αν σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο σου κάνουν προσφορά σε χαμηλότερες τιμές απο τις γνωστες (29.9 για την 24αρα)??? Α, ξέχασα να πω ότι στο 134 μου είπε ότι χρειάζεται φαξ και τα γνωστα.. Αλλιώς να πάω σε ένα υποκατάστημα του ΟΤΕ (μου συνέστησε να μην πάω σε Γερμανό!)... Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 objectref said: Αναβάθμιση (768 -> 2Μbps) θα γινει σε ολους (σταδιακα) οσους εχουν 768 ?? Σε όλους όσους έχουν ΔΙΟΔΟΣ αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts