bikos68 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Και γω..μια stock Android :) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ήμουν οπαδός του stock UI, μέχρι που είδα το ZenUI της ASUS. Ταχύτατο, πλήρως παραμετροποιήσιμο κι εύκολο στη ρύθμιση, ενώ δεν στραγγίζει την μπαταρία. Γι νά'μαι ειλικρινής, μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθεί από άλλο χρήστη. Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgia620 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 stock Android :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Προτιμώ το stock των nexus, αν και σε ταχύτητα το πλησιάζει το sense της htc. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chieftain_gr Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 παντα custom....κ φυσικα cyanogen....αν κ υπαρχουν κ αλλες αλλα εδω καταληγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Rom της Samsung (TW) με root, xposed framework, wanan xposed και φυσικά nova, για να μπορώ να πετάω ότι θέλω και να προσθέτω ότι δεν έχω. Το stock android είναι πιο φτωχό κι από άστεγο και όσες φορές το δούλεψα νόμιζα ότι είχα μια ferrari στα χέρια μου και προσπαθούσα να την κουνήσω με πετάλια. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Προ lollipop custom χαλαρά γιατί το interface ήταν βαρετό και κακάσχημο. Η lollipop βελτίωσε την stock εμφάνιση σε βαθμό που έχω κάνει το emui του Ascend P7 όσο ποιο stock γίνεται! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerneld Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Custom. To ZenUI της ASUS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Λόγω Note, προτιμώ το TouchWiz και τις σχετικές με το S-Pen λειτουργείες. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 προτιμώ custom για το look! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Προτιμώ stock και απο εκεί και πέρα βάζω εγώ οτι θέλω (launcher, camera, sms app κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konenas Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Αν μιλάμε για σωστά στημένο custom ui τότε ναι αν μιλάμε για βαρύ και κακογραμμένο βλέπε touchwiz προτιμώ το stock. κι εγώ το ίδιο Παράθεση “If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut :X” ― Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 απο custom ui μονο κατι σε miui ή flyme, ή Sense. πανω απο ολα ομως, stock-vanilla-pure-clean-εξτρα παρθενο android, με διαφορα Mods. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 MUI βεβαια ! Iphone look σε andoid δηλαδη! :p Λιγο πιο βαρυ απο stock αλλα δεν μπορω την μαυριλα και το μονοτονο του stock.. Εχει και το stock θεματα αλλα καμια σχεση με το custumization του MIUI :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Custom UI. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Εννοείται custom...εδώ το stock δανείζεται συνεχώς σε κάθε νέα έκδοση του μικρορυθμίσεις που παλιά υπήρχαν μόνο σε custom...π.χ. tongles long press to go to settings (ας ειναι καλά το touchwiz που το κατηγορούν όλοι....:lol::lol::lol: ) Πριν τo lollipop δεν είχε καν περιστροφή οθόνης στο notification..... Έλεος δηλαδή....Γιατί να γεμίζω το κινητό με widgets (σε homescreen ή notification area) για τα πιο απλά πράγματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balm Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 stock παιδιά τίποτα άλλο:hunter: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Once you go touchwiz...you never go stock...!! Δεν το αλλάζω κ ας είναι πιο αργο κ πιο πολύπλοκο από stock!Ειναι αυτό που κάνει τη διαφορά στα ΝΟΤΕ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Την εκδοση που δινει ο καθε κατασκευαστης του κινητου προτιμω εγω προσωπικα γιατι αν βαλω πειρασμενη εκδοση δεν θα υποστηριζει αναβαθμισεις κλπ και ποιος μου εγγκυατε οτι δεν θα παθει ζημια το κινητο μου ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Εγω προτιμω Miui . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ανάλογα το custom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ανάλογα τη συσκευή και τη διάθεση :p Έχω υπάρξει απο vanilla και CM fan μέχρι EMUI και MIUI. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Εγω προτιμω Miui . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Μπορεί να είναι καλύτερο ένα Smartphone με stock android αλλά εγώ προσωπικά δεν το αντέχω είναι πολύ μονότονο όλο αυτό.. Μ αρέσει να έχει κάτι διαφορετικό πάνω,τώρα είμαι με Meizu μ αρέσει αρκετά το Flyme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 (edited) Που ήταν θαμμένο αυτό το τόπικ ? :lol: Προτιμώ το Oxygen OS που έχω αυτή τη στιγμή, διότι είναι πάρα πολύ κοντά στο aosp (stock). Επειδή όμως με το "custom" δεν εννοεί αυτό η ψηφοφορία, αλλά προφανώς κάτι miui, emui, touchwiz κλπ, ψηφίζω σαφώς το στοκ. Edited June 26, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts