Jump to content

panosv7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panosv7

  1. S6 με κλειστά τα μάτια!!! Διαφορετικό απ όλα τα υπόλοιπα κ ας έχει τις "ελλείψεις" που όλοι παραπονιούνται!! Βεβαια το Note 4 μου δεν το αλλάζω με τπτ!!
  2. Το ρουτ χάνεται εφόσον περάσεις ROM που δεν ειναι εκ των προτέρων ρουταρισμένη, οποτε πρέπει να ξαναρουτάρεις. Οσο για το KNOX, απ όσο έχω διαβάσει κ ψαξει κ στο xda δεν έχει βρεθεί (ακόμη??) τρόπος να μηδενίσει εφόσον εχει ενεργοποιηθεί! Προσωπικά πάντως απο τη μέχρι τώρα χρήση της συσκευής (1 βδομαδα) δε βλέπω ακόμη το λόγο να περάσω σε custom ROM!! Ισως χρεαστεί σε λίγο καιρό...Ιδομεν1!
  3. Εγω πάντως με Vodafone δε χρειάστηκε ν αλλάξω κάρτα, αλλά να μιλησω με εξυπηρετηση πελατών κ να το ενεργοποιησουν αυτοι το 4G κάτι που μου ηρθε κ με επιβεβαιώση σε sms οταν ενεργοποιηθηκε!
  4. Ιντερνετικα ποια εφαρμογη προτεινετε για ράδιο παιδες?
  5. Mε το NFC και αυτα τα module τι παίζει παιδιά?? Το ακυρώνουν??
  6. Ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο Sony Ericsson που βγήκε ποτε!το κινητό τα σπαγε!το έχω ακόμη, με εξαίρεση το joystick και το καπάκι της κάμερας....
  7. Σε άμεση σύγκριση πάντως με το ΝΟΤΕ 3 που είχα κ με custom ROM και kernel για καλύτερη μπαταρια κτλ, το 4αρι που έχω τώρα με τα ιδια προγραμματα φορτωμενο, έχει πολύ καλύτερη μπαταρια κ ας είναι official!!
  8. Τελικά οι διαφορές των δυο κινητών είναι αμελητέες απ ότι καταλαβαίνω, με μόνη κ σημαντικότερη τα μοντεμ τους που το ενα ειναι Cat3 κ το άλλο Cat6. Κατά τ άλλα δε νομίζω ότι μπορείς σε καθημερινή χρήση να δεις κ να καταλάβεις διαφορά!
  9. Χθες πήρα κ γω την S-view κ νομίζω ότι είναι η καλύτερη θήκη που θα μπορούσα να έιχα πάρει! Μ αρέσει πολύ που έχει περιμετρικα μερικα χιλιοστα επιπλέον υλικό κ προστατέυουν έστω κ υποτυπωδως το bezel! Απλά ΤΕΛΕΙΑ. Πολύ όμορφη κ πολύ καλή ποιότητα κατασκευης που την αισθανεσαι με την αφή!
  10. Απο θέμα ζέστης δεν εχω δει κάτι το παράλογο μέχρι στιγμής. Οπως κ το προηγούμενο Νοτε 3 και 2 που είχα! Οταν το ζορίσεις αισθάνεσαι λιγο να θερμαινεται. Τπτ παραπανω μεχρι στιγμής, τις τελευταίες 5 μερες που το έχω!!
  11. Once you go touchwiz...you never go stock...!! Δεν το αλλάζω κ ας είναι πιο αργο κ πιο πολύπλοκο από stock!Ειναι αυτό που κάνει τη διαφορά στα ΝΟΤΕ!
  12. Πήρα κ γω σήμερα την S-view σε λευκό. Μόλις την περασω θ ανεβασω εντυπώσεις!
  13. Για το 2, μπορω να σου πω Οτι το csc αλλαζει οντως με ρουτ και custom Rom! Για το 1 πρεπει η Rom Που έχεις να έχει παρει αναβάθμιση για να σου έρθει κι εσένα η ΟΤΑ Ελπιζω να βοήθησα!
  14. Πέρασα την επίσημη ελληνική Rom Cosmote lollipop!το κινητό πετάει! Κ με dirty flash, δεν καταλαβαίνει τπτ το εργαλείο! !!
  15. Βαλτε κ κανενα λινκ απο καποιο pouch που σας εχει αφησει καλες εντυπωσεις!!! Ευχαριστω
  16. Ριχτου μια επανεκκίνηση κ θα στρώσει!! Αν όχι, κανε εκκαθαριση δεδομένων ή απεγκατασταση στο φατσοβιβλιο που σου εφαγε τη μπαταρια κ ξαναεγκατεστησε το μετα!! Δεν ειναι κάτι πάντως...κ μενα μου το εκανε προχθες κ με επανεκκινηση ηρθε στα ισα του!! Αλλα καιρος να περασουμε LOLLIPOP κ οι δυο θα έλεγα!
  17. Παιδιά καλημέρα! Κατοχος κ γω απο χθες του 910F μετα απο μεταβαση απο ΝΟΤΕ 3 εχω να πω τα καλυτερα! Η συσκευη ειναι απο COSMOTE κ επειδη εχει ακομη 4.4.4 λεω να περάσω την ισραηλινη που εχετε ανεβασει παραπανω! Θα έχω κανενα θέμα επειδη η συσκευη ειναι branded ή να προχωρήσω αφοβα?? Ειδα ότι κυκλοφορει κ αντιστοιχη LOLLIPOP της Cosmote, γι΄αυτό ρωτάω! Θεωρω ότι δε με δεσμευει κάτι να πρέπει να περασω οπωσδήποτε branded λογισμικο. Σωστά? Αν ειναι δυνατον με το ΝΟΤΕ 3 είχα LOLLIPOP εδω κ 3 μηνες τουλαχιστον (εστω κ unofficial) χωρίς κανένα θέμα κ με το 4 να είμαστε επισημα ακόμη στο ΚΙΤΚΑΤ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!!
  18. Παιδιά καλησπέρα!! Εχει επιχειρήσει κανέις μόνος του την αλλαγή bezel ή το έχει κάνει σε επαγγελματία κ γνωρίζει λεπτομερειες για τιμη κτλ??
  19. Καλησπέρα! Είμαι στα πρόθυρα να περασω την τελευταία OMEGA 25.1 Την έχει βάλει κανείς να πει εντυπώσεις? Ειμαι με την τελευταια Echoerom αυτη τη στιγμη κ είναι παρα πολυ καλη!
  20. Μου Εβγαλε κ μενα το ίδιο χθες!χωρίς να έχω εγκατεστημενο το photo editor...οποτε το εγκατέστησα κ τελειωσε η υπόθεση!Ετσι κ αλλιώς το ήθελα!
  21. Παιδιά από ότι διάβασα, η δική μας αναβάθμιση σε 4,3 θα ερθει το Δεκεμβρη, γιατί πρέπει ν προσαρμοστούν όλες οι εφαρμογες του SPen στο 4.3 κ θέλει χρόνο!! Οπότε υπομονή ή αλλιώς Sotmax V 12 Beta6 που δουλέυει άψογα κ έχει όλα τα καλούδια του NOTE 3!!
  22. Αύριο καταφτάνει η sotmax beta 6!λέω να προχωρήσω σε root κ φλασαρισμα να δοκιμάσω 4.3 επιτέλους!το έχω μια ολόκληρη βδομάδα κ είναι ακόμη απειραχτο!!! Το s3 μου είχε φορέσει τα πάντα....! Πάντως αν η 4.3 έχει ακόμη καλύτερη μπαταρία μιλάμε για χλιδα!
  23. Παιδιά καλησπέρα! έχει περάσει κανείς σας την επίσημη ελληνική ics? ρωτώ γιατί θα ήθελα να μου πείτε, αν προσπαθώντας να βάλεις παραλήπτη στο app του gmail, δέχεται ονόματα που είναι στα ελληνικά ή πρέπει να γράψεις το πρώτο γράμμα του email στα αγγλικά για να σου βγάλει πιθανούς παραλήπτες;; πραγματικά είναι πολύ σπαστικό πρόβλημα κ στη 2.3.6 δεν υπήρχε!
×
×
  • Create New...